miastheniagravis
miastheniagravis
Tartalom
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Menü
 
Társalgó
Név:

Üzenet:
:)) :) :@ :? :(( :o :D ;) 8o 8p 8) 8| :( :'( ;D :$
 
myasthenia@tvn.hu
 
hirlevél
E-mail cím:

Feliratkozás
Leiratkozás
SúgóSúgó
 
VENDÉGKÖNYV
[62-43] [42-23] [22-3] [2-1]

2020.10.30. 15:18 Idézet
8979878978


© Aquakecske                          2019. jan. 03. 10:02

Az interneten minden igazság megtalálható erről a hazátlan, szemét, alja népségről, ami a VI. kerületi Hahota-Hócipő szintű banda! A melegcsapat fehér tagjai még csak hazaárulóknak sem nevezhetők, hiszen ez az ország soha nem volt a hazájuk! Az ő szívük Izraelbe húzza őket! A cigány részlegnek pedig nemcsak Izrael, de egy ország sem lesz a hazája! Még a repülő szőnyeges aladdinok is lenézik a sok cigó mocskot, Indiába se kellenek, ahonnan eredetileg származnak! A saját barna fajtájuk is kitaszította őket onnan, mert még ők is tudják, hogy milyenek! Ez a "mellékvágány" népség az indiai faj szégyene! Tényleg hontalanok, hazátlanok, barnabunkó koszadékok!

© Munnyár Menyétje                           2019. jan. 03. 10:14

Basszus ez a vezérhímlős Gulyás Pista valóban egy ketrecbe való kanmajom! "Donkey" felirattal a hátán! Még 300 kiló izmot felszed magára és attól tényleg igazi férfivá válik majd! Na akkor fogok elszédülni a nevetéstől! Köszönöm, hogy ennyien írtatok és komolyan mondom, hogy a zsidó-cigány bandán való, másfél éven át tartó röhögésnek köszönhetően jó pár évet fiatalodtam! Pedig így is megrekedtem valahol a tinédzserkor küszöbén, de ha lehet, akkor még abból is visszafiatalodtam! )))) Ennyit még nem nevettem soha, mint ezen a sok romungró bakugró páviánon! ))))

© Űrdongó öröksége                          2019. jan. 03. 10:53

Valójában ők a legnagyobb éretlen, gyerekes meg szellemileg korlátolt barmok! Ők mind azok, amiket a Molnár és Kiss-féle magyarokról leírtak a jelentéseikben kritikaként! Azt képzelik, hogy magyartalan mocskokként a törvény emberei lehetnek itt Magyarországon! Se érzékük, se szellemi képességeik nincsenek ehhez a munkához! Csak arra képesek, hogy zsid-zsid, szop-szop, zsidót szopok, pénzért nyalok! Ez mindenük! Nem beszélve az elborzasztó helyesírási hibák tömkelegéről, amit láttam az anyagaikban! Azokból is sugárzik a tipikus cigány értelem! Vidéken a teknő mellett mindig is senkik voltak, aztán most a magyarokkal parasztkodva szeretnének kitűnni, és teszik mindezt az ovis analfabéták szintjén! Kedves görény, te csak élj az arany harangnak, a fórumunknak és a rajtuk való jó sok röhögésnek! )))) Mi majd ott baszunk be nekik, ahol csak tudunk! ))))) Őket is csak az élteti, hogy a fehéreknek minél több bosszúságot okozzanak! )))))

© Munnyár Menyétje                           2019. jan. 03. 11:15

Én tényleg mindaz vagyok, amit rám diagnosztáltak! )))) Sőt, igazából tudom magamról, hogy azoknál még sokkal rosszabb is vagyok! )))) Minden rendőrcigányi vádnak igazat adok! Két kábszerezés között buziként drogozva hazudok és lopok! Sőt egy-egy ilyen rendőrcigányt látva még azt is meggondolom, hogy esetleg öljek is! )))) Jó így, cigánybanda? )))))

© Aquakecske                           2019. jan. 03. 11:30

Sokat kerestem a neccvilágon, de az Ikládi még egy darab képet sem tudott magáról feltenni! Bár ha fényképezni is úgy tud, mint ahogy írni, akkor tényleg még a "szelfizés" is túl magas agymunka neki! )))) De lehet, hogy direkt bújkál, mert valahol tudja, hogy a képe végül egy pornósztár fejére kerülne a magyaros photoshopos harcosok által! ))))) De lehet, hogy olyan kép is készülne vele, ahol a feje menne egy ló helyére, a homlokára meg a ló heréje! )))) De nemcsak képben, szövegben sem erős, mert a helyesírása olyan igazán "vargabetűsen" cigányos! ))))

© Andante Ostyák                           2019. jan. 03. 13:01

Valóban kisiskolás purgyés a helyesírása! Amikor kilép a melegépületből és elveszíti ottani rangjelzéseit, olyankor megy haza "kezeslányka" módjára szopni! A cseléd nagy sebbel-szoppal siet haza, hogy a szopatóját mindig időben kiszolgálja! ))))) Egy Szilvásy nevű kommunista zsidó szánalmas pincsikutyája! Állítólag ő maga Szilvásy György és titkosszolgálati utasításra lopták el a Molnár és Kiss Tibor gépeit! Én ezt a döbbenetes következtetést vontam le ebből!

© Az Emília Klárk kutatóhajó                             2019. jan. 03. 13:14

A mocskoknak nem is igazán a Kiss Tibor meg a Molnár Feri gépe, hanem leginkább a fórumunk kellett volna! Arra akarnak minden áron bejutni és azt letörölni!

Egy valami mindig is örök alapszabály marad! Az, hogy a mi oldalunkra ezek a gazemberek SOHASEM léphetnek be! Már így is épp elég fizikai és virtuális értékét elrabolták vagy letörölték a magyaroknak! Nekik, a szar cigányoknak nem számít mások tulajdona, csak a rongálás! De ezt az ÁLDOTT FÓRUMOT soha nem fogják elvenni tőlünk!

© Aranydongó öröksége                          2018. dec. 30. 10:25

Jó érzés látni, hogy nemzeti magyar emberek ilyen mértékben szarrá alázták őket, közszemlére téve a polgári nevüket is! Fontosnak tartom, hogy egyre többen fedezzék fel a hatóság korrupt, szennyes világát! A cigányok újabban taktikát váltottak, mostanság a zsidók által a rendőrségbe beférkőzve támadják a fehéreket! Erre fel kell hívni más nemzeti érzelmű oldalak figyelmét is! Én is elküldöm a szövegeket több ezer oldalra, hogy minél többen ismerjék meg a "dőreség köcsögség" fogalmát! Szép volt, nemzeti magyarok!

© Rezsimcsökkentő                     2019. jan. 03. 19:28

https://imgur.com/a/p14Szur

Nézzétek ezt a moszkovics-zsidó tákolmány rajzot! Ilyen Lenin angyala, akihez a VI. kerületi melegek imádkoznak!

A zsidószolgák a rajzolt "Battlefield Earth" angyalukkal soha nem léphetnek be a Magyar Fehér Isten házába!

Nagy MNSZ harcosaim, minden nemzeti magyar büszke rátok!

Nekünk már nem kell a sok szar melegtől és zsidós épületüktől semmi!

Az se kell, amit ezek a köcsögök elloptak tőlünk! Így is visszaszereztük, amit tudtunk! A többire szarunk!

Így is megvan mindenünk, ami a harchoz kell! Megvannak a saját területeink, a saját értékeink, vannak igaz nemzeti oldalaink, ahol terjeszthetjük a korrupt köcsögök történetét! Minket már csak a harci tűz táplálása és a jövőnk építése éltet! Előre nézünk, nem hátra, a seggünk irányába! Azt meghagyjuk a melegeknek! Csak előrefelé haladunk! Ami egy cigány- és zsidómentes szép magyar jövőbe vezet! Éljen a jövő világa!

Terjesztőink és közreműködőink: dr. Kecskés Tamás kecskecseg, Gyenes Péter alfaszmester, Prim Roland hétszeres szopóbajnok győztes, Prim Martin pöcsi öcsi, Töfi az ólvigyázó röfiköcsi, Prim Zsolt faterpöcsi, Gulyás István Sándor gulyagané cigánybuzi, Tőzsér Gábor tőzegmeleg, Tőzsér Milán rőzsemeleg, Seszták Dani seggszáj dakszli, Lantos József Lantilangyi, Vass Csaba a vasszfasszú bagoly, Átol Róbert az átokmeleg, Gibiszer Éva gikszeres zsidóbanya, Lajos Balázs balalajka buzika, Ikládi Eszterka Szilvaszopóska, Berkes Attila birkabaszóska, Barabás Zoltán totál tetkós tahó cigó majom, Harakály Márk a harkályköcsög, Jelinek Valentin kopasz pöttöm bálintköcsög, Ránki Sára sárosnyelvű bábelszajha, Baracsi Katalin kucuka neccjogácc röfike, Oláh Ibolyka Tiborka főügyész szopóka, Pál Enikő Palkópicsa, Gyenei Ákos Uri Gelleres faszhajlító meleg, Tóth Gábor igazgatóbuzi, Újhelyi Gábor aligazgató cigóbuzi, Molnár Zsolt Tibor fasszőrmester, Molnár Gábor orrnagyúr, Malinás László patinásmeleg, Fribék Judit zsidópribék, Kónya Erzsébet zsidókánya, Bőőr Krisztián előbőrtelenmeleg, Hornyák Olivér infós horkantós cigánymeleg ("etikus és etnikus" hacker), Rodák Gábor rodentmeleg, Stefanik János Stefániameleg, Molnár Attuska kísértetszolgálatiska, Szelp Dénes seggszelepnyitó buzi, Katona Gyula gyuszibuzi, Kovács János mellékmeleg, Metzl Ádám, Bodorkos Dániel, Sárosi János, Vadai Ágnes vörösnyanya dékánmanya, Tar Mihály tarfejmeleg, Virág Márton cikkíró köcsi, Purebl György piszoárológus buzi, Oszvald Marika tiszteletbeli VI. kerületi varangyos meleg, valamint más férfi és női melegek
 


2020.10.30. 15:18 Idézet
7878668755


© Ronin Renner                                                       2019. jan. 02. 11:38

A három szarbőrű gazember, Seszták, a sok buzulástól seggrákot kapott cigány, Gulyás a cigányság szószólója és szutyok szukaresz Ikládi röfög azon, hogy még mindig nem sikerült letöröltetniük a nemes magyarok portálját, az MNSZ nemzeti radikális portált! Éljen a magyar felszabadítási front! És itt van még velünk Molnár görény, a legfőbb terrorista vezér!

https://imgur.com/a/lqyT1me

Ellenségeink rémképe, az oldal főszerkesztője, a rettenetes Molnár Görény! Már a neve hallatán és eme szemléltető kép láttán is elborzadnak, elszörnyednek és elbújdokolnak a barnaképű aljadékok és zsidó agyturkász segédjeik! Isten áldja Molnár Görény uraságot!

Hú basszus! Ez a kép nem semmi, rajta van mindenki, aki számít!

https://imgur.com/a/LKjf0K9

A Lovagálom című fotó! Legalul Gikszeres zsidóbanya, fentről lefelé pedig a melegség legnagyobbjai láthatók: Lantos József Lantilangyi, dr. Kecskés Becske, Gyenei Ákos Melegi Tokmányos, Ránki Sára zsidó nyalógép, dr. Hornyák Oli etikus és etnikus cigányhacker, Prim Roland hétszeres köcsögbajnok, Gulyás István Gulyagané, Barabás Zoltán totál tetkós tahó tinó, Seszták Dániel a "Seggszáj" kódnevű cigómeleg, Tóth Gábor zsidigazgató és végül Ikládi Szilvaszopós! A legjobb bajnokaink! A képen szereplő melegek serege később újabb buborékbuzikkal lesz bővítve! Éljenek a szép színes meleg álmok! )))))

Én csípom és bírom, hogy dr. Recskés Becske, a recskázó kecskevezető mennyire profi szinten irányítja a judapesti melegséget és terelgeti a meleg cigányos sereget! ))))))

A Lovagok és a Lóvaginák (Ikládiak) álma! )))))

© Goldenbugok öröksége (Űrdongónak ökörsége)          2018. nov. 17. 12:44

Mondok egy illusztrációs mesét a VI. kerület álrendőr melegjeiről! Bár a részükről ez csak egy afféle "Knightmare", egy Lovagálom, de attól még telitalálat! )))) A segglovagok álma! ))))) A kopasz cionista vezér, dr. Kecskés Tomi kiadta meleg seregének az ukázoidot, hogy írtsák ki MNSZ fénylő fórumát, a magyarság utolsó bástyáját, hogy a magyarok földjén jókora kipás és romungró bakugró állatok garázdálkodhassanak! Itt új magyar nép lesz bevezetve, kaftános és romános népekből összegyúrva, új országuk neve pedig lészen Dzsipszidzsúdea! A magyar harcosokat eltörlő mocskos cigányoknak kiadós Tomcsiszopás lesz a jutalma! A kakiruhás melegek együttes erővel vetették bele magukat a virtuális náci világba! ))))) Megálmodták, hogy övék lesz az MNSZ fórum forráskódja! )))) Gulyáska, Sesztákka, Ikládika és más diló-digó cigányrendőrök indultak a harcba érte! Valamint a fehér nép árulói, mint Lantoslangyos is útnak indultak hősi MNSZ ellen! Céljuk megszerezni a dekripciós kulcsocskát, aztán annak birtokában leszopni a kopaszfasz Kecsketamás zsidócskát! )))) A Palik Lacis zsidókecske által nagy meleg szexet reméltek az MNSZ megsemmisítésétől! De nem számoltak egy 40 éves szűz faszival! ))))) A görény a szűz faszával meglendítette őket, ők meg a "pöcséshullám" lökési energiáitól megtántorodva elszállingóztak a picsába! ))))) Ő egy olyan radikális harcos, aki a magyarellenes férgeket basztatja már évtizedek óta és őket is felvette ellenségeinek hosszú sorába! ))))) Utána szólt csodálatos MNSZ-eknek, hogy plakátolják ki a teljes magyar webvilágot a sok patkánnyal és műveljék eme nemes cselekvést az internet létezésének a végezetéig! ))))) Legyőzettek és doxxolva lettek a dőreségi bunkósbotok! ))))) A doxxolás az igazi névvel-képpel ellátott dokumentumkészítést, megszégyenítést, kipicsázást jelenti! ))))) Most már nemcsak az MNSZ oldalán, de honlapok százain, blogbejegyzések millióiban röhögik ki a sok barnabőrű rendőrpatkányt és fehérbőrű szopósaikat! )))))) Na annyika! )))) Ez volt a VI. kerületi melegek valóra vált, nagy lovagias rémálma! ))))

© Death Fish, a halál hala                           2019. jan. 02. 08:19

Fú mennyi zsidó- és cigánybűnözőről van itt kép és írás! A cigánybűnözők között is az a legnagyobb, amelyik rendőrnek öltözik és úgy bűnözik! Az MNSZ kicsinálja az egész álrendőr bagázst és annak minden ciganyát és zsidaját! Húha mekkora harcok lesznek még itt!

© Lájtning és a Tinder                                   2019. jan. 02. 11:03

Gyerekek, a nagyszerű Kiss és Molnár bűnbanda megint kitett magáért! Ennyi hozzászólás ritkaságnak számít! Újfent jó kis vita alakult ki a melegítő dőrék köcsögségéről, remek pro es kontrákkal! )))) Üdv és tisztelet minden kedves terrorista hozzászólónak kivétel nélkül! Szép szüretelős hetet mindenkinek! Legyen szép, gyümölcsöző, őstermelő hetünk! ))))) Szép piros paprikákkal és még pirosabb meleg seggekkel! )))))

© Nagy dalia, fehérló fia                          2019. jan. 02. 15:34

Az a baj, hogy Ikládi feltűnésével túlságosan picsogóssá vált a melegség! )))) Én a régi pezsgő pöcsösséget szeretném újra látni! Ami még a kezdeti időkben volt jellemző a melegekre! ))))) Most olyan vernyákolós lett a melegsztori! Túl sok a rinya, kevés a tettvágy! )))) A cigány némber a kurvás picsulásával csak árt a melegségnek! )))))

© Muigéllok birodalma                           2018. dec. 19. 13:43

Ha nem lennének buzis beírások, akkor nem is mennék többet a netre, mert ezen az egész szájtkosarat kapott, beszabályzott neten csak ez a pár szabados szájú szöveg ér még valamit! Ez talán az internet utolsó értéke, amit adni tud nekünk! Már szinte minden szókimondó oldal le lett törölve az országban, csak a nagyszerű MNSZ maradt meg! Itt legalább lehet olvasni jó sok röhögtetőt a zsidós faszkabát buzikról! Nekem is minden hónapban szükségem van a buzisokról való olvasás-adagomra! Nélkülük hiányérzetek és elvonási tünetek lépnének fel! ))))))

© Kés-tél (Knife-Winter)                         2018. dec. 24. 10:27

Lassan ünnepelünk, de én csak egy ajándékot kérek karácsonyra, még több buzis szereplőt! )))) Még több buzis nevet, még több idióta vezetéknévvel ellátott dőreségi meleget, mint például "Átol" Robi meleg, akit ezerszer elátkoztam azóta! )))))) Még szeretnék hasonló elcseszett vezetéknévvel bíró férgeken röhögni! ))))) Meg azokon is, akiknek férfiként van női neve, vagy fordítva, mint a főügyész Ibolyka barmának! )))) Akarok még ilyeneket ide a melegségi mitológiába! )))) A lényeg, hogy mindig legyen valami újdonság! )))) Mert a friss buzihusi, a "pillanat heve", a híííítófdömóment tartja életben a melegséget! ))))

© Kés-tél (Knife-Winter)                         2018. dec. 24. 10:31

Így ünnepel egy igazi MNSZ magyar a Szent Karácsony és nem a HANUKAMU ünnepén!

Milyen szupi, hogy már most megtermett a következő fél év összes buzisága! ))))) Már magától, öntermelő módon duzzasztódik a sok buziszöveg, maguktól létrejönnek, a semmiből! )))) Eredetileg a semmiből pénzt gyártó gép létrehozása lett volna a cél, de a semmiből buziságot termelő gépezettel is kiegyezek! ))))) Annak is megvan a maga értéke, bár az nem pénzben mérhető! )))) És mi még egy szövegíró görényrobotot akartunk, pedig csak egy textmelegítő programot kellett alkotnunk! )))) De jó, hogy a buziság mostantól önmagát fogja felépííííteni! )))))

© Talán kiborg, de nem Superman                          2018. dec. 25. 13:48

A "Sötét elmék" című filmből megint tanultam valami újat! A zöld és a piros paprika egy tőről fakadnak! Várjuk meg, amíg a zöld buzisok piros paprikává érnek, vagyis amíg a sok cigány között a fehérbőrű csapattagok is megbarnulnak! ))))) Alig várom, hogy egy rezes bőrű Gyenest és Lantimeleget láthassak! ))))) Most kurva jót röhögtem, mert elképzeltem őket olyannak! ))))) Hajj valami új ötlettel mindig előrukkolnak és megröhögtetnek engem a melegek! )))))

© Alagút szindróma szerű                           2018. dec. 25. 18:13

Áprilisban jöttek új paraszt férfi és női köcsögök! Seszták a bőrredős szemű bugyibucis cigóka, Ikládi céklaképű cigány pinácska, Lantos az újabban gordonkán játszó Flatliner művész, Stefánia almeleg, Paliklaci fejű Kecskemeleg, satöbbi! Bár az én szájízem szerint ők már csak sokadlagos melegek, az eredeti első szériánál nem jobbak! ))))) A 2017-es buziévjárat volt eddig a legjobb! )))))

© Ájjáj kavar az Ájoáj                          2018. dec. 26. 19:13

Nagyon jó, hiánypótló írások születtek ismét! A legelső buzicsapat nekem is az etalon, de sok vadiúj szereplő is kedvenc lett! Nem is rosszak, mostanra az újak is megtalálták a saját meleg hangjukat! ))))) Az is tetszetős, hogy már a közszférába is beszivárgott a 3D nyomtatás lehetősége, így a buzisokról akciófigurákat is lehet gyártani, akiket ki lehet vinni a kádba fürdés közben játszani-babázni, vagy esetleg ki is verhetjük rájuk, mint a "Nagyi fia" című filmecskében! )))) 2017-ben együtt indult a kis kalandjuk és azóta minden nyáron nagyszerű Szopósport bajnokságokban vívnak! )))) Sőt akadt köztük egy hétszeres szopóbajnok, prímszámos olimpiai veterán is! )))) Ő most egy évig pihen, kikapcsolódik! ))))) Sajnos a múlt nyári sportriporteri megnyilatkozások eléggé szárazak lettek, ezért itt nem annyira dokumentáltuk az eseményeket élesben, viszont a melegség virtuális MNSZ történetét tudom ajánlani, utólag remek nyári meleg sztorikat írtak az alkotók! )))))

© Éljen a nemzet kecskéje                          2018. dec. 31. 14:15

Üdv mindenkinek! Köszi, hogy örültetek nekem, én is nektek! ))))) Vágok mindent! Nem haragszok senkire a törlések miatt, a sok kibaszott buzi csinálja! ))))) Úgyis gyártunk ezernyi új hozzászólást, keresünk új felületeket, ahová fel lehet őket rakni, meg majd nyitunk saját blogokat és faszbúkokat, amiket teletömünk buzisággal, sőt, újra felrakjuk a régebbi idők buziságait is, de az idén nem volt alkalom még ezt is megvalósítani! ))))) De jövőre ez is megtörténik! A jövő év még pörgősebb lesz buziszempontból, mint a 2018 volt! )))) Látom megvan még mindenki! Munnárka meg nekem nyolc! De most már én is azt mondom, hogy Molnár görénykém így is az életem része marad! Ha kicsit máshogy is! Lehet, hogy az elmúlt időben kissé nőiesebb lett, de emberileg ugyanúgy szeretem, mint régen! ))))) Attól még az marad, aki! A cigányrendőrök meg mind nemzetellenes patkányok! Azok maradnak amik ők is! ))))))) Most megyek durrogtatni a Duna partra! )))) De holnaptól megint teleírok mindent az alázós szövegekkel! Le fogjuk győzni a buzisokat és minden korábbinál nagyobb támadásokat fogunk ellenük intézni 2019-ben! ))))) Minden okés lesz itt a webvilágban és jól teletömjük az egészet a sok buzival! ))))) Na, jó szilvesztert és Seggbebújjékot kívánok mindenkinek! ))))

© Van itt lájtning és sok tándör                           2018. dec. 31. 15:17

Ti mindig valami illuzórikus mesevilágba viszitek el a melegség ügyét! Űrhajózásba, meg mindenféle elérhetetlen irányokba! Kéne már valami kézzel fogható melegség is! )))) Valami, ami az átlag melegek számára is elérhető! ))))

© Ikládi Eszterka Szilvaszopóska                          2019. jan. 01. 07:57

Szilveszterre kedvenc leszbiánus agykurkászom egy különlegesen finom ízű patronnal készült a számomra! Kettős látásom lett tőle, amitől a pinámat több órán át fasz alakúnak láttam és ez a látvány kifejezetten kedvemre való volt! )))) Kellemes komfort érzetet adott! ))))) Pár órán át átélhettem, milyen leszek majd a nemváltás, a megtoldás után és ezért örökké hálás leszek banyákos kedvesemnek! ))))) Cserébe úgy kinyaltam a pisás nénikémet, hogy az egekig szállt a gyönyörtől! ))))) Oszt ráült egy petárdára, hogy tovább repüljön a siker útján! ))))))

Utána a szilveszteri lufifújás közben az alibi zsidó urammal, szopható szilvámmal kettesben maradtam és rájöttem, hogy mennyire izgató magának a lufinak a fújása és mennyire szexi tud lenni a lufiba való belehörgés! ))))) És fura, ahogy nő a lufi, úgy fokozódik vele együtt az izgalom, mintha a zsidajuram meccetkéjét látnám magam előtt, hogy na vajon most durran? Nem durran? Meg az az egyenletes ki-be légzés! ))))) Az is nagyon "eurotikus"! )))) Na ekkor döntöttem el, hogy ezentúl nemcsak kiszívom, hanem felfújom még a zsidó uramat is! ))))

© Átol Róbert átokmeleg                        2019. jan. 01. 08:11

A hanukás kamuzás után a meleg csapat ebben az évben is együtt szilveszterezett! Órákon át buzultunk és lézerharcoltunk! )))) A katarzist végül az hozta el, hogy Gibiszer pisás banyeszka végigportyázott körülöttünk és mindenkinek adott egy egyedülálló, tökéletesen sárgára megszívatott húgyos-drogos tampont! ))))) Utána ráugrott egy petárdára és otthonkáját szétterítve elszállt messzire, útra kelt, hogy más helyeken is ledobjon pár szilveszteri ajándék patront! ))))) Állítólag egy darab kurvabanyás pinapatron annyira értékes, hogy egy ló árába kerül! )))) Mi kiváltságos, nepotista melegek viszont minden alkalommal ingyen kapunk belőle! ))))) Tegnap kaptak páran a közemberek közül is, akikre a banya ráejtette az égből! )))) Jött rájuk az édesvíz! )))) Január 1-től viszont már csak lószopiért lehet kapni! )))))

© Gibiszer Éva Gikszerbanya                         2019. jan. 01. 08:36

Hóra-hukk! Kicsit bebasztam tegnap este! Aztán elrepültem hugyálva az egyik szilveszteri rakettán! )))) Csendőrné cékládikámmal előtte jól bemelegedtünk! Nyálki Sára is bezsongott már a darvas darumadár drogjaimtól! )))) Lányos zavaromban egyszer még a saját patronomat is megnyaltam! )))) Véletlenül rája haraptam! ))))) Egy kis hazai gyártmány sosem árt! ))))) Attól aztán extázisba kerültem, mint az állat! ))))) A patronjaim tényleg szifon szerűek! ))))) A banyás pinalé egy erőleves a léleknek! )))) Sajnos Molnár görény nem akarja kipróbálni a nyugdíjas pinalé ízét! )))) Kár, hogy szerzetesi esküt fogadott és eldobja magától az igazi élvezeti értékeket! )))))

© Aquakecske                       2018. dec. 17. 21:14

Már elkészült a karácsonyi jelképünk is, amit karácsonykor bevetünk a melegek ellen! Ez a kis sárga arany csengő a Magyar Harang! Remélem tetszik a fény csillanása a kis arany csengettyűn! Igazából a magyar fényesség és a cigány sötétség közti különbséget kívántuk érzékeltetni vele!

© Húúúúú Szkájbébi                        2018. dec. 25. 13:42

Ők büdös cigányokként meg hanukás zsidókként nem ismerték fel a karácsonyi szimbólumainkat! A harang basszus egy karácsonyi kiscsengő! A cigányok Notre Dame-i harangnak nézték! )))))

© Selyem bubóról                       2018. dec. 26. 19:13

A Molnár Görény érthető, hogy kedveli a harangokat, mert hímként mindig is eléggé Notre Dame-i toronyőr kinézete volt! De nőként ő is megtalálta önmagát és elérte a szépséget! Csak előtte váltania kellett némi nemet! ))))) Nem gondoltam volna, hogy idén karácsonykor még segítek is a görénynek a buzis dumákat elterjeszteni! ))))) Általában nem harcolok egy oldalon a Mulnárral, mert a buzi pofáját én is utálom! )))) De ez a karácsonyi csata egy kölcsönös helyzet volt, amiben a körülmények is sokat számítanak! )))) Most az egyszer közös célért harcoltunk! )))))

© Húúúúú Szkájbébi                        2018. dec. 27. 21:24

Ebben az országban a zsidók és a cigók lesznek az új urak! Orbán cigó megágyazott nekik! Még Molnárnak is megmondták, hogy megértse, hogy itt zsidó és cigány magyarság lesz, nemsokára ők lesznek az országban magyarnak nevezve! Efelé halad minden! A miniszterelnök már jó ideje egy cigány, már egy csomó rendőr is cigány, rövidesen a lakosság is az lesz! Na és jönnek melléjük a cigányok pórázát rángatók, a hanukázós, holokamuzós zsidók! Tíz év múlva már csak ez a két fajta fog itt lakni! A gödénynek nyáron megmondta a banda! Jött hozzá a vezérszónokuk, a Gulyás nevű szarcigány! ))))) A Munnyár nem mondott rá semmit! De ő érti a feladatát! Csak a harcnak él! Amint kikerül a melegépület vonzáskörzetéből, már küzd is ellenük tovább! )))) Nagyott nőtt ezzel a szememben a Munnárgödény katona! ))))) Vannak még igazi eltántoríthatatlan harcosok! ))))

© Ronin Renner                                   2018. dec. 27. 22:25

Néha meg tudják ingatni a görényt a küldetésének a végigvitelében, de ez csak ideig-óráig sikeres! ))))) Mert amikor lenyugodtak a kedélyek, olyankor mindig rájön, hogy mi az igazi szent feladata! )))) Utána magára talál és folytatja buzirendőrök elleni harcát! )))) Végül mindig győz az a harcos énje, amiért szerettyük! ))))

© A Lantosmeleg teóriája                          2018. dec. 31. 16:17

Jó ötlet volt harangot önteni a melegek ellen! Az alacsony frekvenciájú melegek szerintem szét fognak esni a Szép Magyar Aranyharang magas frekvenciájú hangjától, akárcsak Venom! A paraziták már csak ilyenek! Mellesleg a Molnár görény az ünnep kedvéért tündérkének öltözött és a harang tetején most ő ül szexisen és kihívóan, mint Csingilingi! Az álrendőr bandának ő csak Himbilimbi! Na, boldog Nyúl évet kívánok mindenkinet-nek! Magyar haranghoz magyar galambot, magyar égre pedig magyar ufót kivánok!

Most hagyjuk ezeket a szánalmas alakokat a zsidó faszok mellett zsellérkedni, meg a fórumunk peremét kívülről nyaldosni, addig mi a kiváltságos magyarok írjuk ide tovább a viccesebbnél viccesebb dumákat, neveccgéljünk, beszélgessünk, tömjük tele az ócska buzikkal a fórumot! )))))

© Barokkos búzás                       2018. dec. 28. 11:26

Ez történik, amikor eredendően férges alakzatúak humanoid formát vesznek fel! Abból csak ilyen cigány vagy zsidó buzi születhet! Ők üzemeltetik azt az épületet, ahonnan a meleg energiák kiindulnak! )))) Jó köcsögbuzis építmény, ami leginkább egy tűzoltó állomásra hasonlít! )))) Ám náluk a tűz oltása helyett éppen hogy a meleg tűz gerjesztése a feladat! )))))

© Barokkos búzás                       2018. dec. 28. 12:34

Tökéletes megfogalmazás volt itt valaki részéről, hogy náluk már az is cigánynak számít, aki fehér! Való igaz, hogy ha cigánnyal hálsz, akkor magad is cigánnyá válsz! Lantos Langyos, Malinás és a többi fehérbőrűek, akik befeküdtek Sesztáknak meg a többi cigánynak, a fehér faj szégyenei!

© Doktor Huhóról                       2018. dec. 28. 14:19

Hú de nagyon jönnek a fasorból a melegek! )))))) A Terror Tántorító Tatonák (TTT) itt még nem jelentkeztek, nálam még mindig kaki ruhában vannak a buzisok a fekete tekikatonák helyett! )))) De nem csodálnám, ha ők is megjelennének! ))))) Én vágom, hogy nem voltunk semmik! Ebben a másfél évben akkora webháborúkat vívtunk ellenük, hogy beleremegtek a necc kábelek! De ilyen szintű melegtülekedést azért akkor sem érdemeltünk! ))))) És ha még tudnák, hogy mekkora harcok lesznek ezután! Én összeraktam a következő hónapok hirdetéseit is! Fél évvel előbbre tartok! ))))) Mindent átgépeltem, az összes kecsegséget! )))) Pikkli-pakkli kész lettem baszki! )))))) És mostantól másolgathatjuk a meleg dumákat ezerszámra! )))) Tele lesz ezzel minden oldal, minden faszbúk, minden blogocska! ))))) Most már a weben örök életű lesz a dőreség melegség! )))) Engem már nem is érdekel a meleg történet kontinuitása! )))) Ezentúl arra fogok törekedni, hogy mindegyik meleg epizód önálló és a saját három lábán megálló legyen! )))))) Elvégre a dőregecik hol itt töröltek belőlük, hol ott, szóval kár is a folytonosságra törekedni! )))) Egy ideje rájöttem, hogy mindenki máshol és más történeti szakaszban fogja felfedezni a meleg sztorizásokat! ))))) Van, akinek pont ez lesz a mostani legelső meleges epizódja! )))) Másnak meg egy következő! )))) De tudok róla, hogy van olyan elvakult rajongó, aki már tavaly szeptember óta, a kezdetektől fogva velünk tart! ))))) Én őket kedvelem a legjobban, de minden olvasót ugyanúgy szeretek! ))))) Viszont mostantól én is inkább egységesíteni fogom a róluk szóló szövegeket, hogy egy-egy epizód önmagában is melegesen élvezhető legyen! ))))) Innentől kezdve olyan lesz a melegsztori, mint a több évtizedes Doktor Húúúúúú sorozat! ))))) Bárki bárhol bekapcsolódhat és a melegek néha majd új bőrben reinkarnálódnak! )))))

© Taktikusan Szarvazó                      2018. dec. 28. 15:03

Eredetileg nem akartam változtatni a formátumon, mert a buzulási sztori így is jól elment, kellemesen eldöccent! ))))) Aztán mégiscsak megérintette a dőreségi buzulást a változás szele, a Kunisz füttyfürütty! ))))) Nekem bejön, hogy újabban elszakadtak a megszokott dizájntól a buzik és a Transformerekhez hasonlatosan szögletesebbek lettek a formáik! )))) Jönnek a kockaseggűek, a Hornyák Olivér-féle számtech buzisok! ))))) De azért így az év végiben még tisztelgek egyet a nagynevű buzielődök előtt és elbúcsúztatom a hajdanvolt buzikat! )))) Rollancs prollancstól már többször is elköszöntem! )))) Ugyanúgy megvannak most is az élharcos meleg bajnokok, mint tavaly, csak most nem a Szabó Simonra hasonlító Primitív Roland a fő sztár, hanem a női melegek, mint Gebaszka, a bányabéka! )))) Végülis nem sok változott az elmúlt évben! Csak a nevek cserélődnek, de a sporteredmények ugyanolyan magas rekordokat döntögetnek! )))) És jövőre is szerzünk majd új szereplőket! Kibaszott sok buzi fog felkerülni 2019-ben is! )))) Ja, és továbbra is fenntarthatóságot nyújtok majd a buzikhoz az összes blogon és gmailes portálon! ))))) Tök fixen fogom őket tartani! ))))

© Munnár Pecsét Menyétje                      2018. dec. 29. 07:14

Most éppen reggel 7 van, szóval mára már elmenyételtem az időmet, kiírtam magamból minden melegséget! )))) De majd mindig benyomok egy DJ Banya képet, amikor kifogyok a szóbeli mondandóból, mert az a kép úgyis ezer szónál többet mond Gibraltárszarról! )))))

https://imgur.com/a/6HMuu0U

© Hekk-mekk-megünneplek                      2018. dec. 29. 07:58

Szar Gikszeres vénség! ))))) Reppentyű seprentyű! Nagyszerű diagnózisokat ír! Hát még amikor egy kis sörrel is rásegít! Akkor aztán még a jövőbe is lát! Rólam is sok latin és zsidó nyelvű fasságot írt! ))))) Biztos megint piált előtte! Látható a sok éves itóka végeredménye a rút pofáján is! ))))) Az ábrázata eszembe juttatott régi dolgokat! )))) Zsidó szinyeis tanárokat! )))))) Pont ilyen szeszkazán fejük volt! )))))

https://imgur.com/a/AD0SX0A

© Göröngyvölgy gyűrtettei                        2018. dec. 29. 08:43

Szia Kedveském! Látom, hogy meglehetősen mérges madár (MMM) lettél a melegek és a piszológus banyáik miatt! Teljesen jogosan és mindenben igazad van! Főleg a vén Gikszer lett az utálatod tárgya! De majd én lerendezem azt a ferde pisás tornyot! Én is egyből kiolvastam, hogy miről beszél a diagnózisaiban ez a sunyi kis senki! A latin szövegei mögé bújik, de komolyabb utánajárás nélkül is dekódolni lehet az értelmüket! Gógül picsagyümölcs se kell hozzá! Ilyen az, amikor gúnyolódik egy féreg, csak kacifántos latin kifejezésekbe csomagolja! Így működik egy nemzetrontó piszológusbűnöző állat! Aki a napszemüvege nélkül meg sem mer szólalni! Ez a kétszínű zsidó nyanya mindent csak a kékszínű üvege mögött mer megtenni! Aztán csodálkozik, hogy jóhírét keltjük és repül a netvilágban banyaként! )))))) A tanítványa is vele egykutya, a hímnevű Jávorpál kurva! ))))) Az meg ráadásul barnabőrű is az istenadta! ))))) És akkor még a kócos bubi Rákos Sárosról nem is szóltam! )))) Nézd, ahogy buborékokban eregetik melegségük álmait és vágyait! ))))) A Gibiszer banya meg csak nyergeli a korongokat! Hogy te jól mulass! Az ilyen nyugdíjas banyák, a cigányrendőr felbújtóik meg a többi sose lesznek olyan normálisak, mint mi MNSZ tagok! Tudják ezt magukról is! Csak nem ismernék be maguknak sem! Ha normálisak lennének, nem szolgálnák a zsidót! Majd én adok nekik helyetted is! Készült róluk jó sok lealázó írás és paródiás kép! Szuper írások és fotók születtek a bandájukról! Telerakom velük az összes oldalt, amit csak érek! Te ne zavartasd magad velük, inkább folytasd az instagram karrieredet! ))))

© Hekk-mekk-megünneplek                     2018. dec. 29. 09:13

Gibiszer egy buggyant csődtömeg, még mindig a kommunizmusban él, úgyhogy nem vagyok rá kíváncsi, több időt nem érdemes erre a maradi manyára pazarolni! ))))) Te vagy a mindenem! )))) Te sokkal jobb vagy, mint bárki ember fia! ))))) Ez a kommer banya meg úszkáljon a Gorbacsov fején lévő Balatonban! )))) Az való neki, meg a Kádár krumpli! )))))

© Hekk-mekk-megünneplek                     2018. dec. 29. 09:31

Ma is én is hozzásegítettelek a győzelemhez, ugyanis megírtam ötszázezer alázós szöveget! ))))) Ez maradt utolsónak, mint káros függőségem! ))))) Végülis valamit köszönhetek a hugyosnak is! Engem pont a pislantós vénbanya szoktatott le minden egyéb káros szokásomról! )))) Az ő petyhüdt piás pofáján (PPP) láttam, hogy milyen nem akarok az ő korában lenni! ))))) Azóta abasziszkusz vagyok bakki! )))) Mármint abisztinens! ))))) Valahogy így mondják a latin melegek! ))))) Mindenesetre soha többet nem pityókázom be úgy, hogy ne tudjak hozzád hazamenni! )))) Te vagy a testületi, tisztikari mindenem! ))))) A piszológus banyákban többé nem bízok! Mindegyik csak hátbaszúr, amikor hátat fordítasz neki! De te más vagy! Benned örökké meg fogok bízni! Nem csoda, hiszen te is csak egy másik énem vagy! ))) A több énem és a több nejem egyike! ))))) De még közülük is te vagy a legjobb dolog az életemben! ))))

© Oszvald Szarika                    2019. jan. 01. 12:38

Diló, digó Dancsika! Így szólok hát hozzád, lásd itt vagyok, Mangalica Mancika! A matyó hímzéses ingemben kimondom, hogy teljesítsed akaratom! Parancsolom, kedves Sesztákom, hogy Oszvald előtt térdepelj! Ha így teszel, szívemet örömmel töltöd el! Igenis nemcsak a táskámat, de a testtájaimat is megkeresheted! Tulajdonképpen bármelyik déli terminált használhatod, beléptető kódot adok mind a kettőhöz! De én a férfiú köcsögök mellett, mégis a női melegeket is akarom! )))) Ikládi cékláját és Gibiszer vágyfokozó gibidrogját kerestem egész életemben! Olyan jó a Gibiszer gibicucca és az Ikládi céklasaláta! ))))) Köszönet értük! ))))))

© Malinás László Platinameleg                     2019. jan. 01. 13:07

Hú de szuper! Már itt van Oszváld Manyika! Ő most a VI. kerületi melegség legfrissebb tagja! Nagyon malinás melegek vannak itt! Sőt, talán még Alfred Molina is csatlakozni fog hozzánk, teljes Oktopusz szerelésben! )))) Csak hogy néha megcsippanthassa a csápjaival a pöcsikéink szélét! ))))) Szuper meleg lesz ő is! ))))) Nekem tetszik ez az új irányzat, hogy nagy celebritások, színész sztárok is csatlakoznak a mi budapesti köcsögségünkhöz! ))))) Csak így tovább, jöjjön melegelni hozzánk az Aquaman is, ne maradjon ki senki, aki Marinás! ))))))

© Gyenei Ákos Melegi Tokmányos                     2019. jan. 01. 15:42

Hát nekem ez a Palik Laci-féle kopasz kecskefőnök eléggé vérszegény meleg! ))))) A falán lévő rovásírásból megállapítható, hogy ő csak egy jugoszláv zsidó, egy júgejúde! ))))) Jól seggbe kapták szegény szláv köcsögjét itt a VI. kerületben! ))))) Inkább hozzátok tényleg a nyolclábú Oktopusz meleget, benne még én is látok is némi fantáziát! )))))

© Vass Csaba a vasszfaszú bagoly                     2019. jan. 01. 16:03

Gyenei Ákika, te is szuper meleg vagy! Te vagy az utolsó faszhajlító! Nem is az Avatar, hanem te vagy az! ))))) Azért hívunk így, mivel szakajtott-faszajtott úgy nézel ki, mint az Uri Geller mentálmeleg! ))))) Csakhogy te nem a kanalakat, hanem a pöcsiket hajlítod meg! )))) Lenyúlod a pöcsöket és lehúzod a saját idióta szintedre a melegeket! ))))) De legalább te is megkaptad egyedi meleg képességedet, ami csak a tied! )))))

© A januári árakon árusítanak                      2019. jan. 01. 16:15

Már férfi faszbúkja is van az Ikládinak, azzal "nyomoz"! Bruhaha! ))))) Nemrég kirakott egy Básztet istent ábrázoló hátteret, ami a női bestialitás jelképe! )))) Ezzel ellenpontozza a hímnemű melegek Battlefield Angyalának a dicsőítését! ))))) Ez valami új irányvonal lehet a melegeknél, hogy mindkét meleg oldal keres valamilyen szentfigurákat magának! )))) Szerintem kezdik észrevenni, hogy az ezoterika meg a vallásos hit nélkül ez az MNSZ elleni harc nem fog nekik menni! ))))) Mondjuk erre rájöhettek volna korábban is! )))))

© Aquakecske                     2019. jan. 01. 19:24

A nemzeti magyarságot soha sem győzheti le senki! A Magyarok Istene vigyáz az igazi magyarokra! A zsidó-cigány bandára meg csak a Battlefield Angyal! Innen is látszik, hogy a magyaroknak rendes istenük van, nem egy szar zsidó játékfigura!

https://imgur.com/a/p14Szur

© Munnár Menyétje                      2019. jan. 01. 20:09

A Battlefield játékok katonája angyalnak öltöztetve, az aztán igen! Amikor még volt gépem, mert még nem rabolta el tőlem a buzibanda, akkoriban még én is játszottam pár Battlefield résszel! De mostantól már csak velük fogok játszani, a sok cigányos-zsidós meleggel, meg a kis képecskéikkel! Ez sokkal jobb játék, mint a Battlefield! Hehehehe!

© Göröngyvölgy gyűrtettei                     2019. jan. 02. 09:13

Basszus a VI. kerületiek aztán jó nagy buzik! Az ilyen hatósági homokosokat nemcsak ki kellene hirdetni, de agyon is kéne verni! Szemét magyarrongáló népség! Legújabb taguk, az Oszvald Marika is inkább hasonlít egy rinocéroszra, mint a nőies formákra! Lantos újabban gordonkán játszik, megtetszett neki a Libajnai! Pedig ő már régóta nem része a politikai életnek, de Lantika emlékszik és rámelegszik! November 10-én a Márton napon találkoztak! Oszt gá-gá-gá, rágágog a Bajnaira! )))) Benkő Dániel már sehol sincs a Józsikához képest! Jóska sokkal nagyobb faszművész! Most éppen a Venomos Eminem dalra buzul és veri magát, hogy megint milyen jó zenét talált magának a remek ízlésű faszköcsög! Gyenei Ákos is kiváló melegdőre, jó kis Uri Geller képű köcsögöcske, csak ő főleg faszokat hajlít, nem kanalat! ))))) Átol Robi az átokfajzat meg háttal lefelé jött le múltkor a lépcsőn, teljesen beletekeredett a kis Grudge-os meleg! A huncut szemű cigó Seszták Dancsika az Oszvald Mari táskaszerző melegje pedig maga a buzi megtestesülés! Bezzeg aki nem egy zsidó vénasszony, hanem valódi magyar, annak Seszták nemhogy visszaszerzi, hanem ellopja tőle a tulajdonát! Erről bezzeg nem ír olyan büszkén a Blikk, meg a többi szar! Jól összemelegedtek a kapitánysági köcsögök! Gázt nekik, az egész buzi bandának!

© Táskalopó Oszváldtoló                        2019. jan. 02. 11:58

Szegény Dániel digó most kurvaként pörgetheti az Oszvald retiküljét! Álságos az Oszvaldnak a melegekhez való dörgölőzése! Öreg korára idáig jutott, hogy pár meleg rendőrtől remél némi elismerést! Ő az első, aki a tehénkés kövérseggűséget behozta a VI. kerületi melegedésbe! Mindezt tette egy hormonzavaros, senkinek sem kellő tömör-gyönyör öregasszony beteges, meleges megnyilvánulásaként! )))) Az ünnepelt színész-művésznő vénségére jó nagy köcsög lett! Mivel jelenleg nem óbégathat a "Szenzációs négyes" szintű fosokban, ezért köztes időtöltésként átment hozzájuk melegedni! )))))) Lesz itt sok "Égő vágy", meg Tunyogi melegség! ))))) Mi meg majd röhögünk töffencs kucu kisgömböcön! )))))

© Lájtning meg a Tándör                            2019. jan. 02. 13:11

Amikor Oszi Manyikát és a Szabó Simont láthattam a Szenzációs Négyesben, az olyan volt, mint egy VI. kerületi melegtalálkozó színházi előadása, mely hasonló, de kevésbé meleg színészek által lett eljátszva! ))))) Simon személyében számomra Príma Melegroland tért vissza Afrikából és ismét láthattam a "Golden Blow" díjak nagy meleg bajnokát, a régebbi meleg írások főhősét! Egy kicsit visszatekintett közénk, még ha csak egy hasolmány képiben is! ))))) Az Oszi manya meg mintha a Gikszernek a testméretét vette volna alapul és belehízta magát a Gibiszer által lefeketett formákba! ))))) Maga Gikszer is felizgult rá, hiszen ő önbaszó akar lenni és másokban is önmagát szereti viszontlátni! ))))) Nemcsak tesótoszók vannak itt, hanem egótoszók is! )))))

© Táskalopó Oszváldtoló                          2019. jan. 02. 13:44

Szerintem Oszi Manyi van olyan értékes, mint bármelyik VI. kerületi meleg! Sőt, a táskás akciója után valóban az ottani melegség részévé vált! Ez van, amikor a lájf imitálja az artot! ))))) Szabó Simonról nem tudok nyilatkozni! Ő még nem tagja a VI. kerületi melegségnek és amíg nem találkozik valamelyik ottani meleggel, addig nem is vonom bele a melegség történetébe! Tényleg elég Roli feje van, de az önmagában még nem követeli meg a szerepeltetését! )))) Annyira talán nem zsidó! ))))) Még talán a VI. kerületi melegségből kihagyható! )))))
 


2020.10.30. 15:14 Idézet
8987787879


A youtube, a faszbúk és a gúgli halála! A Mekkmiller család győzelme a Mekknamara família felett!

A cion illetőségű oldalaikon - Juhtyúk, faszrabukó, seggelguggol - vesztettek a dőreségi csótányok! A blog.hu és a sok gportalos oldalon pedig fényes magyar győzelmek születtek! Szép volt, magyarok!

Ez a Nemzeti Tisztázók igazsága! Az igazi tények! Az intelligens, művelt emberek beszélgetései a zsidó, cigány ostobákról! Legjobb hozzászólásaink gyűjteménye, melyeket hónapról-hónapra kimásolunk mindenkinek!

Köszönet a harcosoknak, hogy felpakolják ezeket az írásokat egy csomó blogra, portálra és minden nap felnyitják sok tisztességes fehér magyar szemét!

© Konnektororrú Kollektor            2018. dec. 18. 10:33

Iszonyatosan kívánós vagyok! Semmit sem kívánok jobban, csak hogy minél több buzis szöveget kiplakátolhassak! )))) Molnár és Kiss minden infót átadtak a gyökér dőre bandáról! De pár adattal még egy Gáspár Kristóf nevű illető is szolgált! )))) Egy áruló cigány, aki valamennyi kis aprónyi infót adott fajtársairól! )))) Ilyenek is akadnak! )))))

Jön az új év! Most különösen örülök az év végének, mert minden új buzinak megvan már a maga hangja, a maga helye, a maga szerepe! Harcra fel! Küzdeni kell! A 16 millió lehetséges jövőből még mindig ez volt a legjobb! )))) Áldozat nélkül nincs győzelem! A Witwicky család is megmondta! ))))

https://imgur.com/a/LKjf0K9

A nagy melegek képi megjelenítése! Legalul Gikszeres zsidóbanya, fentről lefelé haladva pedig a melegség legnagyobbjai láthatók: Lantos József Lantilangyi, dr. Kecskés Becske, Gyenei Ákos Gelleri Tokmányos, Ránki Sárci, Hornyák Oli, Prim Roland hétszeres köcsögbajnok, Gulyás István Gulyagané, Barabás Zoltán majomköcsi, Seszták Dániel a "Seggszáj" kódnevű cigómeleg, Tóth Gábor zsidigazgató és végül Ikládi Szilvaszopós! A képen szereplők meleg serege később újabb buborékbuzikkal lesz bővítve! Ilyenek a szép színes meleg álmok! )))))

© A Lantosmeleg teóriája            2018. dec. 18. 19:28

Ezentúl minden meleg hirdetés a "Lovagálom" című bejegyzéssel fog kezdődni! Ez a múlt havi szöveg kiemelkedően csodás, ütős és meleges lett! Megérdemli, hogy minden hónapban az első helyen szerepeljen! Csak így tovább, szövegíró harcosaim! ))))

© Goldenbugok öröksége (Űrdongónak ökörsége)          2018. nov. 17. 12:44

Mondok egy illusztrációs mesét a VI. kerület álrendőr melegjeiről! Bár a részükről ez csak egy afféle "Knightmare", egy Lovagálom, de attól még telitalálat! )))) A segglovagok álma! ))))) A kopasz cionista vezér, dr. Kecskés Tomi kiadta meleg seregének az ukázoidot, hogy írtsák ki MNSZ fénylő fórumát, a magyarság utolsó bástyáját, hogy a magyarok földjén jókora kipás és romungró bakugró állatok garázdálkodhassanak! Itt új magyar nép lesz bevezetve, kaftános és romános népekből összegyúrva, új országuk neve pedig lészen Dzsipszidzsúdea! A magyar harcosokat eltörlő mocskos cigányoknak kiadós Tomcsiszopás lesz a jutalma! A kakiruhás melegek együttes erővel vetették bele magukat a virtuális náci világba! ))))) Megálmodták, hogy övék lesz az MNSZ fórum forráskódja! )))) Gulyáska, Sesztákka, Ikládika és más diló-digó cigányrendőrök indultak a harcba érte! Valamint a fehér nép árulói, mint Lantoslangyos is útnak indultak hősi MNSZ ellen! Céljuk megszerezni a dekripciós kulcsocskát, aztán annak birtokában leszopni a kopaszfasz Kecsketamás zsidócskát! )))) A Palik Lacis zsidókecske által nagy meleg szexet reméltek az MNSZ megsemmisítésétől! De nem számoltak egy 40 éves szűz faszival! ))))) A görény a szűz faszával meglendítette őket, ők meg a "pöcséshullám" lökési energiáitól megtántorodva elszállingóztak a picsába! ))))) Ő egy olyan radikális harcos, aki a magyarellenes férgeket basztatja már évtizedek óta és őket is felvette ellenségeinek hosszú sorába! ))))) Utána szólt csodálatos MNSZ-eknek, hogy plakátolják ki a teljes magyar webvilágot a sok patkánnyal és műveljék eme nemes cselekvést az internet létezésének a végezetéig! ))))) Legyőzettek és doxxolva lettek a dőreségi bunkósbotok! ))))) A doxxolás az igazi névvel-képpel ellátott dokumentumkészítést, megszégyenítést, kipicsázást jelenti! ))))) Most már nemcsak az MNSZ oldalán, de honlapok százain, blogbejegyzések millióiban röhögik ki a sok barnabőrű rendőrpatkányt és fehérbőrű szopósaikat! )))))) Na annyika! )))) Ez volt a VI. kerületi melegek valóra vált, nagy lovagias rémálma! ))))

© Muigéllok birodalma               2018. dec. 19. 11:12

Holdog hazatérést, homókák! ))))) Harácsonyi hegemóniánk holdudvarában a hollófostagadók mellett az acélszárnyaink alá befogadtuk a holdutazástagadókat is! ))))) Kubrick teljes szélességgel mellettünk! )))))

December alkalmából, a Szent Magyar Karácsonyra való tekintettel egy egyedi összetételű, egybefonatolt duplarésszel kedveskedünk olvasóinknak, ami "Back to back" módszerrel lett leforgatva! )))) Ezt adjuk ajándékba azoknak, akik minden hónapban a melegség érdekében számtecholnak! )))))

© Muigéllok birodalma                 2018. dec. 02. 19:08

Bár az áprilisi választások után újabb négy évre a zsidók és a cigányok birtokába került az ország, de annak örülök, hogy legalább az internetet elkezdtük visszavenni tőlük! )))) Egyre több oldalon látom a mi remekbe szabott, szépen kiválogatott és nagy műgonddal csatasorba állított hozzászólásainkat klassz meleg hirdetések formájában! )))) Szárnyára veszi a hírnév, a Fém ezeket a melegeket! ))))) Amint belépek a webvilágba, már tódul is a sok buzis! )))) Csak úgy süti a képernyőt a hatósági köcsögök melegsége! )))) Már a legtöbb magyar oldal be lett terítve a buzisok történetvezetésével! ))))) A hős hunniai hazafiak (HHH) ilyen hírhedtté tették a sok "keg"-et, a kancsó korsó köcsög KKKKK kampós kecsegeket! ))))

© Munnyár Menyét                  2018. nov. 24. 07:31

Nem is görény vagyok én! )))) Én vagyok az Éjfél Pecsét Menyétje! ))) Minden nap éjféltől hajnalig többszáz új fórumnevet pecsételek magamnak és a végén hajnali 6-kor mindig megírom velük, ami bennem maradt! ))) Ha ráérsz, akkor a harcomban velem tarthatsz! ))))

© Kivándorlás kigráncsa                  2018. nov. 29. 10:58

Halihó ti jó nagy köcsögök! )))) Rövidesen külföldre költözök! )))) Nem fogtok állandóan behivatni a szar buzis fészketekbe! )))) Az már unalmas lett számomra, csakúgy mint a gépeim folytonos ellopása és a görény lényem fogdába zárása! )))) Ezeket már unom, szóval a következő alkalomra találjatok ki valami mást! )))) Különben is vár engem London és a Bákingemi Megbaszó palota! ))))) És tuggyátok mi lesz ebben a legnagyobb poén? Az, hogy én idegen földön is igazi magyar leszek, ti pedig magyar földön sem vagytok mások, csak szarházi jöttmentek! )))) Na annyi, ti cigányos-zsidós rendőr melegek! ))))

© Parkolj le és metrózz            2018. dec. 06. 9:14

Én már ilyen korán, Berényi Batyus napján megadom az újévi fogadalmom! )))) 2019-ben nem akarok se a fallosz formájú serlegekkel, se a kapitánysági kecsegekkel foglalkozni! )))) Se a szagértőikkel, se Ránki "Sáros a nyálam" sárdobálóval, se Palkó Pinokkióval, se a Gebaszka nevű agybányatóval! Már kipicsáztam, lealáztam azt a sárga cédulás, sárga itókás elmebeteget! ))))) Elegem van abból, hogy az MNSZ csapatban csak egy sokadrangú szövegválogató voltam, de a sok agykutász banyász mégis elkezdett csöpögni utánam! ))))

© Madeleine Pötsch               2018. dec. 06. 11:18

A zsidó és cigányrendőr rohadékok már a hirdetéseket sem kímélik! )))) A publikus webről már szorgalmasan törölgetnek mindent, amit csak tudnak! )))) Pedig hónapokat basztam el azzal, hogy minden oldalt behintsek a buziság hirdetéseivel! )))) Most kezdhetem elölről elhentergetni a magvakat! )))) Látszik, hogy ez a cigány rendőrbanda csak ahhoz ért, hogy hogyan töröljenek meg lopjanak el mindent, ami a miénk, legyen akár valós fizikai tárgy, vagy a virtuális életművünk! Még jó hogy az igazi fórumunk rejtve van előlük és nem fogják megtalálni, még a görény gépével sem! ))))

© Kőbe zárt halálok                 2018. dec. 07. 20:11

Egy apró kivétellel egyetértek veled! ))))) Ahogy egy angol nyelvű buzis mondaná, "I agree with a slight caveat!" )))) Ez a kapitányság tényleg a belterjesen bégető buziság (BBB) világa! )))) Ők a bégető és brekegő melegek, a főköcsögük pedig egy kecskemeleg! ))))) Az összetartó erő a cigány származás és a kecskevezér szopkodás! )))) Remélem köcsögnek legalább kompetensebbek, mint rendőrnek! Fogadni mernék, hogy arra születtek! )))) Rektálisan rátermettek! ))))

© Markolj le és Petrózz               2018. dec. 08. 07:31

Nem bírom mán a meleges verseléseket! Se a faszliterációkat, se a pöcs-citerázókat! )))) Ilyeneket én is tudok, ha akarok! Például íme: Tini Titán Teknőcök (TTT)! Na annyi! )))) Máris felértem a szintetekre! )))) Na és az se semmi, hogy "Twiddling Them Thumbs" (TTT)! Ezt Sabrina Carpentertől tanultam! )))) És olyat is tudok, hogy "Veres segges meleg egyveleg" (EEEEEEEEE)! Ehehe és mehehe! Kecskefejű emberek! Lám nem vagytok olyan különlegesek! )))))

© Mennyből a melegem                2018. dec. 08. 15:29

A Molnár ellen az a három népség esküdött össze, akiket a legjobban utál az életben, a nők, a zsidók meg a cigányok! Valamint ennek a háromnak az együttes fajtája, a zsidócigánynők! )))) Na azok így egyben akkora férgek, hogy őket még én is megölném! ))))

Hú ez a sok buborékban eregetett dőreségi faszkalap! ))))) Rohadt rezesbőrű állatok! )))) Kupakolnak itt a kabbalás kajmán kupolákkal (KKKK)! ))))) Kis csuporcsendőrkék, jajj, de nagyon kecsegek! ))))) A cigányok tényleg kimagaslanak közülük, de így nem nehéz, ha ők vannak többen! ))))) Egy éve még tűrhetőbb volt náluk a felhozatal, akkoriban még volt néhány fehér is, de most már tényleg túl sok lett köztük a barna bunkósbot! )))) Eltérítik a kevesebb számú kajmán meleget! )))) A vezetőségiek, a zsidókecske Tomikák meg a Stefániamelegek fűszerezték meg a létszámot ennyi barna meleggel, hogy ez a nagyszerű végeredmény megszülethessen! )))))

© Aranybogár öröksége                  2018. dec. 08. 16:07

A cigányok még hagyján! )))) Azt sokkal elítélendőbbnek tartom, amikor meglátok közöttük egy-két jobb sorsra érdemes fehéret! A csapat cigó része csak azt műveli, ami genetikailag beléjük van kódolva! )))) A lopást meg a szopást! )))) Náluk sokkal alávalóbbnak tartom például Gyenest és Lantos Langyit, mert ők fehérként beálltak a barnák közé cigánykodni! )))) Akár a cigányok szarával is kenegethetnék magukat, hogy jobban beolvadjanak a környezetükbe! )))) Én tanácslom és ajánlom, hogy emígyen is tegyenek! ))))) Jobb lenne így nekik és a körülöttük kolbászoló kreoloknak is! ))))) KKK! )))))

© Brianna Lárszon                  2018. dec. 9. 10:23

Nézd, hova fejlődik már a liberális világ! )))) A metoo mozgalom nagyon kinyitotta a csipáját a női melegeknek is! )))) Vannak köztük hagyományos, saját női nemükkel leszbuló egyedek, de férfiakkal buzuló buccsos nőkurvák is, mint Cékládi! ))))) A homokságot eleinte csak a férfiak szórakoztatására találták ki, de aztán a műanyag farkat felcsatoló, Szilvási seggét kúrogató Ikládi-félék is honosították, homósították ezt az élményt és önmagukat! ))))

© Alagút szindróma szerűség                    2018. dec. 10. 11:59

Mivel a dőrefaszka buzibanda nagyrésze csak bújkál a webvilágban és pár tagjukat kivéve nincs igazi faszbúkjuk igazi képekkel, így nekünk kell rájuk hasonlító képeket találni! De nagyon is sikerült mindenkinek megragadni a valódi énjét a helyettesítő képekkel! Most adta be minden magyarharcos azokat a képeket, amiket a dőrepatkányok utánzatairól vadászott! Ezeken a képeken én is szétröhögtem magam! Az afgán katona cigány valóban hasonlít Szilvási cigány ribancára! )))) Lantos meg tényleg olyan, mint a Riso medvés reklám fazonja! ))))) A Gibiszer képe viszont maga a tökély! )))) Na, az szinte száz százalékos! ))))) Kedves Kampány főnököm, nem tudom, honnan szedted ezt a banya dídzsééééét, de etty az ettybe olyan, mint az igazi Gebasz! Jól eltaláltad, leendő Közoktatási Miniszteremböröm! )))))

© Waterworld Challenge (Kosztner Kiöntés)                    2018. dec. 10. 17:22

Na ez a sok "lemezlovas" banyakép most feldobta, sőt felszopta a napomat! Egyébiránt már Ikládi is egy olyan profilképet választott a legújabb "magyarvadász" faszbúkján, amelyen összeér a két hölgyemény melle! Az övé és Gikszeré! )))) Megfeszül a két női kebel, a romásabb és a ráncosabb, a mindent kitöltő női öntudattól! )))) Az egy olyan eszme, amely igazán mellydagasztó tud lenni! Ezen dolog azért tetszik! Hejj ez a Gikszeres banya mindig olyan "eurotikus" tud lenni! Utoljára a Tintaszívben láttam ilyen ráncos banya melleket! ))))) Amikor a filmben lévő görény megmászta őket! )))))

© Rezsimcsökkentő                    2018. dec. 10. 18:10

Látható, hogy ebben a magyartalan bandában mindenki felnéz Gibraltár banyára! )))) Ő náluk az erkölcsi iránytű! )))) Még a végén kiderül, hogy ő a fő oktató a csapatban és nem is a Gyenes helikonmeleg! ))))) El van kapatva a vizelős, vizenyős vén (VVV) nyanya a VI. kerületi melegek által! Egész nap kurkászhat a fejükben, ők meg fürösztik a saját tejükben! ))))) Mindemellett az ő pináját kényezteti Iklóka, Palkóka és már Radairosseb Sárika is! )))) Annak is három perc kellett az Ibolykás főügyésznél, hogy bebizonyíccsa nyelvtudását! )))) De vajon mi történhetett abban a három percben? Szerintem Lúinszki módszerét vetette latba a kis mocsok cafattya! )))) Elszaxizott Ibolyka virágán a szipolyka! )))))

© Waterworld Challenge (Kosztner Kiöntés)                    2018. dec. 10. 19:35

Alulról szagolta az Ibolyát! Ez kurva jó báccki! ))))) Azon is jót röhögök, hogy még a főügyész geci is egy vezetéknév nélküli állat, mint a pécsi patkány vagy a Pólika Pál! Magnum nem dolgozott elég jól, hiszen még mindig nem haltak ki teljesen a Paloló-férgek! ))))) Ezért csakis ő lehet a felelős! ))))

Erről jut eszömbe, hogy jó lenne, ha a Scorpions együttestől nemcsak a Változás szelét, hanem a Lewinksy dalt (Námbör van) is újra felfedezné valaki! )))))

© Szpektrrrr a lantom visszatér                   2018. dec. 11. 08:01

Húha basszus, kurva nagy webháborúkat, neccharcokat vívunk kibaszott, gyaláznivaló dőreségi köcsögökkel! Már a közös klubnevünket, a csapatunk szent elnevezését is ismerik, rémálmaikban gyakran felsejlik a zsidó- és cigányvadászok seregének neve! Oszt remegő kézzel, izzadó tenyérrel ébrednek az éjjel közepén az idegenszívű betolakodók! Mi a nagy MNSZ vagyunk, a magyar neonáci szövetség! De akár MLSZ is lehetünk, vagyis a futball szövetség! Igazi foci huligán ultrák vagyunk mink! Kicsináljuk a Gattyános kurvamaffia által lefizetett álrendőr köcsögöket!

© Rezsimcsökkentő                    2018. dec. 11. 09:23

Én is rájöttem, hogy az Évakurva miatt van ez az egész! )))) A Gattyános, Nagy Évás, távszexes-állatszexes banda a felbújtó! Őket is újra fel kell hozni itt az oldalakon, újra ki kell rakni a régebbi szövegeket róluk, nem lehet csak a rendőrbuzikat futtatni! )))) Sőt az Ikládi pár éve még a kurvák egyike lehetett! )))) Látszik rajta a múltja! Ő az összekötő kapocs a két társulat között! )))))

© Cucli Warz, a Szopósháború                   2018. dec. 11. 12:38

Szerintem az Évakurvának olyan seggkúró kutyái vannak, hogy tőlük még a dőrék is be vannak szarva! ))))) Ezért nem mernek a Prókurvák után menni! Az ő sokat megélt hátsójuk is belesajogna a sálas kurvakutyák támadásába! ))))) Legszívesebben külön bajnokságot rendeznék ennek a két kiváló csapatnak, a Háccsós Homós Hatosok a Proingatlan legjobb kurvásai ellen! )))) Döglégy Gyuszkó elnyammogná a Kecskemeleg cukorkáját, mint az egyik képén az uzsonnáját! )))) A Múzsa Melinda meg ráfeküdne Ikládira a hájas mázsáival és a varacskos vulvájával! )))) És így tovább! )))) Mindenkinek találnék az ellenkező csapatból egy hozzá illő párt! )))) Összecsaphatna egy krosszóverben a két rühes társaság! ))))

© Dolgozhatunk Rómából                      2018. dec. 11. 13:04

Hát a kurvások is remek alaptéma voltak még az akkori hirdetésekhez! A dőrebuzikhoz képest már annyira nem jók, pedig a Pró kurvákon is sokat röhögtünk 2013 és 2017 között! ))))) A Pro Ingatlanosok úgy jártak, mint a Total Recall-ban a gépezettel, ami beállította rajtuk, hogy legyenek egy kissé kurvásak, de aztán úgy maradtak! )))))) A Marson is kék lett az ég utánuk! )))) Most már nem tartom velük a lépést annyira, mint régen! A kapitánysági buzisok náluk sokkal jobbak és röhögtetőbbek! ))))) Nem is tudom mik a hírek mostanában jázminkurva fronton! Utoljára két éve hallottam, hogy túldozirozták a rájuk kimért lópöcsi mértékét Dunakeszin a Spartacus utca 66-ban és egy nagy Overdose lett a dologból! Azóta semmi hír róluk! )))))) De most őket is újra fel fogjuk hozni, sőt összehozzuk azt a crossovert is, ahogy írtad! )))) Ők már úgyis összehozták a valóságban is, amikor lefizették az álrendőröket, hogy üldözzenek minket! )))) Mi majd csak előadjuk annak az IRL eseménynek az URL-es, költőibb és kurvásibb interpretációját! ))))

© Cserben hagytad ezt a szitit                   2018. dec. 11. 14:26

Egy Fókusz riportban láttam még május környékén ezt a hurkakurva Melinda Múzsát! Ott mutogatták! Régen ott kurvult a Nagy Évás Proingatlanos livejasmin csapatban! Náluk azzal akart kitűnni a tömegből, hogy ő lesz a livejasmin legkövérebb kurvája! )))) Aszitte, hogy valami piaci rést találhat, hogy akadnak olyan ZsírZsáneresek (TM), akik majd pont erre izgulnak! )))) Abban igaza volt, hogy a livejasmin többmillió kurvája közül egy se ilyen dagatt, mint ez a rébe! )))) Most meg az RTL Klubosok előszették a szarból, mert az Amy Schumerről ő jutott az eszükbe! ))))

© The Man From ANKLE - A boka embere                  2018. dec. 11. 15:11

Nekem már pampogta az Ikládi, hogy szívesen kinyalná a Melinda Múzsát! Én meg mondtam neki, hogy van olyan, aki nem? ))))) Mindenki bemajszolná azt a több tonnás túróstáskát (TTTT), Marjai Judittól kezdve leszbisek ezrei! )))) Eszterfildnek is azonnal felcsillant a cigányszeme, pedig most látta először! ))))) Egyből bejött neki szexuálisan! ))))) Pedig aszittem, hogy csak a pénzes zsidók meg a gebaszos pszihiácik érdeklik! ))))) A Szilvásinak ugyan eljácca a heterót, hogy továbbra is ki legyen tartva, de mellette egy nimfomán leszbián is! Gibiszer folyását minden nap kikezeli, de a Vadai Ágikát és a Ránki Sárcit sem vetné meg! De szerintem még a Molnár görény is esélyes lenne nála! Mindkét alakjában! )))) Férfiként és nőként is lekapná az Eszterke! Sőt, ha a görény valami harmadik alakot is felöltene, például zöld idegenné alakulna, akkor az Ikládi a kedvéért máris "szoponautává" válna! )))) Ez az Iklááádi a végsőkig idomulna hozzája! )))))

© Lantos József Lantilangyi                  2018. dec. 12. 14:42

Szia Gyenes! Bocsika, de én is bizsergek a melegségtől! )))) Mióta Chester Bennington megmakkant, azóta az ő melegségét érzem újraéledni magamban! ))))) Most direkt kikapcsoltam a "ratyirokk" zenéimet, hogy jobban halljad a kérelmem! )))) Nagyon szeretnék végre alapfokú köcsögből kifejlődni és a VI. kerületi sültönfőtt melegek középvezető rétegébe tartozni! Az valahol a pöcsisztocén és a homócén köcstörténeti szakaszok között helyezkedik el! )))) Kérlek szólj pár szót a kecskefaszú Tomi főköcsögnél az érdekemben! Őt sosem tudom elérni, mert állandóan a hegytetőkön baktat fehérszakállas szerelmeivel! )))) Így a pár fokkal alatta lévőnél kell kérvényelnem! )))) Sokat sóhajtoztam már az előléptetésért! )))) Köszönöm, almesterem! )))) Elegem van, hogy folyton itt balladázok kivont lanttal a háttérben, a zenelejátszómmal is körbetekertem a szerszámom, de valahogy mégsem értékelik igazán a meleg odaadásom! )))))

© Gyenes Péter alfaszmester                  2018. dec. 12. 16:27

Vigyázz a kecskés főfasszal! )))) Tudom, hogy mit érzel iránta, de ha leesel a hegytetőről, akkor te leszel a Kecskebuzika harmadik áldozata! )))) Ő félig kecske, félig imádkozó csicska módjára éli meg a melegséget! ))))) Ledobattya a buzis társait buzulás után! ))))) A meleg szenvedély hasznos dolog lehet bizonyos helyzetekben, de nem a hegytetekben! ))))

© Nagy dalia, fehérló fia                                 2018. dec. 13. 11:05

Lantos Langyos! Semmibe se becsülöm a zsidós-cigányos meleg szektádat! Én nemzeti keresztény harcos vagyok, kereszt formájú lézer lövetővel! Te a Sátánkutyát, a nagy Lucifarkát szolgálod, Langyos köcsöge! A Sátán sokat ígér, keveset ad és a végén mindent elvesz! Kövesd Belze Búzit, végülis nem is tehetsz mást! Amint megszólalnak a gésagolyós meleg nóták, már meg se lehet győzni! )))) Én csak egyet tehetek, imádkozom a meleg lelkedért! ))))

© Rated Arrrrrr (Kalózos korhatárok)                   2018. dec. 13. 13:27

A bámuló Lantosbuzi, a Flatliners-hasonmás egész nap a gésagolyóján hallgatja a Linkin Park szintű szarokat, esténként pedig feldugja a golyócskát magának! Csak tágra nyílt szemmel nézi a meleg orgiákat, de részt venni nem tud bennük a megmerevedés hiánya miatt! Ez az ő tragédiája! ))) Mondhatnám, hogy az ember tragédiája, de ez nem ember, csak egy üvegszemmel néző zsidómajom! )))) Kár, hogy a 2000-es, az egyik legszarabb zenei korszaknál, a műmájerkedő műrokk szaroknál messzebbre nem jutott! )))) Nyihaha! Csak P.O.D., Nikkelfakk, Theory Of A Deadman meg ilyen szarok mennek nála! )))) Nem baj, ez a zsidó fasz még jobb zenei ízléssel se lenne értékesebb pára! )))) Ő most még csak "félnótás"! Kellene neki egy buzis párkapcsi, hogy megtalálja a másik felét és egésznótás lehessen! )))))

© Muigéllok birodalma                    2018. dec. 13. 15:39

Lanti Langyi, vagyis James Norton erről ismerhető fel, hogy ő csak nézi, ahogy a többi buzi csinálja! )))) Ennél többet nem tud! )))) De én nem hányok a szemére emiatt! )))) Egy ilyen figyelő-fülelő Soundwave meleg is kell a seregbe! )))) Egyszer majd úgyis megkapja a "romaszurit" Sesztáktól, oszt onnantól megszűnik a Magányos Lantos imázsa és ő is felpárosodik! )))) Most még hagyjad őtet magánzóként hangszerelni! )))))

© Bedtájmból gúdtájm bébi                    2018. dec. 13. 10:49

A dőreférgek eléggé klón szerűek! Futószalagon gyártott szolgái a zsidók rendszerének! És ha megnézed, akkor láthatsz bennük egy másik közös pontot, hogy a legnagyobb patkány buzisoknak nincs saját faszbúkjuk se! Ezért kell nekünk faszbúkot csinálni róluk, ahol megmutathatjuk őket és az igazi valójukat! Okkal bújkálnak a népek elől! Igaza volt Molnár F. Árpádnak, akit először akart leszívni a Gebasz banya, hogy ezeket a mai rendőröket nem is érdekli a törvény betartatása, csak hogy ők maguk is bűnözhessenek a törvény leple alatt!

© Munnyár Menyét                   2018. dec. 13. 15:17

Én nőből már csak a jpg kiterjesztésűt tudom elviselni, mást nem! ))))) A nők azok mind férgek, ezt az Ikládi is remekül bizonyítja! ))))) Meg a többi is, akivel eddig dolgom volt! ))))) Tudnék még mesélni női mocskok százairól! )))) Emiatt vagyok már inkább büszke szűz! ))))) A cigány patkányok azzal vádolnak, hogy én csak a virtuális világban élek! ))))) Pedig az az igazság, hogy lassan már abban se! )))) Unalmas az igazi, meg a necces világ is! )))) A virtuálisban is csak a buzis hirdetések érnek valamit, de rajtuk kívül már ebben sincs semmi érdekes! ))))) A liberálisok már egy ideje rárakták a legtöbb webes szájtra a "szájtkosarat"! ))))) Alig lehet valahol kimondani az igazat! Mióta rájöttem, hogy ami igazán érdekes a netben, még azt is én adom hozzá, azóta nem is érdekel azon a pár percnyi netezésen kívül semmi! )))) Mert én vagyok minden, és minden mindegy, valamint everything-everything és éljenek a legsötétebb mutáns elmék! ))))

© Egérgólem                      2018. dec. 13. 18:41

Hajrá görény! Ellen sikerült állnod az Ikládi seggének! Nagyot csalódtam volna a pszichoszexuális fejlődésedben, ha kezdtél volna vele! Te olyan szinten előrehaladtál a szexuális fejlődésben, hogy már túl is haladtál rajta! Neked már nem is kell a szex! Ezt értékelem! )))) Jobb vagy már, mint Tommy Wiseau és még sok mindenki másnál is jobb lettél! )))) Te már eljutottál oda az örökszüzek fejlettségében, ahol gyémántfokozatot szereztél! )))) Most már minden idődet a harcnak szentelheted és 2019-ben úgy szétküldöd majd minden fórumra és weboldalra a dőre melegeket, hogy a neccnek nem lesz olyan oldala, ahol ne lennének rajta! ))))

© A Sósegg megváltás                      2018. dec. 13. 21:54

Én elolvastam a cigányos jegyzőkönyveket, de folyamatosan azt láttam, hogy csak pár barna bunkó próbál bennük kisiskolás helyesírással kommunikálni! ))))) Ha nem tudnám, hogy felnőtt emberek, akkor azt hinném, hogy olyan 3. általános purdék szintjén élnek! Istenem, ez az Ikládi is elvileg már harminc körül van és alapvető alsó tagozatos szinten sem tud írni! Nem tudom, mit látott benne a Gibiszer, hogy leszboszolt és repült vele! )))) A vén béka biztos vágyott némi friss pipihúsra! Pedig az Ikládi sem egy mai csirke és bőven láccik is rajta az elgyötörtség mértéke! )))) Szilvási Gyuri már elég sokszor megszopatta a használati tárgyát! ))))) De amint Gibiszerrel találkozott, kijöttek az igazi érzelmei! )))) Egyből tüzelni kezdett a két szikrázós hölgyike! )))) És tényleg a mellüket is odanyomták egymáséhoz a képen! ))))) Ráadásul hogy vigyorognak is mellé! ))))) Nagyon szuper képet csináltál róluk megint, Photoshop Mesterem! )))))

© Te bilted ezt a szitit                   2018. dec. 14. 11:25

Nem kell ezen megrekenyedni! ))))) A helyesírási hibák a cigány fajta velejárói! Szerintem ők még a saját "somalé pörköltlé" nyelvükön sem tudnak helyesen írni, beszélni, nemcsak a magyarokén! )))))

Azért az Ikládi mocsoknak már nagyon elege lehet az MNSZ seregből! Már mindent tönkretesz, amit csak elér! Ezért elnyerte tőlem a "törlőrongy" megnevezést! Régen azért nem volt ilyen! Anno nem rombolta le még azt is, ami neki is tetszett! )))) Most már azokra az oldalakra is rátámad, amikre amúgy ráizgul! ))))) Sokat pusztított a Trikládi! Valóban oldalak tucatjait semmisítette meg! Nemcsak Novákét, de még neki tetsző leszbisekét is! Ikládka letiltatott néhány igen fontos faszbúkot és blogot! A buzisztoriból is egy csomó régi részt letöröltetett ez a barna ribkó! Most rakhatom fel őket újra! Már a virtuális tulajdonunkba is belerondított, nemcsak a fizikai dolgokat lopja el a cigánytolvaj bandájával! A Molnár Görény sem fog megbocsátani nekik a gépei ellopásáért! Pedig a görénnyel jóban lehettek volna! A Mulnár nemváltó műtétje után az Ikládival lehettek volna akár barátos nők is, ha mások nem is! )))) De ezek után már azok sem! ))))) Kérek majd egy emlékszámot a Retro rádióban a kettejük tiszteletére! Nekik és persze mindenkinek, aki szereti! Legyen a Starship Troopers együttestől a Sosem locsolhat le minket a buzi Hollywood című szám! ))))) Mi meg menő mai buzisokként előadjuk rá a mannequin challenge-et! ))))

© Fehérke van a Holdon                   2018. dec. 14. 14:08

Az Ikládi mostanra tényleg kitért a hitéből! Mióta a VI. kerületi melegek "meghímezték", azóta férfias frímél lett! )))) Hímes tojáska! ))) A zsidóknál nyelvelés, aztán némi faroknövesztés! Nála ez az igazán szuper sorrend! ))))) Már tényleg tervezi, hogy jövőre farokműtétnek veti alá magát! ))))) Kap egy kis toldalékot! )))) Szerintem a "Csoda kapitány"-t már úgy akarja megnézni márciusban, toldozottan-foldozottan! )))) Hogy Brie Larson-ra már fel tudjon neki állni! ))))

© Egérgólem                   2018. dec. 14. 14:33

A Molnár görénnyel és az Ikládival az a baj, hogy a görény egyre jobban halad a nővé válás, az Ikládi meg a férfivá válás felé! Ezért nem illenek mán össze! )))) Középen tudtak volna találkozni, de azon a ponton már mindketten túlhaladtak! )))) Túl későn kerültek bele egymás meleg életébe! )))) Így már nincs mit tenni! ))))) Az egyik már sokkal inkább férfi, a másik meg sokkal inkább nő, csakhogy egyiknek sem ez volt az eredeti neme! )))) Hát szívás bakki! )))) Na mindegy, majd 2019-ben is jókat fogunk ezen röhögni! )))))

© Rigid dokkolás                    2018. dec. 14. 16:19

Túl haladoztak! ))))) Mind a kettő arra vágyik, amije éppen nincs, de a másiknak van! Te Ikládi egy príma pöcsös pacák, egy PPP akarsz lenni és odalent egy szépen metélt vurstlit szeretnél viszontlátni! A görénynek meg lassan levágják a sajátját! ))))) Ha még időben szólsz neki, akkor talán cserélhettek és felrakhatod magadra az övét! ))))) Ő megkapja a barna mellyeket, te meg a görény pöcsit! ))))) Oszt lehet neked a tükör előtt nézni! ))))) Hú baszdki cigány Ikládi! ))))

© Lunáris Lépfene                      2018. dec. 15. 10:11

A Feri görény, Kiss Tibi és Gáspár Kristóf csak mosolyogni tudnak ezen a sok megbarnult, jól megsült vadbarmon! Ikládi te tényleg egy sült cigány vagy, de még ennél is nagyobb baj, hogy egy sült paraszt vagy! Magyar embereket a saját szülőföldjükön cigányok által piszkolva látni vérig sértő! Nagy hibát követett el a cigánysereg! Azt üzeni nektek Molnár Ferenc meg Kiss Tibor, hogy rövidesen ki lesztek irtva a szép magyar földről, sőt az egész ismeretségi körötök megkapja a golyót! Akkora terrorista seregek fognak berontani hozzátok, hogy beszartok, szétlőnek mindent és mindenkit, végszó gyanánt pedig felrobbantják az egész kapitányságotokat, hogy később se költözhessen be oda egy másik buzibanda!

© Lunáris Lépfene                    2018. dec. 15. 12:25

Jobban tettétek volna, ha nem keménykedtek jóravaló magyar állampolgárokkal, akiknek csak annyi a bűne, hogy nem olyan bazseváló meg kajmán rohadékok, mint ti vagytok! Nem lesz itt gond, az egész internetet kiplakátoljuk a magyarellenes fajtátokkal! Most már olyanok is felfigyeltek rátok, akik nem érik be annyival, hogy szimplán gúny tárgyává tegyenek benneteket, hanem el is mennek értetek, hogy megöljék a tetves cigány és zsidó rendőrbanda összes tagját! ))))

© Munnyár Menyét                       2018. dec. 16. 14:51

A 2019-es évben talán még a korábbiaknál is nagyobb terhet ró majd ránk a VI. kerületi melegség! ))))) Biztos vagyok abban, hogy 2019-ben még több megpróbáltatás előtt állunk majd! Még nem lehet tudni, mik lesznek azok, de lesznek! Nem tudom, hogy milyen formában fog érkezni a következő próbatétel, még több dőreségi patkány, vagy agymosó zsidó banyák alakjában, de lesznek ilyenek ezután is! De amikor jönnek, elfogadom, mert amikor 2006 környékén a zsidók és a cigányok elleni harcomat elkezdtem, akkor a harcnak ezt a részét is vállaltam, ahogy vállalom most is, és a jövőben is! Mint mindannyian!

Ahogy valamelyik angol palotás pubi mondaná, "Remain vigilant, most likely even more trials are waiting for us!" ))))

© Tavaszi törés törökké                         2018. dec. 16. 14:51

A buta cigányos meg gebaszos sereg így jár, amikor az okos MNSZ terroristacsoport, Molnár Feri, Kiss Tibi és barátaik ellen próbál tenni! Ez a sok cigrákos tetü az alsóbbrendű kasztba sorolható! A hős magyarok MNSZ portálja pedig olyan tartalmas és szép, hogy a Jóisten sem alkothatott volna szebbet nála! Egy igazi magyar amikor erre a szép fórumra feljön, akkor igazán otthon érzi magát Magyarországon! Vicces, hogy a sok brazil barbár ilyen okos, művelt magyar hazafiakkal próbál kikezdeni! Mi tudjuk, hogy a virtuális tulajdon néha többet ér, mint a valódi! Az álrendőr férgek kakától bűzlő IRL épülete meg sem közelíti az MNSZ portál virtuális URL értékeit!

© Mekkenzi Fúj                     2018. dec. 17. 11:35

Hú bassz ki! Én is sajnálatosnak tartom, hogy a rendőr melegek sosem fognak felérni Molnár és Kiss szellemi szintjére és még a pszihiáci zsidóik sem lesznek soha olyan normálisak, mint ők ketten, vagy mint a többi MNSZ terrorista! Csinálhatnak bármit, a magyar radikalizmust sosem fogják legyőzni!

Az ilyen moslék bibsi-dzsipszi bandára köpni kell és haladni a nemzeti radikális úton tovább! Az úton, ami az ő lefejtett, letisztogatott koponyáikkal lesz kikövezve! Harcra fel és előre a szebb jövő felé!

© Aquakecske                       2018. dec. 17. 21:14

Már elkészült a karácsonyi jelképünk is, amit egy hét múlva bevetünk a melegek ellen! Ez a kis sárga arany csengő a Magyar Harang! Remélem tetszik a fény csillanása a kis arany csengettyűn! Igazából a magyar fényesség és a cigány sötétség közti különbséget kívántuk érzékeltetni vele!

A melegség decemberi hirdetése dr. Kecskés Tamás Főbuzi Mekkmester kecskekaparásával aláírva és hitelesítve! )))) Húzott három vonalat a kecsegje, oszt annyi! )))) Hitelezte, megmekegte: Kecskebecske!

Terjesztőink és közreműködőink: dr. Kecskés Tamás kecskebecske melegecske, Gyenes Péter alfaszmester, Prim Roland hétszeres szopóbajnok győztes, Prim Martin pöcsi öcsi, Töfi az ólvigyázó röfiköcsi, Prim Zsolt faterpöcsi, Gulyás István Sándor gulyagané cigánybuzi, Tőzsér Gábor tőzegmeleg, Tőzsér Milán rőzsemeleg, Seszták Dani seggszáj dakszli, Lantos József Lantilangyi, Átol Róbert az átokmeleg, Gibiszer Éva gikszeres zsidóbanya, Lajos Balázs balalajka buzika, Ikládi Eszterka Szilvaszopóska, Berkes Attila birkabaszóska, Barabás Zoltán totál tetkós tahó cigó majom, Harakály Márk a harkályköcsög, Jelinek Valentin kopasz pöttöm bálintköcsög, Ránki Sára sárosnyelvű bábelszajha, Baracsi Katalin kucuka neccjogácc röfike, Oláh Ibolyka Tiborka főügyész szopóka, Pál Enikő Palkópicsa, Gyenei Ákos Uri Gelleres faszhajlító meleg, Tóth Gábor igazgatóbuzi, Újhelyi Gábor aligazgató cigóbuzi, Molnár Zsolt Tibor fasszőrmester, Molnár Gábor orrnagyúr, Malinás László patinásmeleg, Fribék Judit zsidópribék, Kónya Erzsébet zsidókánya, Bőőr Krisztián előbőrtelenmeleg, Hornyák Olivér etikus és etnikus cigányhacker, Rodák Gábor rodentmeleg, Stefanik János Stefániameleg, Molnár Attuska kísértetszolgálatiska, Szelp Dénes seggszelepnyitó buzi, Katona Gyula gyuszibuzi, Kovács János mellékmeleg, Metzl Ádám, Bodorkos Dániel, Sárosi János, Vadai Ágnes vörösnyanya dékánmanya, Tar Mihály tarfejmeleg, Virág Márton cikkíró köcsi, Purebl György piszoárológus buzi, Oszvald Marika a tiszteletbeli VI. kerületi varangyos meleg, valamint más férfi és női melegek
 
 


2020.10.30. 15:13 Idézet
897897


© Ikládi Eszterka Szilvaszopóska               2018. nov. 02. 17:26

Én egy liberális libertariánus leszbi, angol buzis nyelven mondva "liberal libertarian lesbian" (LLL) vagyok és akként kurvulok! )))) A hagyományos seggdugós melegek már lejárt lemezek! A leszbi buzisoké a jövő! Mi sokkal izgisebbek vagyunk, mint a hímek, mert mi mindig előadjuk az öklös rángatózást a sötétben, mint az Iggy Azalea Kream klipben! )))) Nekem most az a kedvenc videó csippem, mert sok seggrángós leszbi szerepel benne! )))) Mi rendőrleszbik nagyon fejlettek vagyunk, wakandához hasonlóan kiterjedt a tudományos fejlesztési részlegünk! )))) Ha behívunk kihallgatásra, akkor olyan buzis nanobotokat rejtünk el rajtad, amikkel aztán otthon is lehallgatunk téged és egész buzis családodat! )))) Gulyás nevű cigány melegjeink pedig lehallgató drónokkal felszerelt villanykörtével is segítenek fényt gyújtani benned, ha esetleg "sötét ló" válik belőled! De akkor is az én "duda-drónjaim" a legjobbak! ))))) Pálci Encikém! Ha az emlőidről készült röntgenes felvételt megnéznénk, akkor azon is lehetne látni, hogy sokezer lehallgató robotom ott figyel! Nagyon aprók, de buzisak! Nano robotjaim meglátogatták leszbis melleid! Nagyon jó! Drónok a dudákon! ))))) Ezt már nevezem! ))))) Elég leszbuzis! ))))

© Kettintélyt parancsoló                             2018. nov. 02. 16:09

Fú baszdki Ikládi! )))) Amikor a Lady Gagából sztár született, akkor a "Minek jöttél ide ilyen seggel" című szöveget rólad is írhatta volna! )))))

Ó sátáni cigony! ))) Már nagyon unom, hogy a Sátán újabban ilyen cigány és zsidó patkányok képében jelenik meg, mint a VI. kerületi melegek! Szarok rád, Trikládi, te egyszemélyes hármasiker! )))) Tényleg te vagy a királynő, legalábbis a román cigányok királynője, büszke lehecc erre a titulusra baszki! )))) Egy senki szopógép vagy, aki a zsidóktól kapott jutalékával ugat a rendes dolgozó magyaroknak! )))) Semennyire nem érdekel, hogy mit tartasz rólam! Egy írástudatlanul gépelgető kis cigányrendőrke véleménye számomra még annyit se jelent, mintha az egyik zsidópártból jellemezne valamelyik! )))) Még ők is különbek, mert azok legalább az ország-világ előtt vállalják a kinézetüket! Neked meg semmid sincs, egy fos faszbúkod, vagy instagram se! Csak egy üres, nézetlen gmail! Egy kép nélkül bújkáló cigány cédula vagy! )))) De már van rólad "szemléltelő" hasonmás-kép! ))))))

© Ikládi Eszterka Szopóskopóska                2018. nov. 02. 21:33

Visszatértem, drágáim! Jó újra itt lenni! )))) Most megírtam egy új szösszenetes szösszenetet, meleg életem első kezdő éveiről! )))) Mivel cigány vagyok, ezért a helyesírásom mostantól nagyon is szándékos! )))) Így írok én, oszt annyi! )))) Én vagyok a VI. kerületi melegek gépelő titkárka kurvája! ))))

"Imádtam az RTL klubocska régi brazil és török sorozatait! Olyanokat, mint Paula és Paulina, Márimár, Eszmeralda, vagy Ezel, a törökcigány bosszúálló! Ők voltak a hőseim! Nagyapussal a Márimár sorozatot néztem először! A lány csöves volt és azután lett a gazdag hapsié! Később az ebben tanultakat hasznosítottam Szilvási zsidónál! Amikor nagyapus levitt engem a Balatonra, mindig azt játszottam, hogy én vagyok Márimár! Énekeltem a szövegét, emiatt mindenki engem nézett! Voltam Rozálindá és Márijjá is! A kukákban is turkáltam, persze komplett idiótának nézett engem mindenki, pedig csak játék volt! ))))) Anyu kendőjét szétszakítottam és olyan ruhát csináltam belőle, mint Márijjának! Én voltam a Guberálós Márijjá! Akkor fiatalon még nem gondoltam a leszbikusságra! A tisztavatás után azonban más lett minden! )))) Holnap is én leszek Márijjá, aki a vénséges vulvában turkál, Gibiszerben guberál! )))) Ne aggódjatok miattam, tudok vigyázni magamra! ))))"

© Ikládi Eszterka Szilvaszopóska               2018. nov. 03. 10:17

Ezek nem is az én Márijjás naplóbejegyzéseim! ))))) Ti kiforgattátok az eredeti naplómat és meleg írásokká alakítottátok a legféltettebb emlékeimet! ))))) Terrorista Ferigörény, úgy tudtam, hogy írsz valami lejárató szöveget rólam a Soros sleppeddel! )))) Így viselkednek a gyávák! )))) Pedig újhullámos romaként már én is jelen vagyok a net világában, egy darab necces oldalam még nekem is van, egy Gógül Plusz fiók! )))) Tudod, hogy fent ülök a gógüllön és most neked kellene odaírnod! )))) De te nem mersz, csak mekegsz! ))))) Igazi Csontbrigádos Jakab vagy! Ezek után ne oszd az észt, nemzeti elfajzott drágaságom! )))) Rövidesen eljönnek értetek az etikus hackereim, vagyis a zsidók szolgálatában álló ámítástechnikai árulóim! Aztán ti is elkezdhettek tátogni, bakki! )))) Jön majd Hornyák, a horkantós miskolci cigány és a többi pinkóci román, hogy kicsike magyarka szátokat mind kitátsa! )))) Nemsokára mind rettegni fogtok! Nézzétek, hogy a görény Molnár is mennyire fél tőlem! Nyugdíjas szűzként megretten egy ilyen öntudatos cigány nőtől! Neki csak az ellenállás számít! Ilyen egy igazi lázadó bűnöző! Nekem is sok bűnöm van, de igyekszem megtisztulni, főleg ezzel az újfajta Gibiszer gyógyforrás-kezeléssel, mely csodákat tesz velem! ))))

© Szervált szerváltunk                  2018. nov. 04. 09:43

Kell nekünk egy új népvezér! A Molnár Görénnyel nem járna jól a nemzeti oldal, mert ő nem csupán a zsidókat és a színes rasszokat, hanem az összes embert ki akarja írtani! )))) Valaki más kell tehát, aki a fehér értékeket megőrzi! ))))

Amikor a görény márciusban kifejtette a tökéletes társadalomról alkotott utópiáját, hogy az egész emberi fajnak kivétel nélkül meg kellene halnia és inkább a macskáknak kellene kifejlődnie a következő intelligens fajjá, akkor már tudtam, hogy nem ő a messiás, akire vártunk! )))) Azt hittem, hogy belőle lesz Hitler Zwei, de valójában a macskáknak dolgozik! ))))) Azért legalább a fehér embereket életben kellene hagyni a bolygón! )))) A fasznak sem kell egy macskavilág! ))) Egy ilyen Thundercats fasság! )))))

© A Hiúz Revolverje               2018. nov. 04. 11:16

A két lábon járó macskák világa pedig kurva jó lenne szerintem! ))))) Mijaaúú! Nem hittem volna, hogy egy évvel később is a nyakunkban fognak lihegni ezek a melegek! Aszittem, hogy már tavaly novemberben elhúznak a faszba! Erre még mindig itt buzulnak és már megint november van! )))) Ez már a második "november rain"-ünk lesz a kakiruhás melegekkel! )))) Októberben úgy látom, hogy főleg a nőstény meleg kurvák kapták a főszerepet! )))) Most novemberben jönnek a Hornyák etikus cigány melegek! December hónapban pedig már a Tőzsér tőzegmelegek lesznek a menősek! )))) Aztán januárban megint valami más dőremeleg kapja majd a faszos ívet! )))) És akkor a Linkinparkos Mistrel Lantpengetőről meg az Oszvald Marika cigány hőséről, Seszták táskásról eddig nem is szóltunk! ))))) Az a cigó megtartott pár ellopott táskát még a szeme alatt is! ))))) A kiskopasz, csillogó fejű kugli, a Malinás is milyen patinás! Fú mennyi hatósági hátsós homós van! Annyira előretörtek a dőrebuzik, hogy a civil foglalkozású köcsögség kezd elmaradni mögötte! ))))

© Muigéllok birodalma                 2018. nov. 04. 12:34

Érdekes amit mondasz, hogy a dőreségi patkányok mennyire megbuzulódtak, közben a civilek között hanyatlani láccik a meleg összefogás! )))))) Olybá tűnik, hogy a kék egyenruha nélkül sokan már nem is tudnak összetartóan buzulni kis hazánkban! )))) A ruha szorítása és a zsidó sakálok utalása nélkül már nemmegy! ))) Bár az én tapasztalatom szerint éppen hogy fordítva van! )))) Igenis a Civil Cuclizás is van akkora szoppantás, mint a munkaruhás! )))) Példának okjáért az egyetemen, ahova járok, péntekenként este mindig van egy jó nagy "fasztáncoltatós" szektás összejövetel, szóval a hírekkel ellentétben a "pecsespolgárok" között hihetetlenül népszerű a koleszos kecsegség kultusza (KKK)! ))) Többek közt ezért is csippantom az egyetemi közeget! )))) Nem telik bele sokba és felvirrad a Korvinusz Kecsegek Korszaka! És ez kutyva jó, mert ez is KKK! )))) Kááára kijön! ))))

© Újrarúgató                          2018. nov. 04. 20:29

Na már megint előkerült az Okja, a vizidisznó pokla! )))) Én csak annyit tennék hozzá a jelenlegi buzihelyzethez, hogy most azt kellene csinálni, hogy felégetni a VI. kerületi buziépületüket, gyönyörködni kicsit a lángtengerben fürdőző buzisokban, aztán mint a képregény-filmeknél, rebútolni kellene az egészet! Építeni a helyére egy új buziépületet és elölről kezdeni mindent, jobban átlátható melegekkel! Mert ezzel a rengeteg mostani új buzival annyira áttekinthetetlenné vált a melegtörténet menete, hogy időnként már én sem értek semmit se! )))) Túl sok lett a köcsögbuzi szereplő! ))))

© Mézeshetes lovasdíszegység                 2018. nov. 05. 10:23

Csak nagyon alacsony szintű emberek számára jelenti a dőreség a törvény szinonímáját, az okosabbak tudják, hogy a rendőrség tagjai mind bűnöző buzik álruhában! )))) A legtöbb dőre nem azzal a céllal lép be a szakmába, hogy a bűnt üldözze, hanem hogy a törvény leple alatt maga is bűnözhessen, valamint hogy jó nagy buzi legyen! )))) Ez van itthon és más országokban is! )))) Ezért hát nemcsak a hatos, de minden buzikapitányságot fel kellene égetni és elölről kéééne rebúúúútolni! ))))

© Muigéllok birodalma                       2018. nov. 05. 13:11

Ezért is támogattam a Metakazamata felépítését, amelyben elégethetünk és legalapvetőbb alkotóelemükké, vagyis homokká változtathatunk dőreségi melegségi tagokat! )))) Ezzel az építménnyel ellenpontoznám Gyenes almeleg tavalyi nagy tervét, a "kecseggátak" felduzzasztását és szarrgallmazznám inkább a fosos dőre melegek végső felforrasztását! ))))

© Minek jöttél bőseggel                         2018. nov. 05. 16:14

Én azt szeretném, hogy ne csak rendőrbuzik legyenek a porondon, hanem minél több és minél változatosabb buzik! )))) Mások is kövessék a példánkat és írjanak hasonló jókat jó nagy buzikról! ))))) Mindenki, akinek a saját környezetében konfliktusa van pár faszfej buzival, azt ezúton megkérném arra, hogy a mijenkéhez hasonló hirdetésekkel szórja tele velük a neccvilágot és arra is felszólítok mindenkit, hogy tegyék ezt minél többen! )))) Mi úttörők vagyunk eme tekintetben, valami olyasmit kezdtünk el pár éve, ami hamarosan egy milliók által követett divatstílus lesz! ))))) Ebből akár egy világszintű mozgalom is lehet, ha rákapnak az ízére az emberek! ))))) De kezdetnek az is elég, ha elsőként még csak ebben az országban sikerül ezt a stílust elterjeszteni! ))))) Csak tanuljanak tőlünk a népek, hogy hogyan kell jó buzisakat írni! ))))) Kell hozzá jó sok önképzés és némi írói tehetség is! )))) Improvizálunk is sokat! ))))) A lényeg, hogy részletes, képletes, rímes és rémes legyen a mondandó! ))))) Nekünk nagyon fontos, hogy mindig hitelesen tudjunk tudósítani a buzis bandáról és a vibráló meleg energiáikról! )))))) A Gebasz béka jelenleg is mászkál a létrán és óránként jelent a melegség aktuális hőfokáról! ))))) Az éjszakai órákban is forró hullámzással ég a meleg dőreségi épület és a mellettük lévő meleg iskola lángja! )))))

Jelenleg itt tart a melegség helyzete! )))) A sok piától lecsúszva lóg a létrán Gibiszer Éva banyabéka, alatta pár fokkal pedig kapaszkodnak és rángatóznak a kapitánysági hím és nőstény melegek! ))))) - A VI. kerület szar köcsögjeinek a felsorolása! Kibővítettük más kerületekből és vidékről származó tanyasi köcsögökkel! ))))) Terjesztőink és közreműködőink:

dr. Kecskés Tamás kecskecseg, Gyenes Péter alfaszmester, Prim Roland hétszeres szopóbajnok győztes, Prim Martin pöcsi öcsi, Töfi az ólvigyázó röfiköcsi, Prim Zsolt faterpöcsi, Gulyás István Sándor gulyagané cigánybuzi, Tőzsér Gábor tőzegmeleg, Tőzsér Milán rőzsemeleg, Seszták Dani seggszáj dakszli, Lantos József Lantilangyi, Átol Róbert az átokmeleg, Gibiszer Éva gikszeres zsidóbanya, Lajos Balázs balalajka buzika, Ikládi Eszterka Szilvaszopóska, Berkes Attila birkabaszóska, Ránki Sára "Ráránt a Sárára" sárdobáló nyelvesmeleg, Barabás Zoltán totál tetkós tahó cigó majom, Baracsi Katalin kucuka neccjogácc röfike, Pál Enikő Palkópicsa, Tóth Gábor igazgatóbuzi, Újhelyi Gábor aligazgató cigánybuzi, Gyenei Ákos Uri Geller hasonmás és faszhajlító meleg, Molnár Zsolt Tibor fasszőrmester, Molnár Gábor orrnagyúr, Malinás László patinásmeleg, Fribék Judit zsidópribék, Kónya Erzsébet zsidókánya, Bőőr Krisztián előbőrtelenmeleg, Hornyák Olivér infós horkantós cigánymeleg, Rodák Gábor rodentmeleg, Stefanik János Stefániameleg, Molnár Attuska kísértetszolgálatiska, Szelp Dénes seggszelepnyitó buzi, Katona Gyula gyuszibuzi, Kovács János mellékmeleg, Metzl Ádám, Bodorkos Dániel, Sárosi János, Vadai Ágnes vörösnyanya dékánmanya, Tar Mihály tarfejmeleg, Virág Márton cikkíró köcsi, Purebl György piszoárológus buzi, Oszvald Marika a tiszteletbeli VI. kerületi varangyos meleg, valamint más férfi és női melegek
 


2020.10.30. 15:11 Idézet
8797878788779

© Selyemgubó selyemmajma              2018. okt. 23. 14:02

Baszki te Gikszeres banya! )))) Olyan vagy, akárcsak a szomszéd Mari néni! Annak sincs foga, mégis mindig harap! )))) Pedig jó lenne, ha a Marikurva és te is rájönnétek, hogy fogatlanul nem lehet harapni, csak szopni! ))))

© Infinity Whore, a Végtelen Kurva                        2018. okt. 26. 11:31

A VI. kerületi melegek a legvénebb kurvájukat, Gibiszert futtatják! Sünt zabál és varjút eszik a ráncosképű szociszuka! Mellé még röpködik is a seprűjén ide-oda! )))) Én tudom mitől ilyen hülye! Beleőrült a saját gebaszos szerepébe! )))) Már kiismertem a piszoárológus mocskokat! A kedvenc szavuk az, hogy valaki szerepzavaros! )))) Akiket szerepzavarosnak kellene diagnosztizálni, azok éppen hogy ők, meg a cigányrendőr felbújtóik! )))) Agybeteg zsidókként normálisnak képzelik magukat, a rendőreik meg cigányként magyarnak! )))) Fából faszkarikát és barackmagból atommagot is pont így kell csinálni! )))) Egyformán szerepet tévesztett társaság mindkettő! )))) Pont oda valók, ahová mondtad, a balseggfékre! )))) Az Ikládi nevű emancipanci is valószínűleg magyar állampolgárnak tartja magát, kinézete és színezete - barna a lelkem - ellenére! ))))

© Fehérke a Holdra száll                 2018. okt. 27. 22:47

Én már a nevét is megtudtam Gibiszer gané elképzelt eltartójának, ő Ápor, az áporodott ámorózó! )))) Így hívja alkesz banyesz a kitalált kúróját! )))) Pedig igazából a leszbi nyalás a terepe! )))) Ez kiderült az Ikládinál is, szinte azonnal összemelegedett a két buzi ribije! )))) Az ő korában már tökmindegy, hogy melyik irányzathoz áll, 60 évesen már nem nagyon tud alkotni semelyikben se! )))) Egy élmény volt belemenni a banya elméjébe! ))))

© Madeleine Pötsch                  2018. okt. 28. 08:12

Most tényleg nem mindegy, hogy a ráncos táska heteró vagy leszbi? Úgysem vág már alá senki, sem műfasszal a leszbika, sem igazival a heterka táborból! )))) Szerintem simán 60 évesen is szűz a nyanyesz, és még a Kádárral sem sikerült neki semmi! )))) Az a krumplis komcsi is csak az álomképe volt neki! )))) Borzasztó, hogy senkinek sem fog hiányozni, ha koporsóba teszik a nemzeti szélsőségesek! )))) Nélküle csak jobb hely lesz az ország, ahogy a sok zsidó felbújtója nélkül is, akik az egész karrierje során azért fizették, hogy hamis szakvéleményeket írjon emberek százairól! Olyan ártatlan magyarokról, akiket el akarnak tüntetni a kampósok! Így jártak a Hírhátteresek, a Tomcaték és faszomtudja még kik! Ez egy hibbant hugyos homár (HHH)! ))))) Egy női homi! )))) Az ótvar még a szemébe sem tud nézni másoknak anélkül, hogy ne lenne mindig rajta a napszemüvege! )))) Még éjszaka is! )))) Aszittem, hogy az esti napszemüveg viselés már kiment a divatból a 80-asokkal meg a David Hasselhoffal baszki! ))))

© Fehérke a Holdra száll                2018. okt. 28. 11:27

Hú faszki! Beraktál ide egy nagyon undorító Gibiszer lényt! Ez még csak nem is a lemezlovas álbanya képe, hanem az igazié baszki! )))) Most napokig nem fog megmerevedni nekem! )))) Megint meg kell néznem a városház téri galambínókat, ahogy pörögnek-forognak és perlekednek! )))) Szükségem van egy kis feledtető hatású, izgató látványra! Addig nem áll fel újra! Kell egy kevés galambszex! ))))

© Ikládi Eszterka Szilvaszopóska                   2018. okt. 29. 17:05

Én a nagy cigány cafat kitöröltem a faszbúkos Novák oldaladat, mert csak egy bújtatott alibi oldal volt! )))) Azok az agyfasz-katyvasz Novák Zoli képek amúgy is borzasztóan gyerekesek voltak! A sok csillámpor rászórva a kurvák seggére, meg minden! )))) Úgy állítottad be magad, mintha nem is egy 50 éves szív- és cukorbeteg lennél, hanem egy fiatal, 32 cm hosszú, kemény faszú legény! )))) Novákka, te kis huncut! )))) Ébredj már fel bakki! Nem vagy te Lapati, de még csak nem is vagy már 20 éves! )))) Szokj le a faszbúkról és a tündibündi kurvás képeidről! ))))) Azt is be kell látnod, hogy minden etikátlan MNSZ hackert legyőztek a Hornyák Olivér-féle etikus cigány hackerek! )))) Ő pont olyan urbánus kinézetű, mint az elnökünk! )))) Már csak ezért is ő a legjobb! )))) Miskolcról erősíti a pösti pöcsiséget! )))) Ott vezeti a miskóci pinkócik meleg kirendeltségét! ))))) Valamint rákerült pár meleg szórólap a miskolci önkormányzati hivatalra is! ))))) Már ott is tudja mindenki, hogy a VI. kerületi melegség a legfényesebb kecsegség! ))))

Rövidesen a többi alibidet is letörlöm! )))) Az olyanokat, mint a Tery Molnár, amit a transzi görény alapján csináltál! )))) És a harminc másik ökkántodat is leszedetem Mr. Sugar Mountain (Zuckerberg) nevű főfő-faszbúk melegemmel! ))))) Remélem ezzel a pusztító törléssel sikerül megismertetnem veled az Ikládi nevet és melegségünket! )))) Ikládi ikrái kísérjenek utadon, a puncimból származó nanorobotok! ))))) Na annyi! ))))

Alulírott:
Ikládi Eszterka Szilvaszopóska

© Ájjáj kavar az Ájojáj                  2018. okt. 30. 12:01

Számos emberke, akinek a seggében is több ész van mint egynémelyik dőrebuzi fejében, kevesebb pénzt keres, ha egyáltalán hagyják valahol dolgozni, mert manapság munkahelyi előírás lett, hogy mindenhol zsidókat szopjál! )))) Ők egy olyan országot teremtettek, ahol a magyarok lettek a hazaárulók! )))) Aztán még jönnek az álszent mocskaikkal, amikkel mekkpróbálják mekkmagyarázni, hogy még ők állnak a helyes oldalon! )))) Csak az érdekli őket, hogyan keseríccsék a derék magyar embereket, mert féltik tőlük a hazugságra épülő, hamis társadalmi helyzetüket! Az Iklááádi cigányka sem képes egy mondatot helyesen leírni! )))) Ez nála faji sajátosság! Az ilyennél ezerszer többet ér egy gép, már létezik erre program, ami leírja az élő beszédet szöveggé, egyre tökéletesítik! ))))) Inkább azt a progit kellene futtatni a Szilvásy kurvája helyett! )))) Az eltartó balekja beprotezsálta a dőreségbe a szar lefarcolt, írásképtelen bordáját! ))))) Már az első pillanatban levágtam, hogy ez egy kiugrott prosti, aki 10 éve még az uccán szopott, de újabban Szilvaszopással felkapaszkodva már egy dőreségi patkányként tetszeleg! ))))  A szopós száját is csak azért csináltatta meg, hogy utána egy Szilvásy Gyurit szopjon és nála bevágóggyon! )))))

© Mr. Johnson elszabadul                     2018. okt. 30. 19:15

Az Ikládi szarnak szinte nulla nyoma van a neten! Van egy nézetlen google fiókja, de annyi! Oda sem mer egy darab fényképet se kitenni, mert meglátszana a bőre színe, meg a karcsiszemüvege! )))) Látványa káros lenne a magyarok részére! )))) Nekem is úgy kellett egy rá hasonlító cigónémbert keresnem, hogy valamilyen módon itt megjelenítsem! ))) Mondjuk könnyű volt, mert mindegyik egyformán néz ki, ugyanaz a lószerű barna pofa mind! )))) Ha beírod "Ikládi Eszter" nevét a góggülbe, akkor szart se találni, csak egy gagyi gmailt, de se saját faszosbúkja, se más szarja sincs! Bezzeg a többnevű "nyomozó" oldalaival mindig aktív! ))))) Egyébként meg szard le a vádjaival együtt! ))))

© Ikládi Eszterka Szilvaszopóska                   2018. okt. 31. 09:54

Hajrá Gyenes alfaszi! )))) Ne hagyd, hogy letörjön életed első nagyobb meleg bukása, Roland diszapperolása! )))) Ő már mindörökre Lapatié lett, a 32-es mérettel ellátott, Lengőlándzsa néven is jegyzett nagy Kaiju melegé! )))) Vannak olyan afrikai méretek, amikkel egy fehér zsidó nem tud versenyre kelni, ráadásul benneteket fiatalon még meg is nyesegetnek a sakter bakterok! )))) Még abból is rövidítenek, mint amekkorának születtetek! )))) Tehát ne is küzdj vágatlan, hosszúnövésű Lapati ellen! )))) Nézz inkább azon területek felé, amik sikert hozhatnak az életben! )))) Én mint bölcs cigány írógép, ugyanezt tanácsoltam a görénynek is! Ha valaki 40 évesen is szűz és baszatlanka, akkor legalább a hobbijaiban legyen sikeroska! )))) Te csak terelgesd ifjabb tanonc melegjeidet és taníccsad őket a zsidós aranymetszés technikádra! )))) Koncentrálj a buziságra és a zsidóságra! )))) Ne foglalkozz mással, csak amiben jó vagy! )))) Én is azt teszem! Most éppen Gikszer banyának a sárgafolyását kezelgetem! )))) Nagyon ízletes, nyugdíjas zsidó pinalé! )))) Olyan, mintha szőlő íze lenne! Ez egy szőlő sztori! ))))) A korral nemesedik a nyalata, minél idősebb a banya, annál gazdagabb a zamata! )))) Ezzel a kurkász kurvával szeretném leélni meleg életem! )))) Sőt már tervezzük, hogy egy darab szart is örökbe fogadunk és azt fogjuk nevelgetni! )))) Az lesz a Seszták Dani! )))) Na annyi! ))))

© Minden mézt megér (MMM)                    2018. okt. 31. 16:38

Nyeljed a jiddis tubust, Ikládika! Szilvásitól lehet, hogy míves zsidófaszt kapsz a szádba, de a magyar radikálisoktól ne számíts efféle jóllakatásra! )))) Mi a nagy MNSZ katonái vagyunk! )))) Annak is a legszebb katonái! )))) Te és a többi VI. kerületi cigány-zsidó szolga nem tudjátok elviselni, ha valaki nem a zsidókat szolgálja, azt el kell tüntetni, mert rossz fényt vet a cionistákra! Gratulálok a sok cigány és zsidó VI. kerületinek! )))) Na annyi! Lehet örülni a semminek! )))) A Molnár görény is szarik a fajtádra, pont a hozzád hasonlók miatt lépett a Forever Alone-os reddit szűzek útjára! )))) Ki nem állhatja már a női mocskokat! Ő letette a voksát az örök szüzesség mellett, az ilyen riherongy ganajok helyett! )))) Ja, és még annyit üzen a görény, hogy még ezzel együtt sem te vagy az általa látott legnagyobb fímélféreg, hanem nálad sokkal rosszabbak is akadtak! )))) Akkor hozzád képest el lehet képzelni azokat! ))))

© A te anyád is mátka                2018. nov. 01. 09:13

Az Ikládi emancifanci közelében legyél mindig engedelmes cseléd, addig nem lehet bajod! )))) A szolgálati időszak alatt serényen nyaljad cigányos pináját, hátulról segíccsed a műveleti területen való előrehaladását! )))) Szilvásy György is ezt ajánlja! ))))

© Ikládi Eszterka Szopóskopóska               2018. nov. 02. 11:45

A férfi tulajdonságokkal felruházott nők a legjobbak! )))) Én egy Bulldyke vagyok (bika-leszbika)! Palkó Encikém, rádszórtam az Ikládikus leszbikus átkot! Mostantól csak nőstényekre leszel képes ránézni, köcsögnénis sorozat szereplőkre! )))) A Paula és Paulina jellegűekre! )))) Az volt fiatalon az egyik kedvenc sorim, mert abban egy darab leszbi jáccott kettőt! )))) Úgy hívták a színésznőcit, hogy Gabriella Spániel! ))))) De Thálijját is nagyon kedveltem! )))) Ő volt Márijjá! ))))
 


2020.10.30. 15:10 Idézet
78966© Kolumbínó Trisztár                     2018. okt. 20. 10:31

Én már kinőttem abból, amiket a banya csinál! )))) Négy éves koromban egyszer lepisáltam az erkélyünk széléről az utcára! )))) De azóta valahogy nem jut eszembe, hogy ez lenne a locsolás netovábbja! ))) Na ennyi, te kék szemüveges pszichiátriai eset! )))) Vén boszorkány vagy, ennyi idősen már lehetne egy kevés eszed! ))))

© Gibiszer Éva Gebaszbanya                 2018. okt. 21. 20:07

Kedves görényi melegek! Én vagyok Gebaszbanyácska, a női melegség golyóscsapágya! Már tanítványaim, Ránki Sárci és Pálci Enci is mindig az én nevemet motyogják hálával! )))) Legutóbb meg mintha a Horváthné Nagy Éva sálas kutyája is a nevemen szólított volna! ))))) A következő meleg találkozóra szeretettel várunk titeket, szubmissziós résztvevőnek ideálisak lennétek! )))) Természetesen Ikládi Cinci is ott lesz, hiszen nélküle nincs felpróbálós punapróba! )))) Encit és Sárcit még csak ezután fogjuk bevinni a kurkászi kvadranitásba! Rá fogunk rántani a Sárára! )))) Majd nézzétek serényen! )))) Az élő közönségért cserébe akár nyalókát is kaphattok valamelyik kopasz Kojak melegünktől! )))) Ahogy a bászingemi palotások mondják: "There's a sucker born every minute", vagyis minden percben születik egy szopóska! ))))

© Gibiszer Éva Gikszerbanya                  2018. okt. 22. 11:49

Mind a mai napig vallom, hogy a kommunizmus ideáljánál nincsen jobb eme világon! )))) Egy olyan társadalomban kellene élni, ahol mindenki egyenlő megoszlás szerint lehetne komcsi, buzi és leszbi! )))) Én nem rinyálok, hogy a kommunizmusban születtem, inkább az előnyeit élvezem! )))) Az volt szép Magyarországunk utolsó igazi aranykora! ))))) KISZ diákként hamar eldőlt az életem, sok mindent elhatároztam és betartottam, hogy hogyan szívkodok majd a pártközpontban és hogy hol a helyem a kommer világban, elfogadtam! )))) Azt is, hogy miket kell lenyelnem, mik a lehetőségeim a kommunista élettérben! )))) Tulajdonképpen nagyon hálás vagyok Rákosi Matyi, valamint Grósz Karcsi és Kádár Jancsi bácsiknak, mert sokat tanultam tőlük és sokat kaptam! )))) Nekik olyanokat is bevállaltam, amik miatt ma már kissé szégyellem magam! )))) Azután lettem női buzi, miután kedvenc pártvezéreim végleg eltávoztak a szovjet katonákkal együtt! Akkor a kilencvenes években több évre magamra maradtam! )))) Évekig sokat beszéltem magamban és erről se tudok már leszokni! )))) Kialakítottam egy módszert, hogy a banyabajszom alatt suttogva kimondjam a napi dolgokat, problémákat, és mint egy "képzeletbeli barátnak" kifejtve kezeljem azokat! )))) Ezt mind a mai napig csinálom! )))) Ha nem tudok eleget magamban lenni és a barátkámhoz beszélni, akkor az kellemetlen sárgafolyásban tör ki! )))) Ez aligha lehet egészséges és nem is nagyon visszafordítható! )))) Ez történik akkor, amikor valakit a kedvenc komcsi kanjai (KKK) elhagynak! Motyogós manyává válnak az ilyenek! )))) Szerencsére a női melegségre való áttérés megmentett a végső magánytól! )))) Kerestem feminista mozgalmakat, amelyekben jól éreztem magam, és vártam, hogy az öregedő génkészletem előrevigyen egy-két dologban! )))) Ahogy korosodtam és értek a formáim, úgy nőtt az elismerésem a meleg leszboszi világban! )))) Ikládi iránt érzett szerelmem pedig megóvott a teljes meggebedéstől! )))) Pedig vénségemre lehettem volna Pszi Hópata, vagy Lí a Lópata! )))) Így csak egy banya lettem, aki kicsit leszbika! ))))

© Rúker Poppins               2018. okt. 22. 15:28

Kurva anyádat Gibiszer Éva! )))) Szappanként jobban néznél ki, randa zsidó banya! )))) Na annyika! ))) Baszki vazzeg! )))) Csalódott vagyok! Az ilyeneket hívtátok ti friss húsoknak? )))) Ennél még az előző csapat is jobb volt! A régi buzisok között tényleg nem volt ennyi cigó meg vénség! Csak egy idősebb bölcsköcsög volt és annak pár ócska faszalávalója! )))) Cigányból is csak egy volt, a Gulyás! ))))) Most meg itt állunk egy tucatnyi szar cigánnyal és egy vén kommunista banyával! )))) A pinája már szétfolyik széles e határban! Gibiszer egy kelletlen rém, aki 2009-ben még a Molnár F. Árpádnak is felkínálta magát, de neki se kellett! A Molnár görénynek se, pedig az is már majdnem nyugdíjas és szűz! Még a legszűzebb Molnárkák sem voltak hajlandóak lemenni ennyire mélyre, a banya szintjére! )))) Mindenkinek sikerült a kísértésnek ellenállnia! )))) Úgy látszik, senki más nem fogja kitakarítani a pókhálós-sárgás banyapinát, csak az Ikládika! ))))

© Ájjáj kavar az ájoáj                            2018. okt. 23. 09:14

Te seprűn repülő banya, inkább söprögessél a saját házad tájékán! A saját bomlott elméddel foglalkozz, te patkány! Leépült prosztókurva vagy, de az interneten nagy sztár leszel! Van akiből csak 70 évesen lesz sztár, mint Uhrin Benedekből! Te kiharcoltad magadnak a sztárságot! A tanítottyaid, Palkó Picsa és Rántó Ralph Sára is kikerülnek melléd! Velünk aztán jól jártatok, mert mi telerakjuk veletek az egész netvilágot! Fogalmatok sincs, hogy mi mekkora erők vagyunk! Mi vagyunk a nagy nemzetvédő terrorista harcosok! Jobb, ha elvonulsz, sárga cédulás állat, mert beleverünk abba az alkohol áztatta fejedbe! Az egész életed abból állt, hogy a jelentéseidben magyarokról írtál koholt zsidó valótlanságokat! Az időjárásjelentés talán még menne neked, azzal a béka pofáddal! Másznál a létrán! Pár éve szarrá alázott téged a Molnár F. Árpád is! Az ő Hírhátteres központja felett is állandóan ott repkedtél, te levegőben pisáló elmebeteg! ))))) Téged, agybanya, minden magyar radikális csak aláz és aláz! Inkább keress fel egy krimót és igyál egyet a VI. kerületi melegekkel! Rajtad meg a sok barnabőrű csendőrön röhögünk nap mint nap! ))))))
 


2020.10.30. 15:10 Idézet
9887979897


Aki bármit meg kíván tudni a kakiruhás köcsögség mibenlétéről, az olvasson sokat a dőreségi buzik életművéből! Kimerítő elemzés tárul majd elé erről a fertőző kecsegségről! ))))

Ezentúl minden meleg hirdetés a "Lovagálom" című bejegyzéssel fog kezdődni! Ez a szöveg kiemelkedően csodás, ütős és meleges lett! Megérdemli, hogy minden hónapban az első helyen szerepeljen! Csak így tovább, MNSZ harcosaim! ))))

© Goldenbugok öröksége (Űrdongónak ökörsége)          2018. nov. 17. 12:44

Mondok egy illusztrációs mesét a VI. kerület álrendőr melegjeiről! Bár a részükről ez csak egy afféle "Knightmare", egy Lovagálom, de attól még telitalálat! )))) A segglovagok álma! ))))) A kopasz cionista vezér, dr. Kecskés Tomi kiadta meleg seregének az ukázoidot, hogy írtsák ki MNSZ fénylő fórumát, a magyarság utolsó bástyáját, hogy a magyarok földjén jókora kipás és romungró bakugró állatok garázdálkodhassanak! Itt új magyar nép lesz bevezetve, kaftános és romános népekből összegyúrva, új országuk neve pedig lészen Dzsipszidzsúdea! A magyar harcosokat eltörlő mocskos cigányoknak kiadós Tomcsiszopás lesz a jutalma! A kakiruhás melegek együttes erővel vetették bele magukat a virtuális náci világba! ))))) Megálmodták, hogy övék lesz az MNSZ fórum forráskódja! )))) Gulyáska, Sesztákka, Ikládika és más diló-digó cigányrendőrök indultak a harcba érte! Valamint a fehér nép árulói, mint Lantoslangyos is útnak indultak hősi MNSZ ellen! Céljuk megszerezni a dekripciós kulcsocskát, aztán annak birtokában leszopni a kopaszfasz Kecsketamás zsidócskát! )))) A Palik Lacis zsidókecske által nagy meleg szexet reméltek az MNSZ megsemmisítésétől! De nem számoltak egy 40 éves szűz faszival! ))))) A görény a szűz faszával meglendítette őket, ők meg a "pöcséshullám" lökési energiáitól megtántorodva elszállingóztak a picsába! ))))) Ő egy olyan radikális harcos, aki a magyarellenes férgeket basztatja már évtizedek óta és őket is felvette ellenségeinek hosszú sorába! ))))) Utána szólt csodálatos MNSZ-eknek, hogy plakátolják ki a teljes magyar webvilágot a sok patkánnyal és műveljék eme nemes cselekvést az internet létezésének a végezetéig! ))))) Legyőzettek és doxxolva lettek a dőreségi bunkósbotok! ))))) A doxxolás az igazi névvel-képpel ellátott dokumentumkészítést, megszégyenítést, kipicsázást jelenti! ))))) Most már nemcsak az MNSZ oldalán, de honlapok százain, blogbejegyzések millióiban röhögik ki a sok barnabőrű rendőrpatkányt és fehérbőrű szopósaikat! )))))) Na annyika! )))) Ez volt a VI. kerületi melegek valóra vált, nagy lovagias rémálma! ))))

© Lagún Harpún (A Lagúna Hárpiája)                2018. nov. 10. 13:57

Magyar betyár Molnárgörény harcosunk mesélt rendőrként pózoló cigánybűnözőkről, akik a törvény mögé bújva élik ki fehérrasszizmusukat és börtönbe juttatják fehérbőrű magyar testvéreinket! Őket láthatjátok itt és néhány zsidó vezetőjüket!

© Hősös Hínár Hegemón                   2018. nov. 14. 15:53

A múlt hétvégén, Márton napján szarrá gyalázták a sok köcsögöt! Hatalmas rettegés lett úrrá a cigány-zsidó táboron, amikor Ludas Mátyás görényke, Márton gúnárral és Liba Leontinnal együtt jól elverték a sok aljas Döbrögit!

A két fehér gúnár és egy darab fehér libuci győzelme a magyarellenes, fehérellenes aljanép felett!

© Brigadún Bernát             2018. okt. 09. 17:12

Nincs igaza Gyenesnek! )))) Szerintem igenis vannak fasznövelő írások! )))) Például az általunk gyártott meleg beszólások! )))) Ha naponta többször húzogatod rájuk a pici pöcsödet, akkor nemcsak 1-2 centit nőhecc, hanem idővel az áhított 32-ig is megnövekedhecc! )))) Csak gyakran kell csinálni, jó sokszor rá-rá-rárántani! ))))

© Vájnstájn kompánia                  2018. okt. 14. 19:16

Nem értem ezt a sok hisztit a VI. kerületi melegek miatt, hiszen ott van köztük a jelenkor hőse! Szép mai modern feminyista asszonyka, a mítúúúú élharcosa! Kurva is, cigány is, minden együtt van! Semmi gond nincs ezzel! )))) Cigány cékládi! )))) A zsidó főnökei tömik a seggét pízzel, a száját meg fasszal, ő meg csahol hozzá teli szájjal! )))) Nem csoda, hogy pont egy ilyennél mószerolt be a pécsiparasztja, a másik szar feminyista! )))) Ment árulkodni a saját fajtájához! ))))

© Megnő a Kunisznő                    2018. okt. 15. 21:29

Görény neked nagy szerencséd volt, hogy a pécsi parasztod bemutatott téged a nagy meleg közösségnek! Akkor most nem lenne mivel játszani, csak a magad autista módján egy Meg-es színes golyócskát tologathatnál a tengeralattjáród mélyibe! )))) Annyi lenne minden örömed! Most viszont sokkal jobb dolgod is lett! ))) Megint akadt sok bebarnult ellenfeled! )))) Na ennyi, küzdjél ellenük, autizmó Molnárkukizmó! )))) A Gikszer banyát pedig szórakoztasd valamivel, mielőtt elpatkol! A kék szemüvege mögött már nagyon szarul nézett ki szegényke! Talán annyit még elér az életben, hogy magyar földön basszák be egy gödörbe! )))) Vaú baszki Izrael gikszeres nyuggerje! ))))
 


2020.10.30. 15:07 Idézet
88968767


Örömmel látom, hogy a melegség nagyjai mekkora elánnal és melánnal hirdetik egymást a különböző webvilági hirdetőoszlopokon! )))) A melegek kiemelt hirdetője a fordított Bábelszajha, a világ összes nyelvét a "héberhablaty" alatt egyesíteni kívánó Sároskurva! )))))

A nemzeti ellenállás nehéz küzdelem! De még mindig jobb, mint a zsidó Battlestar Isten és Battlefield Angyal szent akarata szerint ugrálni! ))))

Nem semmi, hogy a sok magyar harcos máris csaknem tízmilliót tett zsebre Sorostól a meleg szövegelésekért! ))))) Nagyon kifosztják Sori bácsit a sok felrakással! ))))))

Nektek, MNSZ-harcosoknak nagyban köszönhető, hogy a "dőreség" és a "köcsögség" szavak ilyen mértékben összekapcsolódtak! )))))))

Az MNSZ, az Omnus, valamint az Alludálók csapatai minden hónapban többezer hozzászólásban dokumentálják a meleg történelem folyamatos alakulását!

Ezeken az oldalakon zajlik a meleg dokumentáció és a zsidó-cigány összeesküvés felfedése! Ezt a tevékenységet szeretnék a melegek mindenképpen megakadályozni!

Mi mindannyian Molnár Görény Vezér Úrnak és harcos barátainak hiszünk!

Sajnos, mint ahogy a sorvégi felsorolásból is látható, egyre növekszik a dőreségi melegek tábora! Sok sikert kívánunk a hazavédő hivatásukhoz! Kurva sok már a szereplő! Ez az egész meleghelyzet kezd egy zsidó LGT dalra hasonlítani! Itt mindenkire szerep vár! ))))

Csodás magyar MNSZ-eim, Omnus katonáim, harcoljatok tovább az álrendőrök, álpszichiáterek és egyéb rühesek ellen! Köszönöm kitartó munkátokat!

© A holnap bábjai                     2018. szept. 13. 14:48

Na, Joe Minstrel köcsögke. Hallom te egy ministráns furulyásfiú vagy. Én meg protestáns, oszt jól beprotezsálom a bandádat a buzisztoriba. Az interneten már csaknem húsz éve alakul egy nagy folytatásos teleregény, amelyben Molnár eddigi ismerősei szerepelnek és valahogy mind buzik lettek. Veletek is ez lesz a helyzet. Buzis színészek lesztek a Molnár szappanoperájában! ))))

© Kurva jó, még két perc             2018. szept. 15. 10:32| Válasz | #799

Jól ki lesz plakátolva minden álrendőr köcsög! A görények nemzeti tisztázói jókat röhögnek a radikális MNSZ fórumon, remek rektális retorikával (RRR) anekdotáznak a dőreségi melegekről és csökött bandájukról! Fel és alá alázzák a sok nyomorult, magyartalan kutyaütőt és kutyaszopót! Fényes győzelmet arattak és aratnak továbbra is a cigókkal és zsidókkal teli buzi társaságon!

Az ország minden zugában és szerte a nagyvilágban nemzeti hackerek emelik poharukat és újra felcsendül a két igaz magyar nóta, az "Isten áldja Magyarországot"! No és a "Trollolo"! Ez a két dalocska mindig megnyugtat! Remekül harcoltok, nemzeti radikális magyarok!

© A lehetőség földje                                         2018. szept. 15. 10:34 | Válasz | #800

800! Én lettem a nyolcszázadik utas, a hal-áll (Fish-Chin, the 800th Passenger)! )))) Nem semmi, hogy az elmúlt egy évben már 800 hozzászólás született a "Dőreség Köcsögség" néven nevezett jelenségről! )))) Ez már tényleg terjedelmes tápanyag (TTT)! Elkészült a maga megsültségében a meleg mitológia! )))) Nem is baj, ha egy kicsit idealizálva mutatjuk be a dőre köcsögöket! )))) A valódi önmagukként nem érnek ennyit! )))) Ráadásul be is szaratták a saját fajtájukat! ))))) Miattuk vonult vissza annyi dőregeci az elmúlt időben! )))) Sok dőre befosott, hogy ők is bekerülnek a "kegendák" közé! )))) A VI. kerületi buzibanda miatt hamarost az összes dőre buzivá válik hazánkban és rövidest az egész világban! Egyre növekvő rádiusszal terjed a sugárzó melegség! )))) Ezek a VI. kerületi rohadék buzik tönkreteszik a dőreség szopvahihetőségét! )))) Ocsmány köcsög hajlamaikkal kiforgatják a törvény nevét! )))) Hitvány buzis gecivel mocskolják be a rendőri jelvényt! ))))

© Én vagyok a Kííborg Superman!                                        2018. szept. 21. 19:04 | Válasz | #810

Nekik a bibsi broki az életük! Az egész épületben nincs más, csak cigány, zsidó, meg ennek a kettőnek az elegyei! Nem csinálnak semmit egész nap, nem dolgoznak, csak szólnak a Lantilangyi-féle ratyirokk szarok és azokra buzulnak! )))) Néha kimennek a világba, hogy ellopják pár magyarnak a gépét, aztán mennek vissza szopkodni a helyükre! ))))) A cigányaik a zsidajpöcsökön akarnak feljebb kapaszkodni, a zsidóik pedig a náluk is zsidóbbakkal szoktak nyalakodni! )))) Megvan itt a lépcsőzetes hierarchia! ))))) Ez a Longitúdó Létra fogalma! )))) Mindent kiszopnak a kajmán utalásért, a "kajafás apanázsért"! ))))) Az a legnagyobb félelmük, hogy olyanok legyenek, mint a görény, mnukátlanok, hajléktalanok, szüzek és transzisok! )))) Ettől a gondolattól annyira megrémültek, hogy egyből rohantak vissza a zsidajaik ölébe! )))) A zsidajpöcsökön kívüli világról halvány fingjaik vannak csak! ))))

© Ikládi Eszterka Szilvaszopóska                                         2018. szept. 22. 11:17 | Válasz | #816

Mi a VI. kerület barnaszínű melegjei jól kitaláltuk ezt a tervet, hogy elhíreszteljük magunkat a fórumokon és az egészet ráverjük a görényre! Ahogy a cigányos, zsidós furkósfaszokat is ráverjük a transzikuláris képeire! A magyar transzigörény megy majd a börtönbe helyettünk, a magyartalan állatfajok helyett! )))) Főleg én voltam ebben az ötletgazda, a szilvaszopó Vulvásmazda! )))) Én saját fasz birtoklása helyett a cigányos pinámat mozgatom rá a görény képeire és a műanyag sebváltómat néha meglengetem előtte! Ez a félig görény, félig kecskelábú szatírlény egy igazi aljas MNSZ radikális! A Magyar Növendék Szopósoknak ez a rövidítése! )))) Bár mostanában Omnus néven próbálják magukat "amerikanosítani", de régen még MNSZ voltak és az MNA-val, a Győrkös szervezetével egy időben indultak el a rendőrölő gyilkosok! Most kitaláltuk, hogyan végezzünk velük! Úgy rendezünk mindent ezeken a weboldalakon, mintha az MNSZ-esek próbálnának piszkolni minket, a nagy cigányos őrmestereket, pedig valójában mi csináljuk, csak görénynek tettetjük magunkat! )))) Jókat röhögök a görényen, a többi szar magyar fehéren és a röhitől lecsúszik a cigányszemüvegem! ))))

© Prim Martin                                           2018. szept. 23. 08:37 | Válasz | #820

Teccetős, hogy ennyi újonnan érkezett meleg lett! De továbbra is Gyenes a kedvencem, mert ő a sok tülekedős buzis között viszonylag könnyen felismerhető! )))) Ő kisebb, de illusztriálisabb betűkkel ír, mint a többi! )))) Valószínüleg még mindig a "kicsi köcsi" elvét vallja! )))) Némely nyári svéd versenyzős jut az eszembe róla, akiknél mindig ott lent futott az apró felirat, és jó közel kellett hajolni, ha el akartad olvasni! )))) Hajj a bajnoksági élmények, azok mindig újramelegítenek! )))) Pedig a kecskemelegek aszongyák, hogy felmelegítve a káposzta sem igazán jó! )))) De a buziság annyira forró, hogy másodmelegítéssel is fogyasztható! ))))

© Nemzetkecske Megmentecske                                   2018. szept. 23. 12:19 | Válasz | #822

Ki az a kisigényű, akinek a Gyenes a kedvenc buzija? Az a csávó tipikusan egy középszerű köcsög! )))) Asziszi, hogy ő a melegség nagy tanácselnöke, de inkább csak az, aminek önmagát kinevezte! )))) Mindenkit nagy pofával kioktat a buziság mibenlétéről, amikor a buzulási tudása teljesen kezdő, bárki által nagyobb erőfeszítés nélkül elérhető! )))) És még tanítja is a buziságot (sőt zsidós sakálpénzért), meg tudálékos tanácsokat tosztogat (TTT), de a segg-gyakási technikája teljesen halszagú, olyan sóderos! ))))) A víz érintésében szerepelt egy ilyen ócska halbuzi, mint ez! Az általa írt meleg szektás könyv meg valami hatszögletű sátáni praktika! ))))) Hamarosan megint beteszi ide a lábát és elkezd okoskodni, aztán húznak is el innen a jóérzésű hősi magyarok! ))))

© Vájnstájn kompánia                                       2018. szept. 23. 21:05 | Válasz | #825

Gyenes a szelf-proklamizált nagymeleg! )))) A mi nagy nemzeti fórumunkra beszabadult egy éve a többi MPB-s, MBP-s meleggel együtt! Ők a Male Pattern Baldness-os kopaszodó és "Must Be Pop"-os N'Sync melegek! Valaki már korábban elmesélte, hogy eleinte a görény gépét használva akartak betörni ide! )))) Azzal sok sikerrel nem jártak, úgyhogy inkább a saját nevükön regisztráltak! )))) Már egy teljes éve itt buzognak a Príma családdal és a többi csekély képességű rendőrszarral! ))))) Most a Rolit ugyan elhagyták valahol Afrikában, de a "töcskös tanító" szerzett helyette vagy tíz új dőrebuzit, még nőnemű buzikat is! )))) Ami annyit jelent, hogy ebben az emancipált, míííítugrászos korban már tartani kell a vajdasági vulvák támadásától is! )))) Még lekappant engemet egy ilyen csináltseggű, pináltfejű némber! ))))

© Ikládi Eszterka Szilvaszopóska                                          2018. szept. 23. 15:36 | Válasz | #829

Nem szükséges aggodalmaskodnod! Ti mint magyarok, szexuális szempontból biztonságban vagytok tőlem! )))) Én csak tehetős zsidókat szoppantok, de mivel ti csóró magyarok vagytok, ráadásul kacskalábú molnárkák, így miattatok nem kapcsolom be a szájacskám vákuumozási üzemmódját! )))) Megélhetési bordaként és rejtett leszbiként az egyenlőségi jogokért harcolok a többi VI. kerületes zsidó és cigány melegemmel! )))) A VI. kerületi épületünk maga az álom! Sokan vagyunk cigányok, akik itt dolgozunk! Talán többen is vagyunk, mint a kampósok! )))) Ha belépsz épületünkbe, akkor barnafejűeket láthatsz mindenfele! )))) Orbán cigó személyesen helyezett minket ide, derekunknál fogva ültetett a helyünkre! )))) A magyarok ugyan lehugyálnak, a fórumaikon lebaszálnak, de itt a "hasonszőrűek" között én lehetek a Vulvásvajda! )))) Én vagyok a kokerók királynője! ))))) Szilvási, a zsidó eltartóm elismeri az istennői mívoltomat is! )))) Nekem csak ennyi számít! A Szilvaszopás és a zsidólobbis pénzlenyúlás! ))))

© Ikládi Eszterka Szilvaszopóska                                     2018. szept. 24. 10:42 | Válasz | #833

Megint én vagyok, az Ikládi lédi! Még én sem lehetek tökéletes, bármennyire is kevés választ el tőle! Csak a szemüvegem, meg a bőröm színe, amúgy tökkkre tökély vagyok! )))) Te Novák csak egy önsorsrontó meleg vagy a külsősöknél, nem csodálkozom hogy fújsz rám! ))))) Én egy rendőrcigány vagyok! Lantos Józsi Lantilangyi meleggel és a többi VI. kerületi kecseggel futunk utánad Novcsi! Láttuk, hogy jó buzis és leszbis vagy, ami nagyon príma dolog! Névválasztás terén nem sok eredetiségről árulkodsz, túl sok Barátok köztöt nézhecc és arról ábrándozhacc, hogy milyen lenne a Novák Lacit szopkoccni és vele együtt "tomporfocizni"! Ő fiatalon fociedző volt, mielőtt boltos csicskusz lett volna belőle! ))))) Én egy szappanszopera függő vagyok és az elejétől fogva nézem az Anyátok köztöt, onnan tudom! )))) Te is tőle vetted a nevét! ))))) Ja mellesleg még mindig van SG fórum, csak te nem látod! Elloptuk a régi SG fórum kóggyát, újraélesztettük egy saját novarás szerveren és titokban beleírunk! Nekem az új SG fórumon már teljhatalmam van! )))) Figyelem a sok leszbikost és buzikost, ha beleírnak! )))) Szuper COOL! )))) Valamint tutifrankó! )))) Te csak jáccogassál Sindellel, Novák! Jó nagy haja van annak a leszbinek! A Ninja Warriors se rossz, abban a vörösruhás leszbi az igazán kúlos! Akit én mindenkinél jobban csípok, az a Makileszbi a Streets of Rage 2-ből! Ő is jó vöröske melegke! )))) Chun-Li is szuper azokkal a virsli lábaival! Az ötödik Street Fighterben már akkorák lettek a lábai, mint a lónak! Igazi leszbikus lókurva lett! Na annyi! )))))

© Megnő a Kunisznő                                           2018. szept. 24. 15:33 | Válasz | #835

Ikládi kendő! Jókedvem csakis neked köszönhendő! Te vagy a vajdahunyadnő! Te cigányságos birkabendő! ))))

A Chun Li az SFV-ben tényleg csúcsszuperke! )))) Amikor először megláttam a Story Módban, hogy egy kákabélű kínai kurvácska (KKK) rohangál kétszer akkora lólábakon, akkor jó nagyot röhögtem azon! ))))) Amúgy szerintem nagyon is helyénvaló az a kifejezés, hogy "kegenda"! Ha jól tudom, akkor az ánglius buzinyelvben a "keg" szó korsót jelent! )))) Úgyhogy a "kegenda" nem más, mint a kecsegkorsók legendája! ))))

© Gyenes Péter alfaszmester                                           2018. szept. 24. 18:17 | Válasz | #839

Üdv újra a fedélzeten "Iklááááádi", örülök, hogy megvagy, régi harcostársnőm, te még a reményteljesebb női melegek közé tartozol a fórumon! )))) Remélem, hogy még mindig jó picsogós leszboszós vagy! )))) Öröm végignézni, ahogy a szemünk láttára kezdesz férfivá érni! )))) Csodás Bulldyke és Butch Cassidy lesz belőled! )))) Mi a VI. kerület szabóvarró melegjei jól "meghímeztünk" tégedet! )))) Remélem már végiglapoztad Helikonikus könyvünket! ))))

© Szélsőséges Ellentétes                                    2018. szept. 25. 08:34 | Válasz | #845

Kaptunk egy frissített listát a beugrással beérkezett buzikról (BBB)! )))) Végignéztem a második dőremeleg generáción és levontam a konzerv-szekvenciákat! )))))) Az agybeteg banyával és a titkárka cigánnyal csak nyertünk! A Seszták nem sokat ért el a melegség szintmérőjén! Az csak egy tokás oláh cigány! A bámulós Nikkelbakk-rajongó Lanti köcsög szintén gyengusz! Abból legfeljebb egy kukkold meleg lehet! )))) Ő csak nézni tudja a többi buzit faszkivonás nélkül! De azt jó sokáig és jó mereven! Ez a Lanti Langyi Látószög (LLL)! )))) Őket max csak buzis fotókra lehet rakni és néha jól kiröhögni! Már csináltam egy fotó montázst, amin Sesztákka jól megszívja Gulyást! )))) Két szaros fémtömegcikk-kereskedő, aszitték, hogy a rezes bőrükkel magyarországi rendőrök lehetnek! )))) Ők csak a másodvonalba valók, hogy a háttérben, a színpadi függönybe kapaszkodva melegeljenek! )))) De az Ikládi cigókurvában és a Gebaszar banyában több lehetőséget látok! Rájuk tényleg a rivaldafény vár, belőlük simán lehet akkora híresség, mint Roliból és Gyenesből! Ők lesznek a jövő! ))))

© A Fullánk és A Flanázs                      2018. szept. 25. 09:33 | Válasz | #846

A Seszták csak szopja ki Gulyást, a fajtársát, aztán ugorjon le a Lánchídról, ahol lefotózták a tokás pofáját! A vízben a ráják majd seggbe fullánkozzák a buziját! )))) Fú mennyi magyarellenes mocsok! Ikládi cigány gépíróka, Gebaszka zsidó banya, Lantoska Langyoska, seggszáj Seszták és így tovább! Hát megint nem csalódtam! Ismételten cigányok és zsidók jöttek elő a VI. kerületi patkánylyukból, rendőri jelmezbe bújtatva! )))) Nemhogy dőrének, de még a szomszédos Auchanba se fogadnám fel ezt a buzibrigádot! Szar műveletlen, írástudatlan cigó- és zsidóbanda az egész! Főleg a cigányka Ikládka titkárka! )))) Még egy átlagos ötéves is lekörözi őket! Az elmúlt egy évben mennyit küzdöttünk azért, hogy színvonalasan lealázzuk őket, pedig akár annyit is írhatnánk, hogy bödödö vagy badada és még azzal is felülmúlnánk őket szellemileg! Bruhaha! Jobban szerettem volna méltó ellenfeleket!

© Lehet, hogy kiborg, de nem Superman!                      2018. szept. 27. 16:27 | Válasz | #854

Mennyi új női meleg lett! )))) Több, mint amennyi hímes! ))))) Csípom és bírom! )))) Azt jósolom, hogy ebben az őszi etapban a férfi melegség háttérbe fog szorulni és inkább a nőnemű melegedés fog vezető szerephez jutni! Eljő tehát a kehelykanalazás, a kagylókinyalás és más leszbika sajátosságok korszaka! )))) Az is nagyon mókás tud lenni és ennek a fajtájú melegségnek is meg kellene tartani a saját különbejáratú olimpiáját! Az ehhez méltó, mélyen szimbólikus díjazásokkal! Én támogatom, hogy a leszbiánok is küzdhessenek a maguk arany szobraiért! ))))

© A legnagyobb Sorosman                        2018. szept. 28. 12:04 | Válasz | #859

Felvirradt hát az "üvöltő leszbikák" kora! )))) Ez az őszi korszak tényleg a női buziságé lesz, a Metoo jegyében! )))) Teccik, hogy a hímélek mellett a fímélek is megmelegedtek a konyhában! ))))) Bár ki tudja, hogy a rengeteg férfias buzulás után a leszbó cafat szajhaság mennyire lesz sikeres! )))) A hímek nagy ászok voltak a buziságban és elképesztően jókat szórakoztunk velük! )))) Gyenes, Prímameleg, meg a többi mind nagy "kegenda" lett nálunk! )))) De ha a női szekció is elkezd arany vulvákat meg hasonlókat nyerni, akkor rajtuk is jókat lehet majd röhögni! )))) Én megvárom, amíg a "hölgyhomóság" a maga teljességében kibontakozik! Na pá! ))))

© Vájnstájn kompánia                                         2018. okt. 01. 20:26 | Válasz | #870

Már szimplán a neveik is rettentesek! ))) Én már magába a ténybe belebuggyannék, ha Gibiszernek hívnának! Leginkább a Gebasz-szar jut erről az eszembe! )))) Megváltoztatnám inkább Garnélarákra, vagy bármi másra! )))) Mellesleg utánajártam ennek a zsidó szemétnek a Guggyólban! Pár éve ugyanezt a vénkurvát eresztették rá a görény névrokonnyára, a Molnár F. Árpádra is! Ez az Árpád volt a 2000-es évek egyik legnagyobb radikális harcosa! Ha a görény tudta volna, hogy egy ekkora szaktekintéllyel kerül össze, akkor bodrogis csokornyakkendőt kötött volna az alkalomra!  )))) Még mindig praktizál ez a vérbajos vérbalos varjúcska (VVV)! ))))

© Félvezetős Felvezető (Indukciós Introdukciós)                      2018. okt. 02. 18:29 | Válasz | #876

Húha, jó sok új buzisat és leszbiset kaptunk! Mindegyik valódi ínyencség! Megnyalom utánuk mind a tíz ujjamat és a tizenegyedik kisfaszomat! )))) Csak az idő szűkösségével lehet itt gond, hogy mindet kellően be tudjuk mutatni! Ha ilyen tempóban haladunk, akkor a sorvégi névlista sokkal hosszabb lesz, mint maguk a szövegek! )))) Ha valamelyik buzis neve nincs helyesen leírva, akkor majd szóltok! )))) Eddig főleg a "sportfilm" műfaját műveltük ezekkel a melegekkel! )))) Viszont a vadonatúj cigány melegeknek annyira embertelen a fejük, hogy akár még az űropera stílus felé is elmehetünk velük! ))))

© Selyemmajmok őrzője                                      2018. okt. 03. 11:58 | Válasz | #884

Bírom az új csapatot! Nekem a Lantos Lófaszjóska "Lantilangyi" máris sokkal jobb köcsög, mint régen a Prim család tagjai! )))) Klassz, hogy Ikládi és Gibiszer a leszbi módszert is behozták a buliba! )))) A Stefániameleg és a két Tőzsér meleg is nagy hőhatással hasító hármaska (HHH)! ))))) De leginkább Gebaszbanya a favoritom! )))) Ezt a seprűn röpködő hárpiát mindig akkor hívják ki, amikor nemzeti harcosokat kell elmebeteggé és bűnözővé nyilvánítani! Abból állt az egész élete, hogy ő, az egyik legnagyobb elmebeteg nevezett annak másokat! )))) Majd a pinanyalásban sokkal nagyobb szakértővé tesszük! )))) Abban végre magára talál a rühes! )))) Kedvelem, hogy ennyi új köcsög lett! Sőt, még egy seggszájú cigány köcsögnek mint Seszták is nagyon tudok örülni! )))) Minden egyes résztvevő fontos a meleg teljességhez! )))) Szuper, hogy Roli kikerült a képből és teret adott más buziknak is! Lapati, légy áldott, hogy eltüntetted országunkból azt az ótvar nagy kopasz buzit! ))))

© Ház a falban lévő órával                         2018. okt. 03. 18:13 | Válasz | #887

A Prim család kopasz melegjei már nekem is nagyon uncsik voltak, még úgy is, hogy az öcsi csak most kezdett el szerepelni! )))) Meguntam már azt a két tarfejű tahót! )))) Jobban kedvelem, ha van azért valamennyi hajhagyma egy melegen! )))) Nem vonz annyira a klín kát köcsögség (KKK)! )))) Nem is baj, ha a régi csapat kissé hanyagolva lesz! Van bőven utánpótlás! Az utóbbi fél évben csak úgy özönlenek ide az újabbnál újabb kecsegek! Az angol buzisok ezt úgy mondják, hogy "They're coming out of the woodwork"! Jönnek kifelé a famunkából! )))) Százasával bukkannak elő az új szereplők! )))) Elképesztő, hogy mennyi új dőrebuzi és dőreleszbi lett hirtelen! )))) Kijöttek a fából a szú-faszúak és a dúvad-odús leszbikúúúsak! ))))

© Jakabát a Fakabát                        2018. okt. 04. 10:25 | Válasz | #893

Hát tényleg sok minden mekkváltozott itten a nyári távollétben! Én június óta most először nézek a melegek felébe, de szinte rá sem ismerek a köcsögség megszokott helyére! )))) Sok régi kecsegnevet még mindig felismerek, de előjött egy csomó új köcsi és leszbi, akikről még én sem nagyon tudom, hogy melyikük ki! )))) Akik még nincsenek nevesítve, azok szóra sem érdemesek, ők a névtelen selejt töltelékek! )))) De a belső emberünk, a Molnár Görény még jó sokszor fog hozzájuk bemenni és végül mindnek a nevét meg fogja szerezni! ))))) Ez egy olyan buzibanda, akik azon versengenek, hogy vajon cigóból vagy zsidóból van-e több náluk! )))) Ez a szánalmas népszámlálósdi tölti ki a napjaikat! )))) De én már külön megszámláltam és igenis cigóból van több, úgyhogy eldöntöttük ezt a kérdést! )))) Mindegyik csak arra jó, hogy lealázzák őket! Tényleg egy jót kell röhögni rajtuk, aztán szét kell rúgni a cigányovics fejüket! ))) A kiömlő vér úgysem látszik annyira a barna cigány fejeken! )))) Na oszt annyi! ))))

© Megvan Blue a kék dög               2018. okt. 04. 21:42 | Válasz | #899

Én pont azért vittem magammal a Toto együttes Africa című kislemezét a közös nyári megmelegedésünkre, mert ráfért a dőrebuzi pofátokra egy kis zenei megfegyelmezés! )))) Ti csak Eminemet, Nikkelhátat meg hasonló fosokat hallgattok az mp3-lejáccós gésagolyóitokon, az igazán ikonikus 80-as évekbeli meleg zenéket pedig nem ismeritek! Rászorultok tehát némi műveltetésre! )))) Persze én sem voltam mindig ilyen megművelt kecseg! )))) Sok régi zeneszámomat én is az édesapáimtól örököltem! )))) A jelenlegi ifjú melegeket pedig már én igé-nyeltetem! )))) Mondjuk igényes zenét nem hallgat nemcsak a dőremelegek, de a magyarok nagy része se! ))))) Ezzel még nincs is gond, mert így megmarad nekünk, keveseknek a filharmónikus felsőbbrendűségünk érzete, csak azt nem értem, hogy minek üti bele a zsidó orrát az, akinek a jó zene nem is érdeke! ))))

© Lantos József Lantilangyi                    2018. okt. 04. 22:08 | Válasz | #900

..............

© Miért jöttél ide ilyen seggel                               2018. okt. 05. 08:12 | Válasz | #903

Ööööööö beeee Lantoska Langyoska Józsefke melegecske! )))) Kong az ürességtől az egész emberecske! )))) "........" Őőőőő oszt a 900-adik hozzászólásra csak ennyit tudott összehozni ez a gondolatlan pecsecske! )))) Kecseg tekintetével csak néz mindig előre! )))) Meleg fényben csillog a zsidóktól kapott jelvénye! )))))

© Minek jöttél ide ilyen seggel                             2018. okt. 05. 08:16 | Válasz | #904

A köcsögbuzi Lantos faszparaszt elhappolta előlünk a 900-adik beírás lehetőségét! ))))
Mondta a görény, hogy lezsidózott minket a csodás Omnus gyilokcsapatot ez a Lanti Langyi nevezetű Flatliners meleg! Pont egy ilyen Soroskorsó mondta ezt, aki a Fred Durst meg a Cseszter Bennington seggét kultiválja! ))) Ez a veszett buzi még holtában is seggbe kapná azt a kis patkányszerű Cseszter köcsögöt! )))) Éljen a nekromanta életmód! )))) Minden nap zeng a buziépületük a Langyoska gésagolyójától, az abból áradó szennyzenéktől! )))) Megy a sok Linkin Park, a Limp Bizkit meg a többi ilyen lejárt fos! )))) Buzika Józsika kedvenc szarjai! )))) A kiskopasz Cseszterre már életében is sokszor kiverte ez a baromarcú, a halála után pedig nekromantikus vágyakat is elkezdett érezni az irányába! ))))) Remélem legközelebb az Eminem döglik meg, oszt rá is felizgulhat ez a buzeráns szabadkőmíves! )))))

© Megnő a cápanő                      2018. okt. 05. 12:51 | Válasz | #907

A buzisokban az a jó, hogy tőlük mindig olyasmiket tudok meg rólam, amiket magamról sem tuttam! )))) A Gibszartár banyától azt sikerült megtudnom, hogy személyem egy hedonista helikonista! )))) A többi melegtől meg azt, hogy én magam egy Soros érdekeltségű terrorista! )))) Közben éppen rájuk jellemző ez a tulajdoncság-lista! )))) Node itt a meleg szövegekben legalább a valódi önmagam lehetek! )))) Minden titkos pletykát kilefetyelek! )))) Az öszödi Pletyó Fletó hozzám képest a kutyafing fenéje! )))) Csak azért járok a buzisokhoz, hogy utána legyen miről beszámolni nekktekk, a kecskefejeknek! )))) Remélem már ők is rájöttek, hogy hozzájuk csak azért megyekkkk, hogy a meleg elbeszélésekhez minél több infót és nevet szerezzek! )))) Mekkmerekk! ))))

© Dr. Matheidesz Tamkó Pálné                     2018. okt. 05. 18:17 | Válasz | #910

Baszki te Munnyár görény! Mindig kimekeged itt a titkos dőreségi jegyzőkönyvek tartalmát! )))) Pedig ők a világ elől rejtve, az alagsori WC-ben szeretnének a melegségben közreműködni! ))))) A köcsög terveiket már hét pecsét alá lelakatolták! )))) Nem is akarják a buziságot átterjeszteni a szomszédos iskolára, se az egész világra! )))) Rejtjelezve, a WC mélyén akarnak buzgálkodni! Te viszont minden egyes ottjártadkor viszel tőlük egy adagnyi melegséget és az épületen kívülre is elterjeszted! )))) Beszelencézel valamennyi szellentős melegséget, aztán a külvilágban kiereszted! )))) Szuper vagy, görény! )))) Egyszerre vagy görény és kecske, valamint csontfejecske! )))) Na és van nálad még valami! A finom tejecske! ))))

© Alterált Státuszosok                            2018. okt. 06. 13:46 | Válasz | #917

Nagy kedvencem a változó állapotok, amiben vörösen izzó buzitesttel kell a falakon dörömbölni! )))) Azt is nagyon szeretem, ha változó a buzibanda összetétele! Nagyon klassz, hogy lettek itt piszológusbanyák, leszbikurvák, meg mindenféle újdonság! )))) Szerintem a változatosság, a "buziújultság" csak pozitív kihatással lesz a hirdetések színvonalára! )))) Azt jósolom, hogy csak még jobban fel fog pezsdülni a hangulat és még kiterjedtebb lesz a buziság! ))) Még több oldal, még több fórum lesz buzis! ))) Szálldosnak majd a meleg energiák! ))) Csak meg kell majd nézni! ))))

© Fütyfürütty! A változás szele!                      2018. okt. 07. 11:22 | Válasz | #925

Nekem nincs fajelméletem, csak fájlelméletem van (Meine File Theorie), vagyis hogy a buzi, zsidó, cigány rendőrökről minél több infót és képet be kell gyűjteni, aztán fórumok százaira szét kell küldeni! ))))

Hát ezek az úgynevezett dőreségek tényleg nem valami szimpisek! Van egy vén trotty tanítójuk, pár cigány, egy hugyáló agybanya, egy golyó-bűvölő lantművész, egy kanálhajlító Gyenei, meg ilyenek! )))) Uh basszus ez tényleg egy ritka ellenszenves cigány és zsidósereg! )))) Kenyérbemászó tésztaférgek, pont ahogy írtad! ))))

Ezennel elindítom a Daggerfall (Tőrhullajtó) protokollt! )))) Mindenkinek ajánlom, hogy rejtsen el biztos helyekre sok dőre-ellenes kiber-adatot! )))) A régi gépeket el kell égetni és a folyóba dobni! Soros pénzéből akár tíz új gépet is tudtok majd venni! )))) Szerezzetek SCS-t, Soros Computer Szisztémmát, ami az egyik legjobb csatározásra használható masinéria! Egy valódi multimédia centert kaphatsz így! Ezer dologra használhatod, de legfőképpen tombolászásra! Buziterjesztésre, meg dőrefesztetésre! Harcra fel! Küzdeni kell! Harcolj te magyar, zsidórendőr és cigányrendőr ellen!
 


2020.10.30. 15:07 Idézet
9877878987978

© dr. Kecskés Becske kecskeségvezető                   2018. aug. 23. 11:02 | Válasz | #689

Figyelem! A 2018. augusztus 22-én, Szopszerdán megtartott nagy szopóbajnoksági döntő végeztével kihirdetjük győzteseinket!

Közel 4 millió 324 ezer néző előtt FASZLESZOPÓ VILÁGBAJNOK LETT : PRIM MARTIN, AZ ÉRDI PRÍMAPÉNISZ CSALÁD TAGJA!

Príma Mártika valósággal letarolta a mezőnyt! )))))))

1. Prim Martin 2364 faszt leszopva lett Afrika nagy meleg bajnoka!
2. helyezett Stefanik János Stefániameleg 2293 faszt leszopva!
3. helyezett Gyenei Ákos Melegi Tokmányos 2161 faszt leszopva!

Örvend az olimpiai falu, örvendenek a magyar zsidók! )))) Megvan a három nyerő szerszám, megvan a főnyeremény! )))))

A VI. kerületi főbuzik minden dobogós díjat megnyertek, ezzel lettek arany, ezüst és bronzfallosz nyertesek! )))) Gratulálunk legjobban versenyző melegjeinknek! ))))

© Rodák Gábor rodentmeleg                 2018. aug. 23. 11:27 | Válasz | #691

Nem semmi, hogy egy világszintű versenyben az első három helyezett mind VI kerületi, habár magyarnak nem igazán nevezhető, de legalább a magyar földön élősködő személy lett! )))) Lássuk be, egytől-egyig zsidók ezek a nyertes kecsegek! )))) Azért nekem teccenek! ))))
Bejön ez a VI. kerületi módi, hogy az itteniek a melegséget munkaviszonyként kezelik és meg is fizetik! )))) Ezért vezetem én az altáji alosztályt! ))))) A kecsegszervező iskolaszövetkezetemet ezért a kinevezésért cserébe számoltattam fel két éve! )))) Gratulálok, hogy faszhajlító parafenomén Ákika buzika, vagyis Uri Geller hivatalos hasonmása is nyert egy bronz bránerost! )))) Lantos érdekes módon az idén még nem állt versenybe, de ő egy zöldfülü kezdő meleg! )))) Őt jelenleg még jobban érdekli a zenélő golyója és az azzal végezhető egyszemélyes meleg gyakorlatok, mint az olimpiai szereplés! )))) Kell neki némi idő, mire felfedezi a páros melegedést! )))) Attól még szuper, hogy mennyi színesfém értéket halmoztak fel a győztes melegek! )))) Váó, mennyi kincs! Nagyszerű bajnoki falloszok! Mindet a nyakamba fogom akasztani! )))) Csak bírja el a bikanyakam a nyereményeket! )))) Szuperok vagytok, VI. kerületi köcsögeim! )))) Üdv: Rodák Rodi, patkányköcsi! ))))

© Malinás László Platinameleg                 2018. aug. 23. 11:43 | Válasz | #693

Én sosem csalódtam a Prim család prímszámos melegvérében! )))) Az öcsi is tud olyan sikeres lenni, mint Rolcsi! )))) Martin minden metéltet megevett és szumós seggfogásaival a földre teremtett rengeteg meleget! )))) A Príma famíliában ez a köcsög ökörség örökletes! )))) Már az egyik apjuk, Zsolt, vagyis Bautista is nagy segglökő olimpiai bajnok volt! )))) Ez egyszerre nepotizmus és mellette beszopizmus! )))) Családban marad, nusika! )))) A Príma vérvonalat lehetetlenség túlbuzulni! )))) Többszáz évnyi homokozó evolúció ért velük a csúcsára, egy raklapnyi egymást seggbegyakós felmenő tette le őket a padkára! ))))) A Príma család minden sarja prímán buzis! )))) Tarmeleg köcsögfejek, csodálatos ökörikrek! ))))) Mondhatnám, hogy igazán patinás, sőt malinás melegek! )))))

© Gyenes Péter alfaszmester                 2018. aug. 24. 07:20 | Válasz | #698

Nyáron eléggé eltűntek a melegemberek! ))) Az egész nyári szünetben egy meleg sem csevegett! )))) Annyira önhitt még én sem lehetek, hogy asziggyem, hogy már mindenki képzett köcsi lett és ezért nem jelentkezett! )))) Kedves Malinameleg! )))) A pöcsidet soha ne add kölcsön egy bajnokságinak! )))) Egy nap használat után sírva kérnéd vissza a sajátodat! )))) A meleg bajnokság tényleg nem való mindenkinek! 32-es mérettel pedig tényleg születni kell! )))) A felnőttkori pöcsméret már nagyrészt állandó! De bizonyos korlátokon belül feltuningolható! )))) Egy-két centivel talán megtoldható! )))) Ez mára meleg tanácsadásom! ))))

© Prim Martin                  2018. aug. 24. 10:34 | Válasz | #701

Meleg társaimhoz hűen én is felvállalom prímáshímes melegségem! )))) Már közeleg a szeptember, de a hűvösebb időkben majd mindenkit felmelegít a forró köcsögségem! )))) Kitettem életem első győztes arany falloszát a kertbe, ahol Töfi 24 órás ügyeletben körbeugrálja és felvigyázza! )))) A desnyóőrség oltalma alatt áll! )))) Amúgy érdekes, hogy nálam mennyire későn jött a felismerés, hogy kecsegbajnok akarok lenni! )))) A meleg teheccség ott mocorgott bennem egész életemben, de biztosnak csak az idei nyár elején véltem, amikor Roli már hiányzott a környezetemben! )))) Néha nem tűnik fel a saját melegséged, amíg egy nálad is nagyobb köcsög hiánya nem tudatosítja benned! ))) Pedig én is a születésemtől fogva kecseg voltam, reménytelenül és menthetetlenül! )))) De most már inkább élek vele, mint ellene! )))) Szeptemberben majd elmesélem minden nyári melegbajnoksági élményem! )))) Csak a nyertes szobrom annyira megigézett, hogy mindig elfelejtem! ))))

© Gyenes Péter alfaszmester                 2018. aug. 24. 14:28 | Válasz | #705

A csodás szeptemberi iskolakezdést tényleg valami ilyesmivel kell megünnepelni! )))) Annak is örülök, hogy általam végre megíródhatott a Helikon, a meleg szakirodalom! )))) Idővel mindenki rátalál Helikon Lexikonunkra! )))) A szájhagyomány felkapja kecsegkötetünket, amiből mindenki megtudhatja a legfőbb receptet, hogy mit kell ahhoz csinálnia, hogy kúlos "keg" lehessen! )))) A Helikon könyv egy hexagon és a melegségben az etalon! ))))

Gratulálok minden kedves velem dolgozó melegemnek, akikkel kullogó kollégák vagyunk! ))))) Szánalmasnak tartom, hogy a nekünk ellenálló nemzeti harcosok még május óta sem tudtak tisztességesen megbuzulódni! )))) Remélem mindenki képes volt kibírni és kellőképpen felölelni ezt a majdnem fél éves melegtelen időszakot! ))))) Nyerteseinket, főleg Martint győzelmi faszgyertyás tortával várjuk, előző bajnokunkat viszont továbbra sem találtuk! Prímát kutató afrikai akciónk sajna nem járt sikerrel! )))) Neki már nyoma sem maradt, amit ütni lehetett volna! )))) Se a nyoma, se a nyomjelzője nem világított soha! )))) Be kellett látnunk, hogy csak önszántából térhet vissza a kapitánysági melegekhez, nem lehet rája kényszeríteni! ))) Eljött hát az idő, hogy elbúcsúzzunk Príma Rolandtól, egyik legkiválóbb melegünktől! )))) Kár érte, kiváló fütynök volt! )))) Príma meleggel sok mindent megéltünk! Sírtunk, nevettünk, örültünk, bosszankodtunk és rengeteget lézerharcoltunk! )))) Igen, ennek is vége! Egy kellemes korszak volt, ami eddig tartott! Sajnos bejött a képbe egy harmadik barát, akit úgy hívnak, hogy Lapati! ))))) De én már a jövőbe és új melegségekbe nézek! Prollancsom! Én innentől fogva átadlak Lapatinak! Velem és a kapitányi melegekkel nem kell többet törődnötök! Nem fogunk hozzátok újra elrepülni és a kettősötöket ilyen arcba toló módon megzavarni! )))) Az afrikai csillagok, amik fölé magasodtok, azok csakis a tieitek! )))) A ti csillagaitok, nem az enyémek! )))))
Nincs már semmi, ami összekötne egymással, tarmeleg elvtárssal! Ami volt, már az sem volt! )))) Távolra tettem a múltba! )))) Nem lehet megváltoztatni, hogy elszakadt a minket összetartó "lézermadzagunk"! Néha nem lehet újratermelni a lézersugarat! De továbbmehetünk a saját útjainkon, mindenki a saját sárga útján! Hiszen melegek, tehát liberálisok vagyunk, függetlenek és szabadok! )))) Mi VI. kerületi melegek ezennel hazarepülünk "zsidróplánunkon"! Nincs szükségetek ránk és nekünk sem rátok! ))))

© Megvan a kék dög   2018. aug. 24. 17:41 | Válasz | #708

Várom haza a csapatunkat és a három díjazottat! )))) Újra játszani és labdázni szeretnék velük! )))) A többi dobogós dőremeleg sem vallott szégyent, de kétségtelenül Príma Márta lett a világrekorder! ))))) Jövő nyáron folytatja majd négylábú támogatójával a diadalmenetet egyre feljebb! )))) Az idősebbik Príma viszont jól elkerült valahová a balseggfékre! )))) Pedig mekkora sportlegenda volt! ))) Minden kedves olvasó azért izgult egész nyáron, hogy végre megleljék, erre nem sikerült! )))) Hát siralom! )))) Most érte szól a szomorú seggedű szólam (SSS)! ))))) De egyszer még biztosan visszakerül oda, ahonnan elszármazott! ))))) Még nem keresztelkedett ki teljesen a dőre zsidó hitkösségből, van számára visszaút! ))))) Szerintem nem tud végleg meglenni a meleg tanítók és a sakálok pénze nélkül! )))) Én hiszek abban, hogy újra lehet belőle olimpikon és visszanyeri pöcsi öcsijétől az érdemérmeket! )))) De addig az is bőven leköt, hogy az újakkal épp mi a helyzet! ))))

© Barokkos búzás       2018. aug. 25. 08:54 | Válasz | #711

Rolit egyelőre elvesztettük a szinuszbőrűek tömegében! )))) Neki már a cigányok segge sem elég egzotikus! Ennél is különbet és barnábbat akart! )))) Jobban begyütt neki az afrikaiak holdvilága és 32 cm-es rakettája, meg hogy kilövés után mindig gyorsan sikerült pályára állnia! )))) A csillagokig elszállt! )))) Rolit magam is kedveltem, ő volt a csoportból a kedvenc melegem! )))) Tökre bírtam benne, hogy felvállaltan egy diadalittas, bálványsimogató meleg volt! ))))) Aztán felfedezte magának a természetet és a wakandai életet! )))) De az általa hagyott lyukat most sok új dőremeleg betölti! )))) Aztán később talán a Rolcsi is vissza fog térni! ))))

© Gyenes Péter alfaszmester                   2018. aug. 25. 14:27 | Válasz | #703

Én is hasonlóképpen gondolom, hogy Roli egyszer még visszatérhet! Ez nagy bölcselet volt most tőled! )))) Lehet, hogy ifjú köcsög vagy, de attól még lehetsz bölcs és gondolkodhatsz a buziságról bölcsen! )))) Életem során többször tanultam nálam fiatalabb melegektől is! ))))) A tüzes melegséget nekem is viszonylag későn sikerült felfedeztem, de utána annál jobban lángolt a seggem! )))) Tudod néha elég csak egy apró szikra, és ha megfelelő helyre esik az a "szparkocska", mondjuk valakinek a vágatába, akkor attól azonnal fellobbanhat egy buziember hátsókája! )))) Ez volt mai tüzes meleg idézetem! )))) De mára én is lelépek teljesen, csak jó volt beszélgetni értelmesen! ))))

© Kompótos készlete                 2018. aug. 26. 08:31 | Válasz | #709

Jó ezeknek a melegeknek! )))) Ha én is a zsidajok sakálpénzéért szopnék, akkor hó végén nekem sem lenne kérdéses, hogy mindig kijövök-e a nyugdíjkámból! )))) Te görény még pár évig dolgozó korú vagy, szóval neked ajánlom az életvezetésüket! )))) Biztos jobb bibsit szopni, mint közmunkásként szégyenkezni! )))) Vagy ez, vagy lehetsz egy közterületes Floorfiller (Talajtöltő) meleg! )))) Barokkosan túlzó, neked pedig jó étvágyat a nyúlhoz! Én mondjuk nem ennék olyasmit, amiben Roli zsidajpöcse benne járt! De váljék egésségedre! Egyél kedvedre! )))))

© Barokkos búzás               2018. aug. 26. 09:07 | Válasz | #711

Én barokkosan bepúzok, vágod! )))) Mint a Munnyár görény! )))) Írd le helyesen a nevemet, faszki! )))) Én azért nem erre a folytatásra vártam, bakki! )))) Nem igaz, hogy május óta sem lett meg a Roli! Minden nyomozói tehetségüket bevetették, oszt csak ennyi? A nagy vezetőjük is lebőgött! Pedig Gyenes a "mindenttudó bölcs" imidzséből él a melegségben! )))) Ha az hiteltelenné válik, akkor mi marad belőle? Egy öregedő, jellegtelen, Győrfi Pál-utánzat melegecske! ))))) És akkor már a hatszögletű könyvét sem veszi majd meg senki se! ))))

© Gyenes Péter alfaszmester                2018. aug. 26. 10:33 | Válasz | #712

Hiába erőlködsz! )))) Valóban nem találtam rá Rolira, de győzhetetlen köcsögségemnek csak egyszer kellett húsz év alatt elbuknia! )))) Ebbe még nem pusztulok bele! Ha egy köcsög csupán ennyin elvérezne, annak valóban túlságosan "homóglobin" lenne a melegsége! )))) Az én melegségi hitelem pedig nem csak ezen az egy dolgon múlik, hanem hogy túlléptem Rolin és most megint próbálok valami hasznosat! )))) Nálunk a klubban már mindenki hexagon könyveket lapozgat! ))))  

© Mezopotámiai Menopauzáim                  2018. aug. 26. 12:47 | Válasz | #714

Én már személyesen is láttam Gyenest, a nagy meleg tanítót! Élőben nem is olyan nagy szám, mint amilyennek a legendája bemutatja! )))) Csak egy kopaszodó bácsi, aki meggyőző meleg merevséggel (MMM) tud nézni! )))) Nem is gondoltam volna, hogy ennyire egy büszkén bölcselő buzi (BBB)! Az a gondja, hogy nincs már Prim-es előembere! )))) Szerintem az nagyobb baj, hogy nincs előbőre se! Levágta a rabbi nekije! ))))

© Gyenes Péter alfaszmester                  2018. aug. 26. 16:14 | Válasz | #715

A tar ökör számomra már a múlt! )))) Nekem már olyan a Roli, mint az ő húsvéti pajtása volt, amelyik már rég elnyúlt! )))) Szerintem sem érdemes annyira az időben visszafelé menni! Még a végén visszakerülnénk az óceánba és a farkunkkal hajtanánk magunkat előre, mint édesvízi őseink! )))) Engem már csak a fősodor érdekel! )))) Az izgat, hogy minő menő melegségeket (MMM) lehet a jelen helyzetből kihozni! )))) Tanítom a melegeket és a Helikonból felolvasásokat rendezek! )))) A nagyobb Rolis homokhegy elvesztése után inkább kisebb, boldogító homokszemeket keresek! )))) Azon vagyok, már egész jól haladok! ))) Most már sokkal jobb szinten van az önbecsülésem, önértékelésem! ))))

© Tőzsér Gábor tőzegmeleg                  2018. aug. 26. 17:39 | Válasz | #717

Hajrá Gyenes! Orális okfejtéseiden okulok órátlan órákig! )))) Még mindig téged bírlak a legjobban a meleg csapatból! )))) Hiába vannak újak, én a régi klasszikusokhoz szeretek nyúlni! )))) Nekem túl cigányosak ezek a vadonatúj melegek! )))) Te a kevés számú fehérbőrű dőremeleg egyike vagy! )))) Most együtt törjünk be a magyar radikálisok lakásaiba! )))) Te menj előre, mert a te melegséged mélyebb! )))) Az angol nyelvű versengős melegektől ezt úgy tanultam meg, hogy: "Age before beauty, my gayfriend!" )))) Előbb a szépkorú, csak utána a szépség! )))) Úgyhogy én megyek hátul! ))))

© Prim Martin  2018. aug. 26. 19:21 | Válasz | #719

Én nem aggódom a bátyus hogyléte miatt, aggódjanak az agg korúak! ))) A szépkorú melegek! )))) Szerintem remek az élete és irigylése méltó a földrajzi helyzete! )))) Jó móka lehet a pálmafák árnyékában palmozni, vagyis tenyérfordítósat játszani! )))) Én is belehelyezném magam a négusok szép fehér tenyerébe! )))) Amúgy az egész nyári szopóbajnokságban csak alig pár negroida harcolt és egyik sem a Lapati volt! )))) Nem értem, hogy pont Afrikában, a köcsögség szülőföldjén miért nem képviseltetik magukat többen a négerusok! )))) Pedig azt lehetne hinni, hogy körülöttük forog a meleg világ! De majd talán a téli meleg olimpián többen lesznek! )))) Ott egy egész bobcsapatot szeretnék elintézni! )))) És addigra már a lézerlasszóm is nálam lesz! Frankó szuperság lesz! ))))

© Taktikusan Szarvazó              2018. aug. 27. 10:09 | Válasz | #724

Halihó, mi vagyunk a nagy Soros hackerei, a stoplis ganyénak a gépfeltörő képlopói! ))))) Hallottuk, hogy a meleg világ legfrissebb reménysége, Príma Martinka is széjjel szakajtotta a versenyzők répáit! ))) Gratulálunk a golyófejű kis teknőcnek! )))) Ahogy olvasom, a 2019-es téli meleg olimpiától is hosszantartó orális tevékenységeket vél remélni! )))) A tesója már előkészítette neki a terepet, amikor kinevezte buzis pipitérnek az érdi főteret! )))) Mostantól az öcsi fogja hajszolni a meleg szobrokat! )))) Roli meleg szereplése végülis pozitív véget ért! ))))) Egy nagyon epikus meleggé vált, aki a belső meleg fejlődés javára lemondott minden külső gazdagságról! A csillogó arany szobrairól! )))) Bemutathatnátok még több ilyen belsőséges buzikat! )))))

© Mézeshetes                    2018. aug. 27. 16:35  | Válasz | #728

Őszintén megvallom, hogy teljesen a hatása alá kerített a meleg dőrékről szóló beírások garmada! A melegfórum és a levelezések, jajj de nagyon kafferka! Naponta 20-szor is elmegyek az olvasata láttán! )))) Néhányan már angolra lefordítva is terjesztik szórólapon a VI kerületi melegek szopásművészetét! Londonban ráragasztottak pár szórólapocskát a Bászingem palota oldalára! Annyi melegség árad a papíruszokból, hogy a palotát őrző dandártüzérek is elkezdtek melegelni, egymással enyelegni! ))))

© Hekk-mekk-megünneplek                   2018. aug. 29. 22:40  | Válasz | #737

Azt hiszem, mielőtt belecsapnék a nagy őszi buziságokba, azelőtt összerakok egy elmúlt egy évet (EEEÉ) összegző egységet ide a mostani részecske végére! )))) Ez egy afféle nulladik típusú epizód lett! )))) Talán ebbéli okból vöröslő buzis testtel fognak rohangászni az emberek, vagy egy homoktölcsérben fognak alászállni egyesek! ))))) De azt hiszem, megérdemlik eme melegek, hogy a közös első évünk elérkeztével (EEEÉ) ünnepelve legyenek! ))))) Mekkmerekk! ))))

© Kollektororrú Konnektor                     2018. aug. 30. 09:32  | Válasz | #741

Jó, hogy szóltad! )))) Örülök, hogy mondtad! )))) Már majdnem pezsgőnyitás nélkül kezdtem a szeptemberemet! Csaknem el is felejtettem a jubiláló köszönő beszédemet! )))) Végülis előnyünkre vált őket megismerni, mert tavaly ilyenkor már nem nagyon volt kiket hirdetni! Legalább adtak némi új húst a harcoláshoz! ))))) Már egész pontosan egy éve, hogy szerepelnek! Azért egy kis dobpergést megérdemelnek! Valóban egy világraszóló, zsidrákraszópó csoportosulás az övéké! Minden héten egy új blogra rakom fel őket! ))))) Mindegyik blogos meglepődik, amikor feltűnnek náluk a "dőreség köcsögség" címkével ellátott írások! De aztán megszokják és megkedvelik őket! )))) Lassan az egész világ ezeket fogja olvasni és már ánglius nyelven is fellelhető, readingelhető a buziságuk! )))) A brit palota pincsik már tökre enyelgősek lettek tőle! )))) De a Mount Rushmore-os kőpofákra is rákerült néhány dőremeleg írás ragadósabb fele! ))))) Asszem pont Abe Lincoln kapott belőlük a fejére! )))) Jó híres lesz ez a sok buzernátor! Eddig csak a kis miniatűr hunniában voltak hirdetve, de már nemzetközi vizeken is eveznek! Legalább ők is átérezhetik, hogy milyen dolog lejáratva lenni! Ilyenek a szopperkopperok! )))))

© Megnő a cápanő                    2018. aug. 30. 19:38  | Válasz | #745

A rohadék cigányrendőr banda már mindenkit üldöz, aki fehérnek merészel lenni! )))) Nehezen viselik, hogy a harcos hárító hunniások (HHH) szembeszálltak velük! Szerintem minden az első benyomáson múlik! Nem tett jót a velük való viszonynak, hogy egyből a Mulnár gépek ellopásával indítottak! Valamint ha kevésbé lennének barnák és "cezarománok", talán több bizalmat ébresztenének! )))) Ilyen napbarnultan csak aláássák a tekintélyüket! )))) Velük ez már egy kibékíthetetlen ellentét lett! Csak a reinkarnáció tudna segíteni ebben! )))) Újra kéne születniük valamivel fehérebben! )))) Akkor talán nekünk is megfelelnének! )))) Ez a jótanácsom a hatos homok hatóság (HHH) cigányos melegjeinek! ))))

© Margó és a Makronauták                              2018. szept. 01. 11:14  | Válasz | #748

Nekem ez az legutóbbi gyűjtemény valahogy olyan alibisnek tűnik! )))) Ezek elég töltelék ízű, amolyan Space Filler jellegű gyűjtik! )))) Mintha most direkt kissé albérletes írásokat produkálnátok, hogy később az igazán nagy bombákat ledobjátok! )))))

© Varázslatos állatok és ahol rájuk találok                 2018. szept. 01. 16:45  | Válasz | #749

Azt hitték, hogy majd a Molnár gépével fogják tovább fórumoztatni a nemzeti radikálisokat! Ellopták a technikai tulajdonait, hogy azokkal spionkodjanak utánunk a mocskosaik! Ez tavaly augusztus végén történt! Aztán pár napra rá be is jelentkezett hozzánk az első álruhás állatfajzat! ))))) Álnikken akart a nagyszerű MNSZ fórum tagjává válni! )))) De egyből felismertük a szóhasználatából meg a zsidajos habitusából, hogy az egyik külsős köcsög, valszeg a Roli nevű címerszopi írt nekünk! )))) Szeptembertől kezdve pedig meg is írtuk róluk a legendákat! )))) Most meg már alig 51 hozzászólásra vagyunk a 800-adik buzibejegyzéstől! ))))) Vastag, vaskos virtológika (VVV) lett ebből! )))) Pont egy éve zajlik ez a jó nagy köcsögség! )))) És végre újabb korsós legendák, vagyis "kegendák" indulnak útnak ezerrel! ))))

© Göröngyvölgy gyűrtettei                 2018. szept. 01. 19:28  | Válasz | #751

A dőreférgek csak egy dolgot értek el a tevékenységükkel, hogy nemcsak egy-két évig lesznek népszerűsítve, hanem örök időkre! Még tíz-húsz év múlva is ott lesznek az élvonalban! Nem tudom, hogy majd 2028 körül kik lesznek a fő célpontok, de egy kis hathomós meglepetés azért be lesz csempészve közéjük mindig! )))) Sokakat basztattunk már az évek során, de egy idő után mindet meguntuk és leszedtük őket a hirdetőtábláról! )))) De a hatos homókkal kivételt teszünk! Örökös tagságot még egyik társaság sem nyert! Ez a moslék banda viszont ezt is megkapta! ))) Gratulálhatnak maguknak! )))))

© Benjámin Falhal                 2018. szept. 02. 09:31  | Válasz | #754

Mindenki az első percben levágta, hogy a hatos homósok mögött valójában milyen érdekek állnak! Engem az sem lep meg, hogy mind barnások, meg zsidósok, meg úgy nagy általánosságban magyartaszítósok! )))) Tudjuk, hogy kifizetett korrupt kajmánosok (KKK)! )))) Őket a Nagy Éva pénzeli a mocskolásért! Az a vén livejasmin kotlós, aki az ostoba kutyáival nyalatja magát! )))) Az piszkoskodott és spicliskedett a dőrefasz bandánál, koprodukcióban a szinyei 11. F kurvaosztály pár tagjával! Azóta a sok dőre feketén csapolja a savoyai kurvás pénzforrást! )))) A melegek örömükben most olyan dollárokat dobálnak, amiket korábban az Éva kurvái a pináikban dugáltak! )))) Van hozzá gusztusuk! ))))) Bár ez az apró szépséghiba már talán fel sem tűnik nekik! )))) A folyásos pinapénz! )))) No de egy cigány csak ilyesmikből élhet! )))) Valamiből át kell vészelni a barnabőrűséget! )))))

© A tested egy csodaföld                          2018. szept. 02. 12:54  | Válasz | #755

Én a Scorpions - A változás szele című dal körüli Berlinfal-döntögetős, összeesküvős konteók okán most újranéztem "A kém, aki levetett engem" című Mila Kunis filmet, meg jó sokszor meghallgattam magát a füttyös dalt! )))) Szerintem az nem baj, ha megragadunk 1994-nél és az ilyen fütyülős daloknál, meg az "Mmmm mmmm mmmm mmmm" féle motyogós zenéknél! ))))) A Jeremy Renner is milyen jól előadta a Haverok harcában! )))) A Dóra Zsófia nevű vamzer is nagyon odavan az abból az időszakból származó Soul Asylum - Runaway Train zenéjéért! Meg a Spin Doctors, a Two Princes se rossz! Az is akkor volt sláger! Még mindig jobb a korai 90-es években élni és ilyen Jóbarátok-zenéket játszani, mint Lantilangyi "ratyirokkos" szintjén megragadni és döglött Linkin Park kecsegeket vagy Papa Roach-os csótánymelegeket hallgatni! )))) Mindkét zenei korszak szar, de inkább legyen 1994, mint 2004! )))) Nekem nem nagyon jönnek be a Nikkelbakkok és a hasonló műrokkzenei barokkságok! ))))) Csak szólok és mondom! ))))) De a "csodatestű" John Májer dal tényleg minden zene közül a legszarabb, abban igaza volt mindenkinek és magának a filmnek! ))))

© Felelek és merek mekkmekk             2018. szept. 02. 13:07  | Válasz | #759

Most miért bántod, miért nem szereted? ))))) A Lantos meleg már egy híres színész, ún. "tespián" kecseg lett! A tavalyi Flatliners filmben is kapott egy jelentős szerepet! ))))) Mellesleg az elmúlt egy év teljes anyagának nekiveselkedtem és minden egyes jegyzetet egyenként leszedegettem! )))) Megtettem, megmentettem! )))) Mekk mekk, megment! ))))

© Buzis Bícsbodis Bob Bárnárd                 2018. szept. 02. 14:35  | Válasz | #760

Jól tetted, hogy lementegetted az elmúlt 1 év összes klasszos, flamós szövegét! )))) Az biztos, hogy ez mind igazi érték, valódi verbális valuák (VVV) vannak itt! )))) Nem is igazán tudnék az interneten még egy olyan helyet mondani, ahol ennyire ütős szövegekre lehetne lelni! Ebben a mai libsis-zsidós világban hiánycikké vált az ennyire szabados fogalmazás! )))) Sokan hisznek meghülyűűttnek engemet, mert sokszor csak úgy a semmiből elkezdek röhögni az uccán, de csak azért, mert néha eszembe jut egy-két itten olvasott iromány! )))) Még meg is akart verni valaki, mert egyszer pont őrá nézve röhögtem, pedig csak pár itteni hozzászólás emléke jáccódott le bennem! )))) Rákattant rabid rajongója (RRR) lettem a buzis beírásoknak! Igyekszem minden nap lementeni őket szorgosan, de jó, ha minél több embernek megvan! )))) Akkor később jobban lehet összeegyeztetni és összehasonlítgatni a buziírások alakulását, változó állapottyát! )))) Ha már szóba hoztátok a melegség nulladik típusát! )))) Ja, és még annyi fejlemény történt az utóbbi időkben, hogy már nemcsak sima dőrebuzik jönnek utánunk, hanem időnként felüti a fejét pár terror-tiltó tatona (TTT) is! ))) Amolyan betolakszó buznyákos baka (BBB)! )))) De most általam is le lesz mentve a teljes fórumos bigdata, mert ki tudja, mikor jön ide törölni pár törlőkendős buzika! ))))

© Kendrick szívessége                         2018. szept. 02. 20:27  | Válasz | #763

Ha egyszer a jövőben téged is kikérdeznek, akkor csinálj úgy, mint a Molnár Görény! Tettesd kissé tudatlannak magad! )))) Ha csak megsejtik, hogy mennyi mindent műveltünk (MMM) az elmúlt 15 évben, azokért a cigányfajd banda nemcsak egy-két évre, de akár életfogytig is böribe zárna! )))) Annyi internecces bűntettünk van, hogy hetekig tartana a felsorolása! )))) Nem fedhetnek fel semmit a titkos neccharcos életünkről! A Mulnár jól játszik, jól alakítja a semmiről sem tudó szerepet! De rövidesen ő is ki fog fogyni a kifogásokból! ))))) A múltkor kissé feldühítette őket, mert a végén már köszönés nélkül mentek el mellette! Pedig amúgy sem kaptak volna ettől a magyartól semmiféle támogatást! )))) Arra ott van nekik a saját főnökük, Kecske Tamás, a kaftános kajafás! )))))

© Ájjáj kavar az ájoáj                      2018. szept. 04. 11:31  | Válasz | #768

Szörnyű, hogy mivé vált a világ az elmúlt egy évbe'! Egy csomó igazi magyarnak tilos lett neteznie és a saját lakásába bemennie! A cigány és zsidófajta elleni polgárháború kezdetéig el kell rejtőzniük! Utána szép nagy fegyverekkel előjönnek, hogy írtsák a kalibánokat! Addig harcostársaiknál húzzák meg magukat! A görény köztük a legjobb! Bár a háttérbe vonult, de szerintem titokban még mindig ő irányít! Körbeépítették a parancsközpontjukat beárnyékolt antennájú neccelőhelyekkel, nem egy zsidós Rózsadomb, de attól még egy tisztes környék lett! Onnan indulnak el a dőreellenes hadműveletek!

© Megnő a cápanő                             2018. szept. 05. 15:09  | Válasz | #773

Látom, megint ment egy kis írásos masztiparti! Némi nuki növelde (NNN)! Zajlanak a virtuális, verbális verklizések (VVV)! Elég beteg, hogy ezeket lejegyzitek és közben kiveritek! Aztán belegondoltok, hogy a pákingemi palota pandúrok (PPP) is köcsögök lesznek a szövegektől, amitől csak újra kiveritek! Így kiteregetni a kis szar VI. kerület melegjeit! Nem semmi! )))) És tényleg összekapaszkodott a két jól öltözött brit férfiú! ))))) Hát ennyi! ))))))

Terjesztik a VI. kerület jó nagy zsidós és cigányos, barnabőrrel bíró, barnakenyérrel és rabbi rúbellel lekenyerezett kenyérbemászó, tésztaképű féreg melegjei! )))) (Bővítve: - az öregebb melegek tanácsaival! ))))

Kibővített szivárványos melegjeink: dr. Kecskés Tamás kecskecseg, Gyenes Péter alfaszmester, Prim Roland hétszeres szopóbajnok győztes, Prim Martin pöcsi öcsi, Töfi az ólvigyázó röfiköcsi, Prim Zsolt faterpöcsi, Gulyás István Sándor gulyagané cigánybuzi, Tőzsér Gábor tőzegmeleg, Tőzsér Milán rőzsemeleg, Átol Róbert az átokmeleg, Seszták Dani seggszáj dakszli, Lantos József Lantilangyi, Barabás Zoltán totál tetkós cigó majom, Gibiszer Éva gikszeres zsidóbanya, Lajos Balázs balalajka buzika, Ikládi Eszterka Szilvaszopóska, Berkes Attila birkabaszóska, Ránki Sára a sárosnyelvű bábelszajha, Pál Enikő Palkópicsa, Tóth Gábor igazgatóbuzi, Újhelyi Gábor aligazgató cigánybuzi, Molnár Zsolt Tibor fasszőrmester, Molnár Gábor orrnagyúr, Malinás László patinásmeleg, Fribék Judit zsidópribék, Kónya Erzsébet zsidókánya, Bőőr Krisztián előbőrtelenmeleg, Hornyák Olivér etikus és etnikus cigányhacker, Rodák Gábor rodentmeleg, Stefanik János Stefániameleg, Molnár Attuska kísértetszolgálatiska, Szelp Dénes seggszelepnyitó buzi, Katona Gyula gyuszibuzi, Kovács János mellékmeleg, Metzl Ádám, Bodorkos Dániel, Sárosi János, Vadai Ágnes vörösnyanya dékánmanya, Tar Mihály tarfejmeleg, Virág Márton cikkíró köcsi, Purebl György piszoárológus buzi, valamint más férfi és női melegek
 


2020.10.30. 15:06 Idézet
89ö98ö9ö8989


Ez itt a melegség történetének nyár előtti záró fejezete! Őszig búcsúzunk a cionok által lefizetett dőreségi köcsögöktől röhögve! )))) Szeptembertől folytatódik a történet a régi kedvenc szereplőkkel és vadonatúj, második generációs dőre melegekkel! ))))

© Jakab, a kecske           2018.04.16. 16:43

Én vagyok a nagy GITS Jakab, a páncélba zárt kecske szellem! És meg is nyalom a sót! Remélem vágjátok, hogy mindig az enyém az utolszó só! ))))))

A múltkori hirdetés különösen tetszett nekem! )))) Azt jogos válaszcsapásként értékeltem! )))) Újabb kiterjedt légicsapást mértünk a buzisokra! Ledobtunk pár homóoszlató-bombát a kecsegek felaprózására! )))) Az eddigi csatákban elesett harcosainkért küzdünk, és főleg a Mulnár görényünkért méltó megtorlást ígérünk! ))))

© Whitley Stréber            2018.04.16. 17:14

Ez a Blekksíp sem sokat fogott fel a harcosságunk lényegéből! De nem baj a tudatlansága, csak ne szóljon bele a mi sztorilájnunkba! Ő maradjon a Kommunionnál és a többi kedvenc szar mozijánál! Mi is szívesen csinálnánk podcastokat, csak a sok melegségtől nem tudunk megszólalni! Nem merjük kinyitni a szánkat, mert ebben a közegben ki tudja, mi repülne bele! )))) Mi a mute gombot benyomva, némán éljük meg a melegek elleni küzdelmeket! )))) Mi már megszoktuk a meg nem értett szerepet! Ilyen a "Nomo"-sok, a nomád életű, a homóságra no-t mondók harci élete! Régen Tripla R café voltunk, de már nyomós indokkal Nomósok lettünk! )))))

© Gyenes Péter alfaszmester                 2018.04.17. 16:09

Talán Tóth Gáborék beinvitálnak minket felsőoktatási intézményükbe! A zsidó vallást tanító szinyeisek és "menórás tanóráik" mellett szüksége lenne az iskolának pár melegséget tanítóra is! )))) Velünk sokat nyerne a tantestület, mert mi mindkét tanítási formát egybe foglalnánk! )))) Kicsit igényesebb, elmélyültebb előadásokat kellene átadnunk a kölyköknek, amolyan testnevelő célzattal és persze sok humorral! )))) Fiatal tanítványok mellett sosem érzem annyira az idő múlását! )))) Mert régen is voltam én, és ott volt nekem tanításra a fiatal Roli! De most már a "középkor" felé haladó Roli számára kellene pár új tizenéves kisbuzi! )))) Olyanokat is lehet tanítani, akiknek már eleve van buzisága, de van úgy, hogy valakinek pont a tanításaim alapján változik meg az irányultsága, bekerül a hátulra vesszőzők társadalmába, de a heteró lét elveszítésével nem veszíti el a humorát, hanem ugyanazzal a jókedvvel megy minden tovább! )))) Kicsit olyan, mintha dimenziót ugrottál volna! )))) Sőt, sokan csak a dimenziókapu megnyitása után kezdtek el igazán vidámak lenni! ))) Ezt a kapunyitási pánikot szerettem volna tőletek elhessegetni! ))))

© Prim Roland Roliratyi                       2018.04.18.  09:52

Ugye teccik az eredménytáblázatom? )))) A dicsőségfalam úgy alakult ki, hogy elkezdték díjazni buziságomat, később a gyűjteményem sok különlegességgel bővült, dugig tele lett csodákkal, mostanra pedig a gyűjtésből hobbi lett! Az első bajnokságomat disznómaszkban vittem végig és csak a végén fedtem fel, hogy ki vagyok! ))))) De sokan még akkor sem vették észre a különbséget! )))))

© Prim Roland Roliratyi                  2018.04.18. 19:18

Többek közt az a jó Gyenes melegemben, hogy jó ízléssel meg tud maradni a tanítói szerepben és nem akarja újrapolírozni magát a tanítványai fényében! )))) Ő mindig csak előrelép, közread egy-két remekbeszabott meleg tanítást, aztán jótékonyan visszalép a háttérbe meleg nekrológot írni! )))) Ez olyan szimpi tőle! )))) Ő is tudja, hogy főleg már csak én és a többiek fogunk az előtérben csillogni! De megérti, mert egykor ő is volt fiatal! És milyen kis cukipofa volt! )))))

© Prim Martin                               2018.04.19. 17:25

Utálok "kisköcsög" lenni, én és a bátyám nagyoktól származunk és a nagyság dukál nekem is, úgy érzem! Mindig örök másodikként vagyok elkönyvelve Roli mögött! Mintha csak ő kapott volna a meleg tehetségből, én meg semmiből! De ez nem így van! Magam is akarok egy kis morzsát a sikerből! )))) Én is vágyom a nagyra, a hatalmasra, a monumentalitásra! Főnök köcsög akarok lenni! )))) Szeretném, ha családi házunk másik végében a saját aranyfalloszokkal teli dicsőségfalam is felépülhetne! Gondolatban már sokszor elképzeltem! )))) Ugyanezt lenne jó látni az életben! )))))

© Gyenes Péter alfaszmester                  2018.04.19. 18:12

Kedves Martin, te az érdi meleg családoddal való kivételezés és nepotizmus alapján kerültél be meleg seregünkbe! )))) Persze azért látom benned is a családotokban szájról szájra öröklődő tehetséget! Téged és a család röfijét, Töfit szinte egyidőben fogadtunk be világunkba! Mindkettőtök mentora, szakértő tanácsadója leszek a következő melegévekben, ezért most egyből el is kezdeném szakértésemet! Mint láthatod, tőlünk a melegségből egy jó nagy bőségtállal kaptál! De ne habzsold be az egészet azonnal! Lassan és óvatosan kezdj hozzá, csak ízlelgetve a tapasztalnivalót, ne egy nagy merőkanállal láss neki, mert csak elcsapod meleg hasad! )))) Haladj vele apránként és élvezd ki minden egyes meleg percét! Ez mára meleg tanításom! )))))

© Gyenes Péter alfaszmester                    2018.04.20. 19:47

Büszkén mondhatom, hogy most már tényleg szépen vastagodik melegségem életrajzi könyve, ezen a nyáron a maga teljességében megírom, sőt néhány régi, 80-as évekbeli meleg rajzommal fel is dúsítom! Majd ősztől keressétek a boltokban! ))))

Kedves Martin, téged pedig hamarosan összeismertetlek első profi ligás meleg gyakorlóddal! Én a kezdeti csetléseket-botlásokat is tudom értékelni, az is nagyon szexi tud lenni! )))) Így lépj tehát kapcsolatba legelső profi melegeddel! )))) Eleinte csak puhatolózva, aztán jöhet az erotika! Ez mára meleg tanításom! )))) Ne tétovázz sokáig, ne csak ülj ott meleged mellett, mindenképpen akcióba kell lépni, a melegséget nem lehet csak úgy leülve megbeszélni! Akkor pont a legfontosabb testrészek kerülnek takarásba! Ez nem olyan, mint a görénynél, hogy csak úgy leül melléd a csukladozva röhögő kurvaasszony, aztán kedélyesen elbeszélgettek a Mortál Szombatról! )))) A "rudadnak" és "holdadnak" mindig szem előtt kell lennie olyankor! ))))

© Kolossziális Hathaway                   2018.04.24. 21:40

Láttátok a 2018-as melegbajnokság legelső válogatóját? Már alig vártam, hogy az idén is elinduljon a kedvenc sportom, és nagyon megörültem a ténynek, hogy már egy héttel korábban elkezdődik, de miután láttam az első adást, és hogy ebben az évben abszolút pofára fog menni az értékelés, tehát az idei versenynek köze sem lesz a valódi pöcstudáshoz és szívós szorgalomhoz, így lehet, hogy ezek után engem már nem is érdekel az idei szezon! )))) Az új versenyzők is nagyon ócska, "kenyérbemászó" képű melegek! Nem is beszélve a zsűriről! Annyira ellenszenves "rettenmeleg" mindegyik! Hol vannak már a tavalyi kedves, mosolygós, pontozós melegek? )))) Ráadásul úgy tudom, hogy Roli is részt vett az első válogatáson, de még csak egy vágókép erejéig sem mutatták, ami egy többszörös melegségi világbajnok esetében igencsak furcsa! )))) De nekem már mindegy, mert ennél tovább nem is nézem! Ezeknél a despotikus köcsögöknél úgysem tudna nyerni a mi Rolink! ))))

© Gadotra várva                      2018.04.24. 23:11

Tök meglepő, hogy már most elindult a gurgulázós gladiátori torna! Izgi lesz az új melegbajnokság, nézem majd az egészet a necc-kamerán! Alig tudom megőrizni a higgadtságomat! Nagyon is izgalmas a web lilága és nemcsak a melegek miatt! Úgy önmagában is csúcsszuper! Sok mindent hozhat még a necc! Ebben a környezetben akár az új messiás is világra jöhet! A robotgörény is ki tudja hova fejlôdik még itt! Mennyi hasznos tudást és tartalmat vonhat még a vonósugarával magához! ))))

© Szövegkiemelő                     2018.04.25.  09:12

Kedves Köcsögcsillag! Átvertuk a köcsögöket azzal, hogy a komcsinapon lesz az első válogató, amikor már egy héttel előbb elkezdjük válogatni őket! )))) Látod mi is tudunk élni a meglepetés erejével! Egy csomó köcsög kapott mára szívárványos meghívót! Megszakítottuk a gondtalan luxus életüket! Úgy ahogy ők tették a görénnyel! Egy héttel előbb kell szopniuk! Na de hol van Roli? Nem láttam a válogatón álldogálók sorai között! Remélem megkapta a röpiratot! ))))

© Power Strangers - Az erő idegenjei            2018.04.25. 09:39

Gyerekek, Roli dezertált a melegségből! Ezért nem volt a műsorban sem! Elment a válogatóra, de onnan nem tért haza! A kapitánysági melegek megelemezték a térfigyelő kamerák felvételeit! Rolit kéz a kézben látták távozni a válogatás előszobájából egy megtermett négus meleggel! )))) Utána már nem is látták se a zsűrizős kecsegek, se a kapitánysági kajmán klános melegek! )))) Sőt állítólag már el is hagyták az országhatárt! Szerintem ez ugyanaz a párduc meleg, akiről márciusban beszéltetek! A 32 cm-es mérettel rendelkező, Lapati nevű negró botozós! Roli rossz álmainak elűzője! Újra egymásra találtak! ))))

© Gadotra várva             2018.04.25. 10:28

Mi már azonosítottuk, ő tényleg az afrikai Lapati! A melegségi kódneve Lengőlándzsa! A hazai pályán már legyőzte Ráktérítőt és Húszabálót is! Rolit is le akarta győzni az idén! Erre most összefogtak! Mi lesz még itt? ))))

© Az Orion macskaöve                      2018.04.25. 10:28

Csattogjanak csak a buzisok! Én már szétröhögtem magam rajtuk! A tököm a bokámat verdesi, annyira hahotázok! Na annyi meg egy mozambiki bambi! Jut eszembe, a Roller bajnok már megmenekült a vibris párducok karmaiból? Vagy még mindig az ottani kultúrsokk emészti? Hirtelen rászakadt a sok kiéhezett afrikánszki! )))) Ne hagyjátok ott a harmadik világban elveszni! A vibránium harapdálásából nem fog megélni! Címvédőként köteles a mostani bajnokságon részt venni és az arany szobrait megvédeni! A húsvétra kapott nyulából meg készítsetek pörköltet, mert az terelte a Rolit erre a szabados dezertőri életmódra! Nélküle a Roli megmaradt volna a helyes meleg úton! Az ülepi üregi indította el Rolit a lejtőn! )))) Nem is Lapatit teszem érte felelőssé, nem ő a fő bűnös, hanem a nyúl! )))) Én nagyon szorítom a szurkot, hogy Rollancs épségben hazakerüljön és még idejében hitelesíccsék a kedves válogatói melegek! ))))

© Kolossziális Hathaway                        2018.04.25. 11:15

Már mondtam, hogy az idén nincsenek kedves ítélkező melegek! Ellenszenves, szemellenzős kecsegek vannak! )))) A régiek biztos lemondtak! Tisztújítás történt a meleg döntőbírói világban! )))) A Roli talán emiatt eleve részt sem tud majd venni a júniusi versenyben, mert eme tettét szabályellenesnek fogják ítélni! Nagyon szigorúak a 2018-as zsűriző melegek! )))) Sőt, egy ekkora kihágással szemben talán még a régi kedves melegek sem lennének elnézőek! Ha május végéig nem tér haza, akkor bajba kerülhet a dicsekvésfala! Lehet, hogy diszkvalifikálják és minden eddigi eredményét lenullázzák! )))) De biztosat csak Roli hazaérkezése után mondhatunk! Még korai megmondani! Lesz, ahogy lesz! ))))

© Naná hogy repül a farkas                      2018.04.25. 11:36

Ez nem kihágás volt, hanem inkább behágás, az is főleg Lapati részéről, de ne vitatkozzunk a részleteken! Tegnap én is láttam a szemráncolós szigorú melegeket, akik vezetik a versenyt, hát mellettük nem sok jövőt jósolok Rolinak! )))) Főleg a mostani afrikai kalandja után! Csak szórakozik, amikor most pont hogy teljesíteni kéne! )))) Ráadásul egy ilyen zsűri mellett, akik ennél sokkal kevesebbért is kitiltottak melegeket! A mostani pontozók túl komolyan veszik a melegséget! Nekik valaki vagy megüti azt az ultra magas meleg szintet, vagy le is mondhat róla, hogy a bajnokságban szerepelhet! )))) Ők csak fekete-fehérben képesek gondolkodni, pedig elvileg a melegség szép színes! )))) A nyulat viszont a saját káposztájába tekerve főzöm meg még ma este! Több meleget nem fog eltéríteni! Én is őt hibáztatom! De majd jól megkajálom! Félreléptető nyúl megy a levesbe! )))) Na pápá, most meg kell keresnem a kezemet és a szakácskönyvemet! Rolit meg várom haza!

© Xéna vagy Xalma                             2018.04.25. 12:11

Én aszittem, hogy attól olyan pattogós a Rolimeleg, mert a legutóbbi állatias orgián elkapta a nyúltól a bolhákat és most azoktól ugrál úgy, mint egy kivert kukika! Egészen Afrikáig elugrált, most biztos keresi Wakandát! )))) Állítólag tegnap rátalált egy korábbi edzőtársára és most fellángoltak a régi érzelmek! Legalábbis így hírlik! )))) Köcsögből kulacs lett! )))) Áttért az öntözéses gazdálkodásra! )))) Nekem még mindig ő a melegség totemállata! ))))

© Miszter Hárli                         2018.04.25. 17:06

Nem a bolháktól pattog, ő gyárilag ilyen! Mindig is egy heves virgonc meleg volt, az a védjegye! )))) A bolha már amúgy sem él meg rajta! A Hans Wagner nyuszi úgy elkapta, hogy tök szőrtelen lett! Megtisztította a terepet Lapati melegnek! )))) Bajnokunk seggiben már a fű se nő! Nincs már ott se bolha, se korpa! Nem jár ott más, csak a negró cukorka! ))))

© Xéna vagy Xalma                   2018.04.25. 18:38

Én is tartok a pontozós melegektől! Roli talán úgy fog az idén alulmaradni, hogy esélye sem volt alulra kerülni! )))) Persze csak a versenyben! Lapati persze más tészta! Vagyis inkább kakaós csiga! )))) Ebben a helyzetben én is leléptem volna! Egy héttel előrehozni a válogatót, amikor még bőven a felkészülés zajlana? Eddig mindig május elseje volt a fő buzinap! )))) Minek változtatni a bevált dolgokon? )))) Az csak megbontja a köcsögség rendjét! )))) Nem kell a felesleges feszkó a melegségben! Én is sztrájkolnék Roli helyében! ))))

© Miszter Hárli                      2018.04.25. 19:22

Talán jobb is, ha a Lapati 32 visszatéríti Rolit a fiatalosabb melegútra! Számomra Roli jóléte a legfontosabb! Igazából már vártam, hogy kilépjen a megszokott környezetéből! Roli csak elvesztegeti a fiatal éveit ezekkel a vénségesekkel! Egy korban jobban hozzá illő társ kell neki! Amúgy sem kedveltem, hogy az egyik oktatójával melegelt! Éljen, ahogy jónak látja! Roli és Lapati az igazi álompár! ))))

© Prim Roland Roliratyi                      2018.04.25. 20:49

Ne zavarjatok! Én az álmaimat élem meg most Lapatival! Semmi kedvem nem volt egy 24-ére előrehozott műsorban szerepelni és kellemetlen melegek által pontozódni! Lapati is hasonlóképpen vélekedett az átszervezett népünnepélyről! A nagy egyetértés miatt találtunk újra egymásra! Mégis micsoda dolog az, hogy 23-án küldtök egy meghívót, hogy másnap már rohanjunk is melegelni? Mások is fel fognak ez ellen lázadni! Én Kádár kedvenc ünnepét akartam a melegségemmel megünnepelni! )))) Szép vörös csillagos altesttel! Fog a faszom már 24-én rajtkőhöz állni! )))) Úgy gondoltam, szarok a hülyeségetekre! )))) Körülnéztem a 24-ei válogatótokon, a sorbanálláskor megláttam egykori régi meleg szerelmem és elbattyogtam vele kettesben! Eltávoztam Lapatival egy térképen jelöletlen meleg helyre! Nagy aggregált köcsögségeket fejlesztünk és boldogan élünk! )))) Kinek kellenek az arany nyeremények, ha a nincstelenségben is lehet boldog egy meleg? Lapati számomra a fődíj! Talán soha nem is térek haza! Már csak dacból sem! Így szórakozzatok egy bajnokkal! Kellett nektek beleszólni a melegség megszokott májusi menetrendjébe! ))))

© Kecsegkomposzta              2018.04.25. 21:01

Roliban azt kedvelem, hogy ő a melegség zászlaja! Ki lehet tűzni a kapitányság ormára és büszkén lobogtatni a passzátos meleg szélben! Nem vall rá ez a dezertációs sztori! )))) Régen ő volt a kötelességtudó köcsögség mintaképe! )))) Sokszor még túlórázott is a sugárzó melegépületben! Munkaidő után is melegelt, néha éjszakákba nyúlóan! )))) Most meg hirtelen Afrikába megy romantikázni? Pont az idei verseny küszöbén? Mi ez a pálfordulás, basszus? Mégis kinek a melegsége lesz lekrónikázva és lekornyikálva, ha nem az övé? )))) Ti is tudjátok, hogy egy történelmi rockoperát írtam az esetből! Ez történik, ha egy művészi hajlamú embert megihletnek a buzisok! Ihletettségemben mindig nekiugrok a kottának! Nem feltétlenül akartam buzis zeneműveket alkotni, de ezt hozta a sors, ebből kell gazdálkodni! Mostanra egy valódi hősi eposz kerekedett a deresség melegség történetéből, ahol Rolié a központi szerep! Ő úgymond a "centrális cumizós"! )))) Már csak ezért is haza kell hozni! Az operám fő dalnokának őt kell alapul vennie! Kell, hogy meglegyen köztük a személyes kontaktus! A hiteles színészi játék érdekében! Arról nem is szólva, hogy érdi "földijeinek" is nagyon hiányzik a személye! Roli nélkül üresek a vidéki meleg legelők! )))) Hozzátok vissza minél előbb! ))))

© Prim Roland Roliratyi                  2018.04.26. 00:14

Büszkék lehettek rám! Alig egy-két nap alatt rengeteget változtam, nyerészkedő arany köcsögből a természet lágy ölén ringatózó kulacs lettem! ))))) Ha megnézitek, hogy hol tartottam április elején és hol tartok most, akkor nagy jellembeli fejlődést fogtok észrevenni! ))))

Gyönyörű itt minden nappal és este! Jókat vadászunk, grillezünk és eszméletlen sokat melegszünk! )))) Ha esténként felállok Lapati 32 cmesére, akkor a fák fölé magasodok és ellátok a csillagos égig! Most nemtom mit problémáztok! Jobb, mint a szopós szobrokért szenvedni! Azokat már simogattam eleget! )))) De Lapati egy igazi hús-vér embermeleg és sokkal ruganyosabb, mint Gyenes melegem volt! )))) Őt az őserdei élet farkastörvényei tették nagy meleggé, nem a lagymatag iskolapad! És annyira nem is nehéz elkapni egy kis ülepedésre, mint Gyenest vagy a nyulat! Lapati csak felületesen beszél angolul, de a melegség nyelvén nagyon is ért, és nekem csak ez számít! Ennél boldogabb nem is lehetek! Néha a sors adja a kezedbe a legjobb meleget! ))))

© Szövegkiemelő                           2018.04.26. 00:55

Most kaptam a híreket, hogy nyáron is pakolászhatom a melegeket! Ezt a legszívesebben elkerültem volna! Az édes íze a homároknak el fog fogyni, ha ennyire túltolattyuk őket! )))) Én a vízpart mellett, ráják társaságában képzeltem el ezt a nyarat, de a buziság most ezt is felülírta! )))) Egész nyáron tarthatok katonás rendet a meleghasábok között! )))) Megint itt lesz ez a sok összezsúfolt főköcsi! Szépen becsaptatok a nyári nyugalom illúziójával! Rájákat akarok, baszki! )))))

© Prim Roland Roliratyi                          2018.04.26. 06:15

Rangjeles és nemes kecsegként állíthatom, hogy a vízben való melegeskedés még a jeges melegségnél is sokkal lehetetlenebb feladat! Ezért is inkább a téli olimpiát szorgalmaztam, mert vizisportok tutira nem lesznek meleg témában! ))))) Sosem lesz meleges Waterszport! )))) Sőt, éppen hogy a ráják miatt alakult ki ez a negatív tapasztalatom! Egyszer melegségi erőpróbát tettem egy kifejlett manta erray-el, de csak némi elektromos farokcsapkodással válaszolt az ismerkedési kísérleteimre! Felvillanyozó élmény volt, de sajnos nem a kellemes kecseges értelemben! Nem volt egy sikeres kezdeményezés! Be kellett látni, hogy nem kompatibilis egymással az emberi melegség és a rájabeli elektromágnesesség! Na annyi! Sose jöttök rá, hol vagyok! ))))

© Prim Roland Roliratyi                       2018.04.26. 07:22

Most már bottal üthetitek a nyomaimat! Ha nálatok is lenne egy 32 cm-es bot, akkor talán sikerülne jól ráütni a nyomaimra, de akkora csak Lapatinál van! Szóval nem fogtok rájam találni! ))))

© Az ördög Ladát visel                         2018.04.26.  08:17

Nagyon képzett ez a Roli, de nemcsak melegségügyileg, hanem technikailag is! ))))) Fogalmam sincs, hogy az őserdő közepéről hogyan képes még mindig beüzengetni! Talán eltanulta a görénytől a véráramba vezetett interhálós módszert! Vagy Lapati 32 cm-esébe kapaszkodva jobban megy a adás-vétel! )))) Egyik a kettő közül igaz! De jó, ha beír, így talán könnyebb lesz a nyomára akadni!

© Túlkommunikáló Kiyoko                     2018.04.26. 08:29

Meg kell értenetek, hogy kissé önállósodik a kedvenc melegetek! )))) Mindenki máshogyan éli meg a nap első sugarait! Őrá így hatott a tavasz! )))) Talán a mentoráló programban nem ezt tanulta, de tökéletesen megértem Rolit! Keresse csak a változatos élményeket, azok csak építik a meleget! )))) Az én legelső megmelegedésem is tök kellemes volt és az is egy erdőben volt! )))) Szerintem szavannázzon nyugodtan! Jövő februárban úgyis át fog térni a jéghokira! Persze csak ha még mindig akarja! De lehet, hogy már annyit változott, hogy már nem is vágyik a téli olimpiára!

© Gadotra várva                       2018.04.26.  08:43

Tudtam, hogy itt a nyári szünet előtt lesz valami cliffcséndzsör, amiért lehet izgulni! Most aggódhatok Roliért, hogy sikerül-e hazahozni! Addig is juttassátok be Martint a versenybe! Hátha megtetszik a szigorlatos melegeknek! ))))

© Gyenes Péter alfaszmester                 2018.04.26. 10:16

Kedves Rolandom, ne fordíts előtétet a meleg bajnoki kötelességnek! )))) Mi melegek így mondjuk, mivel nálunk a hátat fordítás általában pozitívum, tehát mi ilyenkor az ellentétét cselekedjük! Úgyhogy Roli ne áruld el a küldetésünket holmi röpke élvezetek kedvéért! Lapati lehet, hogy friss és fiatalos meleg, de gondolj arra, hogy mennyi békebeli "lézermadzagos" esténk volt együtt! )))) És talán az enyém nem 32 centi, de még mindig melletted nőtt a legnagyobbra! ))))) Ez legyen előtted! )))) Tudom, hogy ez csak amolyan meleges magyarázkodás lett, de talán a végső döntésben sokat segíthet neked! ))))


© Jurassik Világ 3 - Pusztult Panoptikum             2018.04.26.  10:19

Roli az egyik alappillérünk, nélküle összedől a melegház! )))) Vissza kell hozni bármi áron! )))) Ti el tudjátok képzelni a jövő meleg hirdetéseit Roli-mentesen? Roli nélkül a melegség csak takaréklángon ég! Ő pótolhatatlan! Tudom, hogy maga mögött hagyta a meleg sereget és a közös otthont, de ez csak temporális tévedés a részéről! Gyenes főmeleg, te is legyél kissé állhatatosabb! Életed legfontosabb melegjét csak így lapátra tennéd? A hűtlenséget sok meleg nem képes megbocsátani, de én hasonló esetekben sosem a szívemmel, hanem egy sokkal lejjebb lévő szervemmel döntök, ezért én a helyedben visszafogadnám! Szervezz szabadító akciót Rolcsi megmentésére! )))) Én máris jelentkezem a megmentő különítménybe, első számú lúúútenant megjelöléssel! Természetesen neked is személyesen velünk kell jönnöd Afrika földjére! Főleg a te meggyőző, melegigéző képességeidre lesz szükség a sikerességhez! Ha magaddal viszed azt a karmesteri pálcát, amivel először vezényelted Rolit, azzal egész biztosan jó útra térítheted őt! ))))

© Jurassik Világ 3 - Pusztult Panoptikum                       2018.04.26. 10:22

Közben láttam, hogy beírtál és Roli lelki üdvéért harcoltál! Így kell ezt! )))) Már nyergelem meleges repülőgépünket! Irány Afrika! Viszek majd alkalomhoz illő, retrós Totós zenéket az útra! ))))

© Baltimore Battleeye                               2018.04.26.  10:25

Roli melegünk apró jeleket ad hollétéről! Én már kitaláltam, hogyan tudnánk megtalálni! Alacsonyan kell végigrepülni az afrikai térfélen, aztán ahol a gép alja beleakad Lapati égnek meredő póznájába, ott lesz Roli is! Ez az én konstruktív ötletem! A szabadító hadseregbe én is jelentkezem! ))))

© Gyenes Péter alfaszmester                    2018.04.26.   10:28

Így lesz, ahogy mondjátok! )))) Mindkettőtöket felveszlek a meleg seregletbe! )))) Én magam fogom vezetni a mentőcsapatot! Bár eredetileg azt ígértem, hogy ezentúl megmaradok a háttérben, de vannak olyan krízishelyzetek az életben, amikor még egy ilyen "orális oldtájmer" sem maradhat tétlen! ))))

Rolandom, most azért üzenek neked, mert tudom, hogy el fogod olvasni, mivel képes vagy a véreddel is webezni és az erdő közepén is egy nagy digitális necchálót kivetni! )))) Rövidesen megmentünk! )))) Addig is egy pár jótanács tőlem, neked és Lapatinak is, hátha elérnek meleg mammogásaim hozzátok! Folytassatok zsírban szegény életmódot, mert a szigorlatos melegek nem nézik jó szemmel a súlytöbbletet! Valamint fontos, hogy a dzsungelbeli dilidongók, kullancsok és hasonlók miatt gyakran átkutassátok egymást, minden hajlatot alaposan átnézve, nehogy valami lájmos kórt szerezzetek! )))) Rolit egészségesen szeretném visszakapni, nem akarok egy agyalágyult meleget! )))) Idén is bajnok leszel, én hiszek benned! Rövidesen utánad indul kedvenc meleg sereged! )))))

Terjesztik szivárványos köcsögjeink és egyéb liblingjeink: Tóth Gábor igazgatóbuzi, Újhelyi Gábor aligazgató cigóbuzi, Molnár Zsolt Tibor fasszőrmester, Gyenes Péter alfaszmester, Prim Roland hétszeres szopóbajnok győztes, Gulyás István Sándor gulyagané cigánybuzi, Szelp Dénes koccosbuzi, Katona Gyula gyuszibuzi, Kovács János mellékmeleg, Prim Martin pöcsi öcsi, Prim Zsolt faterpöcsi, Metzl Ádám, Bodorkos Dániel, Sárosi János, Vadai Ágnes vörösnyanya zsidóbanya, Tar Mihály tarfejmeleg, Virág Márton cikkíró köcsi, Purebl György piszoárológus buzi, valamint más női és férfi melegek
 


2020.08.28. 13:01 Idézet
pioo

Ez az Alludálók múltba révedő és egyszerre a jövőbe is tekintő epizódja! Sokakat csak az ilyen nagyobb időszakokat összefoglaló, lényegre törő buziságok érdekelnek! )))))))

Végre közhírré lett tétetve egy csomó rendőrbuzi és kurvageci! Már azt is tudjuk, hogy hívják a zs idó kurvát, amelyik fórumok százain vadászik nemzettestvéreinkre! Az a neve, hogy: Ránki Sára nyálki nyálka! )))))

Mi az Omnus terroristái az elmúlt három évben egy egyedülálló köcsöggyűjteményt alkottunk! Rengeteg rendőrbuziból és ügyészségi kurvából híres szereplőt csináltunk! Sokan lesznek, akik magukra ismernek majd a meleg beírásokban, röpiratokban!

Ezek a tetvek elkövették azt a hibát, hogy bejöttek oda, ahová nem kellett volna, az internetes náci harcosok és Molnár görény birodalmába!

A nagy híresztelés elszabadult a dőreségi mocskokról, a kiberterroristák 2017 óta többezernyi írást és képet készítettek róluk, amelyekben köcsögbuzinak, öregbanyának, kommunistának vagy más alantas lényeknek ábrázolják őket!

Mostanra már megsemmisültek és romokban hevernek a dőreruhát viselő ezredrangú bűnözők és pszihóbanya alattvalóik! Ellenben a mi nagy vezetőnk, a büszke magyar ÖRÖKSZŰZ lázadó, Molnár Ferigörény, az örökké fiatal kis hős továbbra is hirdeti az igaz magyar radikális eszméket!

Reméljük, hogy egy nap a sok buta zs idó-cig ány álrendőr és gecibanya meghajol majd az itt felhalmozott sok tudás előtt! Ez történik, amikor pár honfoglaló szándékú moslék a magyar nép harcosainak próbál ártani! A sok aljas és primitív tetü náluk sokkal magasabb erőkkel kezdett és vesztett!

Ezek az oldalak örök időkre meg fognak maradni, az Internet Nagy Őre, az INTERNŐ az internet létezésének a végéig meg fogja őket tartani, csak azért hogy 20-30 év múlva is a rendőrbuzikon röhögjenek a netre látogatók! Talán addigra több millió olvasónk lesz és mindenki hatalmasat röhög majd az ilyen zs idóbirka meg zs idókecske IQ-val rendelkező cionista embereken! ))))

© Köcsögség a kolera idején                  2020. aug. 15. 13:17

Itt vannak a híres buzisok! Kizárólag azért népszerűsítjük őket a Nemzeti Radikálisok között, hogy kutassuk és feltérképezzük az Erec Israel (Erektusz Zsidajok) földjének és ócska küldötteinek életideológiáját! Így ismerjük meg a metszett mételyezők aljas világát!

https://imgur.com/a/d579AwA

Láthatók a képen a kínai buzisok által összeboronált dőreségi köcsögök és leszbikurvák!

Malinás László Marináltmeleg, Kecskés Tamás mekegő kecskecseg, Gyenei Ákos melegi tokmányos, Ránki Sára Bábelszajha, Hornyák Olivér etikus és etnikus cig ányhacker, Prim Roland hétszeres szopó- és szumóbajnok, Gulyás István szónokcig ány, Lantos József ministráns lantművész, Seszták Dániel seggszáj optikus, Töfi a harci disznó és Ikládi Eszter a Szilvaszopós! Legalul pedig aki ezt az atlaszi terhet megtartja: Gibiszer Éva zs idóbanya!

Ők a VI. kerületi és a miskolci melegség legnagyobbjai! Hamarosan még több összeboronált buzit és leszbit fogunk bemutatni!

Népszerű melegbanda lett az övék! Már a net csaknem minden oldalán leírták buzulásukat!

Oszt egyre csak jönnek házkutatni ezek a patkányok! Ezzel csak azt érik el, hogy egyre többnek megtudjuk a nevét és befűzzük őket a meleges mitológiába!

A dőreségi buzikról szóló hozzászólások gyűjteménye hamarosan megjelenik könyvesített formában, a Megvető Kiadó gondozásában! Legalább kielégítik a sznobosabb beállítottságú melegek magaskultúra és irodalmi élmények iránti igényeit!

© Goldenbugok öröksége (Űrdongónak ökörsége)          2018. nov. 17. 12:44

Mondok egy illusztrációs mesét a VI. kerület álrendőr melegjeiről! Bár a részükről ez csak egy afféle "Knightmare", egy Rémes Lovagálom, de attól még telitalálat! )))) A segglovagok álma! ))))) A kopasz cionista vezér, dr. Kecskés Tomi kiadta meleg seregének az ukázoidot, hogy írtsák ki MNSZ fénylő fórumát, a magyarság utolsó bástyáját, hogy a magyarok földjén jókora kipás és romungró bakugró állatok garázdálkodhassanak! Itt új magyar nép lesz bevezetve, kaftános és romános népekből összegyúrva, új országuk neve pedig lészen Dzsipszidzsúdea! A magyar harcosokat eltörlő mocskos cig ányoknak kiadós Tomcsiszopás lesz a jutalma! A kakiruhás melegek együttes erővel vetették bele magukat a virtuális náci világba! ))))) Megálmodták, hogy övék lesz az MNSZ fórum forráskódja! )))) Gulyáska, Sesztákka, Ikládika és más diló-digó cig ányrendőrök indultak a harcba érte! Valamint a fehér nép árulói, mint Lantoslangyos is útnak indultak hősi MNSZ ellen! Céljuk megszerezni a dekripciós kulcsocskát, aztán annak birtokában leszopni a kopaszfasz Kecsketamás zs idócskát! )))) A Palik Lacis zs idókecske által nagy meleg szexet reméltek az MNSZ megsemmisítésétől! De nem számoltak egy 40 éves szűz faszival! ))))) A görény a szűz faszával meglendítette őket, ők meg a "pöcséshullám" lökési energiáitól megtántorodva elszállingóztak a picsába! ))))) Ő egy olyan radikális harcos, aki a magyarellenes férgeket basztatja már évtizedek óta és őket is felvette ellenségeinek hosszú sorába! ))))) Utána szólt csodálatos MNSZ-eknek, hogy plakátolják ki a teljes magyar webvilágot a sok patkánnyal és műveljék eme nemes cselekvést az internet létezésének a végezetéig! ))))) Legyőzettek és doxxolva lettek a dőreségi bunkósbotok! ))))) A doxxolás az igazi névvel-képpel ellátott dokumentumkészítést, megszégyenítést, kipicsázást jelenti! ))))) Most már nemcsak az MNSZ oldalán, de honlapok százain, blogbejegyzések millióiban röhögik ki a sok barnabőrű rendőrpatkányt és fehérbőrű szopósaikat! )))))) Na annyika! )))) Ez volt a VI. kerületi melegek valóra vált, nagy lovagias rémálma! ))))
 


2019.12.10. 11:56 Idézet
Jó az oldal!

2016.10.11. 18:14 Idézet

Ez a csoport még működik?


2014.12.15. 16:22 Idézet

MYTELASE Beszerzése: 1. az első lehetőség, ami lényegesen hosszadalmasabb, de olcsóbb: OGYI /Országos Gyógyszerészeti Intézet/ A háziorvos felmegy az OGYI honlapjára és az Egyedi gyógyszerigényléseknél kitölti a megfelelő nyomtatványt, /jelen esetben a 15-öst,/ amit aztán vagy a háziorvos vagy maga a beteg elküld az OGY-ba, ott egyedi elbírálás alapján engedélyezik, hogy a beteg részére a gyógyszer behozható-e. Amikor ez az engedély megvan, akkor ezt be kell vinni vagy küldeni az OEP-hez, ahol szintén elbírálják, hogy milyen térítés mellett juthat a beteg a gyógyszerhez és azt is megmondják, hogy melyik patikában lesz kiváltható, mert nem minden patikával vannak szerződésben. 2. lehetőség Európa Patika, Budapest, VIII. kerület Fiumei út 2. Vállalja a gyógyszer beszerzését jelenleg Franciaországból tudják behozni 4.000,-Ft /doboz és megrendelésenként 990,-Ft. Aki ezt a lehetőséget választja annak érdemes egyszerre két receptet felíratni a háziorvossal, mert a két doboz szállítási költsége is annyi, mint ha csak egy dobozt rendelünk volna. Így két héten belül hozzájuthatunk a gyógyszerhez. Remélem segíthettem


2014.10.12. 14:57 Idézet

Kedves Betegtársak!

 

Szomorú szívvel tudatjuk, hogy Oroszváry Márta 74 éves korában, türelemmel viselt, hosszan tartó, súlyos betegségben 2014. október 5-én, elhunyt.

Temetése 2014. október 17-én, pénteken 12 órakor az Óbudai temető Főnix termében lesz.

Őszinte részvétem a Családnak!

webmester


2014.03.03. 21:55 Idézet

Azoknak a regisztrációját törlöm akik a regisztrálásuk óta nem léptek be a portálba.

webmester.


2013.12.16. 11:54 Idézet

Kellemes Karácsonyi Ünnepeket és Boldog Újévet kívánok minden MG-s betegnek és Családjának!

                                                webmester


2012.06.24. 14:20 Idézet

www.hazipatika.com/fórum/holvagytokmyastheniasok oldalon tedd fel ugyanezt a kérdést . Lelkes Zoli társunk sok mindenben segíthet.


1970.01.01 01:00

2010.02.16. 18:27 Idézet

Az Euromyasthenia honlapon megjelent esetleírás kibővített változata a Myasthenia Gravis G-portal részére

 

Életmód és dietetikai tapasztalataim

a myasthenia gravis (MG) tüneteinek befolyásolásában

/Szerző: LELKES, Zoltán  - Budapest, Magyarország/

 

Ezúton szeretném Önök felé köszönetemet kifejezni, hogy a fenti témában néhány személyes tapasztalatról beszámolhatok. Kérem, fogadják tisztelettel ismertetőmet.

 

A myasthenia gravis-sal való együttélés és a befolyásolhatóság kedvező és működő tapasztalatairól a Magyar Myasthenia Gravis Önsegítő Betegcsoport /Budapest/ tagjaként segítséget kívánok nyújtani azoknak a betegtársaknak, akik az orvosi kezelés mellett, a javulás reményében életmód változtatást is elfogadnak. Sajnos 1990-2001 között a MG szinte minden izomrendszeri bénulásos tünete jelentkezett nálam, időnként súlyos állapotba kerültem. Egy lényegi aspektus a táplálkozás megváltoztatásával 2001-től kezdődően jelentős javulást sikerült elérnem egészségi állapotomban. Javulásnak köszönhetően a 2003. évi budapesti Kaiser's Plus Marathon futóverseny 42,2 km-es távját is teljesíteni tudtam.

 

Javaslataim a hazai betegcsoport országos közgyűlésein, hivatalos újságjában is megjelennek. Korábban két egészséggel foglalkozó magyar újság is közölt írásomat. A marathoni futóversenyt követően a Magyar Rádióba is meghívást kaptam egy beszélgetésre. Elmondhatom, hogy hosszú ideig tartó tapasztalatszerzéssel sikerült önmagamon eredményesen alkalmaznom egy olyan személyemre szabott étrendet, mely 8 évvel ezelőtt kezdődően mélyreható és tartós javulás indított el. Reményeim szerint további tudatos életvitel mellett a múlt testileg-lelkileg kínzó élményei nem jönnek vissza. Sport teljesítményeimet gyógyszermentesen érem el.

 

*        *        *

 

22 éves koromig (1990-ig) nem voltak feltűnő MG problémáim. A betegség krónikussá válását követően a gyógyszeres és sebészeti kezelések (thymectomia, plazmaferezis, szteroid és mestinon) csak kismértékben javítottak, emellett is nagy nehézségekkel éltem. Állapotommal összefüggésben néhány befolyásoló tényezőre is gondoltam --környezetszennyezés, vitaminhiány, distressz, kimerültség („kiégés szindróma =burning out”), vírus-, bakteriális fertőzés, stb.-- csak éppen arra nem, hogy miből áll az étkezésem. Rendszeresen jelentkeztek súlyos problémák egyes ételek, italok elfogyasztását követően. Mivel korábban nem hallottam arról, hogy az autoimmunitás a táplálkozás között bármi összefüggés lenne, így sokáig nem is gondoltam arra, hogy az étkezésnek fontos szerepe lehet.

 

Első lépésként a rendszeres visszaesések miatt bizonyos élelmiszereket egy időre teljesen kivontam az étkezésből (tej, szacharóz), vagy jelentősen csökkentem a mennyiséget (fehérlisztes termékek és sertéshús). Figyeltem arra, hogy a szervezetem jelez-e ez bármiféle reakciót.

 

A gyakran akár napszakonként is változó tüneteket több kategóriába osztottam, megtanultam a tünetek pontos jellemzését (gyengeség, látásromlás, mimikai izmok, kar, láb, légző izmok gyengülései, gyulladások, fertőzések jelentkezésének gyakorisága, emésztési problémák jelentkezése, stb.). Táplálkozási megfigyeléseimet 1 éven keresztül folytattam, kiemeltem az ételek, italok fontosabb alkotórészeit és figyeltem a myastheniás reakciók erősségét. A visszaeséseket, javulásokat kiemelten jegyeztem fel, később hosszabb idő után tudatosan fogyasztottam a "problémás ételeket". Megfigyeléseim alapján a myasthéniás tüneteket provokáló élelmiszerek az alábbiak: búza fehérliszt, különösen a tehéntej, mesterséges cukrozás és az alkohol. Kezdetben erős tüneteket okozott a tej, vagy tejjel készített ételek, italok, valamint olyan ételek, amelyek egyszerre tartalmaznak cukrot, tejet és fehérlisztet. Jegyzeteim alapján matematikai függvényeket alkalmaztam, hogy a tüneti hullámzások hosszabb távú dinamikáját is figyelembe vehessem.

 

A gyógyulást --nagy kitartás mellett-- nagymértékben segítették a régi magyar konyha egyszerű alapanyagai, elkészítési módjai, különösen a gabonakonyha termékei. Nagyon hasznosak: kellő folyadékfogyasztás (víz), sok nyers zöldség, gyümölcs, barnarizs, árpa, zab, tönkölybúza, hajdina, köles, teljes kiőrlésű gabona lisztek gyakori használata Számomra leghasznosabb a vízben főtt köles(kása) és cékla leve. Fontos az ételek helyes társítása (főétel-köret), fűszerezése és a nem megterhelő mennyiségű egyszeri táplálékbevitel. Az évek alatt kialakult ételkészítési elv alapján tartósan nagyon jó egészségi állapotban vagyok, sportolok. Évekkel ezelőtt a MG-t még jelentősen provokáló fentebb említett élelmiszerekkel szemben mára a tolerancia is jelentősen megnőtt.

 

MG mellett rendszeres emésztőszervi problémáim is voltak, a két tünetcsoport együttes befolyásolására a bélrendszer humanofil bélbaktérium állományának támogatására kúraszerűen probiotikus gyógykészítményeket kezdtem alkalmazni. Megbizonyosodtam arról, hogy ezek megfelelő használata és az egyénre szabott diéta jelentősen csökkenti a betegség tüneteit. Mivel az immunrendszer működése nagymértékben a bélrendszer köré lokalizálódik (M


[62-43] [42-23] [22-3] [2-1]

 
G-MAIL
Felhasználónév:
Jelszó:
  SúgóSúgó

Új postafiók regisztrációja
 
Myasthenia Gravis
 
VOLÁN
 
xxxxxx
2022. Január
HKSCPSV
27
28
29
30
31
01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
01
02
03
04
05
<<   >>
 
Kedvencek
 
Tartalom

A horoszkóp fontos jelzõrendszer,amit vétek nem használni.Rendeld meg Te is,tudd meg a lehetõségeid a következõ 3 évben!    *****    and i know now that this world will never be enough for me    *****    Blog, regények, hangulatok, zenék, vagyis minden, ami egy kicsit én, egy kicsit Nova-Time    *****    Blog, regények, hangulatok, zenék, vagyis minden, ami egy kicsit én, egy kicsit Nova-Time    *****    Semmiben sem nyilvánul meg olyan világosan az emberek jelleme, mint a játékban.    *****    Az életben a játék az egyetlen dolog, ami komoly.    *****    ÚJRA NYITVA A SKAM ONLINE - gyere és nézd kedvenc Skam sorozataid magyar felirattal - SKAM SKAM SKAM SKAM SKAM SKAM SKAM    *****    Várod a karácsonyt? Szeretnél gyorsan ünnepi hangulatba keveredni? Akkor itt a helyed! karacsony.gportal.hu KATT IDE!    *****    Jövõ, szerelmi ügyek, pénzügyek, karrier: a kártya válaszol! Tarot kártya elemzés karácsonyi ajándéknak is! Norina Tarot    *****    I am afraid of what I'm risking if I follow you Into the unknown    *****    Ne menj elõttem, lehet, hogy nem tudlak követni. Ne gyere mögöttem, lehet, hogy nem tudlak vezetni. Gyere mellettem és..    *****    Simonyi ingatlan Találd meg álmaid otthonát! Simonyi ingatlan Találd meg álmaid otthonát! Simonyi ingatlan Debrecen    *****    Lájkoljátok a Filmes alakítások véleményezése Facebook-oldalát! Szavazásokkal, interaktív játékokkal várlak titeket!    *****    Filmes alakítások véleményezése! Olvassatok kritikákat színészi alakításokról!    *****    Írásaim, Verseim, Gondolatok ~ Norina Wallace Oldala    *****    Szereted a filmeket, a színészeket és a hollywoodi álomgyárral kapcsolatos híreket? Akkor itt a helyed!    *****    Ha szeretitek a borzongást, olvassátok el PIROS DOBOZ címû halloweeni novellámat!    *****    Ha szeretitek a borzongást, olvassátok el PIROS DOBOZ címû halloweeni novellámat!    *****    RENDELJ szeretteidnek, barátaidnak ASZTROLÓGIAI elemzést karácsonyra. Nagyon hasznos és fontos ajándék. Rendelj most!!!    *****    FRPG - Are you, are you, Coming to the tree, Where they strung up a man, They say who murdered three. - FRPG