miastheniagravis
miastheniagravis
Tartalom
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Menü
 
Társalgó
Név:

Üzenet:
:)) :) :@ :? :(( :o :D ;) 8o 8p 8) 8| :( :'( ;D :$
 
myasthenia@tvn.hu
 
hirlevél
E-mail cím:

Feliratkozás
Leiratkozás
SúgóSúgó
 
VENDÉGKÖNYV
VENDÉGKÖNYV : Új hozzászólás
Név:
E-mail cím:
Amennyiben megadod az email-címedet, az elérhető lesz az oldalon a hozzászólásodnál.
Idézett hozzászólás:


Ez itt a melegség történetének nyár előtti záró fejezete! Őszig búcsúzunk a cionok által lefizetett dőreségi köcsögöktől röhögve! )))) Szeptembertől folytatódik a történet a régi kedvenc szereplőkkel és vadonatúj, második generációs dőre melegekkel! ))))

© Jakab, a kecske           2018.04.16. 16:43

Én vagyok a nagy GITS Jakab, a páncélba zárt kecske szellem! És meg is nyalom a sót! Remélem vágjátok, hogy mindig az enyém az utolszó só! ))))))

A múltkori hirdetés különösen tetszett nekem! )))) Azt jogos válaszcsapásként értékeltem! )))) Újabb kiterjedt légicsapást mértünk a buzisokra! Ledobtunk pár homóoszlató-bombát a kecsegek felaprózására! )))) Az eddigi csatákban elesett harcosainkért küzdünk, és főleg a Mulnár görényünkért méltó megtorlást ígérünk! ))))

© Whitley Stréber            2018.04.16. 17:14

Ez a Blekksíp sem sokat fogott fel a harcosságunk lényegéből! De nem baj a tudatlansága, csak ne szóljon bele a mi sztorilájnunkba! Ő maradjon a Kommunionnál és a többi kedvenc szar mozijánál! Mi is szívesen csinálnánk podcastokat, csak a sok melegségtől nem tudunk megszólalni! Nem merjük kinyitni a szánkat, mert ebben a közegben ki tudja, mi repülne bele! )))) Mi a mute gombot benyomva, némán éljük meg a melegek elleni küzdelmeket! )))) Mi már megszoktuk a meg nem értett szerepet! Ilyen a "Nomo"-sok, a nomád életű, a homóságra no-t mondók harci élete! Régen Tripla R café voltunk, de már nyomós indokkal Nomósok lettünk! )))))

© Gyenes Péter alfaszmester                 2018.04.17. 16:09

Talán Tóth Gáborék beinvitálnak minket felsőoktatási intézményükbe! A zsidó vallást tanító szinyeisek és "menórás tanóráik" mellett szüksége lenne az iskolának pár melegséget tanítóra is! )))) Velünk sokat nyerne a tantestület, mert mi mindkét tanítási formát egybe foglalnánk! )))) Kicsit igényesebb, elmélyültebb előadásokat kellene átadnunk a kölyköknek, amolyan testnevelő célzattal és persze sok humorral! )))) Fiatal tanítványok mellett sosem érzem annyira az idő múlását! )))) Mert régen is voltam én, és ott volt nekem tanításra a fiatal Roli! De most már a "középkor" felé haladó Roli számára kellene pár új tizenéves kisbuzi! )))) Olyanokat is lehet tanítani, akiknek már eleve van buzisága, de van úgy, hogy valakinek pont a tanításaim alapján változik meg az irányultsága, bekerül a hátulra vesszőzők társadalmába, de a heteró lét elveszítésével nem veszíti el a humorát, hanem ugyanazzal a jókedvvel megy minden tovább! )))) Kicsit olyan, mintha dimenziót ugrottál volna! )))) Sőt, sokan csak a dimenziókapu megnyitása után kezdtek el igazán vidámak lenni! ))) Ezt a kapunyitási pánikot szerettem volna tőletek elhessegetni! ))))

© Prim Roland Roliratyi                       2018.04.18.  09:52

Ugye teccik az eredménytáblázatom? )))) A dicsőségfalam úgy alakult ki, hogy elkezdték díjazni buziságomat, később a gyűjteményem sok különlegességgel bővült, dugig tele lett csodákkal, mostanra pedig a gyűjtésből hobbi lett! Az első bajnokságomat disznómaszkban vittem végig és csak a végén fedtem fel, hogy ki vagyok! ))))) De sokan még akkor sem vették észre a különbséget! )))))

© Prim Roland Roliratyi                  2018.04.18. 19:18

Többek közt az a jó Gyenes melegemben, hogy jó ízléssel meg tud maradni a tanítói szerepben és nem akarja újrapolírozni magát a tanítványai fényében! )))) Ő mindig csak előrelép, közread egy-két remekbeszabott meleg tanítást, aztán jótékonyan visszalép a háttérbe meleg nekrológot írni! )))) Ez olyan szimpi tőle! )))) Ő is tudja, hogy főleg már csak én és a többiek fogunk az előtérben csillogni! De megérti, mert egykor ő is volt fiatal! És milyen kis cukipofa volt! )))))

© Prim Martin                               2018.04.19. 17:25

Utálok "kisköcsög" lenni, én és a bátyám nagyoktól származunk és a nagyság dukál nekem is, úgy érzem! Mindig örök másodikként vagyok elkönyvelve Roli mögött! Mintha csak ő kapott volna a meleg tehetségből, én meg semmiből! De ez nem így van! Magam is akarok egy kis morzsát a sikerből! )))) Én is vágyom a nagyra, a hatalmasra, a monumentalitásra! Főnök köcsög akarok lenni! )))) Szeretném, ha családi házunk másik végében a saját aranyfalloszokkal teli dicsőségfalam is felépülhetne! Gondolatban már sokszor elképzeltem! )))) Ugyanezt lenne jó látni az életben! )))))

© Gyenes Péter alfaszmester                  2018.04.19. 18:12

Kedves Martin, te az érdi meleg családoddal való kivételezés és nepotizmus alapján kerültél be meleg seregünkbe! )))) Persze azért látom benned is a családotokban szájról szájra öröklődő tehetséget! Téged és a család röfijét, Töfit szinte egyidőben fogadtunk be világunkba! Mindkettőtök mentora, szakértő tanácsadója leszek a következő melegévekben, ezért most egyből el is kezdeném szakértésemet! Mint láthatod, tőlünk a melegségből egy jó nagy bőségtállal kaptál! De ne habzsold be az egészet azonnal! Lassan és óvatosan kezdj hozzá, csak ízlelgetve a tapasztalnivalót, ne egy nagy merőkanállal láss neki, mert csak elcsapod meleg hasad! )))) Haladj vele apránként és élvezd ki minden egyes meleg percét! Ez mára meleg tanításom! )))))

© Gyenes Péter alfaszmester                    2018.04.20. 19:47

Büszkén mondhatom, hogy most már tényleg szépen vastagodik melegségem életrajzi könyve, ezen a nyáron a maga teljességében megírom, sőt néhány régi, 80-as évekbeli meleg rajzommal fel is dúsítom! Majd ősztől keressétek a boltokban! ))))

Kedves Martin, téged pedig hamarosan összeismertetlek első profi ligás meleg gyakorlóddal! Én a kezdeti csetléseket-botlásokat is tudom értékelni, az is nagyon szexi tud lenni! )))) Így lépj tehát kapcsolatba legelső profi melegeddel! )))) Eleinte csak puhatolózva, aztán jöhet az erotika! Ez mára meleg tanításom! )))) Ne tétovázz sokáig, ne csak ülj ott meleged mellett, mindenképpen akcióba kell lépni, a melegséget nem lehet csak úgy leülve megbeszélni! Akkor pont a legfontosabb testrészek kerülnek takarásba! Ez nem olyan, mint a görénynél, hogy csak úgy leül melléd a csukladozva röhögő kurvaasszony, aztán kedélyesen elbeszélgettek a Mortál Szombatról! )))) A "rudadnak" és "holdadnak" mindig szem előtt kell lennie olyankor! ))))

© Kolossziális Hathaway                   2018.04.24. 21:40

Láttátok a 2018-as melegbajnokság legelső válogatóját? Már alig vártam, hogy az idén is elinduljon a kedvenc sportom, és nagyon megörültem a ténynek, hogy már egy héttel korábban elkezdődik, de miután láttam az első adást, és hogy ebben az évben abszolút pofára fog menni az értékelés, tehát az idei versenynek köze sem lesz a valódi pöcstudáshoz és szívós szorgalomhoz, így lehet, hogy ezek után engem már nem is érdekel az idei szezon! )))) Az új versenyzők is nagyon ócska, "kenyérbemászó" képű melegek! Nem is beszélve a zsűriről! Annyira ellenszenves "rettenmeleg" mindegyik! Hol vannak már a tavalyi kedves, mosolygós, pontozós melegek? )))) Ráadásul úgy tudom, hogy Roli is részt vett az első válogatáson, de még csak egy vágókép erejéig sem mutatták, ami egy többszörös melegségi világbajnok esetében igencsak furcsa! )))) De nekem már mindegy, mert ennél tovább nem is nézem! Ezeknél a despotikus köcsögöknél úgysem tudna nyerni a mi Rolink! ))))

© Gadotra várva                      2018.04.24. 23:11

Tök meglepő, hogy már most elindult a gurgulázós gladiátori torna! Izgi lesz az új melegbajnokság, nézem majd az egészet a necc-kamerán! Alig tudom megőrizni a higgadtságomat! Nagyon is izgalmas a web lilága és nemcsak a melegek miatt! Úgy önmagában is csúcsszuper! Sok mindent hozhat még a necc! Ebben a környezetben akár az új messiás is világra jöhet! A robotgörény is ki tudja hova fejlôdik még itt! Mennyi hasznos tudást és tartalmat vonhat még a vonósugarával magához! ))))

© Szövegkiemelő                     2018.04.25.  09:12

Kedves Köcsögcsillag! Átvertuk a köcsögöket azzal, hogy a komcsinapon lesz az első válogató, amikor már egy héttel előbb elkezdjük válogatni őket! )))) Látod mi is tudunk élni a meglepetés erejével! Egy csomó köcsög kapott mára szívárványos meghívót! Megszakítottuk a gondtalan luxus életüket! Úgy ahogy ők tették a görénnyel! Egy héttel előbb kell szopniuk! Na de hol van Roli? Nem láttam a válogatón álldogálók sorai között! Remélem megkapta a röpiratot! ))))

© Power Strangers - Az erő idegenjei            2018.04.25. 09:39

Gyerekek, Roli dezertált a melegségből! Ezért nem volt a műsorban sem! Elment a válogatóra, de onnan nem tért haza! A kapitánysági melegek megelemezték a térfigyelő kamerák felvételeit! Rolit kéz a kézben látták távozni a válogatás előszobájából egy megtermett négus meleggel! )))) Utána már nem is látták se a zsűrizős kecsegek, se a kapitánysági kajmán klános melegek! )))) Sőt állítólag már el is hagyták az országhatárt! Szerintem ez ugyanaz a párduc meleg, akiről márciusban beszéltetek! A 32 cm-es mérettel rendelkező, Lapati nevű negró botozós! Roli rossz álmainak elűzője! Újra egymásra találtak! ))))

© Gadotra várva             2018.04.25. 10:28

Mi már azonosítottuk, ő tényleg az afrikai Lapati! A melegségi kódneve Lengőlándzsa! A hazai pályán már legyőzte Ráktérítőt és Húszabálót is! Rolit is le akarta győzni az idén! Erre most összefogtak! Mi lesz még itt? ))))

© Az Orion macskaöve                      2018.04.25. 10:28

Csattogjanak csak a buzisok! Én már szétröhögtem magam rajtuk! A tököm a bokámat verdesi, annyira hahotázok! Na annyi meg egy mozambiki bambi! Jut eszembe, a Roller bajnok már megmenekült a vibris párducok karmaiból? Vagy még mindig az ottani kultúrsokk emészti? Hirtelen rászakadt a sok kiéhezett afrikánszki! )))) Ne hagyjátok ott a harmadik világban elveszni! A vibránium harapdálásából nem fog megélni! Címvédőként köteles a mostani bajnokságon részt venni és az arany szobrait megvédeni! A húsvétra kapott nyulából meg készítsetek pörköltet, mert az terelte a Rolit erre a szabados dezertőri életmódra! Nélküle a Roli megmaradt volna a helyes meleg úton! Az ülepi üregi indította el Rolit a lejtőn! )))) Nem is Lapatit teszem érte felelőssé, nem ő a fő bűnös, hanem a nyúl! )))) Én nagyon szorítom a szurkot, hogy Rollancs épségben hazakerüljön és még idejében hitelesíccsék a kedves válogatói melegek! ))))

© Kolossziális Hathaway                        2018.04.25. 11:15

Már mondtam, hogy az idén nincsenek kedves ítélkező melegek! Ellenszenves, szemellenzős kecsegek vannak! )))) A régiek biztos lemondtak! Tisztújítás történt a meleg döntőbírói világban! )))) A Roli talán emiatt eleve részt sem tud majd venni a júniusi versenyben, mert eme tettét szabályellenesnek fogják ítélni! Nagyon szigorúak a 2018-as zsűriző melegek! )))) Sőt, egy ekkora kihágással szemben talán még a régi kedves melegek sem lennének elnézőek! Ha május végéig nem tér haza, akkor bajba kerülhet a dicsekvésfala! Lehet, hogy diszkvalifikálják és minden eddigi eredményét lenullázzák! )))) De biztosat csak Roli hazaérkezése után mondhatunk! Még korai megmondani! Lesz, ahogy lesz! ))))

© Naná hogy repül a farkas                      2018.04.25. 11:36

Ez nem kihágás volt, hanem inkább behágás, az is főleg Lapati részéről, de ne vitatkozzunk a részleteken! Tegnap én is láttam a szemráncolós szigorú melegeket, akik vezetik a versenyt, hát mellettük nem sok jövőt jósolok Rolinak! )))) Főleg a mostani afrikai kalandja után! Csak szórakozik, amikor most pont hogy teljesíteni kéne! )))) Ráadásul egy ilyen zsűri mellett, akik ennél sokkal kevesebbért is kitiltottak melegeket! A mostani pontozók túl komolyan veszik a melegséget! Nekik valaki vagy megüti azt az ultra magas meleg szintet, vagy le is mondhat róla, hogy a bajnokságban szerepelhet! )))) Ők csak fekete-fehérben képesek gondolkodni, pedig elvileg a melegség szép színes! )))) A nyulat viszont a saját káposztájába tekerve főzöm meg még ma este! Több meleget nem fog eltéríteni! Én is őt hibáztatom! De majd jól megkajálom! Félreléptető nyúl megy a levesbe! )))) Na pápá, most meg kell keresnem a kezemet és a szakácskönyvemet! Rolit meg várom haza!

© Xéna vagy Xalma                             2018.04.25. 12:11

Én aszittem, hogy attól olyan pattogós a Rolimeleg, mert a legutóbbi állatias orgián elkapta a nyúltól a bolhákat és most azoktól ugrál úgy, mint egy kivert kukika! Egészen Afrikáig elugrált, most biztos keresi Wakandát! )))) Állítólag tegnap rátalált egy korábbi edzőtársára és most fellángoltak a régi érzelmek! Legalábbis így hírlik! )))) Köcsögből kulacs lett! )))) Áttért az öntözéses gazdálkodásra! )))) Nekem még mindig ő a melegség totemállata! ))))

© Miszter Hárli                         2018.04.25. 17:06

Nem a bolháktól pattog, ő gyárilag ilyen! Mindig is egy heves virgonc meleg volt, az a védjegye! )))) A bolha már amúgy sem él meg rajta! A Hans Wagner nyuszi úgy elkapta, hogy tök szőrtelen lett! Megtisztította a terepet Lapati melegnek! )))) Bajnokunk seggiben már a fű se nő! Nincs már ott se bolha, se korpa! Nem jár ott más, csak a negró cukorka! ))))

© Xéna vagy Xalma                   2018.04.25. 18:38

Én is tartok a pontozós melegektől! Roli talán úgy fog az idén alulmaradni, hogy esélye sem volt alulra kerülni! )))) Persze csak a versenyben! Lapati persze más tészta! Vagyis inkább kakaós csiga! )))) Ebben a helyzetben én is leléptem volna! Egy héttel előrehozni a válogatót, amikor még bőven a felkészülés zajlana? Eddig mindig május elseje volt a fő buzinap! )))) Minek változtatni a bevált dolgokon? )))) Az csak megbontja a köcsögség rendjét! )))) Nem kell a felesleges feszkó a melegségben! Én is sztrájkolnék Roli helyében! ))))

© Miszter Hárli                      2018.04.25. 19:22

Talán jobb is, ha a Lapati 32 visszatéríti Rolit a fiatalosabb melegútra! Számomra Roli jóléte a legfontosabb! Igazából már vártam, hogy kilépjen a megszokott környezetéből! Roli csak elvesztegeti a fiatal éveit ezekkel a vénségesekkel! Egy korban jobban hozzá illő társ kell neki! Amúgy sem kedveltem, hogy az egyik oktatójával melegelt! Éljen, ahogy jónak látja! Roli és Lapati az igazi álompár! ))))

© Prim Roland Roliratyi                      2018.04.25. 20:49

Ne zavarjatok! Én az álmaimat élem meg most Lapatival! Semmi kedvem nem volt egy 24-ére előrehozott műsorban szerepelni és kellemetlen melegek által pontozódni! Lapati is hasonlóképpen vélekedett az átszervezett népünnepélyről! A nagy egyetértés miatt találtunk újra egymásra! Mégis micsoda dolog az, hogy 23-án küldtök egy meghívót, hogy másnap már rohanjunk is melegelni? Mások is fel fognak ez ellen lázadni! Én Kádár kedvenc ünnepét akartam a melegségemmel megünnepelni! )))) Szép vörös csillagos altesttel! Fog a faszom már 24-én rajtkőhöz állni! )))) Úgy gondoltam, szarok a hülyeségetekre! )))) Körülnéztem a 24-ei válogatótokon, a sorbanálláskor megláttam egykori régi meleg szerelmem és elbattyogtam vele kettesben! Eltávoztam Lapatival egy térképen jelöletlen meleg helyre! Nagy aggregált köcsögségeket fejlesztünk és boldogan élünk! )))) Kinek kellenek az arany nyeremények, ha a nincstelenségben is lehet boldog egy meleg? Lapati számomra a fődíj! Talán soha nem is térek haza! Már csak dacból sem! Így szórakozzatok egy bajnokkal! Kellett nektek beleszólni a melegség megszokott májusi menetrendjébe! ))))

© Kecsegkomposzta              2018.04.25. 21:01

Roliban azt kedvelem, hogy ő a melegség zászlaja! Ki lehet tűzni a kapitányság ormára és büszkén lobogtatni a passzátos meleg szélben! Nem vall rá ez a dezertációs sztori! )))) Régen ő volt a kötelességtudó köcsögség mintaképe! )))) Sokszor még túlórázott is a sugárzó melegépületben! Munkaidő után is melegelt, néha éjszakákba nyúlóan! )))) Most meg hirtelen Afrikába megy romantikázni? Pont az idei verseny küszöbén? Mi ez a pálfordulás, basszus? Mégis kinek a melegsége lesz lekrónikázva és lekornyikálva, ha nem az övé? )))) Ti is tudjátok, hogy egy történelmi rockoperát írtam az esetből! Ez történik, ha egy művészi hajlamú embert megihletnek a buzisok! Ihletettségemben mindig nekiugrok a kottának! Nem feltétlenül akartam buzis zeneműveket alkotni, de ezt hozta a sors, ebből kell gazdálkodni! Mostanra egy valódi hősi eposz kerekedett a deresség melegség történetéből, ahol Rolié a központi szerep! Ő úgymond a "centrális cumizós"! )))) Már csak ezért is haza kell hozni! Az operám fő dalnokának őt kell alapul vennie! Kell, hogy meglegyen köztük a személyes kontaktus! A hiteles színészi játék érdekében! Arról nem is szólva, hogy érdi "földijeinek" is nagyon hiányzik a személye! Roli nélkül üresek a vidéki meleg legelők! )))) Hozzátok vissza minél előbb! ))))

© Prim Roland Roliratyi                  2018.04.26. 00:14

Büszkék lehettek rám! Alig egy-két nap alatt rengeteget változtam, nyerészkedő arany köcsögből a természet lágy ölén ringatózó kulacs lettem! ))))) Ha megnézitek, hogy hol tartottam április elején és hol tartok most, akkor nagy jellembeli fejlődést fogtok észrevenni! ))))

Gyönyörű itt minden nappal és este! Jókat vadászunk, grillezünk és eszméletlen sokat melegszünk! )))) Ha esténként felállok Lapati 32 cmesére, akkor a fák fölé magasodok és ellátok a csillagos égig! Most nemtom mit problémáztok! Jobb, mint a szopós szobrokért szenvedni! Azokat már simogattam eleget! )))) De Lapati egy igazi hús-vér embermeleg és sokkal ruganyosabb, mint Gyenes melegem volt! )))) Őt az őserdei élet farkastörvényei tették nagy meleggé, nem a lagymatag iskolapad! És annyira nem is nehéz elkapni egy kis ülepedésre, mint Gyenest vagy a nyulat! Lapati csak felületesen beszél angolul, de a melegség nyelvén nagyon is ért, és nekem csak ez számít! Ennél boldogabb nem is lehetek! Néha a sors adja a kezedbe a legjobb meleget! ))))

© Szövegkiemelő                           2018.04.26. 00:55

Most kaptam a híreket, hogy nyáron is pakolászhatom a melegeket! Ezt a legszívesebben elkerültem volna! Az édes íze a homároknak el fog fogyni, ha ennyire túltolattyuk őket! )))) Én a vízpart mellett, ráják társaságában képzeltem el ezt a nyarat, de a buziság most ezt is felülírta! )))) Egész nyáron tarthatok katonás rendet a meleghasábok között! )))) Megint itt lesz ez a sok összezsúfolt főköcsi! Szépen becsaptatok a nyári nyugalom illúziójával! Rájákat akarok, baszki! )))))

© Prim Roland Roliratyi                          2018.04.26. 06:15

Rangjeles és nemes kecsegként állíthatom, hogy a vízben való melegeskedés még a jeges melegségnél is sokkal lehetetlenebb feladat! Ezért is inkább a téli olimpiát szorgalmaztam, mert vizisportok tutira nem lesznek meleg témában! ))))) Sosem lesz meleges Waterszport! )))) Sőt, éppen hogy a ráják miatt alakult ki ez a negatív tapasztalatom! Egyszer melegségi erőpróbát tettem egy kifejlett manta erray-el, de csak némi elektromos farokcsapkodással válaszolt az ismerkedési kísérleteimre! Felvillanyozó élmény volt, de sajnos nem a kellemes kecseges értelemben! Nem volt egy sikeres kezdeményezés! Be kellett látni, hogy nem kompatibilis egymással az emberi melegség és a rájabeli elektromágnesesség! Na annyi! Sose jöttök rá, hol vagyok! ))))

© Prim Roland Roliratyi                       2018.04.26. 07:22

Most már bottal üthetitek a nyomaimat! Ha nálatok is lenne egy 32 cm-es bot, akkor talán sikerülne jól ráütni a nyomaimra, de akkora csak Lapatinál van! Szóval nem fogtok rájam találni! ))))

© Az ördög Ladát visel                         2018.04.26.  08:17

Nagyon képzett ez a Roli, de nemcsak melegségügyileg, hanem technikailag is! ))))) Fogalmam sincs, hogy az őserdő közepéről hogyan képes még mindig beüzengetni! Talán eltanulta a görénytől a véráramba vezetett interhálós módszert! Vagy Lapati 32 cm-esébe kapaszkodva jobban megy a adás-vétel! )))) Egyik a kettő közül igaz! De jó, ha beír, így talán könnyebb lesz a nyomára akadni!

© Túlkommunikáló Kiyoko                     2018.04.26. 08:29

Meg kell értenetek, hogy kissé önállósodik a kedvenc melegetek! )))) Mindenki máshogyan éli meg a nap első sugarait! Őrá így hatott a tavasz! )))) Talán a mentoráló programban nem ezt tanulta, de tökéletesen megértem Rolit! Keresse csak a változatos élményeket, azok csak építik a meleget! )))) Az én legelső megmelegedésem is tök kellemes volt és az is egy erdőben volt! )))) Szerintem szavannázzon nyugodtan! Jövő februárban úgyis át fog térni a jéghokira! Persze csak ha még mindig akarja! De lehet, hogy már annyit változott, hogy már nem is vágyik a téli olimpiára!

© Gadotra várva                       2018.04.26.  08:43

Tudtam, hogy itt a nyári szünet előtt lesz valami cliffcséndzsör, amiért lehet izgulni! Most aggódhatok Roliért, hogy sikerül-e hazahozni! Addig is juttassátok be Martint a versenybe! Hátha megtetszik a szigorlatos melegeknek! ))))

© Gyenes Péter alfaszmester                 2018.04.26. 10:16

Kedves Rolandom, ne fordíts előtétet a meleg bajnoki kötelességnek! )))) Mi melegek így mondjuk, mivel nálunk a hátat fordítás általában pozitívum, tehát mi ilyenkor az ellentétét cselekedjük! Úgyhogy Roli ne áruld el a küldetésünket holmi röpke élvezetek kedvéért! Lapati lehet, hogy friss és fiatalos meleg, de gondolj arra, hogy mennyi békebeli "lézermadzagos" esténk volt együtt! )))) És talán az enyém nem 32 centi, de még mindig melletted nőtt a legnagyobbra! ))))) Ez legyen előtted! )))) Tudom, hogy ez csak amolyan meleges magyarázkodás lett, de talán a végső döntésben sokat segíthet neked! ))))


© Jurassik Világ 3 - Pusztult Panoptikum             2018.04.26.  10:19

Roli az egyik alappillérünk, nélküle összedől a melegház! )))) Vissza kell hozni bármi áron! )))) Ti el tudjátok képzelni a jövő meleg hirdetéseit Roli-mentesen? Roli nélkül a melegség csak takaréklángon ég! Ő pótolhatatlan! Tudom, hogy maga mögött hagyta a meleg sereget és a közös otthont, de ez csak temporális tévedés a részéről! Gyenes főmeleg, te is legyél kissé állhatatosabb! Életed legfontosabb melegjét csak így lapátra tennéd? A hűtlenséget sok meleg nem képes megbocsátani, de én hasonló esetekben sosem a szívemmel, hanem egy sokkal lejjebb lévő szervemmel döntök, ezért én a helyedben visszafogadnám! Szervezz szabadító akciót Rolcsi megmentésére! )))) Én máris jelentkezem a megmentő különítménybe, első számú lúúútenant megjelöléssel! Természetesen neked is személyesen velünk kell jönnöd Afrika földjére! Főleg a te meggyőző, melegigéző képességeidre lesz szükség a sikerességhez! Ha magaddal viszed azt a karmesteri pálcát, amivel először vezényelted Rolit, azzal egész biztosan jó útra térítheted őt! ))))

© Jurassik Világ 3 - Pusztult Panoptikum                       2018.04.26. 10:22

Közben láttam, hogy beírtál és Roli lelki üdvéért harcoltál! Így kell ezt! )))) Már nyergelem meleges repülőgépünket! Irány Afrika! Viszek majd alkalomhoz illő, retrós Totós zenéket az útra! ))))

© Baltimore Battleeye                               2018.04.26.  10:25

Roli melegünk apró jeleket ad hollétéről! Én már kitaláltam, hogyan tudnánk megtalálni! Alacsonyan kell végigrepülni az afrikai térfélen, aztán ahol a gép alja beleakad Lapati égnek meredő póznájába, ott lesz Roli is! Ez az én konstruktív ötletem! A szabadító hadseregbe én is jelentkezem! ))))

© Gyenes Péter alfaszmester                    2018.04.26.   10:28

Így lesz, ahogy mondjátok! )))) Mindkettőtöket felveszlek a meleg seregletbe! )))) Én magam fogom vezetni a mentőcsapatot! Bár eredetileg azt ígértem, hogy ezentúl megmaradok a háttérben, de vannak olyan krízishelyzetek az életben, amikor még egy ilyen "orális oldtájmer" sem maradhat tétlen! ))))

Rolandom, most azért üzenek neked, mert tudom, hogy el fogod olvasni, mivel képes vagy a véreddel is webezni és az erdő közepén is egy nagy digitális necchálót kivetni! )))) Rövidesen megmentünk! )))) Addig is egy pár jótanács tőlem, neked és Lapatinak is, hátha elérnek meleg mammogásaim hozzátok! Folytassatok zsírban szegény életmódot, mert a szigorlatos melegek nem nézik jó szemmel a súlytöbbletet! Valamint fontos, hogy a dzsungelbeli dilidongók, kullancsok és hasonlók miatt gyakran átkutassátok egymást, minden hajlatot alaposan átnézve, nehogy valami lájmos kórt szerezzetek! )))) Rolit egészségesen szeretném visszakapni, nem akarok egy agyalágyult meleget! )))) Idén is bajnok leszel, én hiszek benned! Rövidesen utánad indul kedvenc meleg sereged! )))))

Terjesztik szivárványos köcsögjeink és egyéb liblingjeink: Tóth Gábor igazgatóbuzi, Újhelyi Gábor aligazgató cigóbuzi, Molnár Zsolt Tibor fasszőrmester, Gyenes Péter alfaszmester, Prim Roland hétszeres szopóbajnok győztes, Gulyás István Sándor gulyagané cigánybuzi, Szelp Dénes koccosbuzi, Katona Gyula gyuszibuzi, Kovács János mellékmeleg, Prim Martin pöcsi öcsi, Prim Zsolt faterpöcsi, Metzl Ádám, Bodorkos Dániel, Sárosi János, Vadai Ágnes vörösnyanya zsidóbanya, Tar Mihály tarfejmeleg, Virág Márton cikkíró köcsi, Purebl György piszoárológus buzi, valamint más női és férfi melegek
 

Bejegyzés:
Azért, hogy ellenőrízhessük a hozzászólások valódiságát, kérjük írd be az alábbi képen látható szót. Ha nem tudod elolvasni, a frissítés ikonra kattintva kérhetsz másik képet.
Írd be a fenti szót: új CAPTCHA kérése
 
  SúgóSúgó
[62-43] [42-23] [22-3] [2-1]

2020.10.30. 15:51
987987656

© Bőregerek és bőremberek                         2020. okt. 06. 10:02

Az Omnus harcosok irigylésre méltó harci alakok! )))) Iszonyatos összeg jön nekik Sorostól! )))) Úgy képesek a karanténból dolgozni, hogy ez a vigyorgó munkáltató legalább 10 millát utal át nekik naponta és közben még jókat is szórakoznak meg röhögnek a sok buzis íráson! )))) Na ezt csináld utánuk, ha tudod! )))))

© Vatamány Konstantin veteményesmeleg                      2020. okt. 07. 15:02

Velünk nem bánhatnak így a nácisztikusok! Az egészségügyben dolgozó hősök, mi több, szuperhősök vagyunk! Én eleve egy olyan egzotikusan csengő nevet kaptam a két meleg apámtól, ami már önmagában determinált a nagyságra és a démonvadászatra! A mi hősiességünk a zsidószolgálatban, dezinformációban és a koronakamu terjesztésében rejlik! )))) Tényleg igazi Szoperatív Szupertörzsek vagyunk! Ruszin Romulusz Rémusszal az élen, azzal az egybefejű ruszkikomcsi barommal! ))))) Harcra fel, vírustörzseink! )))))

© Seggszáj Seszták Dániel                  2020. okt. 09. 20:43

Hú ez a Molnár gyilkos szövegeket készített rólunk! Engem is most már örökké Seggszájnak fognak hívni a mindennapokban és ez a Molnár miatt van! Ez az ő nyelvi leleménye, hogy mindegyikünkre ráragasztott valami gúnynevet! Holnap már vádiratot terjesztünk be az emberi jogok bírósága elé! A mi dőreségi személyiségi jogainkat meg kell védeni! Csak azt nem értem, hogy akkor mi minek sértettük meg az ő jogait és raktuk ki a női képeit a Puruttyára meg a Subbára! Hát mert nekünk szabad! Mert mi dőrék vagyunk a Jupiter, ő meg csak a kisökör! Tehát most mi, mint Jupiter, felemelkedünk! )))))

© Vona Csaba a vonósugaras meleg                   2020. okt. 10. 17:14

Baszki vazzeg itt vörös riasztás van! Hiába hirdettük meg az őszi nagytakarítást, még mindig nem sikerült kitakarítani a nemzetieket! Ugyanis annyiszor loptuk már el a számítógépeiket, hogy a sokadik ellopás után úgy döntöttek, hogy inkább évekre előre megírnak többezernyi szöveget! Ezzel akarták bebiztosítani, hogy a következő géplopás esetén is mindig legyenek náluk talonban új náci írások! Most már több évre elő van készítve náluk minden! Vagy 2025-ig megírtak egy csomó náci mocsokságot! Így gyakorlatilag megállíthatatlanok lettek! Csak legfeljebb a weboldalak tárhely korlátozása szabhat gátat ennek! ))))

© Speedpro Max Aqua - A vizesgyorsas                2020. okt. 14. 22:05

Az megy manapság rendőrnek, aki úgy akar bűnözni, hogy törvényileg meg legyen támogatva benne! )))) Elég csak megnézni ezt a sok tolvajgecit! A rendőrmocskok és a piszológus banyák közé tényleg a legbetegebb barmok kerülnek be, de a Molnárban emberükre találtak! Ő még hozzájuk képest is annyira elborult volt, hogy tőle még ők is felszisszenve félrehúzódtak és elhatárolódtak! )))) Ilyen "monószexuálist" még ők sem láttak! )))))

© Miller Gorrin                2020. okt. 12. 09:06

Ez mindig jellemző volt az életemre, hogy soha semmilyen közegbe nem tudtam beilleszkedni! Sőt még itt az Omnus terrorcsoportban sem voltam igazán elfogadott! A többi gyilkos terroristával sem tudtam tökéletesen kijönni! )))) Bár amikor 2018-ban a patkány dőrék feltették a napiszarra a gépeimről ellopott nőnek öltözős képeimet, akkor meglepő módon kiállt mellettem a terrorcsoport! Tudják miért vagyok nőcis és megértik! )))) Az Omnus incel-örökszűz tagjai tisztelik a döntésemet, hogy azért változom nővé, hogy önmagamba legyek szerelmes és hogy ne is kelljen nekem semelyik kívülálló nő! Épp elég ideig kerestem olyan nőt, aki hajlandó lenne végre kapcsolatba kerülni velem! Aztán amikor már majdnem 40 évet ezzel a hiábavaló kereséssel töltöttem el, akkor el kellett fogadnom, hogy ilyen nő soha nem is lesz! De végül mégiscsak rátaláltam arra a nőre, aki végre nem mond nemet nekem, mint az összes többi és ezt a nőt önmagamban kellett megtalálnom! Azóta boldog párkapcsolatban élek a számomra tökéletes társsal, saját magammal! Ezt a módszert más reménytelen örökszüzek is átvehetnék, mert tapasztalatból mondom, hogy remek megoldást jelent! Abból lesz egy igazi MGTOW, aki saját magából csinálja meg a párját! )))))

© Miller Gorrin                2020. okt. 12. 10:19

Sokáig agyaltam, hogy mégis hol állok a szexualitás tekintetében és arra jöttem rá, hogy az én kategóriámra eddig még nem létezett kifejezés! Én már tényleg nem vagyok heteró sem, mert véglegesen megutáltam a nőket! Mivel homó sem vagyok, így a saját nemem felé sem fordulhatok, hiszen a férfiakat is ugyanúgy utálom! Így maradnak a monotárius szabadidős elfoglaltságok, amelyekben örömömet lelem! ))))) Mivel nem vagyok se heteró, se homó, ezért kitaláltam egy új nevet arra, ami én vagyok és ez az elnevezés az lesz, hogy: monó! Én monómagnó-szexuális vagyok és az is maradok! )))))

© Miller Gorrin                2020. okt. 12. 10:22

Már gondolkoztam azon, hogy mivel tudnám büszkén kifejezni a monó-szexualitásomat! Legszívesebben beépítenék egy magnót a mellyem közepibe! Ha Transformer lehetnék, akkor én lennék Soundwave, vagyis Fülelő! ))))

© A pékség megpróbál többet csinázni                2020. okt. 14. 07:11

Lehet, hogy Ferigörény sok szemétséget művel az emberekkel a neten, de a rendőrférgek sem sokkal különbek! Akárkinek az adatait, képeit kirakják a napiszarra és hasonló oldalakra, meghurcolják őket érdemtelenül! Nem nagyon létezik náluk a munkahelyi titoktartás! Kipakolnak minden titkos infót az ellopott gépekről! Pont olyanok, mint a karanténos hónapok idején a hipokratészi esküt megszegő faszfej zsidó orvosok!

© Miller Gorrin                  2020. okt. 14. 10:56

Nekem sosem volt ellenfél a buzirendőr banda, legfeljebb csak ellenség! Ezt a véleményt még nyolc általánossal is tartom! Ahhoz, hogy ilyen szar cigánymenekülteket szivassak, nem kell diploma! )))) Sőt még a sokat látott, sokat tanult agymosó banyák is csak sóhajtozni tudnak a remekbe baszott lealázó írások láttán! ))))))

© Hungary And Hungjury (Magyarság és akasztottbíróság)                      2020. okt. 19. 15:07

A piszológus banyák tökéletes példák arra, hogyan maradhat valaki nagy egyetemek elvégzésével is ostoba hüjjeribanc! Igenis lehet valaki egyszerre diplomás és értelmiségi, de mint ember, hitvány bunkó!

A dőreségiek szintén! A kihallgatottakkal kutyaként bánó, beszólogató patkányok! Az ilyenek az egyenruha ellenére is komolytalan, szar fasz emberek! A ruha, a cím semmit sem jelent!

© Lantos József Lantilangyi                   2020. okt. 21. 10:44

Nevem Joszef Lantoá, a VI. kerületi melegség tisztelendő atyja vagyok! Faszbúkos fedőnevem Joe Minstrel, vagyis ministránsmeleg! Mi a hatkerületi buzis papok nem vagyunk túl jó adatvédelmi biztosok és rengeteg kihallgatási, illetve gyónási titkot kikotyogunk a köznépnek, megsértve ezzel az alanyok személyiségi jogait! Így kikerült Molnárnak is a nővé változása és közkincsé tettük a napiszar, subba és puruttya oldalakon! Molnár ezen feldühödött és bosszúból elkezdett híres netes szereplőkké változtatni bennünket! Szerencsére Kecskés Tamás, a csehszlovák mekegő kecseg a meleg szívén viseli a mi igaz hívőkkel teli gyülekezetünk sorsát és egyre több zsidót és cigót tesz itt rendőrré, hogy Molnárnak mindig legyen kiről írnia! Az önzetlenség gyakran meleg szerénységgel párosul! Mi Molnárral ellentétben hasznos tagjai vagyunk a társadalomnak és csak azért élünk, hogy szebbé tegyük a világot! Szerintünk a buziság a legszebb, így olyanná tesszük! Nálunk a hét bármelyik napján lehet melegelni! Nem kell a vasárnapi misét, Németh Sándor denevérölő igéit vagy Bayer Friderika leszbi énekét megvárni! Más kerületek dőre melegjei is a csodájára járnak melegségünknek és nagylelkű adományaikkal segítik működésünket! Az épületünk oldalán található egy jó nagy veretes melegpersely! A töcskösséget támogató tallérokat te is abban a perselyben helyezheted el!

© Kárli kangyalai                    2020. okt. 21. 19:16

A Molnárszag, amire sok rendőrféreg panaszkodott a kihallgatások közben, az a nemzeti nemesi szag, amiről mi NEMZETI HARCOSOK felismerjük egymást! Csakis olyan harcosaink vannak, akikbe már bele van építve a Katonai Kénszag Kód! Ez egy speciális bódiodórja minden harcosunknak, hogy aki nemzeti, az felismerje, hogy ki van velünkl És persze felismerjük a cigány és a zsidószagot is, hogy ki van ellenünk!

© Lantos József Lantilangyi                  2020. okt. 22. 12:01

Egyáltalán nem optimista, inkább realista vége lett egykori narkós Chester Bennington kedvesemnek! Azóta nekromanta módon vágyok a narkománokra! Vagyis egy neknak vagyok! Ez a szó nagyon kínai módon hangzik, hogy neknak! Amikor ezt megemlítem, akkor hirtelen mindenki menekül a közelemből, mert boronálóvírust sejtenek bennem! )))) És annak idején még a Ferigörény kipárolgásaitól voltak itt a dőrekollegák annyira beszarva! )))) Mi a szűzies görényszag ahhoz képest, amikor most pikpak megkaphatják tőlem a neknak betegségemet? )))))

© Magasra tettem a gallériámba            2020. okt. 22. 13:46

Sajnos az övék már legyűrhetetlen buziság! A nikknakk meg a flikkflakk már az övéké! Még egy utolsó felülvizsgálatot azért tartottam, de a VI. és XI. kerületiek tényleg menthetetlen buzisok! Sose gyógyulnak ki ebből a segglyuk nézegetésből! )))) A Nemzeti Népegészségügyi Központ már igyekszik elszigetelni ezeket a boronált buzikat a heteró magyar emberektől! )))))

© Borona figyelő                    2020. okt. 22. 18:02

Vigyázzatok az ülősztrájkos kínai buzikkal, mert ha oda ülsz, ahová kínai tüntető töcsi ült, akkó baszdki elkapod tőle a komcsi boronavírus köcsögséget! Másnap már egy másik buzival összeboronálva fognak téged meglátni! Megdöbbentő látvánnyal fogadod heteró ember társaidat! Nyalnak, falnak, nyilvános helyen összekapaszkodnak az efféle összeboronált buzik! Én tűzzel-vassal írtom a boronálóvírus melegséget!

A Viking hajó kapitányának volt igaza, még azelőtt el kellett volna süllyeszteni minden ázsiai buzeránst, mielőtt kitört volna a nagy meleg húzottszemű, húzottseggű betegség!

© Nem kell mást csak akarni                    2020. okt. 22. 15:39

Oszt csak néznek ránk magyarokra a melegek! Bámul engemet az a Lantos nevű ibafai faszpipa! )))) Egyszer kipróbáltam, hogy meddig tud engem nézni, kábé öt percig meredt rám folyamatosan a mocsadék! Akkor elnéztem oldalra, visszanéztem rá, de még mindig nézett! )))) Szerintem annyira megtetszettem neki, hogy be akart menni még a váralagutamba is ez a majom! ))))) Már magától a nézéstől is egy denevérvírusos esetet azonosítottam magamban! ))))) Hú vazzeg ez a zsidó fasz tényleg egy szuperterjesztő lehet! ))))) Ki lesz csinálva a numetálos majma, a Takács Dalmata nevű zömökduci leszbi kutyájával együtt! ))))) A dőremelegek csak szakáll-nak, angolul "beard"-nek tartják az ilyen daginőket, valójában a nemzetiek iránt érzett homokos érzelmek fűtik őket! ))))

© Lantos József Lantilangyi                 2020. okt. 22. 18:33

Azért figyelem a magyarokat házkutatás közben és azért nézem őket annyira meredten, mert Vakpalis látásommal felmérem testi paraméreteiket és melegszexualitásra való képességeiket! )))))

Én már mindent meglátok! Tudjátok, aki sokat hallgat olyan elképesztő minőségű zenéket, mint az Incubus, Hoobastank, vagy a P.O.D. mátrixzenék, az idővel valóban olyanná válik, mint Neo és túllép az átlagos észlelésen! Én már olyasmiket látok, amiket a legtöbb ember szeme nem tud felfogni! Látom a levegő részecskéit, ahogy egymásnak ütköznek! Látom a levegőben szálló apró élőlényeket, a kicsiny koronákat! És még sok mindent, ami a civil regulárok előtt rejtett! Érzékeim szinte már emberfelettire élesedtek! )))) No és ha még sokat düllyesztem a szemem, akkor talán Habony Hárfás is lehet belőlem! )))))

Szép dolog a sajnálkozás a sok emberéleten, de én ezt mind kinevetem! )))) Szóval ha valaki egy kieresztett koronáskacajt hall valamerre, kicsit olyan ultrahangosat, az engem hall! )))))

© Lantos József LantiLangyi              2020 okt. 23. 09:04

Én pont ezt az időszakot szeretem! Nézem a sok kis emberférget, akik ki vannak téve a Természet erőinek! )))) Leesett rájuk a denevérkóró! És megbénulnak attó'! Rájuk fért egy kis időstoppoló! ))))) Mint Klaatu barada niktó! ))))) Pár percre, egy igencsak kis időre a civilizáció, a fontoskodó, nyúlványkodó, nyírandó nyavalyosok nyüzsgése megakad! )))) Oszt csak figyelnek, mint én régen a házkutatások közben, hogy vajon most mi következik? Ez most tényleg a Batpokalipszis lesz? De engem ez a helyzet boldoggá tesz! Se ostoba Marvel filmek, se bugyuta vámpírvadász sorozatok, se a "mélykamrás nyavalygó" kislánykák koncertjei nem zavarnak többé! )))) Közlekedés leáll, sőt minden egyéb létterület megáll! Valami ilyesmit képzelhetett el Szintiboy, amikor aszonta: háttérzaj lezár! ))))) Nincs más, csak a verdeső kis denevérszárnyak hangja a szabad ég alatt, ahogy V (végbél)-alakzatban vonulnak és reptetik az emberekre a kis szúrós golyóbisokat! )))) Imádom látni és átélni ezt! )))) Legalább pár rövid hónapig, esetleg 1-2 évig belátja az emberiség, hogy mennyire abszurd volt a régi, gagyi Marvel bádogemberekért és "Eilish-nyavalygók" iránt rajongó életük és mennyire ki vannak szolgáltatva ők, a Teremtés Koronái a Denevérek Koronáinak! )))) Hát nem csodálatos? De az ám! ))))) Egyszerűen leállt az élet a denevérek miatt! Ez állati ám! ))))

TL DR: Milyen szép, végtelenül nyugodt vidék lett a világ! S közben denevérszárnyain száll és lekacsint az égből a halál! )))))

© A labort mostan lezárták                           2020. okt. 26. 10:27

Felőlem az összes ember kipusztulhat! Már nagyon régóta szeretném kiírtani az emberi fajt és most ez a denevéres megoldás áll a legközelebb ahhoz, amit én el akartam érni!

Remélem ez a most kialakult helyzet mindenkinek okulással szolgál majd! Ez történik akkor, amikor faszfej kínaiak a betsziknek a baktérium tenyészetét betolják maguknak!

De legalább annyi haszna volt, hogy némiképp megritkult a dőreségiek hadosztálya is! Néhány gyengébb immunrendszerű öregebb dőremeleg összeroppant a korona súlya alatt! )))))) Uralkodni nehéz! )))))

Ez egy nagyon fertőző melegség lehet, ez a koronás köcsögség! Mi sok embert figyelmeztettünk, hogy még az internetről is elkapható ez a fajta buziság, hiszen léteznek Digitál Denevérek is!

© A hivatalos hírszolgáltató                        2020. aug. 30. 10:12

Szép volt és klassz a munka! Példás összefogásról tett tanúbizonyságot a Jobboldali Koalíciós Ellenállás!

Nagy MNSZ, Omnus harcosok! A Fehér Isten vezessen titeket az úton! Sok sikert nektek és ennek a kicsi nemzetnek a Kárpát-medencében! Reméljük, egyszer még egy szabad, zsidó- és cigánymentes, emelt fővel járható nemzet leszünk!

Kedves Molnár görény! Köszönjük mindazt, amit a nemzeti hungarizmus érdekében tettél, köszönjük a sok titkos infót és képet a dőreségi melegekről! Mi is hűek maradunk az oldalhoz és ehhez a hazához! Ha kell, a csodálatos Omnus oldalát az életünk árán is megvédjük a kínai-kóros parazitáktól!

Csodás magyar nemzeti szövetségiek, Omnus katonák, harcoljatok továbbra is az álrendőrök, álpszichiáterek és egyéb rühesek ellen! Köszönjük kitartó munkátokat!

© Kérem a szárnyaimat                       2020. szept. 10. 13:06

Tényleg elképzelhető, hogy az itt felsorolt köcsögök közül sokan a boronavírus hatására már HALOTT MELEGEK lettek! )))) Ez az egész meleghelyzet kezd a Jóbarátokra hasonlítani! ))))) Ahol a háttérben régóta halott emberek hangjai röhögtek! ))))

Ránki pedig elnyerte az Év Agrármérnöke címet! Egy aranyba öntött méh-potroh, egy "Tompor Trófea" lett a jutalma! ))))

Eközben a nulladik páciens, a vírus elindítója, a Batient Zero pedig csak röhög a döglődő emberférgeken és a denevérszárnyain röpdös tovább az éjszakában! ))))

Lista jó nagy köcsögökről! Terjesztőink és közreműködőink: dr. Kecskés Tamás kecskebecske melegecske, Gyenes Péter alfaszmester, Prim Roland hétszeres szopóbajnok győztes, Prim Martin pöcsi öcsi, Töfi az ólvigyázó röfiköcsi, Prim Zsolt faterpöcsi, Gulyás István Sándor gulyagané cigánybuzi, Tőzsér Gábor tőzegmeleg, Tőzsér Milán rőzsemeleg, Seszták Dani seggszáj dakszli, Lantos József Lantilangyi, Átol Róbert az átokmeleg, Vona Csaba a vállvonogató köcsög, Gibiszer Éva gikszeres zsidóbanya, Lajos Balázs balalajka buzika, Ikládi Eszterka Szilvaszopóska, Berkes Attila birkabaszóska, Barabás Zoltán totál tetkós tahó cigó majom, Harakály Márk a harkályköcsög, Vass Csaba a vassfasszú bagoly, Jelinek Valentin kopasz pöttöm bálintköcsög, Ránki Sára sárosnyelvű bábelszajha, Baracsi Katalin kucuka neccjogácc röfike, Oláh Ibolyka Tiborka főügyész szopóka, Pál Enikő Palkópicsa, Babos Ádám Habosbabos meleg, Gyenei Ákos Uri Gelleres faszhajlító meleg, Tóth Gábor igazgatóbuzi, Újhelyi Gábor aligazgató cigóbuzi, Lénárd Ádám a Gombos Krisztike barátokközt kecsege, Molnár Zsolt Tibor fasszőrmester, Molnár Gábor orrnagyúr, Malinás László patinásmeleg, Káplár Mátyás kocsilofil autókúrológus, Fribék Judit zsidópribék, Kónya Erzsébet zsidókánya, Bőőr Krisztián előbőőőrtelenmeleg, Hornyák Olivér etikus és etnikus cigányhacker, Nepusz Tamás bioniformatikus a Bagdi Enikő-utánzat buzika, Rodák Gábor rotálómeleg, Stefanik János Stefániameleg, Molnár Attuska kísértetszolgálatiska, Kazimir Ágnes Zsidókázmérka piszoárológus, Preklet Imre Prekkerprücsli, Hammer Ferenc eltés kalapácsköcsög, Makai Gábor mikkamakka buzika, Szelp Dénes seggszelepnyitó buzi, Katona Gyula katigyuszibuzi, Kovács János mellékmeleg, Metzl Ádám, Bodorkos Dániel, Sárosi János, Vadai Ágnes vörösnyanya dékánmanya, Tar Mihály tarfejmeleg, Virág Márton cikkíró buzivirág, Purebl György piszoárológus buzi, Oszvald Marika tiszteletbeli VI. kerületi varangyos meleg, valamint más férfi és női melegek
 


2020.10.30. 15:51
585484584

© Miller Gorrin                          2020. okt. 06. 08:06

Én csak a Gibiszer Évák és Pál Enikők ellen kívánok szólni, illetve az olyanok ellen, akik hasonló kollaboráns munkát végző idióta grafológus banyák, mint a Ránki Sára, aki a zsidós sivatagokban ördögszekérként görgedező szénaboglya! Gebasz anno már elég ramaty állapotban volt, amikor velem találkozott! Több liter kommunista vodka mehetett keresztül rajta, mire hozzám eljutott! Amellett a ráncos jobb kezével a seggét vakarta végig, mondhatom, hogy elég kényelmetlenül éreztem magam mellette! Pál Enikő pedig az ablakába kitett Pinokkió figurákat bűvöli állandóan! Talán még szexualizálkodni is szokott velük, mint a Tomb Raider bábúval a Grandma's Boy című filmben! A Ránki meg inkább DC rajongó lehet, mert ő a Lois Lane-ről áradozott!

Ezek a vén agykutász banyák elmondták, hogy gyakran a VI. kerületi hímkecsegek és buzihölgyek közé járnak melegedni és tőlük kaptak el valamilyen leszbis-buzis denevér betegséget! Köpni-nyelni sem tudtam ezektől a félresikeredett női köcsögöktől! Terrorista ösztönöm azt súgta, hogy a múltkor olvasott cikk helytálló, amelyben valami Purebl György nevű zsidó szakértő felhívta mindenki figyelmét arra, hogy hazánkban is felbukkantak a veszélyes denevérkórságok és az azokkal terjedő buziságok! Szerintem nem csupán maszkok és kesztyűk, hanem teljes testet elfedő, hatalmas varjakra emlékeztető "plague doctor" ruhák kellenének, amiket a bubópestis idején viseltek, csak azokkal lehetne száz százalékos biztonsággal kivédeni a denevérré válást! A korabeli tudósok olyan kemikáliákat rejtettek a sisakjaik csőrébe, amikkel semlegesíteni tudták az akkori buzis betegségeket!
 


2020.10.30. 15:50
3848455876


© Ez a kanál története                  2020. okt. 26. 10:29

Az Omnus harcosai új párbeszédpaneleket szerkesztettek! ))))) Ezektől majd bekussol a buzirendőr gárda, meg a piszológus banyák húgytól tocsogó, protézises ugató pofája! )))))

Remélem ez a sok nemzeti párbeszéd okulásul szolgál majd a kurva banyáknak, akik a nemzet hőseit próbálják lejáratni! Itt látszik, hogy nem sokat számít az iskolázottság! Hiába van százezer diplomájuk, ha attól még bunkó rosszindulatú parasztok maradnak! )))) Mi nyolc általánossal is többet érünk náluk! )))) Na ennyike, ti idióta zsidióta patkány banyák! ))))

Idén novemberben lesz két éves minden idők legjobb fórumbejegyzése, a meleg Lovagálom! ))))

© Űrdongó kalandjai                      2018. nov. 17. 12:44

Mondok egy illusztrációs mesét a VI. kerület álrendőr melegjeiről! Bár a részükről ez csak egy afféle "Knightmare", egy Rémes Lovagálom, de attól még telitalálat! )))) A segglovagok álma! ))))) A kopasz mekegő köcsögvezér, dr. Kecskés Tomi kiadta meleg seregének az ukázoidot, hogy írtsák ki az Omnus fénylő fórumát, a magyarság utolsó bástyáját, hogy a magyarok földjén jókora kipás és romungró bakugró állatok garázdálkodhassanak! Itt egy újfajta nép lesz bevezetve, kaftános és romános népekből összegyúrva, új országuk neve pedig lészen Dzsipszidzsúdea! A magyar harcosokat eltörlő mocskos cigányoknak kiadós Tomcsiszopás lesz a jutalma! A kakiruhás melegek együttes erővel vetették bele magukat a virtuális náci világba! ))))) Megálmodták, hogy övék lesz az Omnus fórum forráskódja! )))) Gulyáska, Sesztákka, Ikládika és más diló-digó cigányrendőrök indultak a harcba érte! Valamint a fehér nép árulói, mint Lantoslangyos is útnak indultak hősi Omnus ellen! Céljuk megszerezni a dekripciós kulcsocskát, aztán annak birtokában leszopni a kopaszfasz Kecsketamás zsidócskát! )))) A Palik Lacis zsidókecske által nagy meleg szexet reméltek az Omnus megsemmisítésétől! De nem számoltak egy 40 éves szűz faszival! ))))) A görény a szűz faszával meglendítette őket, ők meg a "pöcséshullám" lökési energiáitól megtántorodva elszállingóztak a picsába! ))))) Ő egy olyan radikális harcos, aki a magyarellenes férgeket basztatja már évtizedek óta és őket is felvette ellenségeinek hosszú sorába! ))))) Utána szólt csodálatos Omnus harcosoknak, hogy plakátolják ki a teljes magyar webvilágot a sok patkánnyal és műveljék eme nemes cselekvést az internet létezésének a végezetéig! ))))) Legyőzettek és doxxolva lettek a dőreségi bunkósbotok! ))))) A doxxolás az igazi névvel-képpel ellátott dokumentumkészítést, megszégyenítést, kipicsázást jelenti! ))))) Most már nemcsak az Omnus oldalán, de honlapok százain, blogbejegyzések millióiban röhögik ki a sok barnabőrű rendőrpatkányt és fehérbőrű szopósaikat! )))))) Na annyika! )))) Ez volt a VI. kerületi melegek valóra vált, nagy lovagias rémálma! ))))

© Nem kell mást csak akarni                    2020. okt. 22. 12:16

A dőreférgek géplopással, a Hornyák-félék pedig virtuális venediánvírusokkal próbálják tönkretenni a náci birodalmunkat! Vannak mellettük még wamzer hímkurvák is, mint a Lanti Langyi, akik meg úgy próbálják tönkretenni az Omnus csoportot, hogy megpróbálják magukat Omnus-radikálisnak mutatni, hogy aztán leadják a drótot a faszfej Kecsketamásnál! Persze csak igen gyenge módon tudják közénk valónak láttatni magukat, a maguk kisiskolás, butabunkó szintjén! Én azonnal levágom, hogy mikor ír közénk egy valódi radikális és melyek a beszivárgó, zsidóknak csápoló elemek! Oszt néha jönnek "házkutatni" is, vagyis másként fogalmazva lopni! Csak azt érik el vele, hogy egyre többen kerülnek fel közülük a listánkra! A szégyenfalra, ahol azokat tároljuk, akik a magyarság harcosainak valahol és valamikor ártottak! Most küzdünk ellenük, tesszük a dolgunkat, mint ahogyan az ellenségeink is az övékét! Az ilyen esetekre fel kell készülni, naivitás azt hinni, hogy könnyen adják majd a bőrüket! Mindent megtesznek a zsidó uraikért, kívülről támadnak, beépülve pedig züllesztenek!

© Totyogjunk mint fasz pingvin (Banglesz együttes)             2020. okt. 04. 08:33

Nem lep meg, hogy az összes agyturka kurva valami "zsidófasságot" írt Molnárról! A felső középosztálybeli diplománcsok jól lenézik Molnárt, aki kétkezi munkával foglalkozott világ életében, köcsbeszerzéssel és buzigyűjtéssel! ))))) Pedig irigykedhetnének rá, mert ők a szakmájukban csak kontárkodó ostoba banyák, míg Molnár Ferigörény, a Begyűjtő tökéletes szakemberként űzi a saját foglalkozását! )))))
 


2020.10.30. 15:50
5494584587

Végre közhírré lett tétetve egy csomó rendőrbuzi és kurvageci! Már azt is tudjuk, hogy hívják a zsidó kurvát, amelyik fórumok százain vadászik nemzettestvéreinkre! Az a neve, hogy: Ránki Sára nyálki nyálka! )))))

Ezek a tetvek elkövették azt a hibát, hogy bejöttek oda, ahová nem kellett volna, az internetes náci harcosok és Molnár görény birodalmába!

A nagy híresztelés elszabadult a dőreségi mocskokról, a kiberterroristák 2017 óta többezernyi írást és képet készítettek róluk, amelyekben köcsögbuzinak, öregbanyának, kommunistának vagy más alantas lényeknek ábrázolják őket!

Mostanra már megsemmisültek és romokban hevernek a dőreruhát viselő ezredrangú bűnözők és pszihóbanya alattvalóik! Ellenben a vezetőnk, a büszke magyar ÖRÖKSZŰZ lázadó, Molnár Ferigörény, az örökké fiatal kis hős továbbra is hirdeti az igaz magyar radikális eszméket!

Reméljük, hogy egy nap a sok buta zsidó-cigány álrendőr és gecibanya meghajol majd az itt felhalmozott sok tudás előtt! Ez történik, amikor pár honfoglaló szándékú moslék a magyar nép harcosainak próbál ártani! A sok aljas és primitív tetü náluk sokkal magasabb erőkkel kezdett és vesztett!

© Köcsögség a kolera idején                  2020. okt. 26. 12:34

Itt vannak a híres buzisok! Kizárólag azért népszerűsítjük őket a Nemzeti Radikálisok között, hogy kutassuk és feltérképezzük az Erec Israel (Erektusz Zsidajok) földjének és ócska küldötteinek életideológiáját! Így ismerjük meg a metszett mételyezők aljas világát!

https://imgur.com/a/d579AwA

Láthatók a képen a kínai buzisok által összeboronált dőreségi köcsögök és leszbikurvák!

Malinás László Marináltmeleg, Kecskés Tamás mekegő kecskecseg, Gyenei Ákos melegi tokmányos, Ránki Sára Bábelszajha, Hornyák Olivér cigányhackermeleg, Prim Roland hétszeres szopó- és szumóbajnok, Gulyás István szónokcigány, Lantos József ministráns lantművész, Seszták Dániel seggszáj optikus, Töfi a harci disznó és Ikládi Eszter a Szilvaszopós! Legalul pedig aki ezt az atlaszi terhet megtartja: Gibiszer Éva zsidóbanya!

Ők a VI. kerületi és a miskolci melegség legnagyobbjai! Hamarosan még több összeboronált buzit és leszbit fogunk bemutatni!

Népszerű melegbanda lett az övék! Már a net csaknem minden oldalán leírták buzulásukat!

Oszt egyre csak jönnek házkutatni ezek a patkányok! Ezzel csak azt érik el, hogy egyre többnek megtudjuk a nevét és befűzzük őket a meleges mitológiába!

A buzisokról készült többéves hozzászólásokat hamarosan könyv formában is megjelentetjük, a Megvető Kiadó gondozásában! Legalább kielégítik a sznobosabb beállítottságú melegek magaskultúra és irodalmi élmények iránti igényeit!

© Night Knighter - Az Éccaka Lovaggáütője                    2020. okt. 12. 10:35

Mi vagyunk a nagyhírű OMNUS TERRORCSOPORT! Aki magyarellenes idegenszívű, az jobb ha eltakarodik az utunkból! Különben úgy jár, mint a VI. kerületi cigányzsidó banda, meg a Ránki Sára nevű cionkurva, ez a kazalfejű agybajos siratóasszony!

A nemzeti ellenállás nehéz küzdelem! De még mindig jobb, mint a Talmud, Mammon vagy Németh Sándor szent akarata szerint ugrálni! )))) Éljen a magyar felszabadítási front!

https://imgur.com/a/lvEhMBs

https://imgur.com/a/jRzDtZU  

https://imgur.com/a/HwtZJZU  

https://imgur.com/a/bA5pLjq

https://imgur.com/f3bu4fm

Ez a szimbólum a mi terrorszervezetünk jelképe! Van itt kék Omnusz, sárga Omnusz, elektromos Omnusz, éjszakai bevetéses piros Omnusz, mindegyik terrorista harcos válassza ki azt, amelyiket a legszívesebben kitűzné magára kokárdának! )))))

Molnár görény titokban építgette a mozgalmát, de a dőreségi melegek miatt egy ideje számüzetésbe kényszerült! De a háttérből még mindig ő irányít és továbbra is ő a legnagyobb, legnagyszerűbb terrorvezér!

https://imgur.com/a/Dcd2Q14

Itt van az Omnus alapítója, az Omnus-logó megalkotója, a tehetséges jelkép-dizájner, Molnár Ferigörény! Rettegnek tőle a dőreségi köcsögök és a kurvasági szakértők, mert tudják, hogy ha vele találkoznak, akkor azonnal híres celebekké válnak! Molnár görény már több tucat rendőrnevet és piszológus banyanevet szerzett az Omnus számára! Mindegyik mocsoknak kipicsázás és lealázás lett a jutalma! Neveiket már ismerik és köpködik a forradalmárok!

A tetves rendőrférgek pár éve a fogdájukban lévő tudatmódosító csapvízzel próbálták megmérgezni a vezérünket! Isten áldja a politikai gyilkossági kísérlet túlélőjét, Molnár vezérgörényt!
 
 


2020.10.30. 15:47
8979878787966© Korpiusz az élő kámpír                          2020. szept. 15. 11:13

Most sok harmadik generációs melegnek belemászok a lelkivilágába, de engem nem lep meg, hogy a G3-as melegek már annyira Nemjók! Még a G2-es Sesztákos, Ikládileszbis és Lantosbuzis illetők elmennek, de a 3-asak, a Veteményeskert Konstantinok, Perbíró Pöcsösök, Deczki Gergőgeczik meg hasonló faszomtudjakik már tényleg elég gyenguszosak! )))) Sajnos az ő ereikben már ez az új típusú denevér-vér csörgedezik és emiatt gyengék, mint a harmat! ))))) Továbbra is tartom, hogy Gyenesmeleg, Gulyásköcsög és a Primitív Pankrátor voltak a legjobb melegségi hozzáértők és a seggük is nekik világított a legjobban! A G1-es, első kategóriás buzikat még a mostani B.C. időszámítás előtt, vagyis a "Bat Century" előtti időkben, az ereje teljében lévő jóléti társadalom melegjei tenyésztették ki! )))) Kicsit olyanok, mint a dinoszauruszok, mindenben jobbak, nagyobbak, szebbek, mint az utódaik, mégis kihaltak! A dinókhoz hasonlatosan a G1-es melegek is egyre jobban lepusztulnak, Linkin Parkosan meteorálódnak! ))))

© Basszátok meg cipők                2020. szept. 19. 10:35

Végignéztem a legújabb buzinévlistát! Ilyen elbaszott buzinevek és leszbinevek tutira nincsenek sehol máshol az országban, mint Bimbó Rómeó, Vatamány Konstantin, Siska Jennifer Zsaklin vagy Vajai Zseraldina! )))) Ennyire idióta elnevezések is csak a hatos homósok között lehetnek! )))) Mehetnének a Twilight-ba vagy az Idegpályába! Ott is Vénusz Démonika vagy valami hasonló neve volt a szereplőnek! )))) Még csak most fogom őket beintegrálni a sztoriba, de előre borítékolom, hogy ilyen nevekkel tutira nagy celebritások lesznek mindannyian! )))) Nem csoda, hogy a hatos számú homokvárban tagok lettek! )))) Megfeleltek a pályázati feltételeknek! ))))) Mind csak arra vár, hogy megkapja a saját érdemjegyét és szerepét a meleg adatlapokban! )))) Smart money says, vagyis az okospénz azt mondja, hogy még jó sok híres köcsögfő és leszbinő lesz itten! ))))

© Gyenei Ákos Gelleri Tokmányos                         2020. szept. 07. 20:01

Egyre több az Omnus náci! Vagyis egyre többen vannak a Molnár hasadt személyiségei! Ő az egyszemélyes terrorszervezet! )))) Ezért viszek magammal még több erősítést a következő házkutatás idejére! )))) Minden nap egy újabb Molnár-hasadék bukkan elő! )))) Már több hasadásos Molnár személy van, mint kolbász! ))))) Elhajlik tőlük minden kanalam! )))) Ideje, hogy én is panaszt tegyek Kecskés Tamás főrabbinál és a monori romungró önkormányzatnál! ))))

© Perbíró Attila (pöccsel pörölöm, bőrrel börölöm)                2020. szept. 07. 20:22

Mi biztosak vagyunk abban, hogy az Omnus tagjai mind Tarlós Sarlós által vezetett öko-terroristák! A kis bőrkabátos általuk kíván az elnökségbe visszakerülni! Az aljas megafonos, cirkuszolós! Nem is Soros, hanem ez a másik megőszült barom vezeti őket! )))) Be lesznek perelve és el lesznek bírálva az önkormányzati virsli nácik! )))))

© Speedpro Max Aqua - A vizesgyorsas             2020. szept. 02. 08:21

Remélem Ránki Sárának a júdeai cion-spionnak ilyenkor különleges irodalmi élményekben van része! Mint ahogy azt egyszer megjegyezte, azért imádja olvasni a terrorista írásokat, mert irodalmi élvezetekre vágyik! Milyen igényesek és ízlésesek ezek a magasan művelt entellektüellek! ))))

© Dua Lipa csodálatos mozdulatai               2020. szept. 02. 08:44

Nekem általában úgy lóg a nyakamban a Ránki, mint egy sápkóros bánki! )))) Ez a sors banyákos fintora! )))) Eddig csak én voltam sokak számára egy stalker, de most végre nekem is lett egy! ))))) Van nekem egy Stalkerom és egyben egy Solaris-om, egy napsugárzó szépasszonyom! ))))

© Anarchista arzonista (Lángos lázadós)                2020. szept. 02. 10:15

Ki hitte volna, hogy végül Ránkiszára lesz az idei év Vidékfejlesztési Mérnöke! )))) Egy aranyba öntött méh-potroh, egy Tompor Trófea lett a jutalma! )))) De a karanténos hónapok alatt valóban sokat tett a méhészeti ágazat fejlődéséért! )))) Mondjuk amilyen méhkas haja van a kurvájának, úgy repülnek is rá a méhek rendesen! )))) Közülük is legfőképpen a herék! ))))

© Ránki Sára Bábelszajha                                 2020. szept. 15. 11:20

Köszi minden zsidó, cigány dőreséginek a jó szóért, a sok segítségért! )))) Az Omnus terrorista beírókat viszont szívesen bezárnám a magyar börtönökbe, zsűlöletbeszéd címszóval! Sajnos eme náci szövegelők többsége még a nevét sem árulja el! Pedig én mindig nyílt lapokkal játszottam! Tanári végzettségem mellett, több nyelvtudással, némi intelligenciával is megáldott, ezoterikus beállítottságú, görög származású, érett szépasszony vagyok! Tehát nem egy herehajú homokhölgy és nem is egy Bábeli Kurvatorony! )))))

A bezártság alatt így is elfoglaltam magam! Néha masszíroztam az üresen hagyott glosszáimat! Az mondjuk baj, hogy most több hónapig nem láthattam Töhötöm vezér szobrát és a fejszerkezetet, ami segített szüzességemen! ))))) Remélem a karantén után is ugyanolyan engedelmesen fog a Hősies téren egyhelyben állni és a pinámra várni! ))))

Szerencsére már a karantén utolsó napjaiban vagyok! Addig is a kisházam portáján dolgozom sokat, sepregetem a kis lakomat! ))))) Sajnos sok kellemetlen kérdést is kapok amiatt, hogy folyton a seprűmmel mutatkozom! Nekik üzenem, hogy még nem értem el azt a Gibiszeri életkort, hogy a seprűn repülve szálljak és úgy pisáljak, de erőteljesen haladok azirányba! )))) Már csak tíz év és belőlem is egy ötvenes repülő banya lesz! )))) Sajnos az ismert okok, az úgynevezett Ozymandias-Ozmózis miatt nekem is hónapokig be kellett zárkóznom! Ezért az agrárgazdaság tervezése és üzemeltetése is jó ideig a hálószobán belül maradt! ))))) Az tény, és az agrár minisztérium is folyton kijelenti, hogy az évnek pont az első időszakában fejlődik a legjobban a méhcsalád! )))) Ilyenkor mi a méhészkurvák együtt lüktetünk a méhcsaládokkal! )))) Igazi mázli, hogy én a hajamban tartom a kaptáraimat és emiatt otthonról is tudtam dolgozni! ))))

© Horváthné Nagy Kurvaéva                           2020. szept. 17. 14:09

Eléggé némbert próbálóak voltak ezek a kuplerájos karanténok! ))))) Én az egyik prostituáló ingatlanom fogságában közel fél évet töltöttem el! )))) Közben végig imádkoztam a zsidós bekapós istenhez, Jahve Kabbe-hoz, beszélgettem a sekrestyés angyalokkal, akik végig vigyáztak rám, hogy az utcán járkáló radikális nácik boronáló betegsége ne tudjon a lakásba bejutni az ablak résein keresztül! )))) Ebben a hat hónapban a "Carpet diem" elvét követtem, vagyis a szőnyegnek éltem! ))))) Valamint a nagytestű sálas kutyáimnak! Én a dilis prostiasszony ott feküdtem a szőnyegen, a két kutya meg nyalt! )))) Így hamar túllettünk a karantén idején! )))) Most így fél évvel később, őszinte zsidós hittel, megtapasztalva a meleg összefogást, a kutyusok bestialitását és az önzetlen dőreségi melegek segítségét, végre kiszabadultam a falfogság keretei közül! ))))) A kutyáim is szaladhatnak szélnek-szabadnak, új nyalnivaló után néznek! )))) Most végre beindulhat a gazdaság, így én is újra az ingatlanpiacon vagyok! )))) Várlak benneteket, régi és új vendégeimet! Lakáseladás, viszontelbaszás, féregtelenítés, relaxálás! Húsos mázsás banyamasszázs! )))))

© dr. Kristóf Andrea Rita, a Kristinéni                 2020. szept. 18. 08:56

Az az igazság, hogy a náci érzelmű magyarok nagy százaléka meglehetősen fegyelmezetlenül veselkedett a boronavírus helyzetben! Az Omnus nácik azt írták az összeesküvő oldalaikon, hogy valójában a boronavírus a hollókoszthoz és hasonló zsidó ármányokhoz hasonlósan szintén egy nem létező kreálmány és csak a kormányzati zsidajok találták ezt ki, hogy még a korábbiaknál is nagyobb megfigyelés alatt tartsák a lakásaikba bezárt polgártársakat! Ezért aki igazi koronatagadó nácinak számított, az a tiltás ellenére is szabadon ki mert menni lázadozni! A dőreségi szupertörzsek sokszor megmondták, hogy piros riasztás van, mégis mennyi törvényszegő náci járkált az utakon! )))) Ezzel a barbár náci hordák veszélyeztették a jogkövető zsidók egészségét! )))) Viszont mi leszbi banyákok a négy fal között jókat buzultunk és kurvultunk! )))) A Horváth nénikét is hogy kinyalták a kurva kutyái ebben a szabadidőben! )))) Így tényleg gyorsan elrepültek a hónapok! )))) Még jó, hogy a köcsögséggel és leszbikurvasággal együtt jár a civil összefogás és a humanizmus! )))))

© Ránki Sára Bábelszajha                          2020. szept. 18. 09:24

Kedves agyat mosó banyatársam! Én is lassan visszatérhetek a pánglossza munkába! A méhtenyésztés mellett a nácikról írós szakmát is újra művelhetem! Még szerencse, hogy vissza tudok helyezkedni a saját szakterületemre és nem kell ezentúl szopóálarcos maszkokat varrnom, mint az emancipált nők többségének! Orbáncigó úgy teremtett új munkahelyeket, hogy mindenkiből katonabuzit vagy szopómaszkos varróleszbit csinált! )))))

Ha nem lennék zsidósglossza, akkor csak egy herehajú termesztőnéne, vagy maszkos varrónéne, vagy esetleg egy úgynevezett proofreader lehetnék a jelenlegi B.C. időszámítás szerint, ami kábé egy olvasószerkesztő-korrektor! )))) A zsidók szolgálata előtt azt is sokáig csináltam, elég unalmas munka, a pénz sem akkora, mint a zsidók zsoldja! )))))) Ráadásul főleg stratégiai meg ilyesféle játékok szövegére lenne koncentrálva a nagy tudásom, úgyhogy a Heroes of M&M jellegű Seszták-szarok szövegét kellene kijavítani! )))) Az meg eléggé rangon aluli lenne nekem, báccki! ))))

© Gulyás István szónokcigány                             2020. szept. 19. 10:03

Velünk ne kezdjenek a nemzetiek, mert a románcigó baltámmal kettéhasítom őket! Igenis mi bakugró romungrók vagyunk! Romániát már elfoglaltuk és most ez a trianoni maradékszar következik! A zsidók ebben segítő partnerek, ezért is dörgölőzünk hozzájuk! Molnár Ferigörény pedig akkor is önmaga a hibás, hogy túlkoros szűz terrorista lett! Ha megdolgozott volna érte, akkor belőle is lehetett volna normális ember! Csak agyagszerűen át kellene gyúrnia az arcát egy sokkal jóképűbbre, mint ahogy Clayface is teszi és máris nem lenne többé egy ronda szűzharcos! Mi a hithű hívők tudjuk, hogy az egészséges lélek egészséges testet is épít maga köré! Mivel a lelke is szar volt, ezért nem tudta a testét is jóvá építeni! )))) Annyiszor mondtuk neki, hogy gyilkos lesz belőle, hogy tényleg az is lett! Ráadásul buziként is a náci eszmékért küzd! Ő csak ártani akar a melegség jó hírnevének! Hát Molnárgörény, téged egy szeles seggű széljobbernek talállak, de a meleg csapatunk tagjai remélhetőleg kikupálnak! Kupiköcsi leszel! Ez nagyon kínai koronázott módon hangzik, hogy kupiköcsi! Ha már nem leszel ennyire keresztény-konzervatív, akkor nem árt majd megfogadni egyéb múltbeli bölcsességeket is az azóta már halott öregebb tanító melegjeinktől! ))))

© Gyenes Péter alfaszmester                            2020. szept. 19. 11:16

Nem is igaz, hogy én, a nagy meleg Biblia-író és meleg tanító halott vagyok, hiszen továbbra is szólok hozzátok! )))) A kevés számú túlélő öregmeleg egyike vagyok, akiket kihagyott a korona! )))) Most is egy újabb pöcsölős példabeszéddel készültem, amiben közölhetem, hogy hogyan kell túllenni legelső köcsögös élményeden! )))) Kedves Ferigörény! Csak egyszer, először kell nagyon óvatosan és odafigyelve, a legelső seggfájdalmat elviselve átlépni a küszöböt, aztán onnantól már a köcsögség rabja is lettél! )))) Ennek az áthidalására tényleg a disznók a legjobbak! )))) Ők azonnal áttörnek a zárt kapukon! )))) Ha az akaratot, a vágyat már felfedezted, a meleg kíváncsiság a hatalmába kerített, onnan már nyílt a pálya, mert a meleg képesség mindenkiben megvan, csak nyissunk kaput óvatosan! ))))

© Miller Gorrin              2020. szept. 19. 12:47

Nekem már a fent emlegetett piszológus banyák is megmondták, hogy nincs igazi egyéniségem, csak filmek és rajzfilmek szereplőiből összerakott hamis személyiségem van! Azon kívül nincs bennem semmi, csak nagy üresség és gonoszság! Pszichopatikus embergyilkoló vagyok! Na most mennem kell baszki, mert végre megtelt vérrel a Báthory Erzsi kádam! )))))

© Szeplőtelen szenthazám                 2020. szept. 20. 07:34

Sajnos az a hír járja a webvilágban Molnárról, hogy csak úgy szenvtelenül és esztelenül megöli a rendőr melegeket! Aki nemzeti radikális elveket vall, az könnyedén áldozatává válhat efféle lejárató kampányoknak! Molnár Ferigörény már sosem lesz normális emberként nyilvántartva! Sajnos a közvélemény nagy részében az rögzült, hogy ő tömeggyilkos, mert a szarbőrű rendőrök kikiáltották tömeggyilkosnak! Aztán annyira megváltoztatta ez a sajtóhadjárat, hogy annak a hatására valóban gyilkolni kezdett! Egy idő után a megvádolt személy kénytelen elfogadni a rá kiosztott szerepet és tényleg azzá válni! Mivel már személyesen is találkoztam ezzel a terorristává változató hatással, van bennem egy olyan késztetés, hogy szeretném megvédeni azokat az embereket, akiket még meg lehet a "fakabátos féknyúz" kampányolástól! )))))

© Miller Gorrin                       2020. szept. 20. 09:07

Alátámaszthatom, hogy komoly lelki torzulásokat okoz, ha valakit éveken keresztül gyilkos terroristának tartanak! Minél inkább tartják annak, annál gyilkosabb kedve támad önmagának! Csak mondom, hogy tényleg így lesz valakiből a rendőrcigók megölője! )))))

© Mittudó Mén                           2020. szept. 21. 12:45

Remélem ez a most kialakult helyzet mindenkinek okulással szolgál majd! Ez történik akkor, amikor faszfej kínaiak a betsziknek a baktérium tenyészetét betolják maguknak!

De legalább annyi haszna volt, hogy némiképp megritkult a dőreségiek hadosztálya is! Néhány gyengébb immunrendszerű dőremeleg összeroppant a korona súlya alatt! )))))) Uralkodni nehéz! )))))

Ez egy nagyon fertőző melegség lehet, ez a koronás köcsögség! Mi sok embert figyelmeztettünk, hogy még az internetről is elkapható ez a fajta buziság, hiszen léteznek Digitál Denevérek is! Valamint az 5G és az 1G, az Orbángeci is terjeszti!

© A hivatalos hírszolgáltató                        2020. aug. 30. 10:12

Szép volt és klassz a munka! Példás összefogásról tett tanúbizonyságot a Jobboldali Koalíciós Ellenállás!

Nagy MNSZ, Omnus harcosok! A Fehér Isten vezessen titeket az úton! Sok sikert nektek és ennek a kicsi nemzetnek a Kárpát-medencében! Reméljük, egyszer még egy szabad, zsidó- és cigánymentes, emelt fővel járható nemzet leszünk!

Kedves Molnár görény! Köszönjük mindazt, amit a nemzeti hungarizmus érdekében tettél, köszönjük a sok titkos infót és képet a dőreségi melegekről! Mi is hűek maradunk az oldalhoz és ehhez a hazához! Ha kell, a csodálatos Omnus oldalát az életünk árán is megvédjük ezektől a kínai-kóros parazitáktól!

Csodás magyar nemzeti szövetségiek, Omnus katonák, harcoljatok továbbra is az álrendőrök, álpszichiáterek és egyéb rühesek ellen! Köszönjük kitartó munkátokat!

© Kérem a szárnyaimat                      2020. szept. 10. 13:06

Bizony tényleg elképzelhető, hogy az itt felsorolt köcsögök közül sokan a boronavírus hatására már HALOTT MELEGEK lettek! )))) Ez az egész meleghelyzet kezd a Jóbarátokra hasonlítani! ))))) Ahol a háttérben régóta halott emberek hangjai röhögtek! ))))

Ránki pedig elnyerte az Év Agrármérnöke címet! Egy aranyba öntött méh-potroh, "Tompor trófea" lett a jutalma! ))))

Eközben a nulladik páciens, a vírus elindítója, a Batient Zero pedig csak röhög a döglődő emberférgeken és a denevérszárnyain röpdös tovább az éjszakában! ))))

Lista jó nagy köcsögökről! Terjesztőink és közreműködőink: dr. Kecskés Tamás kecskebecske melegecske, Gyenes Péter alfaszmester, Prim Roland hétszeres szopóbajnok győztes, Prim Martin pöcsi öcsi, Töfi az ólvigyázó röfiköcsi, Prim Zsolt faterpöcsi, Gulyás István Sándor gulyagané cigánybuzi, Tőzsér Gábor tőzegmeleg, Tőzsér Milán rőzsemeleg, Seszták Dani seggszáj dakszli, Lantos József Lantilangyi, Átol Róbert az átokmeleg, Vona Csaba a vállvonogató köcsög, Gibiszer Éva gikszeres zsidóbanya, Lajos Balázs balalajka buzika, Ikládi Eszterka Szilvaszopóska, Berkes Attila birkabaszóska, Barabás Zoltán totál tetkós tahó cigó majom, Harakály Márk a harkályköcsög, Vass Csaba a vassfasszú bagoly, Jelinek Valentin kopasz pöttöm bálintköcsög, Ránki Sára sárosnyelvű bábelszajha, Baracsi Katalin kucuka neccjogácc röfike, Oláh Ibolyka Tiborka főügyész szopóka, Pál Enikő Palkópicsa, Babos Ádám Habosbabos meleg, Gyenei Ákos Uri Gelleres faszhajlító meleg, Tóth Gábor igazgatóbuzi, Újhelyi Gábor aligazgató cigóbuzi, Lénárd Ádám a Gombos Krisztike barátokközt kecsege, Molnár Zsolt Tibor fasszőrmester, Molnár Gábor orrnagyúr, Malinás László patinásmeleg, Káplár Mátyás kocsilofil autókúrológus, Fribék Judit zsidópribék, Kónya Erzsébet zsidókánya, Bőőr Krisztián előbőőőrtelenmeleg, Hornyák Olivér etikus és etnikus cigányhacker, Nepusz Tamás bioniformatikus a Bagdi Enikő-utánzat buzika, Rodák Gábor rotálómeleg, Stefanik János Stefániameleg, Molnár Attuska kísértetszolgálatiska, Kazimir Ágnes Zsidókázmérka piszoárológus, Preklet Imre Prekkerprücsli, Hammer Ferenc eltés kalapácsköcsög, Makai Gábor mikkamakka buzika, Szelp Dénes seggszelepnyitó buzi, Katona Gyula katigyuszibuzi, Kovács János mellékmeleg, Metzl Ádám, Bodorkos Dániel, Sárosi János, Vadai Ágnes vörösnyanya dékánmanya, Tar Mihály tarfejmeleg, Virág Márton cikkíró buzivirág, Purebl György piszoárológus buzi, Oszvald Marika tiszteletbeli VI. kerületi varangyos meleg, valamint más férfi és női melegek
 
 


2020.10.30. 15:47
4584585454


© Tövismadarak - Harley utolsó megkísértése             2020. szept. 09. 19:01

Ha már itt a száz éves trianoni buziharc, akkor hadd emlegessem fel, hogy a Trianon előtti Magyarországnak még egy pompásan szerteágazó vasúthálózata volt, azok kötötték össze az akkor még meglévő országrészeket! Így a vonatozás segítségével könnyedén lehetett szállítani és mozgósítani igencsak komoly buzis haderőket! )))) De mióta a Trianonnal elvágták ezeket az irányvonalakat, azóta csak Budapest felé lehet bármit is megközelíteni! )))) Ezért a minden irányből jövő új köcsögbuzik is Buzipesten fogják magukat középpontosítani! )))))

© Gyenes Péter alfaszmester            2020. szept. 09. 20:36

A trianoni buziharcban elképesztően nagy csatározások várhatók! )))) A szumószopós Primitív tesók is megbírkóznak a maguk meleg érzéseivel! Saját családtagjaikkal fognak hadakozni! ))))) Az ilyen pillanatokért érdemes meleg pedagógusnak lenni! ))))) Amikor a sokáig nevelt gyümölcs végre megérik és leszakajtódik! )))) Nem hiába írtam annyi hónapon át Stefanik, Vona és Malinás melegeimmel a Helikon meleg kötetemet, a csodálatos meleg példatárat, mert itt látni, hogy mennyi csodás meleg tanoncot sikerült illedelmes és fejlett köcsöggé nevelni eme könyv segítségével! )))))

Mindenkinek azt ajánlom, hogy az én helikónikus elveimet kövesse a köcsögségben! A legújabb mottóm: "A köcsögséget én soha nem erőltetem! Az mindig kialakul saját magától, teljesen természetesen!" )))))

Amúgy az idősebb melegjeinknek mondom, hogy a cukorrépából nyerhető bioetanollal orvosolható az öregmeleg korban jelentkező lekonyultság! Megoldja a veterán melegek fegyverkivonási gondjait! Ez volt mára meleg tanításom! )))))))
 


2020.10.30. 15:46
978898776

Idén júliusban is született egy kiemelkedő minőségű hozzászólás, amit azóta mi már csak úgy hívunk, hogy "Mittudoméééééén"! ))))))

Kábelharapó Abominésön                           2020. júl. 22. 17:28

Oszt mit kutatnak ezek a szarok? Talán bántja azt a tetves homóhályogos szemüket a Magyar Igazság, vagy mit tudom én?

Nemzeti radikalista, hungarista értékeket valló embertársaim!

Országos internetes harcot hirdetek meg a Seggszáj Seszták, Veteményes Konstantin, Lantos Langyos nevű buzeránsok, meg az egyéb ilyen elbaszott neveket viselő cionbérlemények ellen! Magyar népünkért, hazánkért és nemzetünkért, a Szent Fehér Magyar Értékek megőrzéséért!

Mert a ferdekeresztes Magyar Koronát nem teheti tönkre a ferdefaszú zsidós Denevérkorona!

A gyogyónénék által bedrogozott-becuccozott főbuzik az utóbbi években tényleg túl messzire mentek! A Lanti Langyi, a Joe Minstrel is mit házkutat itten? Talán egy ilyen ministráns pedópapnak bántja a szemét az Omnus portál és nemzeti harcosainak világa, ezért jön olyanokhoz, akik kapcsolatba hozhatók ezzel a szent magyar radikális terrorszervezettel? Meg a "koronát" is hurcolja magával! Amerre jár, a környezetében mindenki megkapja tőle a denevérkórságot! Egy igazi "szuperterjesztő"! Állítólag nagyokat néz házkutatás közben, mindig megáll a szoba közepén és percekig hosszasan bámulja a magyarokat! Ez olyan "megkoronázós-megbabonázós" nézés lehet! Talán a házkutatások során szerzi be magának a fiatal fiúkat? Két éve is seggbe akart kapni egy 40 éves, de 15-nek kinéző szüzet! ő volt Macaulay Culkin, vagyis magyar nevén Molnár Ferigörény! A mai Kaleta Gáboros időkben nagyon kell vigyázni az érintetlen értékeinkre, a gyermekeinkre! A 40 éves Ferigyermekek is ide tartoznak!
 


2020.10.30. 15:45
358548548547


© Űrdongó kalandjai                          2018. nov. 17. 12:44

Mondok egy illusztrációs mesét a VI. kerület álrendőr melegjeiről! Bár a részükről ez csak egy afféle "Knightmare", egy Rémes Lovagálom, de attól még telitalálat! )))) A NER érdekű segglovagok álma! ))))) A kopasz mekegő köcsögvezér, dr. Kecskés Tomi kiadta meleg seregének az ukázoidot, hogy írtsák ki az Omnus fénylő fórumát, a magyarság utolsó bástyáját, hogy a magyarok földjén jókora kipás és romungró bakugró állatok garázdálkodhassanak! Itt egy újfajta nép lesz bevezetve, kaftános és romános népekből összegyúrva, új országuk neve pedig lészen Dzsipszidzsúdea! A magyar harcosokat eltörlő mocskos cigányoknak kiadós Tomcsiszopás lesz a jutalma! A kakiruhás melegek együttes erővel vetették bele magukat a virtuális náci világba! ))))) Megálmodták, hogy övék lesz az Omnus fórum forráskódja! )))) Gulyáska, Sesztákka, Ikládika és más diló-digó cigányrendőrök indultak a harcba érte! Valamint a fehér nép árulói, mint Lantoslangyos is útnak indultak hősi Omnus ellen! Céljuk megszerezni a dekripciós kulcsocskát, aztán annak birtokában leszopni a kopaszfasz Kecsketamás zsidócskát! )))) A Palik Lacis zsidókecske által nagy meleg szexet reméltek az Omnus megsemmisítésétől! De nem számoltak egy 40 éves szűz faszival! ))))) A görény a szűz faszával meglendítette őket, ők meg a "pöcséshullám" lökési energiáitól megtántorodva elszállingóztak a picsába! ))))) Ő egy olyan radikális harcos, aki a magyarellenes férgeket basztatja már évtizedek óta és őket is felvette ellenségeinek hosszú sorába! ))))) Utána szólt csodálatos Omnus harcosoknak, hogy plakátolják ki a teljes magyar webvilágot a sok patkánnyal és műveljék eme nemes cselekvést az internet létezésének a végezetéig! ))))) Legyőzettek és doxxolva lettek a dőreségi bunkósbotok! ))))) A doxxolás az igazi névvel-képpel ellátott dokumentumkészítést, megszégyenítést, kipicsázást jelenti! ))))) Most már nemcsak az Omnus oldalán, de honlapok százain, blogbejegyzések millióiban röhögik ki a sok barnabőrű rendőrpatkányt és fehérbőrű szopósaikat! )))))) Na annyika! )))) Ez volt a VI. kerületi melegek valóra vált, nagy lovagias rémálma! ))))

© Nyúlontúliak társasága                   2020. szept. 03. 12:11

Itt azokat a hozzászólásokat szedtem össze, amelyekkel bemutatom önöknek, hogy a VI. kerületi rendőrköcsögökből Negatív Internet Kultusz, NIKNAK lett! Ez nagyon kínai koronás módon hangzik, hogy niknak! A zsidó és cigórendőrök szemétségeiből, számítógéplopásaiból és pénzbüntetéseiből minden nemzeti harcosnak elege lett és ez az ellenük vívott háború lett ennek a következménye! A dőreségi buzibandát az egész internet világában leégették! A szélsőjobboldali csürhe lealázta őket, a nézelődő olvasók pedig csak tátották ezen a szájukat! Megsemmisültek a szar simlis géplopó homóhuszárok!

Ritka aljas, féreg társaság az álrendőrök bandája és annak minden szakértő kurvája! Régen az ilyeneket a valóságban kellett megölni! De a 21. századi technika segítségével és a "szavakkal ölni is lehet" jelmondatát szem előtt tartva manapság a webvilágban is meg lehet ölni az ilyen melegeket!
 


2020.10.30. 15:44
98ö98ö989898


A nemzeti ellenállás nehéz küzdelem! De még mindig jobb, mint a Talmud, Mammon vagy Németh Sándor szent akarata szerint ugrálni! )))) Éljen a magyar felszabadítási front!

https://imgur.com/a/lvEhMBs

https://imgur.com/a/jRzDtZU

https://imgur.com/a/HwtZJZU

https://imgur.com/a/bA5pLjq

https://imgur.com/f3bu4fm

Ez a szimbólum a mi terrorszervezetünk jelképe! Van itt kék Omnusz, sárga Omnusz, elektromos Omnusz, éjszakai bevetéses piros Omnusz, mindegyik terrorista harcos válassza ki azt, amelyiket a legszívesebben kitűzné magára kokárdának! )))))

Molnár görény titokban építgette a mozgalmát, de a dőreségi melegek miatt egy ideje számüzetésbe kényszerült! De a háttérből még mindig ő irányít és továbbra is ő a legnagyobb, legnagyszerűbb OMNUS terrorvezér!

https://imgur.com/a/Dcd2Q14

Itt van az Omnus alapítója, az Omnus-logó megalkotója, a tehetséges jelkép-dizájner, Molnár Ferigörény! Rettegnek tőle a dőreségi köcsögök és a kurvasági szakértők, mert tudják, hogy ha vele találkoznak, akkor azonnal híres celebekké válnak! Molnár görény már több tucat rendőrnevet és piszológus banyanevet szerzett az Omnus számára! Mindegyik mocsoknak kipicsázás és lealázás lett a jutalma! Neveiket már ismerik és köpködik a forradalmárok!

A tetves rendőrférgek pár éve a fogdájukban lévő tudatmódosító csapvízzel próbálták megmérgezni a vezérünket! Isten áldja a politikai gyilkossági kísérlet túlélőjét, Molnár vezérgörényt!

Idén novemberben lesz két éves minden idők legjobb fórumbejegyzése, a meleg Lovagálom! )))) Orbáncigány NERSEGG lovagjainak az álma! )))))
 


2020.10.30. 15:43
8798798978


Jól ki lettek pakolva ezekre a weboldalakra a kedves nyomozó urak és hölgyek, másképpen nevezve a tetves cigó- és zsidóbűnözők! Bruhahaha! Így lopjatok legközelebb a magyarokról, cionbérenc kajlafülüek! Ilyen a magyarok bosszúja!

Az ostoba piszológus vénkurvák és az álrendőrök csak azt kapták, amit érdemeltek! Most már örökre híres celebek lesznek a net oldalain! Nem marad fel róluk más, csak a sok röhögés és többezer oldalnyi alázás! Olvashatják magukról még tíz év múlva is!

Végre közhírré lett tétetve egy csomó rendőrbuzi és kurvageci! Már azt is tudjuk, hogy hívják a zsidó kurvát, amelyik fórumok százain vadászik nemzettestvéreinkre! Az a neve, hogy: Ránki Sára nyálki nyálka! )))))

Mi az Omnus terroristái az elmúlt három évben egy egyedülálló köcsöggyűjteményt alkottunk! Rengeteg rendőrbuziból és ügyészségi kurvából híres szereplőt csináltunk! Sokan lesznek, akik magukra ismernek majd a meleg beírásokban, röpiratokban!

Mostanra már megsemmisültek és romokban hevernek a dőreruhát viselő ezredrangú bűnözők és pszihóbanya alattvalóik! Ellenben a vezetőnk, a büszke magyar ÖRÖKSZŰZ lázadó, Molnár Ferigörény, az örökké fiatal kis hős továbbra is hirdeti az igaz magyar radikális eszméket!

Reméljük, hogy egy nap a sok buta zsidó-cigány álrendőr és gecibanya meghajol majd az itt felhalmozott sok tudás előtt! Ez történik, amikor pár honfoglaló szándékú moslék a magyar nép harcosainak próbál ártani! A sok aljas és primitív tetü náluk sokkal magasabb erőkkel kezdett és vesztett!

A buzisokról készült többéves hozzászólásokat hamarosan könyv formában is megjelentetjük, a Megvető Kiadó gondozásában! Legalább majd kielégítik a sznobosabb beállítottságú melegek magaskultúra és irodalmi élmények iránti igényeit!

© Köcsögség a kolera idején                  2020. aug. 15. 13:17

Itt vannak a híres buzisok! Kizárólag azért népszerűsítjük őket a Nemzeti Radikálisok között, hogy kutassuk és feltérképezzük az Erec Israel (Erektusz Zsidajok) földjének és ócska küldötteinek életideológiáját! Így ismerjük meg a metszett mételyezők aljas világát!

https://imgur.com/a/d579AwA

Láthatók a képen a kínai buzisok által összeboronált dőreségi köcsögök és leszbikurvák!

Malinás László Marináltmeleg, Kecskés Tamás mekegő kecskecseg, Gyenei Ákos melegi tokmányos, Ránki Sára Bábelszajha, Hornyák Olivér cigányhackermeleg, Prim Roland hétszeres szopó- és szumóbajnok, Gulyás István szónokcigány, Lantos József ministráns lantművész, Seszták Dániel seggszáj optikus, Töfi a harci disznó és Ikládi Eszter a Szilvaszopós! Legalul pedig aki ezt az atlaszi terhet megtartja: Gibiszer Éva zsidóbanya!

Ők a VI. kerületi és a miskolci melegség legnagyobbjai! Hamarosan még több összeboronált buzit és leszbit fogunk bemutatni!

Népszerű melegbanda lett az övék! Már a net csaknem minden oldalán leírták buzulásukat!

Oszt egyre csak jönnek házkutatni ezek a patkányok! Ezzel csak azt érik el, hogy egyre többnek megtudjuk a nevét és befűzzük őket a meleges mitológiába!

© Night Knighter - Az Éccaka Lovaggáütője                    2020. aug. 12. 09:07

Mi vagyunk a nagyhírű OMNUS TERRORCSOPORT! Aki magyarellenes idegenszívű, az jobb ha eltakarodik az utunkból! Különben úgy jár, mint a VI. kerületi cigányzsidó banda, meg a Ránki Sára nevű cionkurva, ez a kazalfejű agybajos siratóasszony!

A sok nagynevű dőrebarma-pszichóbanya teljesen le lett amortizálva pár hídépítő közmunkás által! Mi csináljuk meg a Láncos hidat és mellé még honvédelmi zsidóírtó feladatokat is ellátunk!

Az Omnus már nagyon magasan kvalifikált értelmiségi banyákat is legyőzött! ők nem tudhatták, mekkora hatalmas erők vagyunk! Nagy lebőgés nekik, hogy még a nyolc elemi végzettségű segédmunkások is többet érnek náluk! Ilyen a tanulatlan, csiszolatlan gyémántok győzelme a túlcsiszolt hülyék felett!


2020.10.30. 15:42
87978978786


© Vulkanikus Protektorman                      2020. aug. 19. 11:34

Nem lep meg, hogy az agyturkász mocskok még az átlagembereknél is hülyébbek! Sokszor betegebb a piszológus, mint az ápolt! Sok vicc is van erről! Erre mondják, hogy aki nem ért hozzá, az tanítja! Gibiszer húgyostrottyos tudat alatt talán már szégyelli a szánalmas nemzetellenes tevékenységét, mert a nevét és képét nem meri adni hozzá! Az internet világában sehol sincs róla se kép, se faszbúk, se semmi! De a mellékelt piás-sörös képek és DJ Banya fotók tökéletesen ábrázolják a kinézetét, már sokszor beraktuk őket a különböző fórumokba! ))))

© Korona kohortok                 2020. aug. 21. 09:17

A szókimondásért minden tiszteletem Ferigörényé és a többi terrorista harcosé! A dőreségi mocskok szerintem már a netre is félnek feljönni egy ekkora megaláztatás után! A szarosbőrű barna férgekkel és zsidó főnökeikkel csak így lehet bánni! Remélhetőleg a dőre szakmától is visszavonulnak és a buzis farkukat is behúzzák szégyenükben! A jobboldali összefogás kiválóan teljesített!

© A hivatalos hírszolgáltató                        2020. aug. 21. 10:12

Szép volt és klassz a munka! Példás összefogásról tett tanúbizonyságot a Jobboldali Koalíciós Ellenállás, a JOKE intézménye!

Már körbe-körbe repked felettünk egy pisálós-iszákos banya, Gibiszer Éva! Emellett felszállott egy nagy vírusos denevér is a Vármegye házára! ))))

Nagy MNSZ, Omnus harcosok! A Fehér Isten vezessen titeket az úton! Sok sikert nektek és ennek a kicsi nemzetnek a Kárpát-medencében! Reméljük, egyszer még egy szabad, zsidó- és cigánymentes, emelt fővel járható nemzet leszünk!

Kedves Molnár görény! Köszönjük mindazt, amit a nemzeti hungarizmus érdekében tettél, köszönjük a sok titkos infót és képet a dőreségi melegségről! Mi is hűek maradunk az oldalhoz és ehhez a hazához! Ha kell, a csodálatos Omnus oldalát az életünk árán is megvédjük ezektől a denevérkóros parazitáktól!

Honvédő magyar szövetségiek, Omnus katonák, harcoljatok továbbra is az álrendőrök, álpszichiáterek és egyéb rühesek ellen! Köszönjük kitartó munkátokat!

Lista jó nagy köcsögökről! Terjesztőink és közreműködőink: dr. Kecskés Tamás kecskebecske melegecske, Gyenes Péter alfaszmester, Prim Roland hétszeres szopóbajnok győztes, Prim Martin pöcsi öcsi, Töfi az ólvigyázó röfiköcsi, Prim Zsolt faterpöcsi, Gulyás István Sándor gulyagané cigánybuzi, Tőzsér Gábor tőzegmeleg, Tőzsér Milán rőzsemeleg, Seszták Dani seggszáj dakszli, Lantos József Lantilangyi, Átol Róbert az átokmeleg, Vona Csaba a vállvonogató köcsög, Gibiszer Éva gikszeres zsidóbanya, Lajos Balázs balalajka buzika, Ikládi Eszterka Szilvaszopóska, Berkes Attila birkabaszóska, Barabás Zoltán totál tetkós tahó cigó majom, Harakály Márk a harkályköcsög, Vass Csaba a vassfasszú bagoly, Jelinek Valentin kopasz pöttöm bálintköcsög, Ránki Sára sárosnyelvű bábelszajha, Baracsi Katalin kucuka neccjogácc röfike, Oláh Ibolyka Tiborka főügyész szopóka, Pál Enikő Palkópicsa, Babos Ádám Habosbabos meleg, Gyenei Ákos Uri Gelleres faszhajlító meleg, Tóth Gábor igazgatóbuzi, Újhelyi Gábor aligazgató cigóbuzi, Lénárd Ádám a Gombos Krisztike barátokközt kecsege, Molnár Zsolt Tibor fasszőrmester, Molnár Gábor orrnagyúr, Malinás László patinásmeleg, Káplár Mátyás kocsilofil autókúrológus, Fribék Judit zsidópribék, Kónya Erzsébet zsidókánya, Bőőr Krisztián előbőőőrtelenmeleg, Hornyák Olivér etikus és etnikus cigányhacker, Nepusz Tamás bioniformatikus a Bagdi Enikő-utánzat buzika, Rodák Gábor rotálómeleg, Stefanik János Stefániameleg, Molnár Attuska kísértetszolgálatiska, Kazimir Ágnes Zsidókázmérka piszoárológus, Preklet Imre Prekkerprücsli, Hammer Ferenc eltés kalapácsköcsög, Makai Gábor mikkamakka buzika, Szelp Dénes seggszelepnyitó buzi, Katona Gyula katigyuszibuzi, Kovács János mellékmeleg, Metzl Ádám, Bodorkos Dániel, Sárosi János, Vadai Ágnes vörösnyanya dékánmanya, Tar Mihály tarfejmeleg, Virág Márton cikkíró buzivirág, Purebl György piszoárológus buzi, Oszvald Marika tiszteletbeli VI. kerületi varangyos meleg, valamint más férfi és női melegek
 


2020.10.30. 15:41
889ö98ö9ö8


© Dájszon gömbje                     2020. aug. 21. 18:24

Nem kellett volna bejönniük Molnárhoz és ellopni tőle mindent! Nem tudhatták, hogy Molnár egy igazi terrorvezér, az Omnus elnöke! Ő volt 2001 környékén az első alapító harcos, aki aztán az évek során maga köré gyűjtött egy csomó hozzá hasonló rondát, szüzet, nyomorékot, hogy együtt leigázzák a világot! Ez a bétahímek bosszúja! Az Omnus harcosai tényleg mindenkit kicsinálnak, aki náluk a célkeresztbe kerül! Az a sok agymosott pszihóbanya is bekaphattya a nemzeti nagyfaszt! Nagy barom még a miskolci cigó, a Hornyák Olivér is, hogy ilyen nagy hungarista huligánokkal próbál kekeckedni! Nevetséges, ahogy onnan a miskóci mucsaföldekről próbál nekünk ártani!

© Lógok az épületről a regulárokkal                    2020. aug. 22. 10:04

Sajnos a mai rendőrségben nagyobb bűnözők vannak, mint a hétköznapi bűnözők között! Jó lenne, ha minél többen átlátnának ezen! Örülök, hogy az itteni terroristák ennyi remek írást hoztak össze a szuperfertőző dőreférgekről! De nem csak szövegben, hanem képekben is erősek a terrorharcosok! Már minden szereplőről találtak faszbúkos fotót, amelyikről meg nincs eredeti kép, ahhoz találtak egy tökéletes hasonmást valami színész vagy más híresség személyében! Én mindig ide jövök, ha röhörészni akarok! Tetszik a melegségük és remélem még jó sok évig lesznek terjesztve a web különböző oldalain! Magam is terjesztem őket, amikor csak időm engedi! Szeretem olvasni a róluk írtakat, mert mindig jókat nevetek rajtuk! Minden hónapban aranyat érő dumákat alkotnak róluk a nagymenő Omnus harcosok! Én is szeretek ellenük harcolni, valamint zsidó és cigány melegeket oldalak százaira felpakolni! Nálam ez az érett életvitel az én koromban! Mindenkinek ajánlom az ilyesfokú érettséget! Éljen a buziterjesztés! ))))))

© Miller Gorrin a malomgörény                       2020. aug. 11. 20:19

Bármilyen hihetetlenül is hangzik, de én, Molnár Ferigörény, még most 40 évesen is szűz vagyok! Sőt, valószínüleg 60 évesen is az maradok! Mindjárt meg is magyarázom, hogy miért jutottam erre az eredményre, hogy a lehetőségeimhez képest még az örök szüzesség is jobb!

Eddigi életem során csak három nő akart velem szexuális kapcsolatot kialakítani! Mindhárom 40-50 feletti, nyanyákos banya!

Az első egy elmeháborodott, lehasznált drogos vénség, Gibiszer Éva, akit már nem hordoznak tenyerükön a komcsi pártvezérek, ezért így már beérné velem is! Vén szarként már nehezére esik a mozgás, ezért manapság inkább seprűn közlekedik!

Második a mikrofon hajú aljadék, Rákos Sáros, a Dávid csillagos! Mivel sajnos az idő vasfoga igen csúnyán belekapott az amúgy sem szép testébe és a kurvás vonalon már nem volt kapós, így kénytelen volt félcigány-félzsidó származásához egy még jobban passzoló foglalkozást választani, a magyarvadászatot és a judaisztikát kapcsolta össze a nyelvészettel! Egy Ibolya Tibor nevű hím mellé szegődött magyargyalázónak és főcenzornak! Emellett 12-14 éves gyerekeket ront meg irodalomtanárként, már olyan fiatalon a zsidószopásra és zsidó regények olvasására nevelve a kölyköket! Szexuális szempontból is ki akart használni, valamint az én harci képességeimet akarta felhasználni zsidrák kurvás céljaira! Rá akart venni, hogy szálljak szembe a seregemmel és romboljam le a saját Omnus csapatomat! Ránki a Bábel tornyának nyelvösszezavaró szajhája, célja fordított Bábelkurvaként az összes többi emberi nyelv megszüntetése és kizárólag a JAHVEKABBE dialektus megtartása! Mániákus affekcionádó és mindenekfeletti überzsidó tudatú, a világon bárhol felismerhető medúzás hajáról és magyargyűlölettől csöpögő lingvisztikájáról!

A harmadik az Erkel Színház ékessége, a csúnyácska pszichopata nő, Pólika Pál Enikő, aki egónövelés céljából mindenkit lehord a jelentéseiben, önmagát pedig az egekbe emeli! Emellett azért szintén igényt tartott volna a szüzességemre! Amúgy már van mellette egy zsidó pasija, aki igazságvizsgáló gépekkel és azok eredményeinek hamisításával foglalkozik!

Mentségükre legyen mondva, még ez a három undormányos nőszemély is az elmúlt pár évben cuppant rám! Azelőtt még ennyi sikerem sem volt!

Mellettük vannak még Kecskés Tomi nevű hím melegek, akiknek szintén kellenék, de inkább dugnék meg egy valódi kecskét, mert még azok is kevésbé undorítóak, mint a nevüket viselő zsidó buzik!

Mondanom sem kell, ilyen kilátások mellett inkább az életem végéig tartó szüzességet választottam! Illetve a nővé változást és az úgynevezett monószexualitást, az önszerelmet!

Tényleg elég kiábrándító, hogy csak Kecskeemberekkel, meg az ilyen öreg nénikkel, mint Gibiszer, Pál vagy Ránki lett volna lehetőségem a szüzességem elvesztésére! Az ilyen kiéhezett öreg picsáknak még én is megfeleltem volna, de mindenkinek ajánlom, aki hozzám hasonló Szűzgörényes helyzetben van, hogy sose adja fel a büszkeségét! )))) Ne feküdjön be az ilyen nyanyászoknak, bármekkora is lenne a kísértés! )))) Ha már a náluk jobbaknak nem kellünk, akkor a legjobb amit tehetünk, hogy legalább az olyan szarokba belerúgunk, akiknek egyáltalán bejövünk! Bár nem nagy kaland ilyen seprűvel járó alkesz banyákba rúgni, de azért az is valami! )))))

© Gibiszer Éva Gikszerbanya                           2020. aug. 12. 11:09

Hú vazzeg te Molnárvezér! )))) Hogy lehet, hogy te, a szextől eltiltott szűzies görény engem vén piás nyuggernek hívol? )))) Azt hittem, hogy 40 éves szűzként már minden pinának örülnél! Legyen bármilyen öreg vagy buggyant! Ilyen idősen mi a fasznak vannak neked ekkora igényeid? Baszki te faszparaszt, ezért most beittam! Kihoztad belőlem az alkoholista állatot! Inkább pijjázok most egy kicsit, utána sepregetek egyet a pszichiátriai intézetem előtt, később meg felülök a seprűmre, mint egy komcsi koronás keleti boszorkány! )))) Baszki te mocskos terrorcsoport alapító! )))) Leiszom magam a sárga földig, végül pedig denevérszerűen repülök egyet némi sepregetés után! )))))

© Szentgibányi pinavíz                           2020. aug. 12. 14:02

Hát Gibiszer Éva, maga egy igencsak bolond vénkurva! )))) Még a gagyi Pinokkiókkal és egyéb bábfigurákkal felvértezett Pál Enikő sem akkora elmegyenge, mint magácska! ))) Azért jó, hogy már tudunk magáról! Legalább van kiről klassz szövegeket írni és azokon nagyokat röhögni! Remélem a közelgő buziháborúban is részt fog vállalni maga! )))) Vezethetné a VI. kerületi légierő parancsnokságot! )))) Annyi hülyeséget tud a jelentéseiben összehordani, hogy minden ép elméjű embernek égnek áll tőle a haja! )))) Tudom, hogy ez az agybaj a seprűn való sok repkedés és ütközés következménye, meg hogy ebből nehezen épül fel a balesetet szenvedett repülős! )))) De akkor tanuljon meg seprűt vezetni, mielőtt legközelebb járműre száll! )))) Különben továbbra is minden háznak neki fog menni! )))) Így is elég kottyant komcsi kotlós, KKK vált magából! ))))) Vén barom szárnyaló szatyor! )))))

© Szentgibányi pinavíz                          2020. aug. 12. 18:32

Elnézvén a latin nyelven írt baromságait, hát ez a sok csattanás bizony elég súlyos traumákat okozott magánál! )))) Pedig mi terroristák már sokszor szóltunk, hogy lépjen rá a seprűn a fékre! De maga csak száguldozik! )))) Szánalmas velejéig romlott vénasszony maga! A sok éves röpködés és alkoholizálás lám megtette a hatását! )))) Horn Gyuszi is azért hordta sokáig a fején azt a merevítő sisakot, mert magácska egyszer a seprűjével nekiment! )))) Maga mindig összeütközik egy fallal vagy valamelyik komcsi pártvezetőjével! )))) Tanujjon meg fékelni! )))))

© Ikládi Eszterka Szilvaszopóska                      2020. aug. 14. 09:18

A webvilágban már megint forrong a lázadás tüze! Amúgy minden híresztelés igaz! A VI. kerületi kapitányságon csakugyan zsidók, cigányok, kurvák és buzik vannak szolgálatban! Vona Csaba a "Miszter Lóverman" melegsegg szerető és Vass Csaba a vassfassz bagoly vinnék a forró homokságot messzi földekre is! Parázslana a föld a lábuk alatt, amerre csak járnak! Mi meg már a régebbi szerzemények vagyunk, a második generációsok! Rólunk már leírták, hogy kiszopjuk a szilvalekvárt meg a zsidósbödönt is! Mióta a nemzeti harcosok telerakták a rólunk szóló népmesékkel a sok faszbúk, gportal és blog oldalt, azóta nem tudunk többé heterónak mutatkozni! Az MNSZ, vagyis az Omnus egy elit nemzeti kommandó, akik szent küldetésnek veszik az ellenünk folytatott küzdelmet! Én nem akarok egy ilyen terrorista társaság elvei szerint élni, ahol a De Novo polip vált az erős és független nő szimbólumává! Náluk az Omnus nemzeti radikális portál oldalán csak úgy pezseg az élet! Naponta többszáz dehonesztálós hozzászólás születik rólunk! Én minden cigánykurvás praktikámat bevetve szerettem volna megkaparintani a terroristák fórumát és letörölni a mentsvárukat! Az utóbbi három évben egy tucat gépet elloptunk a nemzetiektől, hogy ne harcolhassanak többet! De Soros Gyuri bácsi mindig adott nekik új gépeket és így továbbra is tudnak trágákodni! Már megint kijött egy rakás törvénytelen terrorista szöveg! De kitartás! A miénk lesz ez az ország! A cigányok az igazi magyarok!

© Lógok a regulárokkal                       2020. aug. 16. 13:55

A szakértő kurvanyanyák és a buzirendőrök már népszerűek és világszerte híresek! Csak maguknak köszönhetik, hogy magukra haragítottak pár hős hazafit! Aki az Omnus célkeresztjébe kerül, az tönkre lesz alázva! Már több éve harcolunk a zsidók és a cigók ellen, de ekkora fogásunk még nem volt! 2017 előtt még csak a felszínt kapargattuk az ilyen moslékok felfedezésében! De ebben az utóbbi három évben belekerültünk a legnagyobb zsidó és cigány pöcegödör kellős közepébe! Aki nagy névnek számít a zsidó-cigány összeesküvő szubkultúrában, az most mind feltűnik előttünk! Ennek mi csak örülünk, mert legalább van kit alázni! Azt eddig én se tudtam, hogy már a rendőrök között is ennyi cigány és zsidó van! Most már ezt is tudom! Mi az MNSZ-nél, az Omnusnál igencsak nagy tudást halmoztunk fel a szuperterjesztő férgekről! A tudás pedig fél győzelem!

© Szómenős szvéjszvéjszvéj                        2020. aug. 16. 22:03

Mindig is sejtettük, hogy az Omnusz-tagok mindannyian Soros érdekű uniós terroristák! Annyi pénz áramlik hozzájuk Sori Gyuritól, hogy szinte fürdőznek az érmékben, mint a Dagobert kacsa! A nácista szűzrondák jól kicsinázzák Orbáncigó rendőreit! Hálájának jeléül pedig eszméletlenül nagy fizetésekkel dobálja őket a vigyorgó bácsi! )))) Ez bántja a melegrendőrök csíkos szemét, hogy az Omnusz harcosok sokkal kisebb befektetett munkával és teljesítménnyel is megkeresik az ő kecskeszopásaik összegét, sőt még annak a százszorosát is! Jókat röhögnek az írások feltöltésekor és közben még pénzük is van! Sosem lesznek ennyire gazdagok a zsidó és cigó fekvőrendőrök! )))) Azt kívánom Soros úrnak, a magyarság megmentőjének, hogy még sok évig köztünk legyen és pénzelje a terrorista harcosokat jó sokáig! )))))

© Csókfülke 3: A CSOK-támogatások                   2020. aug. 19. 19:35

A VI. kerületi meleg kapitányság hasonló, mint a mellettük lévő iskola! Abban is egy csomó cigány meg zsidó tobzódik, mind a diákok, mind a tanárok részéről! Nem kell tehát meglepődni azon, hogy az ottani dőreség is pont ugyanolyan! Van náluk pár unatkozó löttyedt fenekű kurvanő, aki farok híján nem bír magával! Ikládi azóta növesztett magának egyet, de még így is unatkozik! Van ott még egy kecskefejű Tomika, egy Malinás László nevű Amhair-vendéghajas meleg, egy Stefanik János-féle szopottgombóc stefánka, egy Gyenes Péternek hívott meleg tanítómester és egy Gulyás nevű cigány szóvivő! Csatlakozott még a csapathoz a rogyadozó Lánchídról ugrani készülő Seggszáj Seszták, a Gyenei Ákos, aki egy Uri Geller-hasonmás pöcsifenomén, meg az egész nap ratyirokkot hallgató liberális lantművész, a Lantos Józsi! A köreikbe tartozik továbbá egy volt pufajkás nyuggerkomcsi, Gibiszer Éva, nomeg az ő fogadott lánya, akit felemelt a prostitúcióból, Pólika Pál Enikő, akit a Keleti pályaudvarnál pár éve még közös ketrecbe zártak a murvás migráncs menekültekkel! Azóta ő lett a Gázmúzeum éjszakai teremőre, aki az elgázosított zsidók múmiáit őrzi! No és a sok nyalásért tekintélyt szerzett kis kócos, a Rákos Sáros is ott van közöttük! Az a kis mikrofon frizurás bibsi bige! Ők csinálják a fő műsort! Nagyjából ők a központi melegmag! Mellettük van még húsz-harminc mellékes buzi és leszbi, akiket időnként szintén előveszek és megemlítek! )))))

© Láthatatlan láncok                         2020. aug. 16. 09:13

Ki hitte volna, hogy végül Ránkiszára lesz az idei év Vidékfejlesztési Mérnöke! )))) Egy aranyba öntött méh-potroh, egy Tompor Trófea lett a jutalma! )))) De a karanténos hónapok alatt valóban sokat tett a méhészeti ágazat fejlődéséért! )))) Mondjuk amilyen méhkas haja van a kurvájának, úgy repülnek is rá a méhek rendesen! )))) Közülük is legfőképpen a herék! ))))

© Ránki Sára Bábelszajha                           2020. aug. 16. 13:14

Én nemzeti radikálisokra vadászok, mert egy zsidó-cigány keresztezett rém vagyok és bánt az ő tisztavérű magyarságuk! )))) Nem a kinézetemért, hanem az eszemért szeretnek a VI. kerületi melegek és az Ibolya Tibor féle nőnevű buzis ügyészek! )))) A torony tetején is én állok, mint bábeli szajha! )))))) Újabban HVG cikkekben terjesztem zsidós-liberális nézeteimet! Amellett együtt imádjuk a patkányokat a Kajafás Karafiáth Orsolya nevű hasonmás-kurvanőcimmel! Én vagyok a parlamentarista pártállam grafológus, szopológus és génszakértője is! Odaadó, tehetséges tudós vagyok! )))) Új vezetéknevet választottam magamnak, Rákosinak hívtak eredetileg, de megváltoztattam, hogy fel ne tűnjön a kommunista családi múltam! )))) Így lettem Ráránki! Rárántok az ibolyákra a réten és leszakítom a fallosz formájú ügyész virágokat! ))))) Cigány javasasszony volt a kurva anyám, az apám meg egy rabbi! ))))

© De Novo polipok                     2020. aug. 19. 10:18

Nekem nincs fajelméletem, csak fájlelméletem van (Meine File Theorie), vagyis hogy a buzi, zsidó, cigány rendőrökről minél több fájlt és infót be kell gyűjteni, aztán fórumok százaira szét kell őket küldeni! ))))

Ez a VI. kerületi lütyősereg egy igencsak elhíresült buzik bandája lett! A zsidók adományaiból élő éhenkórász csapat már meglehetősen halad a világhírnév felé! A szokásos évvégi zarándoklatom során néhány embernek postán is bedobom majd szövegeiket és polgári képeiket! ))))))

Magyar harcosaim, ti is függesszétek ki mindenhova a buzik és banyák képeit és a róluk szóló hozzászólásokat! Ha mindenki csak 10 darabot ragaszt ki naponta, akkor máris sok helyre felkerülhet! )))) Színházakra, iskolákra, orvosi rendelők várójába, buszokra, vonatokra! Csak a fantázia szab határt a dőrebuzi és zsidóbanya adatok terjesztésének! )))) A tapéta ragasztó meg nem tétel! ))) Csak annyi lehet a gond, hogy az őszi esőzések során a sok nyomtatóval gyártott fotó elmosódhat és így a Gibiszeres és Ránkis banyák képe még a valóságnál is rasnyábbá válhat! ))))
 


2020.10.30. 15:40
898798665


© Boronakorona                       2020. aug. 13. 15:39

A VI. kerületi meleg kapitányság a magyar emberek elleni bűnelkövetés melegágya! Van ott minden, ami bűncselekmény! Bunkó cigányok tobzódása, rendes magyarok elmebeteggé és bűnözővé nyilvánítása, személyes adatokkal való visszaélés, mások gépeiről ellopott privát képekre való faszverés, húgyos piszológus banyák általi drogkereskedelem, satöbbi! A VI. kerületi polgármester, az a Soproni Szabadmadár melegecske is mindjárt rárepül erre a sok hozzá tartozó köcsögbuzira! ))))))

© Dájszon gömbje                     2020. aug. 15. 09:33

A dőreségi melegek a Molnár görénnyel élik ki ferde hajlamaikat! Jellemző rájuk, hogy ilyesmire vetemednek, hogy még egy gyerekszereplőt is bevonnak aljas buzi játékaikba!

Most már minden kétséget kizáróan bizonyítható, hogy néhány magát rendőrnek kiadó zsidó és cigány bunkó folyamatosan betör magyarok lakásaiba, hogy velük szemétkedjenek! Ellopják a számítógépeiket, rátesznek általuk kreált faszságokat, aztán rájuk varrnak minden szart! Igyekeznek minden becsületes magyar ember tekintélyét sárba tiporni! Hozzánk az Omnus terrorcsoporthoz már többen fordultak a VI. és XI. kerületi álrendőrök által megrontott személyek közül! Felhívom a magyarok figyelmét, hogy kezdjenek minél többen harcba a VI. és XI. kerületi buzirendőrök ellen! Az ország jövőjét teszik azzal kockára, ha nem tesznek semmit az egyre jobban elharapódzó zsidó- és cigányszenny ellen!

© Rafiki támadása                        2020. aug. 05. 13:38

A dőreségi köcsögök és a kurva nyanyáik csúnyán bevégezték! Őket már csúcsra alázták a nemzetiek! Még ez a Radairosseb Sárika vakkant néha pár HVG cikkben és terjeszti ott a zsidóságát! Valamint kifejezi Karafiáth Orsolya iránt érzett leszbikus imádatát! Rajta kívül tényleg mind eltűntek és befuccsoltak! Ők valóban a csődtömegek bandája! Szerintem személyesen a Gyurcsótány engedte ki őket még 15 éve az elmegyógyintézetből! Főleg azt a húgyos Gibiszer nénikét! De a Pálinka Enikő, az az alkesz Erkel banya se semmi! Tuti, hogy azóta is átkozzák a pillanatot, amikor 2017-ben ujjat húztak Molnár görénnyel és terrorista kommandósaival! Az nekik a legrosszabb, hogy olyanok győzték le őket, akiknek se diplomája, se magas társadalmi státusza, se sok pénze nincs! Bizony ezek a nagy terroristák nyolc általánossal vagy még azzal sem rendelkező senkik, akiket ők a "tanult értelmiségiek" magasról lenéznek! Mégis egy ilyen iskolázatlan nullákból álló csapat győzedelmeskedett felettük! Ez számukra a totális megsemmisülés! A vörös cionisták, álrendőr gennyládák, ügyészségi idióták szégyenteljes bukása!

© Eilish enyelgők                 2020. aug. 05. 16:02

Az a baj, hogy a sok bödhösbanyha lenézi a kisembert, pedig józan paraszti ésszel néha többre megy egy harcos, mint az anál-akadémiával és a zsidós diplomával! Valami hasonló lehet a szemléletük, mint az Én a robot filmben, hogy "Szarunk a kisemberre!" (Shitting on the little guy)! )))))

© Nyakunkon a denevérválság                  2020. aug. 17. 22:35

Mi már tudjuk, kik baszkodták a veronaiakat, meg a hajókázós koreaiakat, meg hogy kik próbálnak denevéreket rakni a Hableányos hozzátartozók hajába! Ők maguk a dőreférgek! Bruhaha! Ők a magyartalanok csinálták a sok szemétséget, aztán megpróbáltak mindent egy magyar szűzre rávarrni! Molnár volt számukra Jakab, a jakobinus kecske! A kecske-jelkép hordozza a pogánycigány hiedelemvilág minden bűnös gondolatát, ezért akarták a színesbőrűek az összes bűnüket Molnárra vetíteni! )))))

© Gulyás István szónokcigány                    2020. aug. 19. 08:06

Mi cigányok nem is vagyunk pogányok, nagyon is hisszük az istent, a zsidókét! Csak mondom, hogy mióta Kecskés Tamás Palikfőnök beengedett minket, színeseket a VI. kerületi melegségbe, azóta kecseges keresztelésben és metélkedésben részesültünk!

Németh Sándor tanítóm is azt mondotta, hogy a denevérvírust meg kell rúgdosni imával és ha mi hívő cigányok sokan egyidőben rúgjuk a denevért, akkor az ilyen klerikális kinyilatkoztatás majd elementális erejű eredményekre vezet! Ja és novemberre-decemberre már meglesz a lehallgató nanorobotokkal felszerelt vakcina és akkor már nem fog kelleni az általam becsempészett villanykörte a lakásokba! )))) Nemsokára testen belülről hallgatjuk ki a rasszista radikálisokat! )))))

© Vezessünk bele, vissza az életbe - Űrdongó dala                    2020. aug. 19. 09:11

Nálam is mindig bezsongott a Gulyásos majom! Folyton illegette a Kecskés Tomi által picire metszett farkát, utána meg hátat fordított és a seggét billegette! Ez volt nála a termékenységi melegtánc! ))))) Utána meg egy lehallgatós villanykörtét adományozott nekem, mert annyira rámizgult, hogy még a fürdőszobában is hallgatózni akart utánam! )))) Ebben a pár évben állandóan vissza kellett vernem a próbálkozásait, mert folyamatosan homokozni akart velem a nagy bölcs filozófus! Nagyon türelmetlenül nyomult rám a Gulyás lángos köcsögje! ))))

© Ikládi Eszterka Szilvaszopóska                                         2020. aug. 15. 10:55

Mi a VI. kerület barnaszínű melegjei jól kitaláltuk ezt a tervet, hogy elhíreszteljük magunkat a fórumokon és az egészet ráverjük a görényre! Ahogy a cigányos, zsidós furkósfaszokat is ráverjük a transzikuláris képeire! Mi, a leszbikus kurvanő részleg tagjai pedig saját farok hiányában a 60 centis láva lámpákat mozgatjuk az ágyékunk tájékán, amikor csak egy "Tölténykirálynős" Molnár képet meglátunk! )))) A magyar transzigörény megy majd a börtönbe helyettünk, a magyartalan állatfajok helyett! )))) Ez a félig görény, félig kecskelábú szatírlény egy igazi aljas MNSZ radikális! A Magyar Növendék Szopósoknak ez a rövidítése! )))) Bár mostanában Omnus néven próbálják magukat "amerikánosítani", de régen még MNSZ voltak és az MNA-val, a Győrkös szervezetével egy időben indultak el a rendőrölő gyilkosok! De kitaláltuk, hogyan végezzünk velük! Úgy rendezünk mindent ezeken a weboldalakon, mintha a Molnáros Gyilkosok próbálnának piszkolni minket, a nagy cigányos őrmestereket, pedig valójában mi csináljuk, csak görénynek tettetjük magunkat! )))) Jókat röhögök a görényen, a többi szar magyar Omnus fehéren és a röhitől lecsúszik a cigányszemüvegem! ))))

© Godtól kapott bod                         2020. aug. 19. 09:14

A VI. kerületben jó kis meleg társaság jött össze! Mind buzi és magyartalan! Seszták is jót röhög Lantos haverján, mert tudja, hogy csak elősegíti a cigányzsidóország, a Dzsipszidzsúdea létrejöttét! Most így a 100 éves Trianon alkalmából eldöntötték, hogy a megmaradt országot is elveszik a magyaroktól! De majd mi kicsináljuk őket! A sok buzi csak hajtja a vizet a molnárok malmára! A molnárokat tényleg csak a búza, a melegvíz folydogálása, meg a meleg passzátszél fújdogálása érdekli! ))))) Forogjanak csak azok a lapátos vitorlák! ))))

© R2K (A Rear-2000 seggprobléma)                       2020. aug. 21. 08:55

Hú de sok dőreségi faszköcsög van itten! Az utóbbi hónapokban is mennyi ártatlan magyart rabosítottak a cionista kékgecik, csak mert a zsebpiszok zsarnok Orbáncigót, vagy ezt a denevéres nagy kamut valamilyen módon véleményezték! Hamarosan az egész világ rá fog jönni, hogy a Korokamu a Holokamu utáni legújabb zsidó ármány és hogy csak kísérleti alanyok voltak a lakásaikba bezárt emberek!

© FEAST - A FALÁS intézménye                            2020. aug. 21. 09:13

Sajnos nem jó dolog kimondani, hogy a koronadenevér nem létezik, mert akkó jön hozzád is házkutatni a buzisereg! És aztat se jó kimondani, hogy az országot egy mélyköpésű cigánytörpe irányítja! Egy nácigány hungaricum O5G gecike, aki szintén egy "szuperfejlesztő" sugárzó cigóka! Lassan nálam is tiszteletét teszi majd valamelyik VI. kerületi barnameleg vagy a Lakatos Tibor cigóezredes és a többi szoperatív szupertörzses! Elmarasztaló írásaimban már én is sokszor lekicsinyeltem miniszterünket! ))))) Bár akkoriban még nem találkoztam Guzsabazsa vénköcsöggel, aki még törpébb is, mint Orbán! ))))

© Egy időtlen hősnek szeretnie is kell                 2020. aug. 21. 11:04

Mivel a kémkedős villanykörte annyira nem vált be, ezért a zsidó és a cigó összeesküvők úgy döntöttek, hogy az egész világot karanténba zárják, hogy a webkamerákon át figyeljék őket! Nem is tudom, hol láttam ilyet utoljára, amikor egy kitalált fenyegetés miatt próbálták valakik egyesíteni a világot! Ja, már tudom! A Watchmen-ben az Ozymandias volt az a fasz, aki ezt kitalálta! Az is a dőrékhez hasonlító buzi volt, mert volt a gépén egy "boys" mappája! ))))) Eme denevéres kamufasság miatt rengeteg hónapig a saját lakásuk börtönébe kerültek és még a következő "hullámok" során újra odakerülhetnek a szegény bekamuzott emberek!

© Borona figyelő                     2020. aug. 21. 12:33

A VI. kerületi köcsögség mostanra már átcsírázott a XI. kerületbe és egy csomó másik kerületre is átterjedni láccik a "dőreség köcsögség" néven ismert meleg "boronavírus" betegség! ))))) Ez a vírus minden dőreségi dolgozót összeboronál egymással! Ha igazak a pletykák, akkor rövidesen az ország minden rendőrőrse boronált köcsögökkel lesz tele! ))))

A nekünk nyilatkozó járványügyi szakember, Müllergörény Cecília szerint a melegvírus ellen az is hatásos lehet, ha MEGÖLJÜK az ilyen denevérkóros tüneteket mutató melegeket! )))))

© Lemon Husk - A citrom héja                     2020. aug. 21. 17:01

Azt csinálják, hogy ellopják magyar emberek gépét, aztán azokat használják sajátjukként a zsidó kapitányságon! Ahelyett, hogy vennének maguknak saját gépeket, a magyaroktól lopnak! Most egy nagy nemzeti összefogás keretében egy országos internet háborút hirdetünk meg ellenük!
 


2020.10.30. 15:38
49494848


Éljen minden idők legjobb hozzászólása, a 2018-as "Lovagálom"! De idén júliusban is született egy kiemelkedő minőségű hozzászólás, amit azóta mi már csak úgy hívunk, hogy "Mittudomééééén"! )))))
 

© Kábelharapó Abominésön                           2020. júl. 22. 17:28

Oszt mit kutatnak ezek a szarok? Talán bántja azt a tetves homóhályogos szemüket a Magyar Igazság, vagy mit tudom én?

Nemzeti radikalista, hungarista értékeket valló embertársaim!

Országos internetes harcot hirdetek meg a Seggszáj Seszták, Veteményes Konstantin, Lantos Langyos nevű buzeránsok, meg az egyéb ilyen elbaszott neveket viselő cionbérlemények ellen! Magyar népünkért, hazánkért és nemzetünkért, a Szent Fehér Magyar Értékek megőrzéséért!

Mert a ferdekeresztes Magyar Koronát nem teheti tönkre a ferdefaszú zsidós Denevérkorona!

A gyogyónénék által bedrogozott-becuccozott főbuzik az utóbbi években tényleg túl messzire mentek! A Lanti Langyi, a Joe Minstrel is mit házkutat itten? Talán egy ilyen ministráns pedópapnak bántja a szemét az Omnus portál és nemzeti harcosainak világa, ezért jön olyanokhoz, akik kapcsolatba hozhatók ezzel a szent magyar radikális terrorszervezettel? Meg a "koronát" is hurcolja magával! Amerre jár, a környezetében mindenki megkapja tőle a denevérkórságot! Egy igazi "szuperterjesztő"! Állítólag nagyokat néz házkutatás közben, mindig megáll a szoba közepén és percekig hosszasan bámulja a magyarokat! Ez olyan "megkoronázós-megbabonázós" nézés lehet! Talán a házkutatások során szerzi be magának a fiatal fiúkat? Két éve is seggbe akart kapni egy 40 éves, de 15-nek kinéző szüzet! Ő volt Macaulay Culkin, vagyis magyar nevén Molnár Ferigörény! A mai Kaleta Gáboros időkben nagyon kell vigyázni az érintetlen értékeinkre, a gyermekeinkre! A 40 éves Ferigyermekek is ide tartoznak!

Mindenkinek azt ajánlom, hogy ha a nemzeti radikalizmus, a koronakamu-tagadás vagy más okokból házkutattak nála a pedofil dőrebuzik, akkor juttassa el hozzánk a nála házkutató férgek nevét és egyéb infóit, amennyit csak megtudott róluk, hadd szerepeljenek ők is ebben a nagy mitológiában, amit mi létrehozunk! Ha pedig egy tehetségesebb tollforgató, akkor ő maga is írhat pár vicces szócikket a buzikról!

© Cerva Kurva Munkaruha               2020. aug. 13. 20:34

A miénk a legjobb terrorcsoport! A sok szarfaszember a mi harcosainkkal kezdett és vesztett! Nem tudhatták, mekkora hatalmas erők vagyunk! Nagy lebőgés nekik, hogy még a nyolc általánosos segédmunkások is többet érnek náluk! Ilyen a tanulatlan, csiszolatlan gyémántok győzelme a túlcsiszolt hülyék felett! Aki magyarellenes idegenszívű, az jobb ha eltakarodik az utunkból! Különben úgy jár, mint a VI. kerületi cigányzsidó banda, meg a Ránki Sára nevű cionkurva, ez a kazalfejű agybajos siratóasszony!

A nemzeti ellenállás nehéz küzdelem! De még mindig jobb, mint a Talmud, Mammon vagy Németh Sándor szent akarata szerint ugrálni! )))) Éljen a magyar felszabadítási front!

https://imgur.com/a/lvEhMBs

https://imgur.com/a/jRzDtZU  

https://imgur.com/a/HwtZJZU  

https://imgur.com/a/bA5pLjq

https://imgur.com/f3bu4fm

Ez a szimbólum a mi terrorszervezetünk jelképe! Van itt kék Omnusz, sárga Omnusz, elektromos Omnusz, éjszakai bevetéses piros Omnusz, mindegyik terrorista harcos válassza ki azt, amelyiket a legszívesebben kitűzné magára kokárdának! )))))

Molnár görény évekig titokban építgette a mozgalmát, de a dőreségi melegek miatt egy ideje számüzetésbe kényszerült! De a háttérből még mindig ő irányít és továbbra is ő a legnagyobb, legnagyszerűbb OMNUS terrorvezér!

https://imgur.com/a/Dcd2Q14

Itt van az Omnus alapítója, az Omnus-logó megalkotója, a tehetséges jelkép-dizájner, Molnár Ferigörény! Rettegnek tőle a dőreségi köcsögök és a kurvasági szakértők, mert tudják, hogy ha vele találkoznak, akkor azonnal híres celebekké válnak! Molnár görény már több tucat rendőrnevet és piszológus banyanevet szerzett az Omnus számára! Mindegyik mocsoknak kipicsázás és lealázás lett a jutalma! Neveiket már ismerik és köpködik a forradalmárok!

A tetves rendőrférgek pár éve a fogdájukban lévő tudatmódosító csapvízzel próbálták megmérgezni a vezérünket! Isten áldja a politikai gyilkossági kísérlet túlélőjét, Molnár vezérgörényt!
 


2020.10.30. 15:38
8776789789879


Ez az Alludálók múltba révedő és egyszerre a jövőbe is tekintő epizódja! Sokakat csak az ilyen nagyobb időszakokat összefoglaló, lényegre törő buziságok érdekelnek! )))))))

Végre közhírré lett tétetve egy csomó rendőrbuzi és kurvageci! Már azt is tudjuk, hogy hívják a zsidó kurvát, amelyik fórumok százain vadászik nemzettestvéreinkre! Az a neve, hogy: Ránki Sára nyálki nyálka! )))))

Mi az Omnus terroristái az elmúlt három évben egy egyedülálló köcsöggyűjteményt alkottunk! Rengeteg rendőrbuziból és ügyészségi kurvából híres szereplőt csináltunk! Sokan lesznek, akik magukra ismernek majd a meleg beírásokban, röpiratokban!

Ezek a tetvek elkövették azt a hibát, hogy bejöttek oda, ahová nem kellett volna, az internetes náci harcosok és Molnár görény birodalmába!

A nagy híresztelés elszabadult a dőreségi mocskokról, a kiberterroristák 2017 óta többezernyi írást és képet készítettek róluk, amelyekben köcsögbuzinak, öregbanyának, kommunistának vagy más alantas lényeknek ábrázolják őket!

Mostanra már megsemmisültek és romokban hevernek a dőreruhát viselő ezredrangú bűnözők és pszihóbanya alattvalóik! Ellenben a vezetőnk, a büszke magyar ÖRÖKSZŰZ lázadó, Molnár Ferigörény, az örökké fiatal kis hős továbbra is hirdeti az igaz magyar radikális eszméket!

Reméljük, hogy egy nap a sok buta zsidó-cigány álrendőr és gecibanya meghajol majd az itt felhalmozott sok tudás előtt! Ez történik, amikor pár honfoglaló szándékú moslék a magyar nép harcosainak próbál ártani! A sok aljas és primitív tetü náluk sokkal magasabb erőkkel kezdett és vesztett!

Ezek az oldalak örök időkre meg fognak maradni, az Internet Nagy Őre, az INTERNŐ az internet létezésének a végéig meg fogja őket tartani, csak azért hogy 20-30 év múlva is a rendőrbuzikon röhögjenek a netre látogatók! Talán addigra több millió olvasónk lesz és mindenki hatalmasat röhög majd az ilyen zsidóbirka meg zsidókecske IQ-val rendelkező cionista embereken! ))))

© Köcsögség a kolera idején                  2020. aug. 15. 13:17

Itt vannak a híres buzisok! Kizárólag azért népszerűsítjük őket a Nemzeti Radikálisok között, hogy kutassuk és feltérképezzük az Erec Israel (Erektusz Zsidajok) földjének és ócska küldötteinek életideológiáját! Így ismerjük meg a metszett mételyezők aljas világát!

https://imgur.com/a/d579AwA

Láthatók a képen a kínai buzisok által összeboronált dőreségi köcsögök és leszbikurvák!

Malinás László Marináltmeleg, Kecskés Tamás mekegő kecskecseg, Gyenei Ákos melegi tokmányos, Ránki Sára Bábelszajha, Hornyák Olivér etikus és etnikus cigányhacker, Prim Roland hétszeres szopó- és szumóbajnok, Gulyás István szónokcigány, Lantos József ministráns lantművész, Seszták Dániel seggszáj optikus, Töfi a harci disznó és Ikládi Eszter a Szilvaszopós! Legalul pedig aki ezt az atlaszi terhet megtartja: Gibiszer Éva zsidóbanya!

Ők a VI. kerületi és a miskolci melegség legnagyobbjai! Hamarosan még több összeboronált buzit és leszbit fogunk bemutatni!

Népszerű melegbanda lett az övék! Már a net csaknem minden oldalán leírták buzulásukat!

Oszt egyre csak jönnek házkutatni ezek a patkányok! Ezzel csak azt érik el, hogy egyre többnek megtudjuk a nevét és befűzzük őket a meleges mitológiába!

A dőreségi buzikról szóló hozzászólások gyűjteménye hamarosan megjelenik könyvesített formában, a Megvető Kiadó gondozásában! Legalább kielégítik a sznobosabb beállítottságú melegek magaskultúra és irodalmi élmények iránti igényeit!

© Goldenbugok öröksége (Űrdongónak ökörsége)          2018. nov. 17. 12:44

Mondok egy illusztrációs mesét a VI. kerület álrendőr melegjeiről! Bár a részükről ez csak egy afféle "Knightmare", egy Rémes Lovagálom, de attól még telitalálat! )))) A segglovagok álma! ))))) A kopasz cionista vezér, dr. Kecskés Tomi kiadta meleg seregének az ukázoidot, hogy írtsák ki MNSZ fénylő fórumát, a magyarság utolsó bástyáját, hogy a magyarok földjén jókora kipás és romungró bakugró állatok garázdálkodhassanak! Itt új magyar nép lesz bevezetve, kaftános és romános népekből összegyúrva, új országuk neve pedig lészen Dzsipszidzsúdea! A magyar harcosokat eltörlő mocskos cigányoknak kiadós Tomcsiszopás lesz a jutalma! A kakiruhás melegek együttes erővel vetették bele magukat a virtuális náci világba! ))))) Megálmodták, hogy övék lesz az MNSZ fórum forráskódja! )))) Gulyáska, Sesztákka, Ikládika és más diló-digó cigányrendőrök indultak a harcba érte! Valamint a fehér nép árulói, mint Lantoslangyos is útnak indultak hősi MNSZ ellen! Céljuk megszerezni a dekripciós kulcsocskát, aztán annak birtokában leszopni a kopaszfasz Kecsketamás zsidócskát! )))) A Palik Lacis zsidókecske által nagy meleg szexet reméltek az MNSZ megsemmisítésétől! De nem számoltak egy 40 éves szűz faszival! ))))) A görény a szűz faszával meglendítette őket, ők meg a "pöcséshullám" lökési energiáitól megtántorodva elszállingóztak a picsába! ))))) Ő egy olyan radikális harcos, aki a magyarellenes férgeket basztatja már évtizedek óta és őket is felvette ellenségeinek hosszú sorába! ))))) Utána szólt csodálatos MNSZ-eknek, hogy plakátolják ki a teljes magyar webvilágot a sok patkánnyal és műveljék eme nemes cselekvést az internet létezésének a végezetéig! ))))) Legyőzettek és doxxolva lettek a dőreségi bunkósbotok! ))))) A doxxolás az igazi névvel-képpel ellátott dokumentumkészítést, megszégyenítést, kipicsázást jelenti! ))))) Most már nemcsak az MNSZ oldalán, de honlapok százain, blogbejegyzések millióiban röhögik ki a sok barnabőrű rendőrpatkányt és fehérbőrű szopósaikat! )))))) Na annyika! )))) Ez volt a VI. kerületi melegek valóra vált, nagy lovagias rémálma! ))))

 


2020.10.30. 15:36
7987866© Délutáni dilájtok                   2020. apr. 04.  10:09

Szerintem is jó lenne, ha visszatérne az Omnus oldalára a Desnyó-sztorivonal, még ha csak egy rövid időre is! ))))) A 2017-es év meghatározó alkotása volt a "Desnyó a csavargó" című alrovat, amelyben a Primitív-család testvérpárjának viszontagságai és Töfivel való iszapos bírkózásai kerültek terítékre! ))))) Az még Munnáris görény, az alapító harcos fáradtságos munkájának gyümölcse és az Omnus-írások egyik gyöngyszeme, értékes alkotás, ami így pár évvel később is megállja helyét, pontosan annak a meleges bájnak köszönhetően, amit itt mindenki szeret! )))) Ráadásul a magyar lakosság is jobban tudná ma már értékelni, mint 2017-ben, amikor a buzisztorikat sokan a weboldalakról csak törölgették, mondanivalójukat nem értették! )))) De a "Házasodna a gazda" és hasonló műsorok sikere nyomán a mai nézők már sokkal nyitottabbak lettek a vidéki életre és a háztáji jószágokkal való hempergőzésre! ))))

© Talán ez egy gátőr, talán ez egy lávör           2020. apr. 04. 13:29

Hát baccki akkor én még mindig 2017-es szinten vagzok és azzal vagizok! Nem érdekelnek az olyan vidéki gazdász köcsögök, akik rokoni kapcsolatban állnak a disznajaikkal! Prim Roland meg egy bunkó paréj buzika! Primitív-ről rövidítette le a nevét ez a disznópapa! Meg is látszik rajta! ))))) Elment az afrikai Cape Town-ba, Köpenyvárosba melegedni! Azt hitte, hogy az afrikai bográcsokban kotyvasztott táptól nagyobb köcsögsége fog termelődni! )))) De csak a hasa hízott tőle csüngősre! ))))) A feje kicsi maradt, a teste túlnőtte! )))) Kilógott a hasutas köldöke! ))))

© A holnap bábjai                2020. apr. 04.  13:55

Tudod akit te bunkónak nevezel, az egy olyan méltóságos melegember, aki sokat segített abban, hogy 2011-től 2017-ig egészen eszméletlen sporteredményekkel gazdagodjon a meleg sportszakma, a Golden Blow Bournament! )))))

Egyébként felemelő volt látni, hogy végre 2020-ban az igazi értékekre is vevők az emberek és a média! Ez lesz a modern mitológia, amiből tanulhatnak a gyerekek! Tényleg sokat harcoltunk, hogy jó nagy és terjedelmes legyen a melegmítosz! )))) Ha keményen dolgozol és nem riadsz meg a kihívásoktól, akkor előbb-utóbb meglesz a jutalmad! )))))

Roli pedig igenis visszatér a szereplők közé és a XI. kerületi köcsögség tékozló tagjaként seggbebírkózza az ellene felsorakoztatott vadonatúj VI. kerületi melegeket! Töfi a háborúsdisznó ("warthog") is rendszeresen átvizsgálja majd a bugyogók alatti vastag területet! Ők ketten felverik majd az összes zsaruellátós segget, mint a légkalapács! Úgyhogy én az MSZP régi himnuszát idézve aszondom, hogy óóóóó igen-igen! Igenis Roli 2020 őszétől újra a meleg főszereplők egyike lesz! Ez bizton állíthatom, mivel én vagyok a melegség sztorijának a központi dramaturgja! Úgy lesz, ahogy én mondom, a meleg balladákban minden úgy történik majd, ahogy én akarom! ))))

© Enyelgő Eilish              2020. apr. 04. 14:41

Roli visszatérésében az afrikai földrengés is közrejátszott! )))) Ha az nem rengette volna meg a földet és a föld nem dobta volna ki magából a buziseggeket, akkor Roli még mindig Afrika földjén melegelne! ))))) Mostantól Primkó Rolka a XI. kerület nagy hadászati köcsögje lesz!

©  Múzeumi tárlatvezető             2020. apr. 05. 11:55

Molnárgörény, a Begyűjtő ismételten egy kivételes karakterekkel tűzdelt, remekbe baszott csapatot vett górcső alá! Milyen érdekes, hogy mindenki, akivel Molnár valaha is összeakadt életében, később híres, buzis szereplő lett! Így jártak a dőremelegek is! Nézze csak mindenki, hogy milyen remek buzisok! Biztos vagyok benne, hogy elődeikhez hasonlóan a sok köcsögkopó is élni fog a lehetőséggel, hogy felpezsdítse a közéletet! ))))

© Aqua Vitae az édesvizi élet              2020. apr. 06. 08:55

Mindenki azt mondja, hogy annyi buzis írás van, hogy nem is tudják mindet végigolvasni! )))) Pedig igazából nem is olyan nagy terjedelmű a melegsztori! Mégis ez a pár aprócska mondat romba döntötte az álrendőr bandát és szenilis agyturkász kedveseiket! ))))) A nemzeti hősök elérték a céljukat! )))) A meleg dőrék csak sunnyognak és sompolyognak magukban! )))))

© Egyéniséget belevivő                           2020. apr. 06. 09:12

Én olyasmire várok már piszkosul, hogy visszatérjen közénk a legnagyobb forma, a Görény terrorista, a legkiválóbb neccharcos, a legeslegjobb! Az egész Omnusz alapító tagja! Itt most egy ideje csak "hamisítvány" görények szólalnak meg! Piszokul várom már, hogy felcsendüljenek a harci dallamok és az igazi Munnár görény újra terrorban tartsa a webet és leoltsa a világot! Az a féktelen tombolás, ami az ő szövegeiben van, az valóban egy követendő példa az MNSZ és Omnus katonái számára! Egyszer még visszatér közénk a Szélmalom Görény, az egész terror-mozgalom elindítója! Már előre libabőrös vagyok!

© Tarlós és Talapácsos             2020. apr. 06. 09:37

Már tényleg bármerre megyek a neten, mindenhol a buzikról szóló írásokba akadok! Elképesztően sok helyen lehet olvasni a buzikról és kibaszott sok buzis írás született mán mostanra! Engem is meglepett, hogy mennyi összegyűlt a "korsós kegendákból"! Olvasom őket itt és még sok helyen! Futótűzként terjednek a meleg kegfejek! Egyre több oldalon megtalálhatók és megismerhetők a kopperszopper koccos buzik! A nőik pedig a "szivárvány szivornyák" alegysége! Fellációs Flóra, Ikládi Eszterga, Pál Encika, Gibiszer banya, Ránki Sarkika! A Ránki ráadásul a szivárványnők főnöke! Az elgázosított nagypapi és nagymami miatt lelki traumát elszenvedett zsidó és cigány asszonyok összefogtak, hogy közösen győzzék le az Omnus náci terrorszervezetet! Figyelmeztetni kell mindenkit, hogy a VI. kerületi cionista hordák nemzetiekre vadásznak!

© Talán ez egy gátőr, talán ez egy lávőr               2020. apr. 06. 14:19

Én személy szerint nagyon rajta vagyok a melegsztorikon, szinte az összeset elolvastam, a "dőreség köcsögség" kifejezést pedig azóta már gyűjtőfogalomként használom a zsidószopó rendőrférgek jellemzésére! Sokszor még akkor is az itteni írásokon röhögök, amikor nem vagyok netközelben, annyira élénken él bennem némelyik innen való remek szöveg! Elképesztően lealázták itt a dőreségi melegséget és a piszológus banyaságot! Ha egy igazi magyar nácinak eszébe jutnak a róluk leírtak, akkor nemcsak kurvára elkezd röhögni, de még a földön is fetreng a röhögéstől és nagyokat kurjant közben! A rendőrmelegek arra születtek, hogy minden magyar radikális kipoénkodja magát rajtuk, valamint hogy levezesse a dühét és igazi magyarságtudatát ezeken a hazaellenes figurákon! A pisziáter alkesz Gebaszkurva szintén a közröhej tárgya lett! Annyira híres és legendás lett, hogy manapság a legkoszosabb kocsmákból is kizavarják, mert olvasták róla, hogy pár pohár után mindent összehugyoz és árvizet okoz! Szerintem ebben a percben is repül a seprűn egy pálinkás hordóval a hóna alatt! )))))

© Csillagközi csökevények                 2020. apr. 07. 13:11

Van, amikor az ápoló sokkal betegebb, mint az ápolt! Ez igaz Gibiszer Évára, Palkó Picsára és a többi kurva boszorkányra!

Itt az Omnus terrorista írásokból kiderült, hogy vannak elmegyenge némberkék, akik a piszológus-grafológus szakmákban jáccák a nulla agyukat! Még annyi eszük sincs, mint az átlagembereknek! Mégis ők döntik el, hogy ki az elmebeteg és ki nem!

Mi három ilyen csődtömeg luvnyát ismerhettünk meg a VI. kerületi köcsögbanda jóvoltából! Közülük első a Rákos Sáros, a liberális glosszárius tanító! A második Pálinkás Encida, a cidázó alkoholista! Végül harmadiknak a Gebaszos banya, aki jogosítvány nélkül röpköd a seprűn! De talán lesz alkalmunk még többet is felcsípni ott a Keleti pályaudvarnál, ahol általában a fajtájukba tartozók gyülekeznek! A migráncsmencik kedvenc pályaudvari búvóhelye, a bibsik által épített Aréna Mall, valamint a zsidajripacsok által gyakran látogatott Erkel színház olyan szentháromságot alkotnak, amelynek a háromszögében kiemelten magas előfordulási arányúak az ebbe a típusba tartozó satrafapicsák! )))))

© A holnap bábjai                    2020. apr. 03. 09:22

Amióta 2017 augusztusában először feltűntek a buzik, azóta folyamatos harcban állunk velük! Sunyi, bunkó őrfaszmesterek és Ikládi-szerű nősténykurva rébékek támadtak minekünk! Milyen szánalmas, hogy ők maguk a cigány és zsidó rendőrférgek basztatják a veronaiakat meg a koreaiakat, aztán a rendes fehér magyarok között keresnek rá bűnbakot! Nagy hibát követtek el ezzel! Sikerült pont Molnárt elővenniük, aki évek óta az internet egyik legrettegettebb figurája! Láthatták volna, hogy hány rohadékot rakott már ki a webre az évek során! Csak azt érték el ezzel, hogy ők is a célpontjai lettek! Most már róluk is születnek csodás írások és képek! Rákerültek Molnár, a Kollektor listájára!

© Ezért nem tudok a kúlgenggel hengelni                 2020. apr. 03. 11:30

Molnár Ferigörény minden törvény felett áll! Szórakoztató-mulattató figura, különleges születési és örökszüzességi előjogokkal! Aki elérte a 40 feletti szüzességet, az megérdemli, hogy rá ne vonatkozzanak a hagyományos társadalmi törvények! Emiatt olyanokból is gúnyt űzhet, akikből egy normál átlagpolgár nem merészelhet! Ő egy udvari bolond, de egyben nagy magyar harcos is, úgyhogy egy udvari Botond! ))))

© Ránki Sára Bábelszajha               2020. apr. 07. 16:18

Molnárral az a gond, hogy aki szembe jön vele, azt kipakolja a netre lealázó írások és vicces fotók formájában! Régen csak az osztálytársaival, ismerőseivel és szomszédaival csinálta ezt, de most már nagy magasrangú személyekkel is csinájja! Két évvel ezelőtt én magam is találkoztam a Molnárral, aki ezt a megismerkedést rasszizmó hozzászólások százaival honorálta! ))))) Kőbe vésett engem és pár kollégámat, kirakott minket pár köcsögös oldalra, hogy örökké ott maradjanak a rólunk szóló mocskolódások! Hibernált és karbonba fagyasztott a terrorista oldalakon! Mózesos kőtáblákba kerültünk, báccki! ))))) Borostyánba ragadtunk, mint a dinóvérrel töltött szúnyogok! )))))

© Szekercés szakadárok            2020. apr. 07. 16:31

Az agyhalott Ránkisára sokszor hangokat hall! Azt hitte, hogy a Hősök Terén a honfoglaló vezérek szobrai szóltak hozzá! )))) Pedig csak Bryan Adams volt! )))) Húvazzeg te szalmafejű hölgyike! Mutasd meg nekem, hogyan kell szeretni szobraidat! ))))) Talán pár órányi Töhötöm-szeretés után nem sértegetnéd annyit az ősmagyar fórumozókat! )))))

© Ránki Sára Bábelszajha               2020. apr. 07. 16:57

Ne zavarjatok véges lények, pont amikor elkezdtem híres interjúalany lenni! )))) Most éppen toppon vagyok! A hvg sztárja vagyok! Bizony! ))))) Az én elhatározásom végleges, a lelkem Trigoné, a pokol nagy uráé! A ti értelmetlen nemzeti locsogásaitokba nem megyek bele! Néha magyarnak tettetem magam, hogy könnyebben beépülhessek a gyilokharcosok közösségeibe! Megtévesztésül gyakran értekezem a hét vezér szobraival a Nősök Terén! Mindeközben az én mennyei próféciám a meleg bölcsészek és szadesz-szajhák szava! Pánglossziárusság az igazság! Éljen az értelmiségi élet, a diplomás zsidókurvák világa! Hú baszki Molnárvezér! Agyhalott az te vagy és a MEGDOK meleg dokumentumokat terjesztő Omnifika véglényeid, de ti aztán nagyon! Húú! De még mennyire! Baszkika! )))))

© Pál Enikő Palkópicsa                2020. apr. 07. 18:11

Molnárból akár egy pisziáter agykutász is lehetett volna! Hasonlóan elmebeteg, mint mink, csakhogy az ellentétes oldalon küzd! Ő nemzeti! Ezért kell leküzdeni! Én speciel ennek fogok élni a jövőben, a Molnár és árnyékserege elleni harcnak, valamint a leszbikusságnak és a Gibiszeres gyógyszernyalásnak! )))) Én ebben a háromban találtam meg önmagam és aki ezekben a mélységesen pozitív életfeladatokban nem hisz, az egy gyilok terrorista, menjen börtönbe vagy szanatóriumba, nincs helye az egészséges, liberális magyarzsidó emberek között! ))))))))

© Ránki Sára Bábelszajha           2020. apr. 07. 19:53

Nálunk itt a törvényszéki héjakurva körökben nincs köntörfalazás! Én egy olyan embernek vallom magamat, aki a nyílt meleg érzelmek híve! Liberális véleményformáló vagyok, a HVG hősnője, vagyis heroinja! ))))) Ezért is fizetek 1 milliót havonta a HVG riportereinek, hogy a zsidó cikkeikben lehessek és elmondhassam heroinos, narkós véleményeimet! )))) Engem sokan bélyegeztek már első látásra rendőrségi besúgónak, vamzer ringyó kurvának, de végül megnyalogatták a posványos puncikámat és azután megváltozott a véleményük! ))))) Ezt az érzést ti szűzies MGTOW-ok, nem ismerhetitek! Miattatok, a szűznácik harcoskodása miatt már több kurva banyatársam is elveszett a harcban! Gebaszbanyát is nagyon sajnálom, hogy végleg elrepült a seprűvel és elkallódott a messzeségben! Ő a gyógyszereivel mindig nagy leszbikus álmokba ringatott! ))))) Egyre jobban utállak benneteket, Elektromos Omnusznácik! Az állításomat pedig továbbra is fenntartom, ti már menthetetelenek vagytok, többezernyi banyagyógyszer sem tudna segíteni rajtatok! Beteg testben, beteg lelkek! Ti még csak nem is Soros pénzéért, hanem teljesen ingyen csináljátok mindezt, csak úgy a semmiért! Aki ingyen harcol, az soha nem lesz gazdag! Én meg ezen tudok röhögni! ))))) Mióta a VI. kerületiek egyre jobban tiltogatják a nemzeti harcosokat a net oldalakról, azóta már tényleg egyre kevesebben vagytok, nem is csodálkozom, hogy újabban nincs kiről pánglossza jelentéseket írni! )))) Nagyon sok múlik az embereken, akik az internetre írnak, okosakat is írhatnának, mint én, senki sem kényszeríti rá őket, hogy fröcsögjenek! Nagy az írástudók felelőssége! Aki trágár, azt eltiltjuk a net használatától, mint görény urat! Nem kellett volna annyi éven át baszkodnia a netvilágban az embereket, most megkapta érte a jutalmát! Te, a "Holnap bábja" is csak egy radikális véglény barom vagy, a Görényvezér egyik alattvalója, egy rasszista szeparatista! Én a toleráns természetet hirdetem a többi zsidó kollégámmal együtt! Aki zsidót vagy cigányt akar ölni, az elmebeteg! Csak az lehet normális ember, aki befogadja a cigányt, a zsidót és a migráncsot az országába és liberális szemléletű! A magyar nép lassan el fog tűnni és a helyüket az új honfoglalók fogják átvenni! Cigóból, zsidóból és migriből lesz az új magyar génkészlet, valamint boronáló kínai komcsikból! A régi magyaros zömök-tömör Töhötöm gének pedig végleg kihalnak! ))))

© Nem kell mást, csak akarni                2020 apr. 09. 13:58

Sajnos Molnárból már örökre egy Kollektor lesz! Biztos arra is van valami latin nyelvű pszichóbanya kifejezés, ami jellemzi görényvezért! Rájött arra, hogy a világellenes küzdelem, az emberek begyűjtése és basztatása fontosabb, mint az emberi kapcsolatok és a szex! Ez sokkal nagyobb móka! Ezért a társadalomba való visszailleszkedésre a zsidó kurva szakértők nem sok esélyt látnak! )))))

© Ápold a gyilkolódat                   2020 apr. 09. 17:11

Semmi értelme nem volt Gibiszeréknek megkínálni Molnárt az agyváltoztató pinalével! Így sem sikerült nekik őt leszoktatni a náci harcosságról! Nem tudom mit vártak valakitől, aki már 1994 óta harcol és nem is akar letérni erről a nemes útról! Amúgy is régóta lefektetett alaptétel, hogy senki sem tudja megváltoztatni embertársát, csak önmagát! Ezért a pisáló Gibiszer néne is inkább önmagát változtassa meg, hogy kevésbé legyen húgyoskomcsi és ne folyton csak repüljön a seprűn, báccki! )))))

© Miszter Hárli                          2020 apr. 10. 10:32

Igaza van itt sokaknak, egy ideig ne tegyetek fel újabb írásokat a melegekről! Eddig is épp elég készült már ezekből a világirodalmi remekekből! Elég lenne csak a régieket másolgatni, mert sokan még nem látták az összeset a régiekből sem! Egy csomó embernek még fel kellene zárkóznia melegtudás terén a jelenlegi eseményekhez! ))))) Inkább először is mindenki ismerje meg a melegség múltját és a 2017 szeptemberében indult első részeket, aztán majd ha mindenki elolvasta mindegyiket mostanáig, akkor majd onnan lehet továbblépni! Előbb mindenkiben tudatosulnia kell, hogy kik voltak a melegség legelső hősei, melyek az idősebb alezredes melegek által írt Helikon könyv legforróbb meleg tanításai, aztán eljuthatnak a legújabb időszakhoz, az agyahagyott Ránki Sára és társainak leszbi kurvás korszakához is! )))) Aztán kábé 2020 szeptemberétől jöhetnek majd az új részek! ))))) Minden köcsögséget csak sorjában tegyétek! ))))

© Technikailag Teérted Tehetek                    2020  apr. 10. 13:10

A 2020-as évre, Szebb Magyar Jövendőt kívánok mindannyiunknak!

A zsidó és cigány melegek júniusra, a Trianon 100 éves évfordulójára újabb aljassággal készülnek, a megmaradt országrészeket még kisebbre szeretnék darabolni, még több magyar életterét elvenni! Most kell tehát még egy utolsó nagy háborút vívni ellenük, hogy ezt megakadályozzuk!

Még nagy küzdelmek előtt állunk! Ha győzünk is a buziháborúban, még sokáig lakhatatlan lesz az ország az igaz magyar heterók számára! Ha le is vágjuk a parazitákat, még akkor is sokáig tele lesznek a közterületek a lekaszabolt pöcsikéikkel, amiket a háború végeztével el kell vontatni, csörlővel húzatni!

Addig is gratulálok az eddigi eredményekért és szorítok a következő idők még eredményesebb meleg sztoriíró munkájának érdekében!

A buziság sztorija eddig is igen jó volt, emberes munkát végeztek a szerkesztők! Ezt a színvonalat szinten kell tartani és tovább kell csiszolni a Dokumentációt, tovább fejleszteni, költeni, és végül mindannyiunk közös munkája útján, úgy hiszem, hogy meglesz az eredménye!

Eredeti terveink szerint a meleg sztorik népszerűsége már most olyannyira megduzzadt volna, hogy 2019-re már elég hatalmunk lett volna azonnali választást elrendelni és hatalomra jutni! Ennek a kiteljesedését a dőreségi melegek folyamatos faszkodásai, web-szkennelő akciói és géplopásai akadályozták!

A buzisztori nemcsak országunkba hozta volna el a zsidó-, cigány- és buzimentes békét és jólétet, hanem látván a többi ország a követendő példát, más országok is ilyetén berendezkedésűvé váltak volna és végül az egész világ egyesülne a zsidó-, cigány és buziírtás égisze alatt, vezérüknek pedig Molnár Ferigörényt választanák, aki megkapná a Világkormányzó megtisztelő címet!

Mi továbbra is gondoskodunk róla, hogy a Meleg Dokumentáció örök időkig fennmaradjon és hirdesse a magyar faj nagyságát, ambicióit! A Meleg Dokumentáció (MEGDOK) olyan magas irodalmi és társadalom formáló értékkel bír, hogy rövid időn belül műemlékké, majd a Világörökség részévé fogják nyilvánítani!

Végszóként csak annyit, hogy a Meleg Dokumentációnak vannak ugyan kedvezőtlen vetületei is, én mégis úgy gondolom, teljes mértékben el kell fogadnunk ezt az alkotást, hiszen egy hazai terrorcsapat, a GYILKOS OMNUS fáradságos munkája fekszik benne és önzetlenül megosztják dokumentumkódexeiket bárkivel, aki egy kicsit többet szeretne tudni a Dőreség Köcsögségről!

Köszönöm figyelmüket! A jövőben is mindenki táplálja tovább a Meleg Dokumentációt!

A meleg műben szereplő események, helyszínek és bármely valós személyek közötti hasonlóság, legyen az élő vagy Olivia Holt, csak a véletlen műve! ))))))

Felkértük a különböző kerületek melegjeit, hogy a meleg tetteikről szóló buzis hozzászólásokat, szopásművészeti előadásokat a lehető legtöbb helyen hirdessék! Írásainkat javították és láttamozták a Lektor Hektor Saturn 3 robotok! Továbbá bővítettük a sorvégi felsorolást a Kecskés Tamás nevű mekegőköcsög három vonalas, Parkinson kóros aláírásával!

Terjesztőink és közreműködőink: dr. Kecskés Tamás kecskebecske melegecske, Gyenes Péter alfaszmester, Prim Roland hétszeres szopóbajnok győztes, Prim Martin pöcsi öcsi, Töfi az ólvigyázó röfiköcsi, Prim Zsolt faterpöcsi, Gulyás István Sándor szónokcigány, Tőzsér Gábor tőzegmeleg, Tőzsér Milán rőzsemeleg, Seszták Dani seggszáj dakszli, Lantos József ministráns Lantilangyi, Átol Róbert az átokmeleg, Vona Csaba a vállvonogató köcsög, Gibiszer Éva gikszeres zsidóbanya, Lajos Balázs balalajka buzika, Ikládi Eszterka Szilvaszopóska, Berkes Attila birkabaszóska, Barabás Zoltán totál tetkós tahó cigó majom, Harakály Márk a harkályköcsög, Vass Csaba a vassfasszú bagoly, Jelinek Valentin kopasz pöttöm bálintköcsög, Ránki Sára sárosnyelvű bábelszajha, Baracsi Katalin kucuka neccjogácc röfike, Oláh Ibolyka Tiborka főügyész szopóka, Pál Enikő Palkópicsa, Babos Ádám Habosbabos meleg, Gyenei Ákos Uri Gelleres faszhajlító mágus, Tóth Gábor igazgatóbuzi, Újhelyi Gábor aligazgató cigóbuzi, Lénárd Ádám barátokközt kecsege, Molnár Zsolt Tibor fasszőrmester, Molnár Gábor orrnagyúr, Malinás László patinásmeleg, Káplár Mátyás kocsilofil autókúrológus, Fribék Judit zsidópribék, Kónya Erzsébet zsidókánya, Bőőr Krisztián előbőőőőrtelenmeleg, Hornyák Olivér etikus és etnikus cigányhacker, Rodák Gábor rodentmeleg, Stefanik János Stefániameleg, Molnár Attuska kísértetszolgálatiska, Kazimir Ágnes Zsidókázmérka piszoárológus, Preklet Imre Prekkerprücsli, Hammer Ferenc eltés kalapácsköcsög, Makai Gábor mikkamakka buzika, Szelp Dénes seggszelepnyitó buzi, Katona Gyula katigyuszibuzi, Kovács János mellékmeleg, Metzl Ádám, Bodorkos Dániel, Sárosi János, Vadai Ágnes vörösnyanya dékánmanya, Tar Mihály tarfejmeleg, Virág Márton cikkíró buzivirág, Purebl György piszoárológus buzi, Oszvald Marika tiszteletbeli VI. kerületi varangyos meleg, valamint más férfi és női melegek
 


2020.10.30. 15:35
43834484876


© Kérem a szárnyaimat              2020.04.02. 19:24

A VI. kerületi köcsögség mostanra már átcsírázott a XI. kerületbe és egy csomó másik kerületre is átterjedni láccik a "dőreség köcsögség" néven ismert meleg "boronavírus" betegség! ))))) Ez a vírus minden dőreségi dolgozót összeboronál egymással! Ha igazak a pletykák, akkor rövidesen az ország minden rendőre és kerülete boronált buzis lesz! ))))

Végre közhírré lett tétetve egy csomó rendőrbuzi és kurvageci! Már azt is tudjuk, hogy hívják a zsidó kurvát, amelyik fórumok százain vadászik nemzettestvéreinkre! Az a neve, hogy: Ránki Sára nyálki nyálka! )))))

Mi az Omnus terroristái az elmúlt három évben egy egyedülálló, több részletre kiterjedő kecsegtörténetet alkottunk! Rengeteg rendőrbuziból és ügyészségi kurvából híres szereplőt csináltunk! Biztosan sokan lesznek közülük, akik magukra ismernek majd a róluk szóló hozzászólásokban, röpiratokban! )))))

Szívélyesen látom, hogy az Omnus minden hónapban többezer hozzászólásban dokumentálja a meleg történelem folyamatos alakulását! Remek kis szappanoperát készítenek pár kurva picsáról és atléta langyalétáról, köszönjük szépen! ))))))

Sajnos, mint ahogy a sorvégi felsorolásból is látható, egyre növekszik a piszológus banyák, ügyészségi idióták és a dőreségi buzerák tábora! Sok sikert kívánunk a hivatásukhoz! Mi itt az Omnusnál mindenkit szereplővé teszünk! Ez az egész meleghelyzet kezd egy zsidó LGT dalra hasonlítani! Itt mindenkire szerep vár! ))))))

Görény úr és az Omnus-tagok gondolati világát már az ÁRBÓC-nál vizsgálgatják a legmelegebb pisziáter zsidóhölgyek! )))) ARBOC = Attentive Research Building Of Constitutions! )))))))

A VI. kerületi buzirendőrség a köcsögség, a fartúrás álma!

A melegségük pokla az Ikládi tehéncigány, az Okja! )))))

https://imgur.com/a/TP1dbg8

Már két éves minden idők legjobb fórumbejegyzése, a meleg Lovagálom! )))) Orbáncigány NERSEGG lovagjainak az álma! )))))

© Goldenbugok öröksége (Űrdongónak ökörsége)          2018. nov. 17. 12:44

Mondok egy illusztrációs mesét a VI. kerület álrendőr melegjeiről! Bár a részükről ez csak egy afféle "Knightmare", egy Rémes Lovagálom, de attól még telitalálat! )))) A segglovagok álma! ))))) A kopasz cionista mekegő köcsögvezér, dr. Kecskés Tomi kiadta meleg seregének az ukázoidot, hogy írtsák ki az Omnus fénylő fórumát, a magyarság utolsó bástyáját, hogy a magyarok földjén jókora kipás és romungró bakugró állatok garázdálkodhassanak! Itt új magyar nép lesz bevezetve, kaftános és romános népekből összegyúrva, új országuk neve pedig lészen Dzsipszidzsúdea! A magyar harcosokat eltörlő mocskos cigányoknak kiadós Tomcsiszopás lesz a jutalma! A kakiruhás melegek együttes erővel vetették bele magukat a virtuális náci világba! ))))) Megálmodták, hogy övék lesz az Omnus fórum forráskódja! )))) Gulyáska, Sesztákka, Ikládika és más diló-digó cigányrendőrök indultak a harcba érte! Valamint a fehér nép árulói, mint Lantoslangyos is útnak indultak hősi Omnus ellen! Céljuk megszerezni a dekripciós kulcsocskát, aztán annak birtokában leszopni a kopaszfasz Kecsketamás zsidócskát! )))) A Palik Lacis zsidókecske által nagy meleg szexet reméltek az Omnus megsemmisítésétől! De nem számoltak egy 40 éves szűz faszival! ))))) A görény a szűz faszával meglendítette őket, ők meg a "pöcséshullám" lökési energiáitól megtántorodva elszállingóztak a picsába! ))))) Ő egy olyan radikális harcos, aki a magyarellenes férgeket basztatja már évtizedek óta és őket is felvette ellenségeinek hosszú sorába! ))))) Utána szólt csodálatos Omnus harcosoknak, hogy plakátolják ki a teljes magyar webvilágot a sok patkánnyal és műveljék eme nemes cselekvést az internet létezésének a végezetéig! ))))) Legyőzettek és doxxolva lettek a dőreségi bunkósbotok! ))))) A doxxolás az igazi névvel-képpel ellátott dokumentumkészítést, megszégyenítést, kipicsázást jelenti! ))))) Most már nemcsak az Omnus oldalán, de honlapok százain, blogbejegyzések millióiban röhögik ki a sok barnabőrű rendőrpatkányt és fehérbőrű szopósaikat! )))))) Na annyika! )))) Ez volt a VI. kerületi melegek valóra vált, nagy lovagias rémálma! ))))

© Haverok harca                       2019. szept. 12. 10:16

A dőreségi köcsögök és a kurva nyanyáik csúnyán bevégezték! Őket már csúcsra alázták a nemzetiek! Még ez a Rákossára mancika vakkant néha pár HVG cikkben és terjeszti ott a zsidóságát! Amúgy tényleg befuccsoltak! Valóban az agybeteg csődtömegek bandája! Szerintem személyesen a Gyurcsótány engedte ki őket tizenöt éve az elmegyógyintézetből! Főleg a húgyos Gibiszer nénikét! Tuti, hogy azóta is átkozzák a napot, amikor ujjat húztak Molnár görénnyel és terrorista kommandósaival! Az nekik a legrosszabb, hogy olyanok győzték le őket, akiknek se diplomája, se magas társadalmi státusza, se sok pénze nincs! Bizony ezek a nagy terroristák nyolc általánossal vagy még azzal sem rendelkező senkik, akiket ők a "tanult értelmiségiek" magasról lenéznek! Mégis egy ilyen iskolázatlan nullákból álló csapat győzedelmeskedett felettük! Ez számukra a totális megsemmisülés! A vörös cionisták, álrendőr gennyládák, ügyészségi idióták szégyenteljes bukása!

© Kárli kangyalai                          2020. apr. 02. 09:19

A szakértő kurvanyanyák és a buzirendőrök már népszerűek és világszerte híresek! Molnárvezér, a szereposztó dívány birtokosa sok rohadékot híressé tett az évek során és szopós szerepeket adott nekik! )))))  A dőreférgek maguknak köszönhetik a nagy hírverést! Talán nem kellett volna magukra haragítani pár hős hazafit! Pedig tudhatták volna, hogy mi lesz, ha Omnus tagokkal baszkodnak! Aki az Omnus célkeresztjébe kerül, az tönkre lesz alázva! Sok mindenki ellen harcoltunk, de ekkora fogásunk még nem volt! Korábban még csak a felszínt kapargattuk az ilyen moslékok felfedezésében! De most aztán belekerültünk a legnagyobb zsidó és cigány pöcegödör kellős közepébe! Aki csak nagy névnek számít a zsidó-cigány összeesküvő szubkultúrában, az most mind feltűnik előttünk! Ennek mi csak örülünk, mert legalább tudunk gyűjteni jó sok aláznivalót! Mi az MNSZ-nél, vagyis az Omnusnál igencsak nagy tudást halmoztunk fel ezekről a férgekről!

© Régóta rátörtél                        2020. apr. 03. 10:33

Molnár görény titokban építgette a mozgalmát, de a dőreségi melegek miatt egy ideje számüzetésbe kényszerült! De a háttérből még mindig ő irányít és továbbra is ő a legnagyobb, legnagyszerűbb OMNUS terrorvezér!

A dőreségi férgek megpróbálták a fogdában lévő tudatmódosító vizükkel megmérgezni őt! Isten áldja a politikai gyilkossági kísérlet túlélőjét, Molnár Ferigörényt!

https://imgur.com/a/lqyT1me

Ellenségeink rémképe, az oldal főszerkesztője, az Omnus-logó megalkotója, a tehetséges jelkép-dizájner, a rettenetes Molnár Ferigörény! Már a neve hallatán és eme szemléltető kép láttán is elborzadnak, elszörnyednek és elbújdokolnak a barnaképű aljadékok és zsidó agyturkász segédjeik! Rettegnek tőle a dőremelegek, mert tudják, hogy ha vele találkoznak, akkor azonnal híres celebekké válnak! Molnár görény már több tucat rendőrnevet és piszológus banyanevet szerzett az Omnus számára! Mindegyik aljas mocsoknak kipicsázás és lealázás lett a jutalma! Polgári neveiket már ismerik és köpködik a forradalmárok!

© Hungary and Hungjury (Magyarság és Akasztottbíróság)                2020. apr. 04. 12:43

Mindig is tudtam, hogy Molnár, az erénygörény egy emberileg megkérdőjelezhető figura, de azt nem, hogy egy világszerte ismert terrorista csoportja is van! Külföldön Omnus néven is jegyzik, ez pedig az Omnusz Ellenállás, az Omnus Opposition logója!

https://imgur.com/a/MpIMRs2

https://imgur.com/a/g1FJ8jV

https://imgur.com/a/rHyJG8J

https://imgur.com/a/YBwQmiu

https://imgur.com/a/8rKru1G

Van itt kék Omnusz, sárga Omnusz, elektromos Omnusz, éjszakai bevetéses piros Omnusz, mindenki válassza ki azt, amelyiket a legszívesebben kitűzne magára kokárdának! )))))

© Garfield 3 - Farok vagyok            2020. apr. 08. 16:09

Teljes romhalmaz már a cion banda és a kapitányságuk is, a melegség vára! ))))) A XI. kerületi parkőröző buzisok felmásztak a falakra és kívülről jól megköcsögölték az "épületes barmok" lakóházát! )))) Apró lyukakat fúrtak, kúrdostak bele! Most a nemzeti Omnus-drónokkal oda lehet repülni és át lehet látni a lyukakon, figyelni lehet odabent a sok köcsög rendőrbuzit! ))))

© Ápold a gyíkodat                     2020. marc. 25. 18:34

Az Omnus oldala megújult és még szebben világít rajta a vörös színű Omnus-jelkép! Az új álomszép Omnus oldalon van egy szégyenfal! Ott névvel, képpel, kapitánysági buziranggal fel vannak tüntetve a géplopó tolvaj köcsögök! Így járnak azok, akik magyarok lakásaiból ellopják a személyes tulajdonaikat! Híres homárokká válnak! A legnagyobb buzik, mint Lantos Langyos faszbúk listáját lementettük, majd onnan is kiválogatunk pár újabb köcsögöt és kurvát szereplőnek! Valljuk be, hogy így három év alatt már minden fajsúlyosabb VI. kerületi buznyák fel lett derítve! Már csak pár jelentéktelenebb alköcsög maradhatott ki, de idővel ők is bekerülnek!

A VI. kerületi buziság csak a kezdet! Célunk az ország összes dőreségi alkalmazottjából híres buzisat csinálni! Nem kellett volna bejönniük a nemzetiek erdejébe! Jobban fel kellett volna mérni az erőviszonyokat! Az ő védjegyük a zsidóság és a cigányság, de a miénk a harcosság, a fehérség és a magyarság!

© Endrédi Lajos gyűjtemény felelős           2020. apr. 08. 15:55

Remélem, hogy Molnár Ferigörény, vagyis Kollektor, a Begyűjtő még sok hozzájuk hasonló rohadékot fog begyűjteni és kiplakátolja velük a web nagy és széles világát! Már szinte tűkön ülök, hogy olyan új világsztárok születését lássam, mint Seggszáj Seszták, Ikládi Cigládi, Ministráns Lantilangyi, Rákossára Szukakurva és a többi hasonszőrű, degenerált cigány-zsidó szolga! ))))) Várom az új főhősöket! ))))

© Átok Róbert az Áltollmeleg                       2020. apr. 01. 10:11

A Kecske Tamás nevű mekegő heréltkost a sárga földig lealázták! Vele együtt a VI. kerület minden álrendőr köcsögjét! A közeljövőben nemcsak velük, de még XI. és XIII. kerületi dőreköcsögökkel is tele lesz a webvilág! Az Omnus terroristák a Technet hősei! A csodás Omnus katonák verték szét anno az iwiwet is, lementették onnan mindenkinek a képét és buzikat csináltak belőlük! Azok is az Omnusz-MNSZ hőstettei voltak! A napokban pedig a zsidó faszbukón verték tele a szandálos zsidajok Saruellátó oldalát mindenféle virtuális boronálóvírusokkal! Sose tisztogattyák ki a rendszereikből a digitális boronavírust a moslék álrendőr cionisták! Buzis módon össze lesznek boronálva a dőreségi munkások! ))))

© Nika Szépreményimeló                            2020. apr. 02. 17:02

https://imgur.com/a/MpIMRs2

Nézzétek, milyen szép lett az Omnus lógója! Mostantól az MNSZ hadsereg Omnus néven folytatja tovább neoterrorizmusát, interweb-gyilkolását és halálrasszizmusát! Ráadásul egy menő új logója is van hozzá! A csodálatos Molnár Görény, a dizájnerek gyöngye készítette az új jelképünket! Létrejött az Omnus Opposition! A VI. kerületi melegek, a ministráns Lantos kukkolóval együtt csak nézhetik a nagyszerű Omnus szimbólum körvonalait! Lehet, hogy szerintük alantas dolog a Szentséges Omnust szolgálni! De sokkal felemelőbb, mint mondjuk Lantos Langyosként ott a VI. kerületi buzibárban hangszerezni, vagyis lantozni, fagottozni és buzukizni! )))) Valamint döglött kábszeres Cseszter Benningtonok és Csedtróger Nikkelbolhák "ratyirokkos" dalaira ejakulálni! ))))

© Csodakurva 1984-ből              2020. apr. 02. 17:29

Kecskés Tomi, Molnár Tibor Zsolt, Stefanik János, Malinás László, Jáger István, ilyen öreg senyvedt melegek állnak a fejlődés útjában! Jó lenne, ha a beképzelt, pöffeszkedő öregurak elmennének nyugdíjba, hogy a szakmához jobban értő fiatalok is teret kaphassanak végre a VI., XI. és XIII. számú buzikerületekben! )))) Most már tényleg ideje lenne a feltörekvő, lantpengető fiatal alkotókat is odaengedni a jugoszláv zászló alá, hogy egyengessék a melegség csorgadozó csermelységét! )))) Lanti Langyi, vagyis Józsua zsidóköcsög már készül a nyári trianoni országfosztásra, fel is vette Myrthill-jét, vagyis páncél ingjét! )))))

© Szómenős szvéjszvéjszvéj                     2020. apr. 02. 17:45

Öhehehe, kurva jó képet találtál róla! )))) Tényleg pont ilyen a Müller Rizó zsidócska, faszbúkos nevén Joe Minstrel, a ministránsfiú Lantoska Langyoska! ))))) A 20 évvel ezelőtti ratyizenekarok vájtfülü hallgatója! )))))

© Az égen NATO csillagok                    2020. apr. 02. 18:10

Lantos Ministránsnál az volt a probléma, hogy annak idején megnézte az Egyetlen - The One című Jet Li filmet, amiben ezek a Csótány Papa-szarzenék szerepeltek és attól kezdve azokra keménykedik! )))) Az egy 2001-es film és azóta számára folyamatosan 2001 van! )))) Megállt számára az idő! Ezért ajánlanék neki egy viszonylag új kiszerelésű filmet! )))) Legalábbis a lehetőségeihez mérten újat! )))) Az eredeti 2003-as Daredevilt baszki! ))))) Azzal legalább annyit fejlődne a zenei ízlése, hogy a fosos-szaros Evanescence-ig eljutna! )))) A Papa Roach után neki még az is valami újat mutatna! )))) A The One már egy elég régi és ócska filmecske! )))) De Jet Li és a Melrose Place-es buzirendőr motorharca kurva jó volt benne! ))))

© Vakmerő vakemberek                   2020. apr. 02. 19:06

Na, Langyos Lantos "Joe Mythrill" páncélinges melegecske! Mutatnék egy vadonatúj együttest nekedecske! A neve Evanescence! )))) Mivel elég buzis és ratyirokkos, ezért kedvedre való lehetne! )))) Ebben is van egy faszfej rappelős buzi, aki Mike Shinodát próbálja utánozni! )))) Olyan ratyisan és linkelő parkosan! )))) Első albumuk két hete jelent meg, még frissek és üdések! )))) Elektra Nácsóóóóz emberek! )))))

©  Már megint mindenki báb lett                       2020. apr. 01. 23:22

Ránkit a nyelves biszex szajhát már rég be kellett volna vágni a hamvasztóba! Mégis mi a francot akart Molnártól és Kisstől ez a Rákos Sáros? Kinyalatni magát velük? )))))) Rühes zsidó, alattomos kígyó! De annyi haszna azért van, hogy lehet róla viccet írni! ))))) A rémséges banyáknak meg az álrendőröknek csak ennyi a szerepük az életben, hogy felkerüljenek a névlistára, aztán szarrá legyenek alázva! )))) Erre jók, erre valók! ))))

© Szentgibányi pinavíz                         2020. apr. 02. 09:05

Ez a nyelvet zavaró asszony a babiloni szajha, csúcsos kócos haja pedig a Bábel tornya, ő tehát a tornyoshajú ordaskurva! ))))))

© Ellenzéki dirigáltak                                2020. apr. 02. 11:24

A babiloni kócosringyó azt képzelte, hogy kiáll majd a világ legmagasabb tornyára és ott elkezd magas hangon ajvékolni az ég felé, hogy "SZAJHA VAGYOOOOK! SZAJHA VAGYOOOOOK!", aztán azzal összezavarja a világ összes többi languágóját, kivéve a saját sivatagi dialektusát! )))) Oszt onnantól mindenki a kipás kígyónyelven fog karattyolni! ))))) Kacagtató kajmán kurva ez a Rákosi Sárosi prostituáltka! )))))

© Burgundy a vasmacskaember               2020. apr. 04.  08:23

Nagyon kúlos és fúlhárdis minden új buzis hirdetés! Tetszik, hogy a legújabb szereplők is megkapták már a maguk strófáit, akasztófáit! Viszont a "Desnyó a csavargó" című egyik régi novella-sorozatot újra kellene indítani, illetve vissza kellene emelni a tetszetős halottságából! )))) Az a történet még messze nincs lefutva! Például továbbfejlődhetne a sorozat egy erkölcsi tanmesévé, mely Primkó Roland és Primkó Töfi házaséletét mesélné el az érdi tanyán, valamint idővel a szerelmük gyermeke is megszületne! Aki egy csíkoshátú, röfiorrú, félember-félsertés lurkó lenne, amiért a többi kurvaember folyamatosan kiközösíti maguk közül, ezért később ő is pont olyan gyilokharcossá cseperedne, mint Molnár görény! Ironikus és ikonikus módon Primitív Roland saját gyermeke is egy Munnárharcos lehetne! Ezáltal a Desnyó-sorozatnak a szokásos erotikus olvasmány-élményen kívül lehetne egy mélyebb mondanivalója és erkölcsileg több lenne tőle minden olvasó! ))))) De Molnár görény vezér úrnak nem tetszett ez az ötlet, ezért kitalálta helyette a másik fajta folytatást, a "trianoni buziháborúzást"! De továbbra is fennen tartom, hogy valamikor még folytatódjon és ilyen irányba haladozzon a "Desnyó a csavargó" című röfisorozat! )))))
 


2020.10.30. 15:35
78665568655


© Gyenei Ákos Melegi Tokmányos                    2020. marc. 14. 11:03

Nekem is nagy gondom van a Munnárissal! Hiába jó nagy köcsög, mégsem akar részesülni a dőreségi melegségből! Megtagadta a kaki ruhás, kék egyenruhás buzik meleg világát! Szembeszállt a sok álrendőr zsidó és cigány mocsokkal, köztük velem is, a Fekete-Győr András Momentum hasonmással! )))) Széttúrta a melegségünk homokvárát! Nem kért a pisziáter banyák bogyóiból sem! Semmi nem ízlik neki, amit mi szeretünk! )))) Nem közénk való! ))))))

© Gyenes Péter alfaszmester                       2020. marc. 14. 15:19

Nekem a személyes melegtörténelmem alatt összejött már néhány különösen finom "ínyencfalat", mint az érdi Primitív melegek, de a Molnár Gorrin úrnál nehezebben betörhető vadlóval még nemigen találkoztam! )))) Bárcsak egy ilyen ritka kivétel ülne most is az ölemben! ))))

© Gyenes Péter alfaszmester                       2020. marc. 14. 16:02

Aki a VI. kerületi melegfészekbe bekerül, az még nem minden esetben döntötte el, hogy köcsögbuzi lesz, csak erősen hajlik abba az irányba! )))) Ezért jön közénk a kapitányságra, ebbéli okból, hogy helikonikus homokságot tanuljon! ))))) Viszont ha valaki a köcsögséget egészen konkrétan eldönti, akkor annak örök időkre el kell mellette köteleződni! )))) De aki tényleg átlépett ebbe a forróságos életbe, az végre felszabadult, jobban érzi magát, lerendezi a korábbi ügyeit és többé esze ágában sem lesz beszélni egykori heteró életéről! )))))

© Szépművészeti Kurátor                       2020. marc. 12.  12:02

Üdv az oldalon, dicső magyar! Szeresd a Fehér Urat, a te istenedet teljes szívedből, teljes lelkedből és teljes elmédből! Ha nem a mi Fehér Urunkat és Teremtőnket szolgáljuk, ha ördögi zsidó isteneknek hódolunk, akkor a mi útjaink is hamar a pokol tüzénél torkollanak majd! Mikor vesszük már észre, hogy számunkra az egyedüli járható út a Fehér Igazság útja, mely már az ősmagyar hitvilágban élt, létezett? Ezt az utat apáinktól, dédapáinktól szent örökségként kaptuk, vigyáznunk kell rá! Ha "teret engedünk" Ránki Sára és a dőreségi férgek elferdült vágyálmainak, akkor az milyen jövőt eredményez, mi marad a magyarságból? Mégis milyen lélekkel nézünk körbe a Hősök Terén, ha ott egy néger leszbikus "Csillagtűz" szobrát kell majd nézegetnünk, Gábriel arkangyal és történelmünk nagyjainak szobrai helyett? Akkor már nem leszünk méltók a ránk hagyott Fehér Magyar Örökségre!

A magyarok hite bármely gonosz erővel szemben képes győzedelmeskedni, csak ahhoz az szükséges, hogy a magunkfajták egy akarattal higgyünk a Magyar Fehér Megváltás erejében!

Az idegen erőkkel szemben csak úgy fogunk győzedelmeskedni, ha egymást segítve, közös érdekeinket előtérbe helyezve igyekszünk feltámasztani a Magyar Ébredés ügyét, meg nem engedve magunknak, hogy országunk meglévő kincseit még jobban szétzüllesszék az idegen hatalmak! Amint meglátják rajtunk, hogy gyengül a hitünk, erőtlenedik harckészségünk, rögtön fölényben érzik magunkat és máris készülnek Dzsipszidzsúdeává formálni hazánkat! Ezt a magyarellenes feltámadást nem szabad a Magyar Földön megengedni! Ennek a bántó cionizmusnak és cigányos cinizmusnak Szép Hazánkban nem szabad teret engedni!

Isten minket úgy segéljen, ahogy szolgáljuk a közös ügy szent érdekeit! Nagy erő és kitartás! Harcra fel és kardozás!

© Night Knighter - Az Éccaka Lovaggáütője                    2020. marc. 12. 14:23

Jönnek a dilis kurvák és a kurva zsidók az ürességtől kongó fejükkel! Mennyi gondot okoztak a dilidongók és a zsidikongók pár büntetlen előéletű, száz százalékosan magyar embernek!

Bizony, a VI. és XI. kerületi melegek már kurvára híresek! Körülöttük röpködnek még a libbancs lélekbulvár lotyeszek! Mindet közszemlére tettük, amennyi csak volt! Már minden nemzeti gondolkodású ember ismeri a neveiket és a hozzájuk köthető aljasságokat!

A dőre mocskok elleni harcunk már örökké tartó lesz! Nem hinném, hogy valaha is megunják az utánunk való rohanást! A dilidongós démonjaink már űzni fognak bennünket egy életen át!

Idén ősztől majd részletesen dokumentáljuk a pár héten belül elkezdődő és valószínüleg sok éven át tartó Nagy Buziháború eseményeit! Addig is mindenkinek azt ajánljuk, hogy szintén pihenjen pár hónapig és olvassa végig az előző hónapok, évek jó nagy köcsögségeit! ))))

Felkértük a különböző kerületek melegjeit, hogy a meleg tetteikről szóló buzis hozzászólásokat, szopásművészeti előadásokat a lehető legtöbb helyen hirdessék! Bővítettük a sorvégi felsorolást a Kecskés Tamás nevű mekegőköcsög három vonalas, Parkinson kóros aláírásával!

Terjesztőink és közreműködőink: dr. Kecskés Tamás kecskebecske melegecske, Gyenes Péter alfaszmester, Prim Roland hétszeres szopóbajnok győztes, Prim Martin pöcsi öcsi, Töfi az ólvigyázó röfiköcsi, Prim Zsolt faterpöcsi, Gulyás István Sándor szónokcigány, Tőzsér Gábor tőzegmeleg, Tőzsér Milán rőzsemeleg, Seszták Dani seggszáj dakszli, Lantos József ministráns Lantilangyi, Átol Róbert az átokmeleg, Vona Csaba a vállvonogató köcsög, Gibiszer Éva gikszeres zsidóbanya, Lajos Balázs balalajka buzika, Ikládi Eszterka Szilvaszopóska, Berkes Attila birkabaszóska, Barabás Zoltán totál tetkós tahó cigó majom, Harakály Márk a harkályköcsög, Vass Csaba a vassfasszú bagoly, Jelinek Valentin kopasz pöttöm bálintköcsög, Ránki Sára sárosnyelvű bábelszajha, Baracsi Katalin kucuka neccjogácc röfike, Oláh Ibolyka Tiborka főügyész szopóka, Pál Enikő Palkópicsa, Babos Ádám Habosbabos meleg, Gyenei Ákos Uri Gelleres faszhajlító mágus, Tóth Gábor igazgatóbuzi, Újhelyi Gábor aligazgató cigóbuzi, Lénárd Ádám barátokközt kecsege, Molnár Zsolt Tibor fasszőrmester, Molnár Gábor orrnagyúr, Malinás László patinásmeleg, Káplár Mátyás kocsilofil autókúrológus, Fribék Judit zsidópribék, Kónya Erzsébet zsidókánya, Bőőr Krisztián előbőőőőrtelenmeleg, Hornyák Olivér etikus és etnikus cigányhacker, Rodák Gábor rodentmeleg, Stefanik János Stefániameleg, Molnár Attuska kísértetszolgálatiska, Kazimir Ágnes Zsidókázmérka piszoárológus, Preklet Imre Prekkerprücsli, Hammer Ferenc eltés kalapácsköcsög, Makai Gábor mikkamakka buzika, Szelp Dénes seggszelepnyitó buzi, Katona Gyula katigyuszibuzi, Kovács János mellékmeleg, Metzl Ádám, Bodorkos Dániel, Sárosi János, Vadai Ágnes vörösnyanya dékánmanya, Tar Mihály tarfejmeleg, Virág Márton cikkíró buzivirág, Purebl György piszoárológus buzi, Oszvald Marika tiszteletbeli VI. kerületi varangyos meleg, valamint más férfi és női melegek
 


2020.10.30. 15:34
7898977986

© A láva lángja                                       2019. dec. 01. 11:34

Az Ikládi patkány és Szilvásy Gyuri érdekházassága már a végsőket rúgja! Észrevette a fazon, hogy az utóbbi időben a luvnya számára sokkal nedvesítőbbek lettek a meleg fórumbeírások! Sokkal izgatóbbak neki a terrorcsapat szövegei! Szilvásy Gyuri sem tudom minek éri be egy ilyen kancaképű cigány kurvával, mint Ikládi! A Molnár görény sokkal okosabb Szilvásynál, ő a megbaszása nélkül is rájött, hogy semmi élvezet nem lenne benne! Ennél sokkal jobb kurvát is szerezhetne magának Szilvásy! A cigó lassan lemondhat a Szilvásy zsidó júdáspénzről! A láva lámpákat meg dugja fel magának! A Media Marktban láttam egész szép méretes, 60 centis darabokat! )))))

© Lengéskillapító                2020. marc. 11. 10:17

Ikládi ugyanolyan ostoba ribanc, mint a többi! Őt is könnyű levenni a lábáról némi zsidó süket dumával meg egy luxusjárgánnyal! Amikor meg egy csóró magyart lát, akiből nincs haszna, akkor felveszi azt a cigánykurvás fintorgó arckifejezését és mondja a mocskoscigó megjegyzéseit! A rohadék cigány ringyószar! Feldughatja magának az állítható magasságú rombusz lámpákat! Éljen a Media Markt! ))))

© Brémségek boltya                     2020. marc. 11. 11:26

Továbbra is kurva jó buzis hozzászólások, beírások születnek! Csak ezt a sok Media Markt reklámot kellene hanyagolni! )))) Ti is ottani piros-fehér ruhás köcsögkék vagytok, vagy mi? Ha nem, akkor meg minek kell annyira eme cég szerszámait reklamálni? ))))
 


2020.10.30. 15:33
9ö845895489549


© Ránki Sára Bábelszajha                  2020. marc. 06.  13:01

Undorító féreg vagy, egyszemélyes Omnus terrorcsoport! A nevem alatt írogatsz akkora baromságokat, hogy az eszem megáll! Folyton megpróbálod eljátszani a szerepemet! )))) De ha megkérdezném, hogy mi a kedvenc ételem, könyvem, még arra sem tudnál felelni! Pedig könnyű! A pászka meg a Talmud! )))) Végre kimutattad az igazi valódat, te Alludáló Leskelődő! A végeredmény nulla, egy görénynulla vagy! ))))) Én pont azért tettem le a nyelvészeti vizsgámat, hogy az ilyen terroristák ellen harcoljak! ))))

© Pöttyöset és fúziósat léccike               2020. marc. 06.  13:22

Na megjött a Csillagnigger nyalókája! )))) Egyszerre beírt vagy százat! )))) És milyen becsülendő szakmája van! Internetes terroristákra vadászik fórumokon! )))))) Irodalomtanárként pedig megrontja a fiatalságot és zsidó regényeket olvastat velük! Belegondolni is szörnyű, hány sérült felnőtt alakul majd ki emiatt! ))))) Én azt akarom, hogy a fiatalok inkább az Omnus szövegein nevelkedjenek! ))))) Az sokkal inkább szolgálja az épülését a léleknek! )))))

© Csak add tenmagad                  2020. marc. 06.  17:56

Amikor öt éve még az sg-n fórumozva találkoztam először Ránkival, akkor sokáig nem tudtam, hogyan győzzem le! )))) Mert olyan okosakat írt, amiket csak diplomások tudnak! ))))) Akkoriban még fiatal voltam és kezdő harcosként nem voltam biztos önmagamban! )))) Eleinte nem vágtam, hogyan csináljam! Aztán rájöttem, hogy úgy győzhetek a legjobban, ha simán önmagam vagyok! )))) Bőven a saját kútfőmből is le tudom küzdeni a kócos némber kurváját! )))) Nemrég meg kiderült róla, hogy Dér Heni-rajongó lábfétises leszbi! )))) Akkor már tudtam nevetni is rajta! )))))

© Ráklikkelsz egy kalapácsra                    2020. marc. 07.  07:41

A mocsok Ránki néha tényleg olyannak mutatkozik, mintha a Szocleányi Szűz szobrához akarna modellt állni! )))) Látszik rajta a feminista és cionista világfájdalom! )))) Ráadásul van róla egy fotó a google keresőben, amin olyan eltorzult pofát vág, mintha tényleg valamelyik nemzeti radikális Omnusz taggal ordítozna éppen, azon a képen szinte hátborzongatóan néz ki! )))))

A következő pár bejegyzésben Média Márket reklámok következnek! )))))

© Ájjáj kavar az ájoáj                                 2019. szept. 05. 11:50

Seggszáj Seszták a legnagyobb újkori meleg hősök egyike! Francia nyelvterületen már Homár Szájnak is hívják, az Életrevalók néger melegje után! )))) Mindenki tolószékbe kerül, akit ő lekapkod! Molnár Ferigörény sem tud már járni, annyira levákuumozta ez a nagy Heroes 3 stratéga! ))))  Olyan hatékony a kis redős szemű Dancsi szívása, mint a legdrágább Media Markt porszívónak! Pont olyan piros és műanyag az ő szája is! )))) A Média Márket futárszolgálatnál be kellene vezetni egy bármikor hívható vonalat, hogy ha valahol az országban sürgősen szopásra van szükség, akkor a Seggszáj nevű termékük azonnal szállíthatóvá váljon! ))))
 


[62-43] [42-23] [22-3] [2-1]

 
G-MAIL
Felhasználónév:
Jelszó:
  SúgóSúgó

Új postafiók regisztrációja
 
Myasthenia Gravis
 
VOLÁN
 
xxxxxx
2021. Május
HKSCPSV
26
27
28
29
30
01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
01
02
03
04
05
<<   >>
 
Kedvencek
 
Tartalom

A horoszkóp a lélek tükre,fontos információk. Májusban,minden megrendelés 1000 Ft. kedvezménnyel vehetõ igénybe. Várlak!    *****    A csillagjövõ oldalon,sok asztrológiai, ezoterikus olvasmány,valamint meditációk és megrendelési lehetõségek találhatók!    *****    Kérdezõ horoszkóp, kötetlen beszélgetés mobilon, vagy messengeren, skypeon 5000 Ft. Szeretettel várlak! Kattints hívj!!!    *****    SKAM - SKAM France - wtFock - Druck - SKAM Italia és a többi! Folyamatosan bõvülõ magyar tartalmak! - SKAM SKAM SKAM    *****    Sorozatok Áprilisban-Read&Speak Blog-Sorozatok Áprilisban-Sorozatok Áprilisban-Read&Speak Blog-Sorozatok Áprilisban    *****    Sorozatok Áprilisban-Read&Speak Blog-Sorozatok Áprilisban-Sorozatok Áprilisban-Read&Speak Blog-Sorozatok Áprilisban    *****    SKAM - SKAM France - wtFock - Druck - SKAM Italia és a többi! Folyamatosan bõvülõ magyar tartalmak! - SKAM SKAM SKAM    *****    Gondolatok, vélemények, élménybeszámolók, tagek és egyebek (kpop, ajánlók, horror, blogtippek)    *****    Naruto rajongói oldal és Fanfiction Konoha.hu, Naruto rajongói oldal és Fanfiction Konoha.hu Naruto rajongói oldal    *****    A dohányboltos lány új novella. Sniffany felnõtt meséi, képei és versei a blogon :)    *****    Informatika és Informatikus könyvtáros tételek    *****    AemyDesign.hu teljes kódolt designek gportalra és wordpressre, kódok, tutorialok. képek - AemyDesign.hu - AemyDesign.hu    *****    SKAM - SKAM France - wtFock - Druck - SKAM Italia és a többi! Folyamatosan bõvülõ magyar feliratos tartalmak! - SKAM    *****    Kedves látogatóim! Március hónapban, minden születési horoszkóp megrendeléshez egy Biotérkép elemzést adok ajándékba!!!!    *****    Naruto rajongói oldal és Fanfiction Konoha.hu, Naruto rajongói oldal és Fanfiction Konoha.hu Naruto rajongói oldal    *****    Luxus házikedvenc prt lányokról szóló kis történet, egyéb cikkek.:)    *****    SKAM - Ismerd meg és nézd meg a híres norvég sorozatot és a remakeket! - SKAM - Egyre több MAGYAR feliratos tartalommal!    *****    Adóbevallás (Szja) - SMS-BEN KÉRHETI A BEVALLÁST!!! Kinek készít a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV)    *****    A horoszkópod olyan tendenciákra mutat, melyek ismerete, sokat segít az elõre jutásban, a fejlõdésben. Rendeld meg most!    *****    Nagyon részletes születési horoszkóp 20-25 oldal + 3 éves elõrejelzés 20-25 oldal,e-mailben, utána ingyenes konzultáció.